Chtěl jsem přestoupit do Málagy, prohlásil Castro

08.01.2016, 15:45
Aktuality
Chori Castro se stal oficiálně novou posilou Málagy. Nyní již bývalý křídelník Realu Sociedad, kde poslední dobou pravidelně nenastupoval, podepsal smlouvu na dva a půl roku a na novou výzvu se těší...

Bývalý reprezentant Uruguaye se na španělské půdě ukázal nejprve v Mallorce, kde patřil mezi opory ostrovního celku, následně si služby ofenzivního univerzála zajistil Real Sociedad.

Za baskický celek už Castro tolik nenastupoval, přesto dokázal být na hřišti platný a to platilo až do startu letošní sezóny. Za podzim pak Castro nastoupil do pouhých osmi zápasů.

Sám 31letý harcovník se tak rozhodl pro změnu a nakonec si jako svoji novou adresu vybral Málagu, kde by měl opětovně dostat větší herní prostor. "Nikdy jsem nepochyboval, jestli přijmu nabídku Málagy," prohlásil Castro. "Chori je přesně typem hráče, kterého jsme hledali. Věříme, že nám zejména svými zkušenostmi hodně pomůže," stojí na webu Málagy.

Autor: Jiří Vojík / football-espana.net

Komentáře (9)

Přidat komentář
One-Real

Zejtra jdeme s pár místníma Madridistama do sportbaru v Praze, kdyby se někdo chtěl přidat hoďte PM a komise rozhodne.

Reagovat
smazaný uživatel

Bude tam i buřtík Chong?

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sociedad ještě prodejte martineze rulliho a velu a hurá sestup

Reagovat
smazaný uživatel

tak zrovna Castro tam moc nehral

Reagovat
smazaný uživatel

tam někdo hraje je mi líto martineze a rulliho a hlavně vely že musí hrát s takovýma nulama

Reagovat
Phillipinho

Canales,Agiretxe,Jonathas,Bruma,Ilarra,Pardo jsou vsechno kvalitni hraci. Ten kadr v zadnym pripade neni spatny, to jenom ty si mimo realitu.

Reagovat
JM

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele