Cítil jsem se dobře, hlásil navrátilec na hřiště Vidić

06.08.2012, 10:49
Aktuality
Konečně, mohl si včera říci Nemanja Vidić. Srbský obránce se po hodně dlouhé přestávce vrátil na hřiště, když nastoupil k přátelskému utkání proti norské Valerenze (0:0). Kapitán Manchesteru United chyběl od prosince a utkání v Basileji, z něhož si odnesl vážně poraněné kolenní vazy...

"Cítil jsem se dobře. Po osmi měsících bez zápasu je to trochu nezvyk, ideální to pak ještě není po fyzické stránce, ale mám radost. Koleno vypadalo dobře, mně se také hrálo dobře a v dalším zápase to bude ještě lepší. Snažil jsem se vytěžit během té dlouhé doby maximum, abych se mohl vrátit jako stejný hráč, jakým jsem byl před zraněním. To byl můj cíl a nyní uvidíme, jak dobrou práci jsem během šesti měsíců odvedl," prohlásil Vidić.

United se bez Vidiće loni nedařilo a nakonec nezískali ani jednu trofej, jeho návrat je nyní o to důležitější, že mimo hru jsou Jonny Evans a Chris Smalling. Nyní budou Red Devils pokračovat v přípravě na novou sezonu, další zápas je čeká ve středu proti Barceloně.

"Několik hráčů nastoupilo poprvé, stejně jako já. Byla to dobrá prověrka, i když výsledek i přes šance není takový, jaký jsme očekávali. Proti Barceloně to bude těžký zápas a zároveň další dobrý test. Takový utkání před začátkem ligy potřebujeme. Musíme si také uvědomit, že se jedná o přátelský zápas a nepočítá se do boje o trofejí a o body," řekl dále.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (715)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele