Cissokho by chtěl hrát více, ve Valencii je ale spokojen

26.03.2013, 17:28
Aktuality
Aly Cissokho na začátku letošní sezony přestoupil z Lyonu do Valencie a v úvodních měsících patřil do základní sestavy španělského klubu. To se s postupem času změnilo a francouzský obránce nyní už nenastupuje tak často, na odchod z Mestally ale nemyslí...

"Ve druhé polovině sezony nehraji tak pravidelně, jako jsem hrával v té první. Chci hrát a být na hřišti, ale nejde to tak, jak bych sám chtěl. Jsem pyšný na to, že je moje jméno spojováno s anglickými kluby, každopádně ve Valencii je mi dobře," vzkazuje někdejší hráč Porta svým nápadníkům.

Cissokho měl nedávno zdravotní problémy, vedle nich pak byl jeho konkurentem v boji o místo v základní sestavě Andrés Guardado. V současné době je pak konkurence na místo levého obránce ještě větší, jelikož se problémů s achilovkou konečně zbavil Jérémy Mathieu, který zaskakuje za zraněné stopery.

Valencia už dohnala bodové manko ze začátku sezony a pod vedením Ernesta Valverdeho je pátá s dvoubodovým mankem na Real Sociedad. Ten nedávno dokázal zvítězit na půdě třetího Atlética Madrid, na níž nyní zavítá právě Valencia.

"Celkem se nám daří, přestože máme hodně zraněných. Rozhodně máme na to uhrát v Madridu dobrý výsledek," říká francouzský obránce.

Autor: Tomáš Pavlík / marca.com

Komentáře (19)

Přidat komentář
smazaný uživatel

co chce? Hrozné dřevo

Reagovat
madridcan

Ibra udajne uspel s odvolanim.

Reagovat
-Carles-

To sa dalo čakať

Reagovat
madridcan

Stale je to len udajne, ale da sa cakat, ze o chvilku to uz udajne nebude.

Reagovat
Il Architetto

Celej Booker T

Reagovat
smazaný uživatel

jo že, ještě kdyby měl gomisovo háro

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

ty centry Aly, ty centry

Reagovat
blaugrana

Sú ako Alvésove alias počasie v Malajzii, alebo sú tragické neustále?

Reagovat
Kongo

Tragické neustále.

Reagovat
blaugrana

Ale tak lajnu brúsi dobre, či? Kombinačne je na tom ako?

Reagovat
Kongo

Strašně nemotorný mi příjde,hlavně při útočení.

Reagovat
blaugrana

V Lyone to bola iní káva.

Reagovat
Langi

to každopádně...celkem se divim zdejším komentářům...v Lyonu byl směrem dopředu povětšinou víc než dobrý a s centrováním neměl problém. Když s ním na levý straně hrával v záloze třeba ten dřevák Delgado tak toho Aly nacentroval do vápna za zápas víc než on

Reagovat
Kongo

Dozadu výborný,dopředu mizerný,občas mi příjde strašně nemotorný a ty jeho centry,to je fakt bída.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
Kily

máte, co jste chtěli...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele