CISSÉ OPUSTÍ LIVERPOOL

29.05.2006, 16:46
Aktuality
Útočník francouzské reprezentace Djibril Cissé téměř jistě odejde z anglického Liverpoolu! Jako důvod uvedl neshody se španělským koučem Rafaelem Benítezem.

Čtyřiadvacetiletý střelec nedostává tolik prostoru, kolik by si představoval a je tedy rozhodnut změnit působiště. "Je mi to líto, protože Liverpool miluji a cítím, že jsem tady doma, ale kouč o mě očividně nestojí," řekl na přípravném kempu národního týmu Francie.

Cissé, který do Liverpoolu přestoupil v roce 2004 z francouzského Auxerre, by se nejraději vrátil do rodné Francie. Jako možné cíle uvedl Olympique Marseille, Olympique Lyon nebo Paris St Germain.

Djibril by rád znal svého příštího zaměstnavatele ještě před mistrovstvím světa v Německu, které startuje 9. června. Není jediným útočníkem, který Liverpool opouští, už jen lékařská prohlídka stojí v cestě přestupu Fernanda Morientese do Valencie.

Autor: Jan Kolář

Komentáře (52)

Přidat komentář
smazaný uživatel

S takovým hráčem jsou jen problémy, jen blázen by ho chtěl

Reagovat
HOST*tominho

cisse je velmi slabý útočník.

Reagovat
HOST*Eddie

Po dlouhé době konečně povedený článek, Jene

Reagovat
smazaný uživatel

Morientes prec, Cisse mozno tiez.

Zaujem o Dirka Kuyta.

Reagovat
HOST*RafaelMarquéz

Vim, ze vedení Cissého rezolutně odmítlo, ale mě by se v Barce líbil. Nepochybne je to skvelej útočník. V Liverpoolu nedostával šanci jenom kvůli Benítezovi. Hravě by strčil do kapsy všechny útočníky Liverpoolu. Podle mě by se do Barcelony hodil.

Reagovat
smazaný uživatel

Když hrál ještě v Auxerre, tak se mi líbil a chtěl sem ho k nám. Teď už ne! Nemá charakter, ukázal to jasně. Od takovejch ruce rychle pryč.

Reagovat
HOST*RafaelMarquéz

Proč nemá charakter? Protože mu trenér nedal dostatek příležitostí? Protože s ním Benítez vyjebal? Je fakt, že to samý by se mohlo opakovat u nás, asi by nedostal moc šancí...

Reagovat
smazaný uživatel

Šancí dostal spoustu, jenom je nevyužil. Jako jestli si myslí, že odehraje tři mizerný zápasy a trenér ho ve čtvrtym zase postaví, tak by se měl vzpamatovat, takhle to nefunguje. Navíc šanci si musí zasloužit na tréninku, jestli mu to nedošlo, tak má smůlu.

Reagovat
smazaný uživatel

Napr. preto, že vo finále proti CSKA dal rozhodujúci gól po hre rukou a nepriznal sa...Aj keď to všetci okrem rozhodcu videli..

Reagovat
HOST*Andy

Hloupost, vy kvůli svému hernímu stylu potřebujete hravé útočníky, jako Eto'o a ne takové přímočaré solisty a paliče. Cissé? to je takový lepší Baroš

Reagovat
HOST*

heh baros a utocnik?to je jeden z najprecenovanejsich utocnikov akych poznam, dokonca sa precenuje sam a k tomu len ojebava na ploche nic ine

cisse sice nieje nejaky baranok ale baros kopyto a k tomu este aj riadny herec

ako vidim ked dostane loptu dobehu a ta sa mu kdesi medzi nohami zasekne ked sa snazi urobit klucku(ziadnu nevie,len kopni a bez)medzitym ho dohoni obranca tak ho baros zacne tahat za dres a podobne veci a nakoniec sebou vysileny jebne na zem a zacne rozhadzovat rukami a ziada kartu a ked nie aspon standardku-to je chrakterny hrac

je mi z neho zle

Reagovat
smazaný uživatel

no kamo maš ted pravdu že nijak extra nebezpečný není... a je docela namyšlený to je fakt... četl jsem snim pár rozhovoru a ty jeho názory jsou docela k smíchu ale tak je to hvězda... ty byses taky nosil být na jeho místě...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak do Barcy ať nechodí ani náhodou..Stejně by si nezahrál a nikdo ho tam ani nechce..Je to problémový hráč a ani už není tak gólový jako byl ve Francii..

Reagovat
HOST*loko

takze kto zostal? Crouch, Fowler,Garcia + mladi Mellor, Le Tallec a Pongolle...to neni ziadna utocna slava na uspech v LM

Reagovat
HOST*Honza

Ty seš asi blázen, jestli podle tebe nejsou tihle útočníci dobří. Liverpoolu sice nefandím, ale uznávám, že útok mají dobrej.

Reagovat
HOST*RM

Myslím, že Pongolle šel do Blackburnu.

Reagovat
Marv

Croch je strasnej palic,Fowler je moc starej....

Reagovat
HOST*jampadampa

Přesně co Crouch spálí je neuvěřitelné. Snaží se, dostává do šancí, ale ta koncovka...

Reagovat
smazaný uživatel

Lyon ziskal tohto hraca. mohol by mi niekto z vas povedat, co to je zac, aky typ? na koho sa herne najviac podoba

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho teda neznám, ale našel jsem na netu, že je levé křídlo, takže na Maloudovo místo. V Ligue 1 zatím 94/1, to bude nějakej nególovej "krajňas" (něco jako Zé Roberto). A vypadá jak Saviola

Reagovat
HOST*thomick

negolovej možna proto že je to defenzivni hráč

Reagovat
HOST*kofr

já mám dojem,že je to střední záložník...

Reagovat
smazaný uživatel

www.sports.fr/fr/football/joueurs/4/jeremy_toulalan_2154.html

Reagovat
HOST*

Levý záložník.Na letošním ME U21 v Portugalsku byl v ideální 11.

Reagovat
smazaný uživatel

A Malouda jde kam? K nám?

Reagovat
HOST*empty

druhej co odesel kvuli benitezovi...mi nerikejte ze to je hracema...

Reagovat
HOST*thomick

Cisse je problemovej hráč a benitez problemovej trener

Reagovat
Marv

A kam vlastne jde???Doufam,ze do Portsmouthu

Reagovat
HOST*Andy

kdo? Bary nebo Cissé?

Reagovat
HOST*swimmates

DJIBRIL PUJDE DO AS ROMA !!!!!!!!!!FORZA GIALLOROSSI!!!!!!!!!!! druhej cassano...:-))

Reagovat
HOST*kofr

S odchodem Cissého bude muset Liverpool najít útočníka. S Crouchem,Mellore nelze mířit v lize na místa nejvyšší. Fowler je už hodně starý,ale sezonu ještě je schopnej odehrát velmi dobře. Pongolle je nadějný,ale ještě nepatří mezi top útočníky. Liverpool musí někoho koupit.

Reagovat
HOST*azulgrana

Cissé, toho nebrat, nedivím se Benítezovi, je to namachrovaný fracek, hodil by se do Madridu-tam rádi berou hráče kteří (v první řadě) dobře prodávájí repliky:)

Reagovat
smazaný uživatel

Další neinformovaný pako s údaji o pár let zpátky...

Reagovat
HOST*merengues

Jenom bych chtěl vidět toho vola, který by si koupil jeho dres

Reagovat
HOST*alfonz

se dojdi podivat a neurážaj slušné lidi, jo! maš ty vubec nějaky orig dres, když tu tak nadáváš?

Reagovat
smazaný uživatel

je ti dobře?

Reagovat
HOST*azulgrana

klídek

Reagovat
smazaný uživatel

On ale není špatný jako nemužu moc soudit moc ho nesleduju ale co jsem viděl tak se mi líbil... vždycky když střídal tak tu hru Liver. zvedl... bylo hned vidět že tam je. Absolutně nechápu jak před ním mohl dostat přednost Crouch to je hrozný dement ... jo hold benitez ho stavěl pořád a modlil se aby se už komečně trefil aby mu jeho nákup nezačali lidi vyčítat... Cisse je nejmeně o třídu lepší to každý hned vidí ...

Reagovat
HOST*já

tak to málo sleduješ fotbal...

Reagovat
smazaný uživatel

No, tak teď bude L'pool potřebovat posílit útok, to na 100. Co jsem tak zaslechl, tak se hovoří o Raulovi ( ) a o návratu Owena...

Jinak, hlavně ať nejde k nám (AS ROMA)... stačí, když přijde Bonera, Iaquinta nebo Tavano, teď se vrátil i Mido a Ferrari, už přišel Tonetto, udržet Chivua, De Rossiho a Manciniho a příští rok můžem pomýšlet na scudetto...

Reagovat
HOST*Bukva

Ferrari jezdi formuli1...ale mozna by mohl priji McLaren

Reagovat
HOST*Andy

Kyle? Ten brousek, myslím že ze San Jose, dřív hrával za Boston Bruins

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že Chivu půjde do Barcy, špičkovej stoper by se hodil!!!

Reagovat
smazaný uživatel

To můžete pomýšlet stejně, Juve, AC, Lazio i Fiorentina a Inter budou hrát Serii B, takže se o Scudetto poperete s Palermem.. A Chivu půjde do Barcy (doufám a věřím..), tak si hledejte náhradu za 8 mega..

Reagovat
HOST*MIki

A jseš normální AC do serie B to určitě juve jo ale ac ne fotbalu vůbec nerozumíš můžeš hodnotit maximálně tak naši

divizi tam by ses chztil nazdar

Reagovat
HOST*

pičo už mam toho dost cisse nastrilel za auxere ve dvaceti rokach 24 branek a stal se nejlepsim strelcem francie ten buzerant benitez mu dava malo prostoru a vzdy kdyz prijde hru zvedne je mimoradne rychly a ma chladnokrevnou koncovku ne jak ten komar crouch!!!!

Reagovat
HOST*

nejsi kokot?

Reagovat
HOST*tominho

Reagovat
HOST*Ivan

Tak to mi ho teda VYNDEJ!

Reagovat
HOST*Milánek

Už tahám!!!

Reagovat
HOST*Sleep

Reknu to asi tak, Cisse hrac svetove kvality, bohuzel kazdy hrac co nehraje jde s vykonosti dolu, ale kdo sleduje cisseho dele, vi jake kvality ma a jen diky Liverpoolu je tam kde je, bez formy, jen prestup a stabilni misto v sestave ho zase povzbudi, 80 % vykonu psychika, a dost tem vasim kecum a picovinam, zajimalo by mne kolik y vas hralo ligu, ze tu tak machrujete, ani nevite o cem to je, sedite u TV a machrujete, to umi kazdy curak, o fotbalu tu neco ni tak 5 %, no comment

Reagovat
HOST*

ŠKODA KLUKA, ŠKAREDÁ ZLOMENINA.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele