Čína nezvládla premiéru

04.06.2002, 15:35
Aktuality
Čínská reprezentace byla před šampionátem velkou neznámou. Při své premiéře na mistrovství světa narazila v prvním zápase skupiny C na Kostariku. S fotbalovějším soupeřem dokázali Číňané držet krok hodinu, pak ale dostali během čtyř minut ledovou sprchu. Nejprve se v 61. minutě trefil útočník řeckého OFI Kréta Ronald Gomez a v 65. minutě zpečetil výsledek obránce Mauricio Wright. Reprezentanti středoamerické země si vítězství plně zasloužili, naopak Číňané, pokud budou chtít uspět proti Turecku nebo proti Brazílii, budou muset hodně přidat...

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele