Cisse zůstává, potvrdil Diouf

07.08.2008, 19:36
Aktuality
Hodně se v létě mluvilo o budoucnosti Djibrila Cisseho a jeho možném odchodu z Marseille, nyní se tato sága chýlí ke konci. Frncouzský útočník by měl i v příští sezoně hájit barvy svého současného zaměstnavatele. Již dříve to potvrdil trenér Erik Gerets, k němuž se nyní přidal i prezident OM Pape Diouf...

Cisse se v posledních měsících příliš netajil zájmem vrátit se do Anglie, kde již hájil barvy Liverpoolu. V hledáčku ho měly Manchester City, Bolton a West Ham, mluvilo se rovněž o AS Řím.

"Na konci loňské sezony jsme se dohodli, že pokud přijde lukrativní nabídka z Anglie, budeme se tím zabývat. Otevřelo se přestupové okno a já jsem Djibrilovi znovu řekl: 'Djibrile, stále platí onen slib, ale musíme nový klub najít hodně rychle s tím, že zaplatí námi požadovanou sumu'," prohlásil Diouf.

"Naneštěstí nebyla žádná z těchto podmínek splněna. O Djibrila se v tuto chvíli zajímá několik klubů. Nedávno jsem s ním ale mluvil a dohodli jsme se, že navzdory nabídkám zůstane. Prokázal tomuto klubu svou lásku. Djibril potřebuje OM a OM potřebuje Djibrila," dodal Diouf.

Autor: Tomáš Pavlík / teamtalk.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

me by se libil v Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

skvele!!!! Olympique Marseille pojde tento rok na titul

Reagovat
smazaný uživatel

:))))) Nepovídej.

Reagovat
smazaný uživatel

Inak s tým 1 mega eur čo vyzbierali fanúšikovia na Drogbu sa čo stalo?!

Reagovat
smazaný uživatel

mozu setrit a o par rokov takymto tempom sa tam mozno drogba vrati

Reagovat
smazaný uživatel

až mu bude 35 let?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v 40.

Reagovat
smazaný uživatel

Super, tak v OM udělali správný krok, takovéto hráče je potřeba se podržet

Reagovat
smazaný uživatel

Máš recht

Reagovat
smazaný uživatel

Bakary Kone,Cisse,Niang a Ben Arfa - celkom slusny stroj na goly to moze byt ... ale to chcem vidiet kto bude hrat v zaklade..po poslednej sezone Niang musi hrat na 100% !!!!!! moj najoblubenejsi hrac v OM ... Bakary tez dobry strelec,Cisse skoda reci ... B.Arfa tez dobry nooo uz ted sa tesim ;)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele