Vidić musel na operaci kolena, mimo hru bude osm týdnů

25.09.2012, 16:51
Aktuality
Nemanja Vidić se po několika týdnech vrací na marodku Manchesteru United. Srbský stoper a kapitán týmu nenastoupil do nedělního duelu s Liverpoolem kvůli bolestem v pravém koleni, následná vyšetření pak odhalila vážnější zranění menisku, který si vyžádal operační zásah...

Rudí ďáblové i bez Vidiće vyhráli na Anfield Road 2:1 a bez jeho pomoci se budou muset obejít i zhruba následujících osm týdnů.

"Nemanja Vidić byl operován na menisku v pravém koleni a bude mimo hru zhruba osm týdnů. Manažer Sir Alex Ferguson ho preventivně o víkendu šetřil, poté co si stěžoval na napětí v koleni. Další lékařská prohlídka pak odhalila skrytý problém," stojí v prohlášení United.

Třicetiletý obránce se na marodku vrací teprve po pěti soutěžních zápasech od svého zotavení. Začátkem loňského prosince si v utkání Ligy mistrů v Basileji přetrhl kolenní vazy a rekonvalescence mu zabrala celé jaro.

Autor: Petr Vaněček / bbc.co.uk

Komentáře (383)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele