Chelsea hledá záložníka. Přijde Willian nebo Krasić?

07.02.2012, 21:58
Aktuality
Londýnská Chelsea rozhodně neprožívá ideální sezónu a v létě se od jejího mecenáše Romana Abramoviče očekává, že tým mohutně posílí. To se týká především zálohy a někteří zainteresovaní tvrdí, že by se mělo jednat o Miloše Krasiće z Juventusu a zejména doněckého Williana...

O brazilskou oporu Šachtaru údajně Chelsea stála již v zimě, ukrajinský celek ale za svoji hvězdu měl požadovat devětadvacet milionů liber a transfer se tak neuskutečnil.

O třiadvacetiletého středopolaře stál také Santos, jeho prezident Luis Alvaro de Oliveira Ribeiro ale již žádné snahy nevyvíjí. ”Vzdali jsme to kvůli nabídce, kterou Šachtar dostal od Chelsea. Jednalo se o částku v řádech desítek milionů a vypadá to, že tam v létě zamíří,” prohlásil šéf jednoho z nejslavnějších brazilských klubů.

Blues ovšem pozorně sledují také situaci Miloše Krasiće, jak uvedl agent srbského reprezentanta Valado Borozan. ”V tuhle chvíli se nic neděje a vyčkáváme, kdo se do léta ozve. Miloš je pod smlovou a žádná jednání neprobíhají. Chelsea o něj ale má zájem a je jedním z klubů, které se Milošovi zamlouvají,” prohlásil.

Autor: Petr Vaněček / soccernet.com

Komentáře (315)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele