Chygrynskiy krůček od Barcelony

25.08.2009, 23:21
Aktuality
Dmytro Chygrynskiy se nejspíše přece jen stane novou posilou Barcelony. Po několika neúspěšných pokusech a následném naléhání kouče Guardioly se vedení úřadujícího mistra Ligy mistrů rozhodlo obnovit jednání a ukrajinského stopera získat za každou cenu. Ta by se mohla vyšplhat až na 25 milionů eur.

Již před časem jsme na těchto stránkách zmínili, že se barcelonský kádr zdá příliš úzký. Nový hráč by se hodil do útoku, zálohy i obrany, nicméně vzhledem ke komplikovanosti letošního hráčského trhu a omezenému množství financí se Barca zatím musela zaměřit jen na jednu řadu, přičemž přednost nakonec dostala obrana.

Ta byla kvantitativně oslabena odchodem Cácerese do Juventusu. Nahradit ho měl Henrique, ale Brazilec Guardiolu nepřesvědčil a podle všeho znovu odejde na hostování, tentokráte směr Primera División. Je potřeba připomenout, že ani jeden z hráčů nebyl přiveden na Guardiolovo přání, ten si totiž ve svém týmu představuje značně odlišný typ stopera.

Stopera, který se neztratí v hlavičkových soubojích, bezchybně umí pracovat s míčem a hlavně má výbornou rozehrávku. Ideálním prototypem takového hráče je Rafael Márquez, jenž ale věčně laboruje se zraněním a s přibývajícím věkem už to lepší nebude. Kapitán Puyol v rozehrávce nikdy zvlášť nevynikal a Piqué má zatím stále co dohánět, i když na vylepšení této činnosti neustále pracuje.

A tak si Pep Guardiola vyhlédl ukrajinského stopera Dmytra Chygrynskiyho. "Má určité kvality, které jsou u stoperů vzácné a které kvůli způsobů naší hry potřebujeme. Je spostu kvalitních obránců. Všichni, kteří přišli do Barcelony, jimi jsou, ale Chygrynskiy má ještě něco navíc. Vždy ví, co udělat s míčem, a navíc je stále velmi mladý," prohlásil dnes Guardiola na tiskové konferenci.

O služby 22letého hráče Shakhtaru se Barca zajímala už v červenci, ale vedení ukrajinského celku se nechtělo svého klenotu zbavit lacino. Prezident Akhmetov má pro Chygrynskiyho slabost a v plánu klubu bylo mít stoperskou dvojici složenou z Ukrajinců.

Jednání proto uvízla na mrtvém bodě, a Chygrynskiy tak i hrál v předkole Ligy mistrů, kvůli čemuž by už za Barcelonu v Evropě nemohl v letošním ročníku nastoupit. Jenže alternativní varianty nabízené Txiki Beguiristainem (zejména Bruno Alves) Guardiolu nezaujaly a sportovnímu řediteli klubu (k němuž se v jednání přidal prezident Laporta) bylo jasné, že kontakty s Ukrajinou budou muset být znovu obnoveny.

A taky to, že se bude muset zaplatit mnohem více, než se plánovalo, a mnohem víc, než je Chygrynskiyho reálná hodnota. Konkrétně má jít o 25 milionů eur. Tato na první (i na druhý a třetí) pohled přehnaná cena bude částečně kompenzována údajně menším platem, Ukrajinec si totiž má přijít na méně peněz, než kolik bere v Shakhtaru.

Že jsou jednání hodně daleko, dokládá i fakt, že "Chygro" dnes nenastoupil v odvetě předkola Evropské ligy. A pokud by měl ještě někdo pochybnosti, slova kouče Lucesca hovoří za vše: ”Je to záležitost našeho prezidenta a Joana Laporty. A myslím, že se celá transakce nakonec uskuteční. Hrál jsem fotbal do 36 let a pokud nějakému hráči zavolá klub jako Barcelona, musím mu dát možnost si v ní zahrát. Trenér v rozhodnutí hraje důležitou roli a já ho chci nechat jít. Půjde o velkou ztrátu, ale hráč je velkým přáním Guardioly. Chygrynskiy je výborný fotbalista a na Barcelonu rozhodně má.”

Pokud se celá sága konečně dotáhne do konce, bude mít Guardiola k dispozici čtyři špičkové stopery, v zásobě navíc budou nadějní mladíci Fontás a Muniesa, kteří během přípravy ukázali, že by se v A týmu rozhodně neztratilu.

Barcelona se shodou okolností s Shakhtarem utká už v pátek v boji o Evropský superpohár. Půjde o druhou trofej z celkových šesti, které katalánský velkoklub může v této sezóně získat.

Autor: Petr Kilian

Komentáře (119)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tohle bude skvělý kauf, Čygrynskij mě hodně zaujal.

Reagovat
RMCF

Akorát škoda pro vás te Ligy mistrů. A ta cena je taky dost i když v jeho věku pokud se prosadí to bude dobrá invesice.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to hodně peněz, zvlášť, když nemůže nastoupit v evropských pohárech.

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě skvělý hráč, ale ta cena je dost vysoká. Snad tedy alespoň půjde dolů s platem.

Reagovat
smazaný uživatel

Což nic neznamená, protože jestli se chytí, tak za rok, maximálně dva, bude chtít citelné zvýšení.

Reagovat
milan78

budeš dávat 50% na něj ?!

Reagovat
smazaný uživatel

A ty jseš kdo?

Reagovat
smazaný uživatel

já ho neznám

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsi sám

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy jsem ho hrát neviděl, ale přijde mi to jako hodně vysoká částka, navíc když Barca stopera nepotřebuje nutně...Možná by bylo lepší počkat do ledna, kdy snad ceny hráčů budou nižší než teď v létě...

Reagovat
hawk

moc ho neznam takze nevim, ale na tej fotce jsem si nejdriv myslel, ze si spletli fotku poboraka

Reagovat
tomasinho

Ta cena je přemrštěná, navíc, když nemůže hrát v pohárech

Reagovat
smazaný uživatel

Přeceňovaný hráč. A v rozehrávce dle mě nijak extra nevyniká. Už jsem překousl ty peníze za Ibru, ale takovouhle částku za nějakého tlučhubu...

Reagovat
smazaný uživatel

Let's hope Yowza will end up eating his hat.

Já mu věřím. Dobře, 25 je dost, ale je to Chygrynbauer

DIMA OLÉ

Reagovat
smazaný uživatel

Rozehrávku má velmi dobrou. Tos zas beztak sledoval jiného hráče, ňoumo.

Reagovat
smazaný uživatel

Moc bych si přál, abych ti dal později za pravdu. Protože za PĚTADVACET mega jí bude muset mít ku**vsky dobrou!

Reagovat
smazaný uživatel

viděl jsi ho hrát???

Reagovat
smazaný uživatel

Hůře jsem to formuloval. Spíše jsem měl na mysli, že by byl asi trošku víc známější, kdyby se prezentoval rozehrávkou podobnou Marquezovi a bylo by tak záslužné za něj zaplatit takovou sumu. Fotbal sleduji dost, ale o něm jsem slyšel teprve pár měsíců předem, právě v souvislosti s Barcou.

Reagovat
smazaný uživatel

Hráč z Ukrajiny ( myšleno liga ) nebude známej, pokud jeho klub nedojde do čtvrtfinále LM nebo nebude mít úspěchy v repre. To samé platí pro Rusko, Turecko, Řecko.

Pokud by třeby Holek byl nej DM v lize, tak stejně budou idioti jako Táborský, Csaplár a pod. říkat, že nemá v repre co dělat. Vlastně i Švece chtěl PSV ale podle některých expertů se v Heerenveenu zabil

Novináři to samé. Keců jak prase ale vědí hovno. Včera Kozohorský ve studiu mluvil o SUI klubech v LM a aniž by to věděl, tak vyjmenoval všechny jejich účasti od sezony 1996/97, ale on to bral tak, že se tam dostávají pravidelně

Reagovat
Counter

Ještě pár takových a možná ten Real doženete

Reagovat
honziss

Výborný hráč. Pro Barcu skvělý kup.

Reagovat
honziss

Ikdyž cena je dost vysoká no.

Reagovat
smazaný uživatel

skoda ho v barce podle me..mel by jit nekam kde bude hrat a vykonostne poroste, cemuz v barce moc neverim..

Reagovat
alcantara

no neviem, v zivote som ho nevidel, ale po tych caceresoch, henriquech a hleboch mam pochybnosti + ta cena

Reagovat
smazaný uživatel

Taký žebrák za 25 mega, kam ten fotbal spěje??

Reagovat
smazaný uživatel

kam ten fotbal speje ozval sa chlapcek s nickom galacticos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Kejza

Reagovat
domingo

Však se zeptej Peréze, ty galacticosi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JarousFCB

Hej lidi ... proč nespíte ?

Reagovat
j_mrazik

To je na dlouhý vysvětlování...

Reagovat
Shevchenko

Já ti to rád vysvětlím. Jdu domů, 100 metrů před barákem mě chytnou cajti a vzhledem tomu, že mi není 18, tak celkem průser, naměřili mi 0,9 promile, chtěli mě vzít na záchytku, no já celý vystresovaný a posraný říkal, ať si to vyřídí tady. Naštěstí se nakonec slitovali a pustili mě... no řekni, šel bys spát?

Reagovat
$dolar$

Asi bych to poradne zapil ...

Reagovat
smazaný uživatel

Docela síla no...To Tě jen tak sebrali na ulici a dali Ti dejchnout?

Reagovat
Tsigi

asi před půl rokem se mi stalo to samý, nafoukal jsem 0,49(asi 2,5 piva) sebrali mě v klubu, já jim odmítl říct, kde jsem pil a už mě vezli nejlepší bylo, že mě odváželo 6 policajtů a 2 hlídali venku, kdybych utíkal jel jsem nějakým zásahovým transportérem otec pro mě musel na stanici

Reagovat
smazaný uživatel

grázle

Reagovat
$dolar$

Treba i proto ze je prave 8:21

Reagovat
Messiáš

Tak uvidíme, snad se chytne.

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně peněz, ale Pepek ho chce.

Už jsem to tady jednou psal - Letos už 106 mega ...

Reagovat
smazaný uživatel

Neznám, nemohu soudit, ale pokud opravdu přijde, tak nákup Henriqueho byl naprosto zbytečný.

Reagovat
smazaný uživatel

to už je teď skoro jasné.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, čtu, ale plat bude mít vcelku nízký - 1,2 mega.

Reagovat
j_mrazik

A jaktože tam najednou jde, když se psalo, že Barcu odmítl, teď navíc ani nebude za ni hrát LM, navíc menší plat. Vcelku divnej postup.

Reagovat
Tsigi

evidentně se mu do Barcy poměrně chtělo, protože na Ukrajině musel mít tak 3x tolik

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň to.

Reagovat
Tsigi

Henrique+Cácares+Chygryskiy docela pálka za 4. stopera + to, že nemůže nastupovat v pohárech, spíš to znamená, že Milito dohrál jinak si takovýhle krok odůvodnit nedovedu.

Reagovat
smazaný uživatel

tak za posledne roky asi najlepsi kauf na poziciu stopera bol Pique uvidime, mozno za par rockov este dokupime Fontasa alebo Muniesu

Reagovat
Berbatov9

to už tu tuším jednou bylo s timhle typkem

Reagovat
herbage

Zajímavý kup, jestli se zrealizuje. Tohoto hráče nemám moc nesledováno, ale bezsporu je to velmi kvalitní stoper. Nicméně Puyola ani Piquého nevytlačí ze základu, třetí volbou bude v Barce asi Márquez a on až jako čtvrtý stoper. Zahrál by si celkem dost, to ano, ale za ty prachy mi to přijde jako moc a vyloženě s ním nejspíš počítají do budoucna, protože Máquéz i Puyol mají přes 30. Milito je asi definitivně odepsán

Reagovat
smazaný uživatel

Carles přemýšlí, zda bude v Barce příští rok pokračovat. Nejde o finance, nejde o to, že by chtěl jinam, ale chce zvážit, zda je pro Barcu ještě prospěšný, když má už v podstatě vychovanýho nástupce - Piqueho ... Čirgynsky bude asi do dvojice právě s Piquem.

Já teda doufám, že Puyol ještě příští sezonu vydrží celou, ale kdo ví, jak na tom výkonnostně bude.

On je prostě velký formát a nechce dopadnout jako brzda týmu, která bude škodit a hrát za zásluhy jako třeba jeden nejmenovaný útočník u rivala

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkné gesto.

Reagovat
j_mrazik

Je pravda, že ten útočník už by si měl sednout do lóže nebo vychovávat prcky pro klub, který z něj udělal velkého hráče. Nebo že by čekal, až se mu uvolní lepší pozice?

Reagovat
herbage

Myslím, že to někde dementoval a pořád bude vašemu týmu mít co dát. Jinak Chigrinskiy se píše asi takto, dle TM, i když viděl jsem i verzi Chygrynskiy

Reagovat
smazaný uživatel

počušťuju to. Píše se mi to lehčeji.

Nevím, zda už teď může Carles vědět, jak bude vypadat za rok nebo za dva, takže si ani nemyslím, že by dementoval právě tohle.

Reagovat
smazaný uživatel

jenze at si rika kdo chce co chce, tak ten utocnik furt dava goly, i kdyz obcas v zapase nejde ani videt, ale goly furt dava a za minulou sezonu dal 18, coz myslim ze neni malo na utocnika a furt co ma nabidnout, otazkou je, jestli i ted kdyz v utoku je takova konkurence(a on bude hrat na 100%) mno uvidime ale v priprave mu to zatim strili

Reagovat
smazaný uživatel

jj, budu jen rád, když vaše legenda bude hrát, hrát, hrát a zase hrát

Reagovat
smazaný uživatel

mno ono zas az tolik hrat uz nebude, kdyz je v tymu takova konkurence, Benzema je myslim jasnej a Raul bude hrat s nim na ukor Higuaina coz je skoda protze Higuain je opravdu velkej talent ale tak za 2-3sezony vytlaci uplne Raula

Reagovat
smazaný uživatel

to se říkalo už o tolika lidech ...

Reagovat
smazaný uživatel

nj jenze Raul uz mas svuj vek, a proste jednou musi prijt cas kdy odejde(coz vidim tak za 2-3 sezony) a jestli do ty doby neprijde dalsi utocnik tak to vidim prave na Higuaina, jako jeho nahrada

Reagovat
smazaný uživatel

jj, má svůj věk a jednou určitě odejde. Když si projedeš diskuse cca 4 roky pozadu, tak tam přesně tyhle fráze najdeš ...

Reagovat
smazaný uživatel

jo a mimochodem - myslíš si, že bude Higuaín 2 - 3 roky čekat, než bude moci nahradit slabšího a na hřišti horšího Raúla?

Reagovat
smazaný uživatel

jenze jemu je 32 a urcite nebude hrat ve 35 hrat v zakladu, to si fkt nemyslim,...teda pokud by se vyrazne nezvednul....mno ja si myslim ze se Higuain bude dostavat casteji do zapasu ze nebude furt sedet, bud ze stridacky misto Raula,Benzemy,Ronalda atd, podle vykonsti....a taky Higuain umi zahrat na vic mistech ne jenom v utoku

Reagovat
Bakary3

Puyol, Pique, Marquez, Millito, Henrique, v nouzi Abidal a barcelonskými opěvovaný Muniesa a ještě jeden.. teď nevim.. Celkem zbytečnost za tolik peněz

Reagovat
smazaný uživatel

s Henriquem Pep nepočítá. Millito a Rafa jsou zranění. Zbyde ti Puyol, Pique, dva mladíčci, co sotva nakoukli do áčka. Je to dost? Nevím, možná jo, ale co další zranění

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělý hráč ..Na jeho věk vyzrálý a hodně mě zaujal v zápasech.Jsem zvědav na které straně bude v pátek při Superpoháru válčit Hodně štěstí Dmytro

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud bude hráčem Donetsku, tak hrát nebude podle mě. Kdyby už byl hráčem Barcy, tak těžko říct

Reagovat
smazaný uživatel

přestup prý bude v sobotu

Reagovat
smazaný uživatel

Tím pádem hrát nebude, aby se nezranil

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak

Reagovat
One-Real

Hráč dobrý, ale 25 mega mi na to, že nebude moct hrát tento rok v pohárech..pálka.

Reagovat
smazaný uživatel

kdyz si vemu ze Albiol stal 15mil, vekove jsou na tom podobne, Albiol ma zkusenosti z PD i z repre, tak 25mega je fakt moc za Chygrynskiy a nemusi se vubec prosadit v PD a taky nemuze letos hrat LM, noo 25 je fakt moc

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu proč vám ho Vale pustila tak lacino

Reagovat
smazaný uživatel

abych ti rek pravdu ja taky ne, jeste kdyz zrovna Perez rozhazoval takovy baliky, tak si Vale mohla rict o vic a ja myslim ze by Perez dal za neho i 25mil, ale tak ja jsem spokojenej, jeden z nejlepsich spanelskych stoperu, mladej uz dost zkusenej na svuj vek jen za 15mil :) asi nejlepsi nakup, co se tyce cena-kvalita

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

To nechápe asi nikdo. Myslím si, že klidně z něj mohli vytřískat i 30 mega.

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám další nesmyslné rozhazování peněz Barcelony. Jeden lepší kauf než druhej. Ale když na to mají ...

Reagovat
Shevchenko

OT: Zenit Petrohrad potřebuje posílit útočnou fázi a jeho vedení se zaměřilo na dvě velké ryby. V hledáčku předloňského vítěze Poháru UEFA prý jsou Alexandr Keržakov z Dinama Moskva a Roman Pavljučenko z Tottenhamu.

Tak žeby?

Reagovat
smazaný uživatel

Bezpochyby skvělý hráč, ale 25 mega za prozatimního náhradníka? To je dost no...

Reagovat
smazaný uživatel

Barca to měla udělat tak, že by dohodla přestup na příští rok. TO už bude jasnější, jak na tom budou marodi a hlavně, jak se chytnou mladí. Ale brečet nad tímhle přestupem určitě nebudu ani letos

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo

Reagovat
Shevchenko

Jinak ten Iago Falqué, co je v přestupech, to je ten barcelonský talent, co přestoupil do Juventusu?

Reagovat
Bakary3

To je on

Reagovat
smazaný uživatel

barcelonští talenti v drtivé většině prorazí jen u nás, ale vždy se najdou takový, kteří to zkoušejí i jinde. Dobře jim tak

Reagovat
Bakary3

Souhlasim, myslim si, že kdyby zůstal, tak už by sem tam nějakou tu šanci dostal- viz. Busquets, ten by jinde podle mě třeba taky nehrál..

Reagovat
smazaný uživatel

bez nějakého vytahování a přehánění je prostě styl hry Barci tak odlišný od všech ostatních, že oni ani nemají nějaké předpoklady se v jiných stylevh většinou chytnout. Proto taky nikdy u žádného opravdového talenta neupřednostňuju hostovačku. Prostě těm hráčům nic nedá víc, než cvičit pořád to naše 433, pořád krátké přihrávky, trénovat s hvězdama a od nich se učit ...

Reagovat
Bakary3

Tak tak.. Já bych nepochopil, kdyby poslali někoho na hostování třeba do Zaragozy, i když tam bude hrát víc- co jim dá víc než hrát (i trénovat) s Messim, Henrym, Yavim, Iniestou.. To musí bejt škola, kdy udělaj skoro i z nekopy super fotbalistu.

Reagovat
Shevchenko

Hmm... viděl jsem ho v přípravě, jak se hrálo Trofeo Luigi Berlusconi, nijak zvlášt mě nezaujal, v tom zápase mj. nedal rozhodující pencli. Ale slyšel jsem na něho chválu, tak jsem zvědav jak mu to v Bari půjde. Jinak v tom zápase hrál se zajímavým dresem, měl na sobě dres Tiaga, to T měl přelepené bílou páskou a žlutou páskou udělali z 30 38. Jak stylové.

Reagovat
Bakary3

Já myslel, že tohle se děje jen na vesnici

Reagovat
Shevchenko

To já taky.

Reagovat
smazaný uživatel

jo treba Fabregas ze?

Reagovat
smazaný uživatel

třeba

Reagovat
smazaný uživatel

ten se u vas prosadil mno kdyby neodesel do Arsenalu tak ted by urcite nemel takovy kvality, a zkoncil by v neakym prumernym tymu z PD

Reagovat
smazaný uživatel

jj, u nás se neprosadil a z lehkým srdcem ho Laporta pustil Wengerovi, kterej u zachrínil kariéru ...

Oceňuji jak tvoje teoretické znalosti, tak tvoje sebevědomí, že se pouštíš v diskusi i u témat, kde jsi takříkajíc "na tenkém ledě" ...

Reagovat
smazaný uživatel

jako já

Reagovat
smazaný uživatel

dík nepotrebuju byt zadnej znalec abych pochopil ze Barcelona ho tenkrat pustila zadarmo, a nevedela co dela.....a o par let pozdej Laporta rika jak moc by ho chtel ve svym tymu a ted za neho date min tak 40mega, a to byl vas hrac dobrej tah od vedeni Barcy

Reagovat
smazaný uživatel

jj, opravdu do toho vidíš.

Reagovat
Bakary3

Reagovat
smazaný uživatel

Dost! Prosím už nééééé

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Ty jseš taky znalec

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavej hráč, tady na Ukrajině je hodnocen jako nejlepší hráč ligy, alespon v oblasti, kde jsem se vyskytl a měl možnost se bavit o fotbale... Nedivil bych se, kdyby po přestupu vytlačil Piqueho ze sestavy...

Reagovat
smazaný uživatel

uvidime ako sa presadi,ale podla mojho nazoru barcelona robi zle transfery,nevonala mi ta vymena ibra-etoo(eto nieje o moc horsi nez ibra,takze ten priplatok sa mi zda prehnany,a pritom hrac,ktory prakticky kazdu sezonu nastriela v domacej sutazi okolo 30 golov nemoze byt nejak slaby,nechcem kritizovat ibru,ale samuel sa mi do hry barcelony viac hodil);;;Chygrynskiy je dobry bek,ale myslim ze barca nemusela kupovat stopera(mohla si nechat caceresa,aj ked podla wela nazorow sa nejak obzwlast nepresadil,ale je to mlady stoper a mne sa v spanielsom pohari lubil-chcelo to,dat mu wecsi cas na etablowanie sa)

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavé, cenu si obhajujete, ale když přišel Pepe za trochu víc, mohli jste se po.... To je ten barcelonský metr...

Reagovat
smazaný uživatel

to není barcelonský metr, to je souvztažnost k cenám okolo. Prostě je letos cenová hladina vyšší než jindy, za což může převážně ten váš expert. Pepe byl koupen v době, kdy se mělo za to, že 40 mega za hráče (jakéhokoliv) je ohromná darda, 30 mega za obránce bylo na hlavu.

Reagovat
smazaný uživatel

ano mozna za Pepeho bylo 30mil tenkrat moc, ale zas letos jsme dali za Albiola "jen" 15mil

Reagovat
smazaný uživatel

jj, Albiol byl velmi levný, což už jsem vyjádřil. Mám ti to napsat na čelo, abys pochopil, že s tebou souhasím?

Reagovat
smazaný uživatel

nemusis

Reagovat
Tsigi

naschvál jsem si četl diskuzi u Pepého hned co jsem viděl 25 za tohohle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já si myslím, že pro nás dobrý kup. Cena je sice vysoká, ale je to kvalitní hráč + ve 22 letech velice perspektivní hráč. Už se těším na naši vlasatou stoperskou dvojici

Reagovat
božský John

Ta cena

Reagovat
Kejza

nadsazená, jako u Cácarese..

Reagovat
madridcan

k barcelone stale kilometrove clanky

Reagovat
smazaný uživatel

schválně jsem si vyjel poslední články v sekci "Primera division". Kromě pár, které se netýkají ani Realu ani Barci, jsou 4 o Barce a 4 o Realu. Jako když si někdo ztěžuje na neviváženost, beru to, ale ztěžovat si na naprostou rovinu ...

Reagovat
smazaný uživatel

nevyváženost. Hrůza taková hrubka ...

Reagovat
smazaný uživatel

On myslí asi delku článku

Reagovat
Xavi

Zapomněl si dodat: "Což je jenom dobře".

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele