Chtěli jsme lepší výsledek, ale je to ohromná zkušenost, řekl Bílek po Interu

14.09.2022, 10:50
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (33)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tady holt pouze štěstí nestačí no.

Reagovat
ratusek

a nebyla ani přízeň sudích. Ten faul Buchy by v lize snad ani faulem nebyl, natož aby byl červený

Reagovat
GrimeBaller98

Ten Bucha byval driv takovej hodnej kloucek, ale ted ma tech cervenych nejak zbytecne moc .

Bylo mi ho lito, konecne hraje LM a nedohraje

Reagovat
M.Vaza

S Bayernem by byla milosrdnější 2x kontumace..

Reagovat
südkurve

Pro diváka určitě.

Reagovat
ladyboy arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

První gól lacinej a za mě taky chyba Staňka. Dzeko to trefil hodně dobře, ale vzdálenost i úhel byla velká a tohle by gólman aspoň nohou vyrážet měl. Stál blbě moc blízko bližší tyči.

Reagovat
poz3n

Za mě tam tedy byla primárně chyba Havla při tom jeho divnym povyskočení.

Reagovat
Pablos

Ještě se u toho točil zády, tam už jen chybělo roztáhnout ruce jak Ronaldo při gólu a dovršil by to komické bránění. Navíc celou dobu se schovával za stopery a pak nestíhal k tomu Džekovi, otřes tohle tahat do repre.

Reagovat
Martin9719

Taky musíš brát v potaz razanci střely a umístění. Ale jinak to byl Havel kdo mohl za gól.

Reagovat
Pablos

Zkušenost v tom, že to hráli jak proti Liberci, jen nebylo z čeho dát gól

Reagovat
Pablos
Reagovat
südkurve

Bílek: Utkání je cennou zkušeností pro budoucnost, musí se vyvarovat zbytečných faulů a karet.

To zjistil v 57 letech? To mu mohl poradit strejda co tam prodává klobásy.

Reagovat
smazaný uživatel

Já tohle fakt nedokážu pochopit. Co je to za zkušenost? Do této doby nevěděli, že čeští hráči nejsou schopni zpracovat balón, tak aby jim zůstal u nohy a to nemluvím o tom si jej dát z první rovnou do běhu. Jak je možné, že fotbalista co hraje celý život fotbal, není schopen zpracovat balón, viz Jemelka, Havel apod. vždyť fotbal je hra založená na hře s míčem, tak proč naše mužstva nejsou schopny v tomhle směru konkurovat. Plzeň, tým s vyspělou taktikou, Slavie výborně kondičně připravený tým s jasnou vizí, ale žádný tým který by oslňoval technickou hrou...nerozumím tomu

Reagovat
bobis21

Protože mladý hráč s technikou okamžitě dostane přes párky, protože tím ukazuje disrespekt ke starším hráčům.

Reagovat
jackinho10

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
doshcz

Reagovat
Lemond Laws

Blbost.. to už je přežitek

Reagovat
bobis21

No tohle se právě objevilo i v nedávných rozhovorech, proto jsem to zmínil.

Reagovat
ratusek

Reagovat
dontcallmeandre

Blbé terény v zimě, takže kvalita tréninku na technický fotbal není taková. Když je ti 15, a jsi fyzický, techniky si namažeš na chleba protože jim utečeš, i když si ten balon předkopneš kilometr dopředu. I v nízkých soutěžích se hraje moc na výsledek, málo na krásu. V itálii i v pralesních soutěžích borci sólují, dělají kličky, zkouší kombinovat, tady ti nadají, že se ti to nepovedlo, ať nevymýšlíš pičoviny a nerhaješ si na zidana.

Reagovat
dontcallmeandre

a ti techničtí hráči, kteří nevyrostli už ve 14 často skončí třeba u florbalu.protože tam je pro tu kreativitu větší pochopení

Reagovat
insane

S těma terénama nevim, je dost zemí s podobnejma klimatickejma podmínkama, kde se přesto rodí mnohem víc technickejch hráčů. Tady to bude skutečně o tom, že už od žáčků se tady tlačí na taktiku a fyzickej výkon, přičemž je tady tak blbě nastavená negativní atmosféra, kdy jsou prostě lidi i trenéři zbytečně prudký kvůli tomu, že někomu něco nevyjde... Já to vidim i když hrajeme jen tak na malym hřišti s lidma, co si kopnou dvakrát do měsíce. Vždycky se tam najde aspoň jeden člověk, co tam ostatní prcá za nepovedený kličky nebo i přihrávky, jak kdyby se hrálo o MS. Tahle toxická serióznost a neuroticismus je u nás s fotbalem tak synonymní, že už se to snad předává nějak geneticky. Každopádně tahle mentalita zabíjí kreativitu extrémně spolehlivě.

Reagovat
dontcallmeandre

V boghatějších mají víc tělocvičena sportovích hal, v chudších zase děcka hrají víc času fotbal někde na plácku.. Ale ta negativita a ktika pokusů je prostoupena celým naším školstvím. Kdo nic nedělá nic nezkazí je v česku správná taktika. A když to někomu jde tolik, že už mu nemůžeš říct, ať to nezkouší,t ka je to zase namistrovaný debil, co pořád machruje s kličkama. Kdybych vydělal miliardy a chtěl je utopit ve fotbale, snažil bych se změnit tohle...

Na druhou stranu je třeba přiznat, že to týmové pojetí, jednoduchá, fyzická hra a dobrá taktická připravenost nese českému fotbalu výsledky i na klubové úrovni..

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
smazaný uživatel

Máte pravdu chlapi. Kéžby se našel jeden majitel klubu, dejme tomu provinčního typu Liberec, který by od přípravky až po muže měl jasnou vizi. Důraz na hru s míčem, nevázat se takhle taktikou i za cenu horších výsledků. Věřím, že by spoustu trenérů mělo zájem v takovém týmu pracovat. Ruku v ruce by to šlo s rodičema, kteří by chtěli, aby jejich ratolesti v takovém týmu vyrůstali a zlepšovali se. Za mě by se to rozhodně dejme tomu v horizontu deseti let mohlo projevit, lepší než každý půl rok čekat na konec přestupního období až Slavie bude zeštíhlovat kádr...

Reagovat
Kiss Me Polka!

problem imo je, ze na to proste musis mit prachy, nebat se je ve fotbale utopit a smirit se s tim, ze klidne muze prijit pad do 2. ligy.dalsi vec je, ze musis najit spravne lidi, kterym budes verit, ze jsou ti spravni prave i kdyz spadnou, ale zas na druhou stranu to vyvazit, aby hraci si nebyly svou pozici uplne jisti.

otazka je, jestli clovek ktery by do toho sel s takovymi umysly existuje a navic by mu jeste nevadilo srat se s tadytemi mafiany a bafunari ve svazu. podle me takovy clovek tady neni.

a i kdyby byl, tak by se prave setkaval do velke miry s temi zaprdenymi svancary, vizky a celkove tou toxickou kulturou, o ktere psali vyse..kdyz to spojis s tim, ze nejake nove vlny, ktere by dokazaly/snazily se fotbal zpropagovat pro mlade jsou bud nulove, nebo dost smesne, tak mi to vychazi, ze jsem v cr v prdeli

Reagovat
smazaný uživatel

Jasné, je to trochu sci-fi, ale nápad se mi líbí...muselo by se sejít hodně věcí, aby si to sedlo a hlavně trpělivost, což tady celkové dost chybí...jak říkám, jde to i jinde. Takové Dynamo Záhřeb, plodí rok co rok vynikající technické fotbalisty...prostě jsem se trochu zasnil a chápu, že tohle prostředí je toxické skrz na skrz a každý nový nápad je předem předurčen k neúspěchu...ono je to dost i o naší mentalitě. Nikdy nemůžeš se vyrovnat těm nejlepším, když tě uspokojí si proti nim jen zahrát, jak to bylo teď po losu...máš mít ty největší cíle a pak se jim můžeš rovnat, ale to je zas trochu jiné téma

Reagovat
Igli

dřív to tak měla dukla, nevím, jak teď.

Reagovat
Spalovač šancí

Souhlas. Kluci mají celou kariéru před sebou a takové zkušenosti zúročí v příštích angažmá

Reagovat
Firkraag
Reagovat
ratusek

a ten trouba novinář mu to ani neřekne

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele