CITY SE CHYSTAJÍ PRODAT BARTONA

08.05.2007, 11:24
Aktuality
Joey Barton je znám svými výstřelky, ten poslední ho možná bude stát angažmá. Nejlepší střelec Manchesteru City v letošní sezóně se minulý týden opět provinil proti pravidlům a vedení klubu již došla trpělivost...

Barton na začátku týdne napadl svého spoluhráče Ousmaneho Daba, jemuž způsobi četná zranění a připravil ho tak o možnost zahrát si v manchesterském derby proti United. K tomu nenastoupil ani samotný Barton, kterého vedení pro zbývající dvě utkání letošní sezóny suspendovalo. A to není jediný trest za strany klubu.

"To, co se stalo, je velmi nešťastné. Mluvil jsem s výkonným ředitelem City Alistairem Mackintoshem a ten mi řekl, že chtějí částku, která je v Joeyho kontraktu. Pokud City dostanou 5,5 milionu liber, budou spokojeni a Joey prodán," informoval agent 24letého záložníka Willie McKay.

Vedle klubu chce Bartona potrestat také Dabo, který již podal trestní oznámení k soudu. Záložník Citizens je svými výstřelky známý. V roce 2004 během předvánočního večírku popálil cigaretou svého o čtyři roky mladšího spoluhráče Jamese Tandyho a vedení klubu mu strhlo plat za šest týdnů. O půl roku později byl zase předčasně poslán z hostování v Thajsku poté, co napadl 15letého příznivce Evertonu.

S fanoušky Toffees měl Barton ještě jednu zápletku. Na podzim po skončení utkání v Goodison Parku věnoval svůj dres jednomu z fanoušků, ale přitom si vyslechl provokace od jiných a zareagoval tím, že si stáhl trenky a vystrčil na ně nahý zadek. Trestem od FA mu tehdy byla pokuta dva tisíce liber.

Autor: Tomáš Pavlík / soccernet.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
Shevchenko

debil jeden

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*hzmb

aspoň se s tim nesere myslim že pod pevnější rukou bude super hrač

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele