Cicinho neodchází ve zlém

24.08.2007, 15:29
Aktuality
Z Realu Madrid do římského AS včera přestoupil brazilský obránce Cicinho. Ve španělském klubu se mu sice líbilo, jenže tušil, že nebude pravidelně hrát, a tak raději odešel pryč. Stal se nejdražší letošní posilou AS.

"Vůči Realu nepociťuji žádnou zášť. Jsem vděčný, že jsem se tam mohl ještě více zlepšovat. Bernd Schuster mi udělal velkou radost, když o mě prohlásil, že jsem součástí jeho plánů. Jenže, já chtěl za každou cenu odejít, tuším totiž, že bych seděl na lavičce a to já nenávidím a AS Řím pro mě znamená novou výzvu," prohlásil Cicinho po podpisu pětileté smlouvy.

"Nepřestupoval jsem proto, že bych měl obavy o svoje místo. Největší problém byly rozdílné názory s trenérem," odhalil Cicinho. "V Brazílii mě každý podporuje, ale v Madridu, i kdybych měl tři dobré zápasy a potom jeden špatný, tak bych seděl na lavičce. Každý nemůže hrát dobře ve všech zápasech."

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (17)

Přidat komentář
RMCF

Hodně štěstí, jeho odchod mě hrozně mrzí...

Reagovat
smazaný uživatel

Nebreč to bude dobrý ...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je první, co nemá blbý kecy...

Hodně štěstí, Cicinho, ať se ti vyvede angažmá v AS, na gól proti Zaragoze nezapomenu!

Reagovat
HOST*kedlub

v deniku sport psali, ze odchazi do lazia

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

Sport Subnormales!

Reagovat
HOST*Ramos

hmm a v Blesku psali že do Blšan

Reagovat
Xavi

Real dělá chybu. Cicinho, ačkoliv jej znám jen z průsobení v Realu, je mi hodně sympatický. Dal bych ho napravo, Ramose doprostřed nebo může hrát taky v záloze, podle mého názoru, šikovný fotbalista.

Reagovat
Xavi

Jo a zakolik že přestoupil?

Reagovat
HOST*CeceFCB

Neviem, ale myslim, ze som niekde cital, ze to bola ciastka okolo 12 mega euro

Reagovat
smazaný uživatel

Zdroje uvádějí 8-12.

Reagovat
smazaný uživatel

9+1

Reagovat
HOST*R9

Šikovný on určitě je a byl, ale neuvěřitelně laxní v obraně....holt Roberto je jen jeden a žádnej Cicinho ani Drenthe jej ani nenapodobí...

Reagovat
HOST*tomáš

za euro přestoupil

Reagovat
HOST*FEROAS

Za Brazilce by měl Řím Realu vyplatit 9 milionů eur. Cicinho si díky pětileté smlouvě přijde na 2,2 miliony eur ročně. hadam mam dobry zdroj

Reagovat
HOST*h

podla mna ciastka za prestup je premrstena v porovnani napr s chivum a plat je tiez hodne vysoky

Reagovat
HOST*kaigi

ja is myslim ze to bude len dobre real ma dobru mladicku zakladnu budu mat jedneho silneho na kazdom poste a potom by sa podla mna mali ukazat mladici dnesni futbal spolieha na mladu krv

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele