Cissokho pomýšlí na přestup, preferuje Anglii a Itálii

08.08.2012, 09:56
Aktuality
Aly Cissokho by po třech letech mohl opustit Olympique Lyon a odejít na třetí zahraniční štaci. Levý krajní obránce podle slov svého agenta nebude mít problém se setrváním na východě Francie, raději by si ale vyzkoušel angažmá v Premier League nebo Serii A...

Čtyřiadvacetiletý odchovanec Gueugnonu, který si před příchodem do Lyonu střihl působení v portugalských klubech Vitórii Setúbal a FC Porto, má na Stade de Gerland ještě dvouletou smlouvu a nebrání se odchodu.

”Aly preferuje odchod, přál by si jít za novou výzvou. Pokud bude muset zůstat, tak zůstane a bude dělat svojí práci, ale kdyby zde byla šance na přestup, chytil by ji za pačesy,” řekl Pro France Football agent a bratr v jedné osobě Mamadou Cissokho.

”Jeho prioritou je Anglie nebo Itálie. Zatím ale nepřišla konkrétní nabídka, ačkoliv Lyon musí prodávat,” uvedl dále agent, který si nemyslí, že by cena čtyřiadvacetiletého hráče se senegalskými kořeny byla jedenáct milionů eur, jak začátkem léta uvedl Lyon. ”Aulas (prezident klubu - pozn. red.) udělal v tisku show a nyní musí být ohledně částky opatrný. Suma jedenácti milionů za krajního obránce je v současné době nemožná,” dodal.

Autor: Petr Vaněček / skysports.com

Komentáře (548)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele