Chelsea i přes zákaz přestupů získá natrvalo Kovačiče

27.06.2019, 15:00
Aktuality
Londýnská Chelsea i přes zákaz přestupů získá letos v létě posilu. Natrvalo by se měl na Stamford Bridge přesunout chorvatský záložník Mateo Kovačič, který už u Blues hostoval v minulé sezoně. Chelsea se s Realem Madrid údajně dohodla na podmínkách.

Právě fakt, že Kovačič už za Chelsea hrál v minulé sezoně, umožní klubu získat jej natrvalo. Chelsea má totiž zákaz registrovat nové hráče, což v případě Kovačiče odpadá. Jedinou podmínkou je, že přestup musí být dotažen do 30. června. Po něm by se měl fotbalista technicky vrátit do Realu Madrid.

To se ale podle zdrojů Sky Sports nestane. Chelsea se s Realem měla dohodnout na podmínkách přestupu, který by ji měl stát okolo 45 milionů liber. Podle některých zdrojů šlo dokonce o opci, která byla zahrnuta v dohodě o hostování. Chelsea tedy v takovém případě stačilo jen příslušnou klauzuli aktivovat.

Autor: Jiří Fišara / skysports.com

Komentáře (331)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele