Chtěl bych v Burnley ukončit kariéru, vyhlásil Barnes

07.11.2019, 17:59
Aktuality
Burnley se opakovaně před brankami soupeřů spoléhá na Ashleyho Barnese a to by mělo platit i nadále, neboť obě strany prodloužily smlouvu do roku 2022. Třicetiletý útočník by nejraději u Clarets ukončil kariéru...

Barnes se na profesionální úrovni poprvé představil ve druholigovém Plymouthu Argyle, roli střelce ale začal naplňovat až po přesunu do Brightonu, jenž tehdy hrál League One.

Ke Clarets se Barnes stěhoval před necelými šesti lety a hned záhy se mohl se spoluhráči radovat z postupu do Premier League. Zde se bývalý mládežnický reprezentant Rakouska vypracoval mezi důležité hráče, nejvíce se mu povedla loňská sezóna, v níž vstřelil 12 gólů.

Není proto překvapením, že se obě strany dohodly na prodloužení úspěšné spolupráce, která by podle nové smlouvy měla platit minimálně do roku 2022. "Chtěl bych v Burnley ukončit kariéru," vyhlásil Barnes. "Chci hrát tak dlouho, jak to bude možné," dodal útočník, který za Burnley v PL odehrál 146 zápasů a vstřelil 36 branek, přičemž v obou statistikách je klubovým rekordmanem.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (4)

Přidat komentář
Beči

Takže v zimě přestup?

Reagovat
BennDyaz

Ten nevyloučil. Přestoupí jinam, ať už za prachama nebo úspěchy, na stará kolena se vráti do Burnley na tři zápasy z lavičky, ukončí kariéru a voilá, „Co sem říkal?”, mise splněna

Reagovat
smazaný uživatel

špatná zpráva pro Vydru a Kněze

Reagovat
smazaný uživatel

Tzv. na Salu a mas to tuty

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele