Čistka ve Valencii pokračuje, na odchodu další tři fotbalisté

20.12.2007, 09:58
Aktuality
Revoluce ve Valencii nekončí a bude mít další pokračování. Trenér Ronald Koeman na začátku týdne vyřadil ze sestavy brankáře Santiaga Canizarese, kapitána Davida Albeldu a Miguela Angula, k nimž by se v nejbližší době měli přidat další tři fotbalisté...

Na odchodu z Mestally jsou údajně také Manuel Fernandes, Nikola Žigič a Vicente Rodriguez. Zatímco dva prvně jmenovaní do Valencie přišli v létě za zhruba 35 milionů eur, španělský reprezentant Vicente je členem kádru již od minulého tisíciletí a jeho odchod bude velká část fanoušků stravovat jenom hodně obtížně, jelikož u příznivců patří mezi nejpopulárnější hráče.

Koeman do Valencie přišel před šesti týdny, kdy nahradil Quiqueho Sancheze Florese, a ve včerejším pohárovém utkání s Realem Union slavil svou teprve druhou výhru. Netopýři na hřišti třetiligového celku zvítězili 2:1 a obě jejich branky dal shodou okolností Žigič.

Koeman má plnou podporu prezidenta Juana Solera a ráznými kroky reaguje na špatnou situaci v kabině. Ta na Mestalle podle všeho panovala již za působení kouče Florese a podle španělských médií také stála za jeho odvoláním.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (50)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak tomu nevěřím, takovéhle revoluce se nedělají v rozehrané sezoně, myslím že stačí vyřadit dva hráče,ty nejhorší, ostatní si pak už daj pozor, neveřím že je nutný vyhodit tolik hráčů v průběhu sezony. Proč je teda nevyhodil všechny najednou? Měl to říct už včera a prohráli sme i s Irúnem , Vicente kromě tý kritiky doktorů snad nic neudělal, dyk byl donedávna zraněnej Radši vyhodit Koemana

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu jak může vedení tolerovat tolik změn v kádru a dovolí mu vyhazovat hráče, kteří už několik let patří k opotám týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak to už je trochu moc!!!!!!!!!! Ještě muzou prodat Villu a Joaquina a budeme moc jít hrát 2. ligu Vicente, Cani, Albelda?? To snad ne?? Vedení utratí 35 milinu v lete za prestupy a tedka je jen tak vyhodi? Opravte mě, jestli tohle má logiku?? Zigic, ten jestli nastoupil dohromady k 3 zápasům a Fernandes ani to ne!!!

Reagovat
smazaný uživatel

co prodat Villu ... rovnou vyhodit, že se jednou na Koemana blbě podíval

Reagovat
smazaný uživatel

Lovit chce Koeman v PSV, Ibrahim Affelay - měl by být podle Superdeporte.es jako nejofenzivnější ze třech záložníků (ale na tohle místo patří Silva), obránce Salcido a gólman Gomes. Affelaye chtěl už Carboni. Ruiz chce zase Artetu, jehož by mohla zlevnit výměna na Fernandese, ve hře je i Van der Vaart.

Reagovat
smazaný uživatel

tak jestli vyhodí Vicenteho tak jsou v hajzlu on jako dělá nějaké revoluční změna aby šwl vidět ale jenom dělá blbe přede všema

Reagovat
smazaný uživatel

tak tohle zacina byt vazne moc. canizares mi nevadil, stejne uz by po sezone musel skoncit, albelda vazne prestaval byt profesional. ale zigic? akorat prisel a co z nej budeme mit? to samy fernandez (ackoliv i me se to zdalo jako nepromysleny nakup). ale to poseldni je uz fakt hrebicek do rakve. VICENTE???? ja chapu ze byval casto zraneny, ale tohle je vazne moc. zacinam mit pocit, ze mu jde jenom o to udelat si tam mensi socialni inzenyrstvi a cely klub proste jenom prestavet. jiny hraci za kazdou cenu. nevite jestli nekdo neplanuje nejakou petici???

Reagovat
smazaný uživatel

Žigiče chce hodně Newcastle, to by šlo. Otázka jestli by ještě chtěl Everton Fernandese, ale kdyžbysme si ještě připlatili na Artetu a zdarma přidali Albeldu ...

Reagovat
smazaný uživatel

albelda necht klidne tahne a fernandeze at si s klidem vezme s sebou, ale zbavovat se v takovyhle situaci utocnika (a urcite kvlaitniho)a vicenteho, ktery by ostatne asi jinak mel delat novyho kapitana, tak to ne. chapu ze atmosfera nemusi byt dobra, ale nemuze vyhodit vsechny. takhle si za chvili pude do utoku stoupnout soler. a krome toho by musel za vicenteho privest minimalne aimara. van der vaart by me rozhodne neuchlacholil

Reagovat
smazaný uživatel

taky mi že všech co jim hrozí vyhazov záleží na Vicentem a Žigičovi. Horší je že Silva, Villa a Vicente po sezoně plánují odchod (lasprovincias.es)

Reagovat
smazaný uživatel

prozačátek maj Canizares s Albeldou v 13 hod tiskovku

Reagovat
smazaný uživatel

Albelda už má nápadníky, Juve (Ranieri) a taky Everton a Portsmouth

Reagovat
smazaný uživatel

A Canizares z MLS

Reagovat
smazaný uživatel

tak o Albeldu už i Tottenham a Liverpool (lasprovincias.es) oškubeme Gilletta

Reagovat
smazaný uživatel

Koeman: "I do not believe in his leadership either inside or outside the camp." So Koeman began his dialogue with Albelda, whose response was overwhelming

Albelda: "What do you know about me if takes 20 days and did not know me?"

Reagovat
smazaný uživatel

jojo, presne takhle si situace v kabine uplne nejlip uklidni. ten clovek je psycholog

Reagovat
smazaný uživatel

Vicente is a different story, i think he is a god, though injury prone, but the catchy thing behind this message is, they said it in SuperDeporte but not in Goal.com: He had the fight about the doctot, turns out the doctor is the doctor or the Soler family, and the insults have made relations between Vicente and Soler terrible. Politics... (xtratime.com-forum)

Reagovat
smazaný uživatel

Vicenteho nééééééé

Reagovat
smazaný uživatel

Vždycky jsem si řikal, že na tom Koeman něco je, ale asi si budu muset ještě počkat, než bude možný přít na to co! Santiaga Canizarese,Davida Albeldu, Miguela Angula tito jsou potvrzeni, ale ten zbytek to je zatim jen spekulace - ze jo?

Reagovat
smazaný uživatel

zatím

Reagovat
smazaný uživatel

...doufejme

Reagovat
smazaný uživatel

vylezte límečci z Paterny a postavte se nám

Reagovat
smazaný uživatel

šťastné a klidné vánoce pane Solere

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť nikdo tady neznáte přesnou situaci ve Valncii. Když je v týmu špatná nálada, tak to prostě nejde a trenér se hold snnaží vyhodit ty, kteří to způsobují, ale protože ta situace trvá už docela dlouho, tak jich tam bude asi víc. Já bych mu v tomhle věřil. Uvidíme za půl roku (rok). Myslím že Valencie půjde opět nahoru, kam patří.

Reagovat
smazaný uživatel

to půjde každopádně, otázka jestli je to dobrý nápad s Koemanem, na jeho 433 zdá se nemáme hráče, to jako koupíme půlku základní sestavy?

Reagovat
smazaný uživatel

Taky se mi to nezdá, Koeman začal úřadovat, jako kdyby tam chtěl být min. 10 let. Zavede nesmyslný systém, vyhodí ikony, přivede plno nových hráčů a pak... pak ho vyhodí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nevšiml sem si nikdy že by nějaký klub vyhodil 6 (zatím) hráčů

Reagovat
smazaný uživatel

tych drahych treba vyhodit co tam su len za prachy len flakaju sa

Reagovat
smazaný uživatel

Začíná to být celkem zajímavé,beru si popcorn a velkou gumovou rukavici se vztyčeným prstem,sednu ke všem fotbalovým portálům světa a budu se těšit jaké překvapeníčko pro nás má Ronald v rukávu dál..

Reagovat
smazaný uživatel

Santiago Canizares, Valencia goalkeeper who technician Ronald Koeman has recommended that his contract terminated because he does not have with him, said today that "assumes" a decision "imposed by the club," while suggesting that there is no and asked why an explanation "public or private". "I invite those concerned to give me a reason for this situation and, while I invite you, if there is no why, let me tell you that nothing will happen. Him I did not harm anyone, but I have expressed my commitment with all this club every day and so far, "said Canizares. "This allows me to be quiet and have the dignity intact to be able to look at their faces anyone in this club," he said.

"On Tuesday, after your workout, the coach gave me in his office. We sat down to talk in the presence of Jose Mari Bakero (second coach) and I said, as it stands, in a fairly brief conversation, you apologize because it was the day my birthday, but I had to give me a difficult and hard news: that never again would count on me for any call with Valencia, "said.

"I said that the decision had taken him and had made known to the club. Pondering To speak with my representatives to reach an agreement for the termination of my contract, which I am not going to give a lot of explanation and that there was no encourage discussion, "continued.

The doorman said that the "sole" he said Koeman was "going to count on others, nothing more," while commented that by the club, "no one" has been in touch with him and they can do since confidence in a person who takes nine and a half years here and will be remembered as player of Valencia despite having other dress shirts. "You can talk to me because I am not a stranger, but a love of this club and this city. It is very likely to establish my residence here for the future, "said the doorman, who explained that when her contract terminated, whether or not still playing, something that will depend on the bids have." With the team that I have always I dreamed is goodbye, I am not going to call. I shall take a decision when my contract terminated, but it is highly likely that my last shirt has been the last match against Barcelona because I know that it is difficult for someone bet for a keeper of 38 years, "he added.

Asked about whether it will ask for explanations to the president Juan Soler, Canizares said that he called on Sunday to be interested in their health status and that since then he has received no reply. "I left a message because I am worried about his health. I did not get a reply and I apologize because I suppose that the mine will not be the only call that should have already received. No. I can ask for explanations if you do not see or speak with him. Of course I would sit with him, but I think it will be difficult, "he said. "I am very calm conscience, the head very high and I am ready to talk with anyone. Asumo a decision imposed by the club," insisted Canizares, who said he felt "embarrassed".

Moreover, it relieves Koeman said "any explanation" and that the technical "know perfectly well" that his professional behavior is beyond reproach. " "If not, I would have drawn attention and I have never known," he added. "I would have liked to say goodbye at Mestalla but, in return, it reached me after four matches very good. I am going with the satisfaction of having played a great game in London, is a great satisfaction because it is difficult to play well with the old I have, "acknowledged Canizares, who said that" añoraba "having a farewell as he had Jocelyn Anglomá as champions League.

Regarding the possibility of a reverse, the doorman said it is "very naive" to think about it "when a coach with a lot of personality you have said that you will not go to any more, and call you when the vice president thanked for his service and spoke of the final professional. " "I seem utopian. Do not appreciate this type of situation, I am in reality," concretó.ç

Canizares said it is "fit" to continue playing and explained that continue training in Valencia until it is terminated his contract. "It's a pleasure to go in a good time so, but a putada because I have been hard," he said.

He concluded by saying that by the Valencia all you have is "love and gratitude." "By wrong picture that I avecine at Valencia only what I can do with affection, said the doorman, who said that wants" heart "Koeman is" a wonderful coach for Valencia. "

-------------------------

www.superdeporte.es

Reagovat
smazaný uživatel

zacinam pochybovat o koemanove prinosu pro tym. vicente je proste ikona tymu a at uz tam mel jakykoliv incident, tak tohle fanousci nezkousnou. mam pocit, ze na to jde koeman od zacatku spatne.. jsou i jine reseni, nez vyhazovat hrace, napr. pokuta

Reagovat
smazaný uživatel

pokutu už Vicente dostal (za ty doktory) a pokud vím i zaplatil

Reagovat
smazaný uživatel

coz byl podle me taky jeho jediny incident a vzhledem k jeho zdravotnim problemum dokazu dost dobre pochopit, ze se mu takova otazka musel honit hlavou a casem taky vylete ven

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ho chci do realu misto te debilni baletky Robbena........Vicente je nej....

Reagovat
smazaný uživatel

No tak to je husty...Albelda nehraje vubec nic ale Zigic a Fernandes..taky ne ale nedostali ani sanci..to albelda jo...Canizares skoda no....fakt skoda...davam podporu velkou Koemanovi..ale mel by se zamyslet...ze vyhodit jeste Vicenteho ...tak proti sobe postve celou Mestallu...Vicente je uzasny hrac..budoucnost ...ale ted byl hodne zraneny..a vlastne ani nemuze za to co hrajou...v zimnim prestupovem obdovi to bude asi zajimave :)

Reagovat
smazaný uživatel

vyhodiť Vicenteho môže iba obyčajný debil tak toto ne

Reagovat
smazaný uživatel

neboj to neurobí, to by mu fakt fandové rozbili hádam celý barák

Reagovat
smazaný uživatel

sem zvědavej co stý valencie bude

Reagovat
smazaný uživatel

Při té představě, že by Barca v létě dotáhla angažování jeho angažování, mě mrazí ještě teď.

Reagovat
smazaný uživatel

Už z toho i koktám.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vicenteho ťažko vyhodí, to by mu fanúškovia asi podpálili dom . Ale dalo by sa to prekúsnuť ak:

1, za Žigiča musí priviesť dobrého útočníka(Podolski)

2, za Fernandeza min. Vaarta alebo Lucha

3, +LO a SO, a to (?)

Reagovat
smazaný uživatel

čistka je nutná... nic nedělat to tam moh zůstat Flores. Já si myslim, že Koeman ví co dělá. Stojím za ním, ale kdyby odešel Villa to by byl průser

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne to nekdo vystihl. Koeman tam neprisel proto, aby hral s Floresovou sestavou, ale proto, aby dostal Valencii zpatky nahoru.

Nekdo tu psal, ze dela, jakoby mel ve Valencii 10 let. A ja rikam; proc ne? Pokud se bude Valencii pod jeho taktovkou darit, tak at tam zustane treba i 20 let. Podivejte se treba na Fergusona.

Reagovat
smazaný uživatel

mohli by dať kameru do kabíny ako v reality show. Aspoň by sme mohli posúdiť komu dať za pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

canizares chybet nebude, vale ma kvalitnejsiho brankare.. jinak sem zvedavej jak to dopadne, tohle jednoznacne nemusi byt spatne pro kabinu valencie..

Reagovat
smazaný uživatel

A co takhle propustit celý tým ? Tomu říkám systémová změna !!! Valencii to na hřišti vůbec nejde, ale teď to R.Koeman spolu s bafuňáři pohnojili dokonale !!!!!! R.Koeman mě definitivně zklamal !!!

Reagovat
smazaný uživatel

No proti Koemanovi nic nemám, je to výborný manažer..ale přijít do nového klubu a dělat tam takovouhle čistku..?? Myslím že Vale je na tom dost špatně a on k tomu ještě přihazuje tohle! No newim, ale podle mě to k ničemu nevede..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele