Chelsea skončí bez trofeje, ale kouč Ancelotti se o místo nebojí

13.04.2011, 10:50
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (189)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Nezdá se vám Lampard poslední dobou nějak pohublej?

Reagovat
smazaný uživatel

... jj, pohublý a uplně bez šťávy

Reagovat
smazaný uživatel

fat frank pohublej?

Reagovat
smazaný uživatel

no rozhodně je hubenější než před tím zraněním

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
mike.84

mě se zdá že to měl vystřelit nártem a ne tak posraně placirkou

Reagovat
Swarley

co Ferdinand?pořád nejhorší ze všech našich stoperů?

Reagovat
mike.84

jasně :) dyt pulku zapasu prokulhal... a azse z něho nedělej něco.. man u postoupilo regardless na jeho vykonu. utok cfc nefunguje, neměl co bránit. až přijde real nebo barca, či kdokoliv kdo se soustředí na ofenzívu a rio nastoupí, tak pak se mužem bavit a popř. mužu uznat že sem hrubě přestřelil

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Však čo Carlo, veď Vy tých trofejí máte dosť

Reagovat
smazaný uživatel

Velmi malá pravdepodobnost,že Ancelotti po skončení sezony bude pokračovat dalej,to je jasné.Je čas sa pobalit a nasmerovat to do ASRoma.

Reagovat
VojtovaChelsea

a přide kdo?guardiola?

Reagovat
smazaný uživatel

Boa s Porta!

Reagovat
stas87

a ten z porta zacinal tiez ako prekladatel?

Reagovat
j_mrazik

Tak Boas dělal pár let v Chelsea scouta, takže nějaký ten vztah tam asi bude.

Reagovat
stas87

takze prvy predpoklad uspechu tam je

Reagovat
j_mrazik

Umí anglicky?

Reagovat
stas87

no tak nejaku tiskovku v anglictine treba po zapase EL ma nie? akurat jose zacinal prekladat na prestiznejsi adrese

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho

Reagovat
smazaný uživatel

Kéž by se vrátil a vykopl by arogantního Anelku a zcela zbytečné Bosingwu a Kaloua.

Reagovat
VojtovaChelsea

kalou už je tak tragickej aj na střidání?

Reagovat
smazaný uživatel

Včera byl tak tragickej, že všechno co mohl zazdil, navíc už je tam tolik sezon a pořád střídá, je zbytečný pro Chelsea, měl by jít do slabšího klubu PL.

Reagovat
stas87

nie,mal by ist naspat do feyneoordu,lenze ten ho bohuzial nezaplati a kalou pojde tazko s prachmi dole

Reagovat
VojtovaChelsea

vim že se tady vo něm piše pořád....anderlecht za lukakua + doplatit

Reagovat
Biozdenda

Spis kdyby se vratil, tak Anelka zacne davat goly jak na bezicim pase a Kalou s Bosingwou jsou duleziti hraci zakladu.

Reagovat
smazaný uživatel

a Torres?

Reagovat
Biozdenda

beztak Mourinho by mu nasel prostor, kde by se uplatnil

Reagovat
smazaný uživatel

Kalou je pro me jako Babel - cekalo se od nich mnoho a nepredvedli vubec nic ... Kalou do klubu jako CFC nepatri - nema na ni ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Biozdenda

no kdovi, ja jsem Kaloua videl zahrat paradne uz nekolikrat a to Chelsea zrovna nesleduju

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Že by ten "Special Two"?

Reagovat
Didier Drogba

děkujeme Carlo za minulou sezonu (nebo spíš ohromnou formu Drogby),ale vázne to jak prase,takže běž.Bez angličtiny se anglickej tým vést nedá!

Reagovat
smazaný uživatel

parla italiano?

Reagovat
niflheim

Taky bys měl poděkovat rozhodčím za minulou sezónu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Copak?

Reagovat
smazaný uživatel

aj ked Chelseu neznasam musim povedat ze Ancelotii je perfektny manazer...jemu proste chyba volnost, nema volnost v prestupoch, ako sa zda, nema volnost ani vo vybere zostavy, nema priestor na koncepcnu pracu pretoze uspechy musia byt hned!

Ak by Abramovic nebol hlupy, tak si ho podrzi a da mu tu volnost a vtedy by Chelsea mohla byt velmi silna...ale pre nas len dobre

Reagovat
Arbiter

co to je za bluf, že nemá volnost ve výběru základní sestavy?

Reagovat
smazaný uživatel

su proste tlaky aby daval Torresa...napr. vcera mi vravel fanusik Chelsea ktory byva v Londyne ze nenormalne sa predavaju Torresove dresy, ten chlap proste musi hrat aby tento biznis siel co najlepsie (a je to uplne jedno ako hra)...

Reagovat
smazaný uživatel

Když dostaneš hráče za 50 mil, tak ho prostě neodepíšeš po pár týdnech...

Reagovat
smazaný uživatel

mi nevrav ze vcera by Carlo nedal od zaciatku Drogbu keby neboli tlaky...jednoducho tomu neverim

Reagovat
Arbiter

Ne, nedal, protože on občas nedokáže vymyslet optimální základní sestavu (viz rotace Malouda/Žirkov, pak třeba střídání Alex/Ferreira), navíc často ani nemá jasnou představu, jaký systém bude vhodnější, včerejšek toho budíš důkazem...

Reagovat
smazaný uživatel

1) Torrese chtěl i on

2) On si dělá se sestavou, co chce - jednoznačně je to vidět, když to točí o sto šest, každý zápas jiná útočná dvojice, Malouda/Zhirkov podle toho, jak chce.

On volnost má

Reagovat
smazaný uživatel

ad 1) myslim ze zo zaciatku z toho prestupu nebol velmi nadseny

ad 2) nevravim ze si nemoze sam vyskladat zostavu, ale proste ho brzdia vseljiake taketo prkotiny ako ten Torres a pod.

nema 100% volnost aku ma trebars Fergie alebo Wenger, neverim tomu

Reagovat
Arbiter

To, že si něco myslíš je úplně irelevantní. Sám Wilkins říkal, že Carlo chtěl Torrese už v létě, dále Ancelotti si vydupal Luize, Ramires byl také z jeho hlavy. A že je k něčemu tlačen? Naprostý nesmysl, jen se snaží nalézt optimální řešení a včera to prostě podělal. Možná nemá v rozhodování o tom, kdo přijde úplnou volnost, ale rozhodně mu nikdo do základních sestav nekecá...To je strašná hovadina.

Reagovat
vitasrp

Carlo není výborný manažer, je to skvělý trenér, o tom přesvědčil už několikrát, ovšem roli manažera mu zatím nikdy nikdo nesvěřil a on po ní ani netouží.. S tím souvisí i ta naprostá volnost ohledně přestupů, on ji nechce, říkal to už v několika rozhovorech, že mu plně vyhovuje, když možné transfery konzultuje se sportovním manažerem a vedením.. Ono to rozhodně není tak, že by pak jeho názor neměl váhu, pouze se vždycky neskáče tak, jak on píská.. Přestupy se asi daleko víc promýšlejí, když se na nich musí shodnout víc lidí, no a zatím přestupy pod jeho vedením taky nejsou vůbec špatný - namátkou třeba Luiz, Ramires, oba Carlo chtěl a oba se jeví jako skvělé kaufy..

Ve výběru sestavy volnost určitě má, Torrese chtěl sám Carlo.. Určitě to není vyloženě Abramoviců kůň, takže spekulace, že by hrál jen na základě toho, že by to Carlovi vnutil Abra, mi přijdou mimo.. Carletto po Torresovi toužil už v létě, ovšem jak řekl Wilkins, tehdy ho prostě získat ještě nešlo.. V zimě se pak situace změnila.. Napadlo tě třeba, že je to tak, že si Carlo přivedl posilu za 50 mega liber, který se zatím vůbec nedaří, a on sám si potřebuje ten nákup obhájit, a proto ho stále staví v těch nejdůležitějších zápasech??

Jinak podle mě Abra Carla v létě nevyrazí, pokavaď teda nebude mít možnost přivést zpět Hiddinka nebo Mourinha, to by se pak asi zachoval odlišně.. Každopádně moc lepších koučů po světě neběhá a byla by kardinální kravina vyrazit kouče, když za něj nemám adekvátní náhradu.. Počítám, že tohle zjistil už sám velký Abramovich..

Reagovat
Arbiter

Reagovat
mike.84

souhlasím se vším, ale nechapu prč by do cfc pořad měli chodit dokolečka guss jose apod.. takový allardyce by byl pro mě skvělým tahem

Reagovat
vitasrp

Tak ale to teď fakt jenom vtipkuješ, žejo..?

Reagovat
mike.84

kdybych si dělal srandu tak bych si protiřečil... ja nikde nepíšu že jose nebo guus jsou špatní. jsou dobří skvělí a chtěl bych je hned ale jsem nohama na zemi. ani jeden z nich nepřijde si myslim. jose k nam nepřijde kvůli romanovi, guuse prostě netipuju že se vratí. protořečil bych si v tom, že poařd píšu, že mi u cfc chybí přísná ruka. vladne tam asi až moc velky klid ve vypjatých situacích. allardyce je opak. respekt má , to nemuežš popřít, zkušenosti taky. v nufc se mu nedařilo ale nijak zvlašt sem ho tam nesledoval tak nevim zuda udělal nějake kiksy apod, ale v boltonu byl ultimatní. na to co měl za kadr.. a navíc. rád kupuje cizince, :) ano, allardyce muže vypadat směšně, protože to není žádné velké jmeno v absolutní špiočce fotbalu. jenže ja narozdíl od většiny lidí, nijak nehltám galacticos styl nakupování a vedení klubu. chtěl bych se dočkat příchodu dříčů a ne hvězd. nebudu říkat jmena páč to je nepodstatné. ale mě by allardyce nebo hughes udělali velkej usměv na tvaři v létě (kdyby se teda roman rozhodl vyhodit carla). . takže ne ,srandu si nedělam a mužeš si o tom myslet svoje.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo je nějaká namachrovaná hvězda, která ti nedře? Možná se tak dá nazvat svým stylem hry Torres a občas Drogba a Anelka, ale to je vše. V CFC nebyli poslední dobou hračičkové, spíše tvrdí hoši, kteří to oddřeli...

Reagovat
mike.84

namachrovaná hvězda sem nenapsal. napsal sem hvězda a myslel sem to prostě tak že abramovič i vedení inklinujou prostě k tomu aby kupovali hvězdy a k tomu, že vysolí jednu velkou sumu za 1 hrače. misto toho aby kupili za 30 mega třeba 2-4 hrače na rozšíření kadru. to potřebujem. nemame šířku ani na hřišti ani na soupisce. vypadne příští rok anelka malouda (možna) drogba a co potom ? kalou a sturridge jsou hodně nejistí. apson kalou určitě a studgovy řeči ze včerekška mu nebaštím. jedinou šířku v soupisce mame v obraně. jinak nikde. povyhazoval bych 3-4 hrače a přivedl tak 7 ztoho max 1-2 "hvězdy".

neříkam že tam nikdo nedře. jasne že tam sou dříči. prostě mluvím o tom aby se koupil někdo, kdo není v záři reflektoru. něco jako v milaně ambrosini (ted nemyslim post ale vizitku hrače) ale toto všecko se odvíjí od kouče. pokud carlo zustane, bude pracovat prostě jen s o rok staršíma hračema a dokoupí 1-3 mladíky kteří se stejně zakopou, protože si řekne že stačí bruma a josh a bude se pak zase řešit krize.. protože nikdo nema koule řešit to že za 2 roky v tymu nebude 5-6 hračů kteří tam sou ted a hrajou at už pravidelně nebo nepravidelně. v tom mě taky carlo sere, protože se mi zda že je lehkovažný a až moc "pohodový".

Reagovat
vitasrp

Proti přivedení ostrovního manažera bych fakt nic neměl, jenom mě rozesmálo, žes jako příklad uvedl zrovna Allardyce.. Z mýho pohledu na TOP tým ani zdaleka nemá, pro týmy ze spodku či středu tabulky je to ideální kouč, ale nějak vysoko ho neřadím.. Přeci jenom fotbal, který jeho tým produkuje, bývá často nekoukatelný(minimálně v Blackburnu určitě) a ani v přestupech nijak nevynikal, spíš ten kádr v Blackburnu pořádně domrvil, z hlediska sympatií určitě..

Reagovat
mike.84

tak víš co , zaleží jake vedení maš za sebou. podle mě vybudoval dobrej tym v boltonu, blackburn je takovej unique tým. ikdyby tam byl mourinho s ronaldinhem, tak ten tým bude hrat 14. flek. jasne že sou i lepší varianty než big sam, ale on mě napadl protože prostě mam rad jeho styl koučingu (aspon teda co je možnost vidět) .

Reagovat
smazaný uživatel

To každopádně... Ostrovního manažera bych rád, ale napadá mě momentálně jen Hughes - kvalitní defenzivu mu připraví Ancelotti a on si vymazlí kvalitní útočnou fázi, která bude nejen efektivní, ale i rychlá. Fakt, moc jiných náhrad není, ne z ostrovů.

Reagovat
smazaný uživatel

Před posledníma 2 zápasama , Ancelotti prohlásil na Soccernet ESPN: "moje budoucnost je již rozhodnuto. " Mám pocit, že půjde do Romy na konci sezony“ ....

Také si myslím, že pár hráčů potvrdili svůj odchod po těchto 2 zápasech ,Bosingwa a Zhirkov!! Anelka by měl být rovněž prodán.

Kalou?? Jeho obličej byl tak zneklidňující , když vstoupil na hřiště, vypadal jako rozzlobený nechtěl jít dál .... zřejmě udělal horší než Torres, on nemohl dokonce ovládat míč! opravdu ostudné.

Vlastně, Torres neměl jediný výstřel na branku, protože on je extrémně pomalý . Drogba vstřelil gól , aniž by potřeboval pomoct . Nejubožejší věc, to dnes byla skutečnost, že Torres začal místo Drogby . Ať už to bylo Ancelottiho nebo rozhodnutí Romana ,to se nikdy nedozvíme.

Všechny tyto věci špatně odráží na Carla , jeho úkolem je udržetsvé hráče motivovaný a dostat to nejlepší z nich. On propadl ve všech těchto aspektech.

Reagovat
smazaný uživatel

s Torresem je to tezko - on hraje protoze stal tolik penez ikdyz hraje tuzku ... Guardiola dostal odvahu posadit Zlatana az v breznu ... navic v CFC vladne Abramovic - pan TRENER

Reagovat
smazaný uživatel

Je pravda že pohled na Kaloua při jeho střídání byl žalostný......vypadal tak nasraně,ustrašeně bez chuti...čekal jsem jen že vběhne na trávník a rozbrečí se tam

Reagovat
r.mrazik

spatny Lamps hrat musi,stejne jako Terry...dal mu koupil Torrese,ktery taky musi byt v zakladu...ostatni hraci takovy divny...ten tym je bez stylu,napadu...teda ne,ze by mi situace modraku nejak vadila...

Reagovat
r.mrazik

divny je mysleno tak,ze ta smeska hracu je takova,ze k sobe moc nepasuji

Reagovat
smazaný uživatel

proste blba chemia

Reagovat
r.mrazik

tak nejak...ti hraci k sobe nejdou...tym potrebuje rozumne doplnit a ne bezhlave,jak se posledni dobou deje...pritom zaklad maji slusny,chybi jim jen dva,tri hraci...

Reagovat
smazaný uživatel

Když Carlo dostane šanci doplní to dobře ale nevěřim tomu že tu zůstane .

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zapomínáš, že ta směska hráčů minulý rok udělala titul s rekordním počtem vstřelených gólů! Problém této sezóny je ten, že se na začátku zranilo několik klíčových hráčů a po návratu se do své předchozí formy zatím, alespoň doufám, nedostali. Lampard, Essien, Drogba, klíčoví hráči, kteří jsou momentálně jen stínem těch z minulé sezóny.

Reagovat
r.mrazik

nezapominam,jenze dalsi hraci odesli,doplneni vselijake...Lamps a Terry mladsi nebudou a na takove urovni jako Giggs a Scholes nejspis nikdy nebudou...ten tym je takovy..hmm,jak rikam,divny

Reagovat
smazaný uživatel

Neodešel nikdo podstatný, kromě Carvalha a v obraně problém určitě není. Divný nevím, jenom momentálně hraje většina bývalých opor hluboko pod své možnosti a stejně to opět bude na big four, pevně doufám, že to vyřeší letní přestávka a příprava a že to u Lampse a Drogby minimálně ještě na dvě sezóny bude. Ale je jasné, že by to chtělo se začít pomalu poohlížet po nějakých náhradách a pomalu je zapracovávat do týmu, ne jako letos přivést někoho uprostřed sezony.

Reagovat
$dolar$

José vrat se

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

ať utichnou spekulace o jeho budoucím působení u nás

Reagovat
smazaný uživatel

Fergie povedal rezolutne ze sa nechysta koncit a Mou si bude musiet pockat ak chce trenovat United...a Fergie prehlasil ze ani nebude rozpravat do toho kto ma byt jeho nastupcom

Reagovat
Swarley

tak SAF ještě nějakej ten rok vydrží, o tom jsem přesvědčen...ještě se mu končit nechce a jeho zapálenost do jeho práce je stejná jako před 10ti lety...

kdo bude jeho nástupcem uvidíme...ještě je brzo se o tom bavit, ale jedno vím určitě...Mourinho nikdy!

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

krása len tak ďalej, čukotka

Reagovat
smazaný uživatel

Jo taky si myslím že je to pěkný poloostrov .

Reagovat
smazaný uživatel

Peťa Čech by řekl, že vlastně neprohráli....

Reagovat
MySch017

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
MySch017

neccheš vreckovku?...

Reagovat
Didier Drogba

What the fuck is "neccheš"?A ne,nechci

Reagovat
MySch017

načo sa pýtaš, keď vieš?... nepochopím... ak neccheš tak nevyplakávaj... zničil vás 37 ročný PÁN futbalista...

Reagovat
smazaný uživatel

Trapné, že vás to pořád baví a uděláte cokoliv pro pár palců nahoru od pár ubožáků Penalty jsou dovednostní soutěž a tam by Manchester mohl porazit i tým z české divize, kdežto v zápase by dostával solidně na prdel. Ne, vlastně nevyhrál. Ve 120ti minutách fotbalu to bylo nerozhodně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
MySch017

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě bych Carla nechal 1 sezónu a podle ní bych ho buď vyhodil nebo nechal... Vždyť má dost silnej tým na to aby nějakou trofej získal. A pokud zase propadne ve všech soutěžích tak bych ho vyměnil - mě by se líbil třeba M.O'neal , H.Redknapp , G.Hiddink ale určitě bych zpátky netahal Murinha - on má rád hodně pasivní fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

a teď vzhůru za konečným 5. místem v tabulce, a Péta pohovoří, že jeho největším snem bylo vždy vyhrát Evropskou ligu

Reagovat
smazaný uživatel

Netvrdil Ferguson náhodou, že ak získa 19. titul pre United, čím by predbehol Liverpool, skončí kariéru ??? Inak s tým Ancelottim to asi fakt vyzerá, že pôjde AS. Alebo čo takto výmena trénerských pozícií Mourinho - Ancelotti ?

Reagovat
r.mrazik

nene,jen rikal,ze odchazet do duchodu nechce,protoze chce byt aktivni co nejdele

Reagovat
smazaný uživatel

dufam ze ostane... Carlo je skvely trener, a jedna sezona bez trofeje nic neznamena... Wenger, Benitez 5 rokov nic nevyhrali a ostali carlo by este minimalne rok mal ostat

Reagovat
mike.84

Reagovat
Swarley

angažoval bych Rafu, ten ví jak s Torresem pracovat

Reagovat
r.mrazik

ale houby,jedine Kenny umi ten spravnej hand shake

Reagovat
Swarley

to nepopírám, následky jsou u Torrese viditelné dodnes...

Reagovat
r.mrazik

myslis,ze ho tim nejak zaklel?

Reagovat
smazaný uživatel

este stale sa nevie z toho charizmatickeho handshakeu spamatat

Reagovat
Swarley

co tak sleduju ohlasy scouserů na jeho osobu, tak podle všeho dokáže dělat zázraky...a když umíš dělat zázraky, tak někoho proklít už je to nejmenší...

Reagovat
vladis271

Ale choďte už doprdele. Je to klubová legenda. Úspešná na hráčskej aj manažérskej scéne. Najlepší hráč aký kedy obliekol liverpoolsky dres. Vychovaný Shanklym a Bobom.

Týždeň, čo týždeň tu onanujete na Giggsom a nikto si z toho nič nerobí. Takže si tú povrchnú nechutnú iróniu odpustite.

Reagovat
smazaný uživatel

my si nerobime picu z neho, ale z vas

Reagovat
vladis271

to by vás to tak prekvapilo pri jeho charizme, ak by túto schopnosť naozaj mal?

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
minoLFC

to jo, Torresové góly by boli ale výsledky mužstva nie

Reagovat
smazaný uživatel

Odchod Carla je asi jasný, myslím, že se vztahy uvnitř klubu, v době odchodu Raye Wilkinse, dost pokazili a nemá to budoucnost, můj sen je samozřejmě návrat Joseho a noční můra příchod Beniteze.

Reagovat
smazaný uživatel

Beniteze ani nevzpomínej ... ten ať si jde do Premiera División

Reagovat
mike.84

chelsea zustane bez trofeje ale to pro mě není zamínka pro vyhazov. nechci být pokrytec a volat po jeho odchodu. loni ziskal double ana tom se poříd muže stavět. příští rok bude ale klíčový. bud titul nebo LM. je to s ním ale těžke. osobně nechci zase měnit kouče. udělal toho dost a pokračuje v dobrém trendu alespon co se obrany tyče. ale ten system typu 4-vubec-nevim , na to se neda dívat. kyž anelka s maloudou stojí u vlastního vapna při rozjezdu akce (a ted nemluvím o odvracení rohu nebo tak), tak se mi to zda jako chaozz. každý říká že je atypiccký ital, ale dyt kurv* musí zařvat na maloudu že je hnusnej sobec už asi 15 zapas po sobě, musí zařvat na všechny tři utočníky že zbytečně ztracejí balon.... ne, on jenom stojí a kouká a doufá... nedává do toho vubec žadnej temperament, žadné zaujetí... nyní je celkem dost dobrých adeptů na jeho vystřídání, ale pro mě nejsou 2 roky určující. byly by, kdyby letos byla cfc někde sedmá nebo tak... divím se že to píšu, ale nechcu aby ochazel. chci by se POUČIL !!!!!!!

Reagovat
r.mrazik

uz skvely trener Škorpil rikal,ze rvat na hrace behem zapasu je totalni kravina,protoze ti hraci jsou v takovym transu,ze jim to nedojde a kdyz dojde,stejne jim je to fuk

maximalne jsou schopny prejit na jinou pozici,ale rvat na ne pry nema smysl a je to spis jen hra pro divaky

Reagovat
mike.84

však ja nemyslel během zapasu. taky nejsem příznivcem hřebíkova stylu. ja spíš myslím bud v peřstavce, ruzne proslovy a hlavně nebát se vytknout komukoliv cokoliv. mě přijde že takovy malouda (ano semta msedí a nehraje) přijde nedotknutelný. 2-4 zapasy hral strašně sobecky a ouhá vidím ho zase v zakladu. a pokažde v tv mam naservírovano to, že to asi dělá kvůli tomu že je prostě atypický ital... s tím at de doprdel pokud chce pokračovat tímto stylem. ale zase není řvaní jako řvaní. to jak vede hrače třeba takový Emery si myslím je hodně efektivní... burcuje, diriguje. to řvaní o kterem píšeš platí u tymů jako city apod.. kde hrači kouče neposlouchají, zvlášt když to nejmenovaný kouč ještě přizná že ho neposlouchají ale "nevadí mu to"

Reagovat
r.mrazik

osobne me tyhle typy treneru na lavicce vzdycky sraly...vadily mi ty kecy a buzerace,Skorpil ma pravdu,na hrace se ma kricet pred,v pulce a po zapase..behem to smysl nema

Reagovat
smazaný uživatel

do teraz mam pred ocami obraz ked raz nasral Fergieho Evans...Fergie len nakracal k ciare, kukol sa na Evansa a ten sa skoro posral...bolo to tesne pred polcasom a chalan vedel co ho caka v satni

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

máš docela pravdu... akurát nevím proč nedostává víc příležitostí Zhirkov - ten se mi letos zdá být lepší než Malouda.

Reagovat
mike.84

nedava ho protože prostě není rozjety. osobně tipuju kdyby třeba cfc měla ted jasný titul nebo tak, tak by hral. ale on musi zuby nehty bojovat o třetí flek a každy vi že carlo sazí vždy na "Svoje". žirkov ma smulu, byl injury, nezahral magicky v těch něco malo zapasech, takže bude do konce ligy střídat. si myslim teda

Reagovat
cristiano.K.

ten tým potřebuje hodně změn.Všichni včera viděli velmi trapný výkon Lamparda.Vinu nejde házet jen na něj změnil bych rozestavení <> dejte Torresovi dvě kvalitní křídla,nechte ho na hrotu samotnýho a může začít pomalu splácet svou cenu

Reagovat
smazaný uživatel

Carlo Ancelotti si nie je istý svojou budúcnosťou pri kormidle "The Blues"."Otázkou svojej budúcnosti sa nezaoberám. Musím pracovať a pokúsiť sa vydať zo seba maximum. O svojom osude nebudem rozhodovať ja, preto sa tým netrápim. S majiteľom Romanom Abramovičom som sa nerozprával. Nemám problém s vyvodzovaním zodpovednosti," uviedol Carlo Ancelotti pre The Guardian.

Reagovat
smazaný uživatel

myslím,že Abramovič sa s ním už nemá moc o čom rozprávat.

Reagovat
johan14

Nemám problém s vyvodzovaním zodpovednosti, to znamená zoberiem aj 8 mil € odstupného, keďže som sebakritický. No ale kto nie.

Reagovat
miky10

Mou nebo Boas, jiný řešení není, takhle to dál nejde, Carletto jasně ukazuje, že na manažerování Chelsea nemá

Reagovat
vitasrp

Reagovat
miky10

přijde ti neustálý rotování systémů a sestavy, na což se nabaluje zabíjení Lamparda, v pořádku?

Reagovat
r.mrazik

je taky tezky,kdyz nakupy jdou nejspise pres nekoho jineho...vsichni vime,jake hrace modraci potrebuji,ale oni stejne koupi jine...

Reagovat
vitasrp

Co je to furt za dementní kecy, proboha?? Ramirese chtěl Carlo - dostal ho, o Luize Carlo enormně stál - dostal ho a u Torrese jsem si jistý, že ho chtěl také - pro mě je tedy názor Wilkinse, který byl v létě ještě právě asistent Carla, dost podstatný. A když řekne, že jsme se o Fernanda pokoušeli už v létě a že to byl z největší části Carlův nápad, tak mu věřím.. Jemu co se týče přestupů nikdo klacky pod nohy nehází.. A nutno taky říct, že zatím v posilování není vůbec marný, až se chytí v příští sezóně Fernando, nebude mu prakticky co vytknout.. Z Ramirese se stává parádní hráč, klíčový hráč zálohy, Luiz má ohromný potenciál a Nando je Nando..

Reagovat
smazaný uživatel

ak uz toho Torresa aj Carlo chcel, tak minimalne je nanho vytvarany nepriamy natlak toho ze zanho Abramovic vysolil 50 mega...toto nejde popriet

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, že je na něj vytvářený nátlak. Ale to je na kohokoliv

Reagovat
smazaný uživatel

podla mna je nanho vyvyjany dvojity natlak,..jednak s Torresom a aj neistotou svojho miesta

myslim si ze keby Carlo dostal maximalnu volnost s tym, ze ma miesto iste aj ked neziska 2-3 roky ziadnu trofej tak by Chelseu posunul na vyssi level

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, je na něj tlak. Stejně jako na Mourinha, Leonarda, Allegriho, Manciniho že nemají jisté místo.

Všichni dostali špičkové hráče, které si přáli a proto je na ně obrovský tlak. Podobný tlak bude i na nástupce Fergieho.

Ohledně jistoty - Ancelotti si dělá s kádrem, co chce celé dva roky - míchá sestavou, míchá rozestavením podle své vůle. A stále se až na pár vyjimek nemluví o odvolání. Ty tlaky jsou zatím relativně malé. Grant dostal ultimátum, že bez trofeje poletí. Ancelotti má skoro jisté, že trofej nezíská a stále má celkem pohodovou jistotu, že bude koučovat tým ještě rok.

A když vezmeš v potaz to, jak obměnoval kádr ACM, tak tohle je hodně dobrá práce od něj s posilama. Proto si ještě drží židli, protože na rozdíl od Mourinha všechny tři hráče zapracoval a ty prachy nejdou na zmar. Snížil náklady zúžením kádru, takže ve výsledku byl Luiz "zadarmo".

Reagovat
r.mrazik

no tak...oba vime,ze vice jak utocnik a stredni obrance byli potreba jini hraci...tak to myslim...

to,ze jsou vsichni kvalitni,vime taky vsichni a az se tym sehraje a dokoupi prave ti potrebni hraci,bude dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby nepřišel Torres, tak přijde nejpozději v létě někdo jiný. Navíc - Džeko v City, Suarez v Liverpoolu, Bent v AV, Villa v Barce, Ibra v AC, ten trh špičkových útočníků se celkem zmenšil několikanásobně během pouhého roku. Prakticky se smrskl na Torrese, který je adaptovaný na ligu a Aguerra s Patem, kteří nejsou...

Reagovat
miky10

100. pro The Speciala na lavičce Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

toho uz ma zamluvenyho Mansúr

Reagovat
miky10

oba?

Reagovat
mickey mouse

já si nemůžu pomoct ale pro mně je to snad nejvíc přeceňovaný trenér vůbec

Reagovat
smazaný uživatel

Carletto za kecy a plno pořád stejných výmluv.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Ancelotti má u mě klid a důvěru do té doby, než se finálně ukáže, že nebude hrát na křídla, ale pojede diamant, stromeček apod...

Reagovat
smazaný uživatel

Já chci vidět v sobotu na hřišti McEachrana,Kakutu a spol. Hlavně at´ mi neleze na oči Ferreira,Anelka,Bosingwa atd. Carlo please !!!! Zkoušet.zkoušet,zkoušet....

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych toho chtěl ...

Reagovat
Arbiter

Tak snad Kakuta za Fulham nastoupí

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

hm njn.

Reagovat
mesyas

CHCI ABY ZŮSTAL!!!! je nesmysl měnit trenéra kvůli spackané sezoně ale je načase aby se do sestavy začínal propracovávat mceachran sturrideg atd.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.chelseafc.com/page/LatestNews/0,,10268~2337513,00.html

muhehehe...tak oni to vlastne ani nechceli vyhrat lebo by museli preberat trofej v trapnom Wembley

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ted´ se vrátil kamoš z Anglie,byl na LFC-City a pak MU-CFC a prý na Anfieldu celkem zklamaný z diváků. LFC nuda,ale City paráda ( ). A na MU prý Neskutečné. A herně trapný Anelka a Torres a skvělý Didier. No a na druhé straně Shrek a old Giggs.

Reagovat
smazaný uživatel

na OT to bolo vcera peklo...genialna atmosfera, kiezby bola taka stale aj na ligove zapasy...skurveny Glazer

Reagovat
smazaný uživatel

Tys tam byl taky?

Reagovat
smazaný uživatel

nie

neviem ako to vyznelo v ceskoslovenskych prenosoch, ja som to pozeral na Sky Sports v podniku so super ozvucenim a taka atmosfera bola tuto sezonu snad len na Liverpool a City

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je kurva rozdíl být přímo tam a u TV . Tam sice bylo peklo,ale já to mám od přímého diváka.

Reagovat
smazaný uživatel

nechapem...ved si napisal to iste co ja tak co sa tu hadas

Reagovat
smazaný uživatel

Nehádám,ale tys to viděl u TV na Skysport a on byl na stadioně. Trochu rozdíl.

Reagovat
smazaný uživatel

stale nechapem...on povedal ze neuveritelne, ja som povedal ze neuveritelne, kde je problem?

Reagovat
smazaný uživatel

aha. dobre no.

Reagovat
Arbiter

A bylo tam slyšet Chelsea champion

Reagovat
smazaný uživatel

cital som nejake reakcie ludi na twitteri na fans Chelsea a vsetci sa zhodli ze horsi fanusikovia na OT uz davno neboli...boli potichu a mali tragikomicky repertoar chantov

Reagovat
Arbiter

čital si reakcie mufankov

Reagovat
smazaný uživatel

samozrejme...a co?

dokazu pochvalit ostatne timy, aj fans City chvalili za support ale o Chelsea vcera pisali toto

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem o víkendu mluvil s jedním borcem co občas navštěvuje zápasy PD a překvapilo mě když říkal že na Nou Campu se vůbec nefandí. Barcelona vyhrála 3:0 se Santanderem a jediné co bylo na stadionu organizovaně slyšet byla hymna, občas potlesk a vyvolávání hráča po gólu.

Reagovat
smazaný uživatel

co tě na tom překvapilo? to je známá věc...

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo taky sem ztoho paf. Ten kamoš co píšu nahoře jezdí často na zápasy PL a pokaždé mluví jinak. Kdysi na LFC s MU- boží, pak CFC-MU-nic moc ( hymna,pár chorálů a nenažraní angličani) atd. A ted´ na LFC-City- NUDA v podání fans LFC a paráda ze strany CITY. City a fans??? Hmm.

Reagovat
smazaný uživatel

Tož fanoušci Man City jsou z Manchesteru. Sice z blbé půlky, ale přece jenom nějaký základ mět musíjou. Minimálně nedostižný vzor z druhé půlky města.

Reagovat
smazaný uživatel

To bych netvrdil.

Reagovat
smazaný uživatel

away fans ma City jednych z najlepsich...najlepsi su samozrejme away fans United

Reagovat
smazaný uživatel

jak to víš? Taková blbost!!!!!!! Ale jako mufan tě chápu,že away fans MU jsou IN.

Reagovat
smazaný uživatel

...mufana.

Reagovat
smazaný uživatel

tak zmerat sa to da tazko, ale nikdy niesu vzdy sa vypredaju vsetky listky (co sa neda povedat o vsetkych timoch), je ich paradne pocut cely zapas (niekedy viac ako domacich), perfektny repertoar chantov (minule som naratal cez 20 chantov za zapas) a vacsina z nich su najlepsi fans na ostrovoch vobec (fans FC United of Manchester) cize ta kvalita je tam zjavna

Reagovat
smazaný uživatel

*to nikdy niesu tam nema byt

Reagovat
smazaný uživatel

No stále se pleteš... nevadí a měj svou vizi.

Reagovat
smazaný uživatel

vidim ze fakty su nic oproti tvojmu 'blbost' cize to nechavam tak

Reagovat
smazaný uživatel

Tvoje "fakta" vyčtené z netu proti mojim faktům z Anglie a návštěv mnoha stadiónů( většinou mých hodně dobrých kamarádů)- Hmm tak jo.

Reagovat
smazaný uživatel

si ziadne fakty nenapisal tak co sa cudujes...skoro nic z toho co som napisal ja, nemozes spochybnit

Reagovat
smazaný uživatel

O.k. ale kdybych tu měl psát co sem všechno viděl a slyšel tak si tu budem psát do zítra večera. Prostě fans Big 4 a City,Tottenhamu a pod. už dávno nejsou IN v Anglii. A nemám náladu se tady rozepisovat a polemizovat. Promiň.

Reagovat
smazaný uživatel

no neviem ci neutrpim psychicku z toho, ze mi tu nenapises nejake bludy

Reagovat
smazaný uživatel

Aha. Tak ahoj mufanku.

Reagovat
smazaný uživatel

bye

Reagovat
Corabeu

Má pravdu,já tam párkrát byl

Reagovat
kubys

Trevor chodí na Nou Camp?

Reagovat
smazaný uživatel

To byl jakési hradečák co ho znala ta malá zrzka. Potkali sme ho v hospodě po fotbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

IT Operator: Hello, Can I help you?

Client: I cant find the net.

IT Operator: Can you please tell me your name?

Client: Fernando Torres....

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rufus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

Reagovat
smazaný uživatel

hehe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
MySch017

Reagovat
smazaný uživatel

Titul je pořád ještě reálný.. Stát se může ještě vše Manu ztratí s Newcastlem a s Arsenalem a pak prohraje právě s Chelsea, která půjde do čela Arsenal ten finiš pak jako vždy nezvládne..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele