Chiellini je otrávený formou Interu

13.12.2007, 16:16
Aktuality
Letošní ročník italské Serie A má zatím jasného vládce – milánský Inter. Tým trenéra Manciniho s železnou pravidelností vítězí a míří za obhajobou titulu. Jak je těžké strávit úspěchy soupeře, přiznal obránce Juventusu Giorgio Chiellini.

Interu se zatím daří na všech frontách. V Lize mistrů s přehledem vyhrál svoji základní skupinu a už vyhlíží soupeře pro osmifinále. Podobné to je i v domácí soutěži, kde Inter postupně zvyšuje náskok před konkurenty.

"Je těžké být za Interem. Jsou opravdu ve skvělé formě," přiznal obránce Juventusu Giorgio Chiellini. "Jak už přede mnou říkal Daniele De Rossi (záložník AS Řím – pozn. red.) - může být velmi frustrující, když vidíte, jak snadno vyhrávají."

Juventus na tom sice není nijak špatně, je třetí, jenže Inter už Staré dámě odskočil o osm bodů. "Musíme se soustředit na bitvu o druhé místo," míní Chiellini. "Možná, že se Inter brzy ještě víc trhne a my budeme jenom přihlížet."

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

To neni vymluva ty joudo Ibrahimovic je namysleny smejd, ktery jde jen po prachach. UZ jsem to tu jednou psal ze sam o sobe rekl ze jen nejlepsi utocnik...coz samozrejme neni pravda a i kdyby byla, tak je to sobec...hnus

Reagovat
Antijuve

A jak to souvisí s tím, že Inter vykoupil Juventus.Nás nezajímá, že si "namysleny smejd, ktery jde jen po prachach" nebo jak si to ze sebe vypotil.Tady jde o to, že Inter koupil všechny hráče Juve a teď díky tomu podle tebe vyhrává.Tak mě zajímá, koho vlastně Inter koupil, kromě dvou hráčů, když tedy Juventus vykoupil.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jo ty jsi vtipny jak moje babka v trenach...no nenapsal jsem to spravne, ale kdyz proste Juve padal do Serie B, tak bylo jasne ze hvezdy typu Ibrahimovic a Viera pujdou za tim nejlepsi. jak se jim ted asi hraje proti Juve? to je parada co?

Reagovat
Antijuve

Já jsem nenapsal žádný vtip, jenom jsem musel reagovat na tvůj komický příspěvek.Jinak se jim určitě hraje skvěle, když vyhrávají, tedy až na Vieiru, který si ještě pořádně nezahrál.

Reagovat
smazaný uživatel

No ale Ibrahimovice stejne nemam rad! je sice dobry to je pravda, ale je to machr namysleny. a nevis co je teda s tim Vierou? on je zraneny? nebo to je o konnkurenci ze nehraje? to mohl radeji zustat v tom Juve..jo a zmen si prezdivku, to je hnus, neda se na to divat BTW: nejsem fanousek Juve

Reagovat
Antijuve

Vieira je hypochondr.Byl zraněný asi půl roku, potom se vrátil a zranil se, když hrál za repre. a když se zase uzdravil, tak hned první zápas, to s ním zase švihlo a proto si ho v Juve opravdu mohli nechat.Nick změnit nejde, takže se na něj budeš muset koukat. Jinak Ibra už není to co býval v Ajaxu.V Itálii mu poněkud spadl hřebínek a už ze sebe nedělá největšího boha.Teď hraje dost pro tým a žádné další prohlášení o svém božství nepronesl.

Reagovat
smazaný uživatel

A co rikas na Pavla Nedveda a jeho pripadny navrat do repre?? to si myslim a doufam ze to je jen kachna

Reagovat
Antijuve

Už by se neměl vracet a nechat to mladším a i já si myslím, že je to kachna.

Reagovat
smazaný uživatel

tak alespon na tom jsme se shodli

Reagovat
smazaný uživatel

muže byt namysleny jak chce... me dodnes stve ze z juve odesel... strilel nahraval ... skoda

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele