Bradley: Vedení Swansea neprokázalo vůli dodržet plán

31.12.2016, 14:58
Aktuality
Pouhých 85 dní vydržel ve funkci manažera Swansea americký průkopník mezi trenéry v anglické Premier League Bob Bradley. Labutě za jeho 11zápasové vlády schytaly hned několik debaklů, přesto bývalý kouč reprezentace USA tvrdí, že na straně vedení velšského klubu postrádá nutnou trpělivost...

"Když jsme se s (předsedou) Huwem (Jenkinsem) poprvé setkali, mluvil jenom o tom, do jak složité situace se dostávám, že se kolem klubu v dané situaci utvořila tak negativní atmosféra, že museli učinit změnu," vrací se ke svému nástupu Bradley.

Sám Američan si dle svých slov byl takového rozpoložení Swansea moc dobře vědom - věci se začaly měnit k horšímu především v momentě, kdy zkraje tohoto roku velšský celek odkoupili Američané Kaplan s Levienem, aniž by se přitom konzultoval vlivný fond fanoušků, který vlastní 21 procent klubu.

"Všichni jsme chápali, že to bude těžká práce, a že budeme muset jít krůček po krůčku, což zahrnovalo i posílení kádru v lednu. (...) Myslím, že dotyční reagovali na nevoli fanoušků a neměli sílu držet se plánu. S tím nemůžu být spokojený," krčí rameny holohlavý stratég.

Bob Bradley byl vyhozen po třech těžkých porážkách, přičemž vaz mu zřejmě zlomil gól obránce West Hamu Winstona Reida ihned zkraje druhé půle pondělního zápasu. Po něm šli Hammers do vedení 2:0, aby nakonec vyhráli jasně 4:1.

"Není to o (ztracené) důvěře. To není to správné slovo. V daném okamžiku spíš ztratili hlavu. Ihned poté jsem hovořil s Jasonem Levienem, dostal jsem zprávu od Steva Kaplana, a oba použili slovo 'nefér'," kroutí hlavou někdejší lodivod Egypta či norského Stabaeku, který Swans zanechal na předposlední pozici.

Autor: Tomáš Daníček / espnfc.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
REPLIKATOR

EF ho zničil.

Reagovat
nani92

Plán zostupu?

Reagovat
smazaný uživatel

Ak bol plán hrať napiču futbal a zostúpiť tak to nechápem ani ja

Reagovat
smazaný uživatel

Ten by se uplne hodil do Valencie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ke slepicím

Reagovat
smazaný uživatel

do Ismaily/Anji...

Reagovat
9augi9

Aha, tak takto to bolo, a ja že je to tým, že je mizerný tréner...

Reagovat
Briggus

Hochu, v PL to nefunguje tak, že se v posledním kole zachráníš zázračnou remízou 0:0 na půdě favorita

Reagovat
smazaný uživatel

EF ho podrazilo.

Reagovat
Rock

Angažování Boba byl od Swansea krok vedle ... PL není okresní přebor

Reagovat
Uwe háže buly

OT: Budou letos hlášky?

Reagovat
Liquid

letos to bude jejich labutí píseň a zaslouženě spadnou

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele