Chtěl bych zůstat trenérem Raya, nechal se slyšet Iraola

25.04.2022, 15:53
Aktuality
Rayo Vallecano se po nečekané výhře na Camp Nou přiblížilo záchraně v LaLize, kde by mohl madridský celek nadále vést Andoni Iraola. Bývalý obránce uvedl, že by rád prodloužil končící smlouvu...

Nováček španělské nejvyšší soutěže se po vydařené první polovině sezony trápil a po 13 zápasech bez výhry ukončil čekání na půdě Espanyolu Barcelona. Pouze o tři dny později Rayo zvítězilo na hřišti městského rivala FC Barcelona a pět kol před koncem má na sestupové pásmo desetibodový náskok.

Otázkou zůstává budoucnost trenéra, protože Iraola má smlouvu pouze do léta, nechal se však slyšet, že by rád ve Vallecanu pokračoval. "Chci zůstat v Rayu, musíme však být s klubem naladění na stejnou vlnu," řekl Iraola po včerejším vítězství na Nou Campu.

Bývalý dlouholetý hráč Athletic Clubu zahájil trenérskou kariéru v kyperském AEK Larnaka a přes Mirandés se v létě 2020 dostal do Raya. S ním se loni přes playoff probojoval zpátky do nejvyšší španělské soutěže a po podzimu se senzačně držel na pohárových příčkách.

Autor: Jiří Vojík / mundodeportivo.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
madridcan

Ale 2miguel1 hovoril, že Cadiz bojuje o záchranu iba proti Realu Madrid, nie proti Barcelone. Rayo nespomenul vôbec, lebo nestalo za zmienku. Tak snaď tú Sevi...ehm ťažký los zvládneme na ten bod. Úplne najlepšie čo najskôr, aby Atletico spravilo uličku

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele