Cicinho v Realu nebyl šťastný

16.02.2008, 09:54
Aktuality
Ještě v minulé sezóně hrál za Real Madrid a získal španělský titul. Letos už ale Cicinho obléká dres AS Řím, se kterým se příští týden postaví v Lize mistrů právě proti Bílému baletu. Brazilský bek se proto pokusí proti svému bývalému klubu, ve kterém nebyl spokojený, vytáhnout.

Cicero Joao De Cezare strávil na stadionu Santiago Bernabeu pouze osmnáct měsíců. V létě minulého roku se rozhodl odejít. Důvod? Nový trenér Bernd Schuster s ním nepočítal.

"V Realu jsem nebyl šťastný. Byl jsem i smutný, protože mi Schuster na začátku sezóny řekl, že bych nehrál a že preferuje Sergia Ramose," uvedl Cicinho v rozhovoru pro španělský deník As.

A když přišla nabídka od AS Řím, neváhal ji vzít. "Mluvil jsem s mojí ženou, rodiči, Alexandrem Donim a ostatními Brazilci v Římě. Až pak jsem se rozhodl," prozradil.

Dalším důvodem byl trenér Luciano Spalletti, který dal Cicinhovi jasně najevo, že bude součástí jeho plánu. "Stál o mě, což byl další z faktorů. Je to zábavný kouč. Pokud máme fyzický trénink, tak trénuje s námi a se všemi vtipkuje. Vždycky je v pohodě," dodal znovu šťastný a spokojený Cicinho.

Autor: Pavel Janega / channel4.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

to je jasné sergio mnohem lepší

Reagovat
fantomas

dobrá zpráva pro real

Reagovat
smazaný uživatel

on hrava v zaklade as ?lebo v LM som ho moc nevidel

Reagovat
smazaný uživatel

Bud rad

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

som

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele