Cisse sní o návratu do Anglie

21.03.2008, 16:42
Aktuality
Djibril Cisse se v roce 2006 vrátil z Anglie do Francie, toto stěhování by si pak rád zopakoval ještě opačným směrem. Bývalý útočník Liverpoolu by si ještě jednou chtěl zahrát anglickou Premier League...

"Nikdy nevíte, věci se seběhnou strašně rychle a ve fotbale nelze předpovědět nic. Musím přiznat, že Anglie mi chybí, protože hrát za Liverpool je něco nepředstavitelného. S Rafou nejsem nespokojen. Respektuji jeho volbu, bylo to jeho rozhodnutí a já ho musel akceptovat," prohlásil Cisse.

Cisse přišel na Anfield Road z Auxerre a jeho angažmá v Liverpoolu poznamenaly dvě zlomeniny nohy. Manažer Rafael Benitez s ním navíc postupem času přestal počítat a francouzský útočník se tak vrátil domů. V létě roku 2006 odešel na hostování do Marseille, kam před letošní sezonou za šest milionů liber definitivně přestoupil.

"Pochopitelně bych se rád vrátil do Premier League. V tuto chvíli hraji za Marseille a odevzdávám jí sto procent. Naneštěstí jsem si během působení v Liverpoolu zlomil nohu a nemohl jsem tak dokázat své kvality," dodal Cisse.

Autor: Tomáš Pavlík / teamtalk.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

skoda ze si zlomil nohu lae my mame El niňa

Reagovat
smazaný uživatel

ale

Reagovat
smazaný uživatel

jasně,máme Fernanda.Čeče,jak by se ale hra Reds odvíjela,kdyby se týpek býval nezranil a předváděl to,co se od něj čekalo.Dával goly a bavil lidi.Nevím,jestli by teď El Nino hrál za Beatlesáky...Ale Cisseho příchod do Poolu doprovázela velká pompa díky přestupové částce a immage,kterou měl.Naštěstí i tak hrál prd...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten byl na mediálnim kurzu Karla Brucknera ne: "nejsem nespokojen"

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele