Chtěl bych zůstat v Lyonu, prohlásil De Sciglio

21.03.2021, 13:06
Aktuality
Mattia De Sciglio hostuje z Juventusu v Lyonu, přičemž na Apeninský poloostrov už by se vracet nemusel. Italský obránce by chtěl setrvat ve svém současném působišti...

Osmadvacetiletý De Sciglio je odchovancem AC Milán, od roku 2017 však působil v Juventusu, kde ale nenastupoval pravidelně, a proto zamířil do hostování do Lyonu.

Do svého mateřského klubu by se přitom devětatřicetinásobný italský reprezentant již vracet nemusel, přestože Olympique nemá opci na přestup. "Rád bych zůstal v Lyonu, ale je mi jasné, že to nezáleží na mně. Uvidíme po sezóně," nechal se slyšet De Sciglio.

De Sciglio přitom mohl působit ve Francii už dříve, v lednu 2020 se dostal do spojení s PSG jakožto výměna za Layvina Kurzawu, Juventus si ale nakonec transfer rozmyslel.

"Je pravda, že jsem měl blízko do Paris Saint-Germain, ale nakonec se dohoda neuskutečnila z rozhodnutí Juventusu," potvrdil. "Teď jsem v Lyonu a jsem tady šťastný," dodal De Sciglio.

Autor: Jiří Vojík / football-italia.net

Komentáře (14)

Přidat komentář
Kornovec

jak hraje a kolik je ta opce?

Reagovat
HonzaKoller

Bez opce.

Reagovat
Seydou Doumbia

Opce tam není. Příjde mi slabší než Cornet, který teprve od lonské sezony začal nastupovat na beku, jinak je to přeučený křídlo. To hovoří za vše. Jako na rozšíření kádru a jako backup dobrý hráč, ale nejsem přesvědčený o tom, jestli chce tuto pozici u nás zastávat.

Reagovat
h8_sfatto

si říkám, že Cornet byl spíš hrot a křídlo...opačná cesta Garetha Balea

Reagovat
El-Pistolero-68

Takže takový Vondrášek z Teplic.

Reagovat
Pharrell

Vždyť je to napsané v tom článku. Není tam opce.

Reagovat
Seydou Doumbia

Ty nečteš komentáře do konce, on zase články...

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Melchior

39 startů za repre? Přitom mi přišlo, že se konečně trochu chytl až teprve loni

Reagovat
El-Pistolero-68

V AC rychle vystřelil a dostal se do repre, pak už hrál vlastně hlavně díky tomu, že jednu dobu chvíli vypadal jako nuovo Maldini.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
h8_sfatto

taky dobře promarněnej talent, ale Lyon je taková evropská Plzeň teď , s hráči druhého sledu je schopen dojít až do finále

Reagovat
deadlife

Nechápu toto srovnání. Srovnávat Lyon a Plzeň je jako srovnávat hrušky s jabkama. A kdy pak bude mít Plzeň šanci dostat se s hráči druhého sledu do jakéhokoliv finále?

Reagovat
El-Pistolero-68

Vždyť má dost slušnou kariéru, vymačkal z toho podle mě maximum. AC, Juventus, Lyon. Tituly v Serii A, Liga mistrů, Squadra Azzura. Na víc podle mě neměl ani schopnosti, ani sebevědomí.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele