Chtěl bych si s Monacem zahrát Ligu mistrů, řekl Tchouameni

04.05.2022, 21:58
Aktuality
Aurélien Tchouameni (© AFP)
Aurélien Tchouameni je opakovaně spojován s odchodem z AS Monaco, které by však 22letého záložníka mohlo ještě udržet. Francouzský reprezentant by se setrvání nebránil, pokud by se s knížecím celkem probojoval do Champions League...

Produkt mládežnické akademie Bordeaux druhým rokem patří k oporám AS Monaco, čímž si řekl o nominaci do francouzské reprezentace a také o zájem velkoklubů.

Tchouameni je spojován hlavně se zájemci z Anglie a Španělska. "Mám tady smlouvu do roku 2024 s opcí. Uvidíme, co přinese budoucnost," řekl k odchodu Tchouameni.

"Během přestupového okna se může stát spousta věcí, nejdůležitější je ale dobře zakončit sezonu," prohlásil osminásobný reprezentant Francie, jenž by se nebránil setrvání, kdyby se s knížecím týmem dostal do Ligy mistrů, což se mu v této sezoně nepovedlo. "Loňské vyřazení jsem nemohl překousnout. Hrát Ligu mistrů s Monacem by se mi líbilo," uvedl Tchouameni.

Autor: Jiří Vojík / getfootballnewsfrance.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
Benzema

U nás si ju zahráš

Reagovat
formic81

vsak se suska o Bellinghamovi ne?

Aurelien tak muze do arsiku

Reagovat
Remt

Bellingham je na lfc prilis drahy ne?

Reagovat
81Tomas

ano

Reagovat
Front hell

Charakterově zapadne

Reagovat
Remt

jako že je to supr čupr mega sympatický týpek nebo co jsi tím chtěl říct?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele