CHELSEA BY CHTĚLA DROGBU!

27.05.2004, 20:46
Aktuality
Posila v útoku londýnské Chelsea? Podle anglického listu Independent je jméno prozrazeno! Na Stamford Bridge má přijít z francouzského Marseille Didier Drogba! Právě on by měl nahradit Ukrajince Ševčenka, který dal přednost před Chelsea AC Milánu, se kterým prodloužil smlouvu.

Ještě nedávno prý vedení Chelsea jednalo s Milánem o Ševčenkově budoucnosti, ale on razantně popřel, že by někam odcházel. "Podepsal jsem novou smlouvu v AC. Nikam odejít nechci, jsem tu nesmírně spokojený," řekl ukrajinský útočník. "Kdybych měl někam odejít, tak jedině, že bych se vrátil na rodnou Ukrajinu."

Jenže ruské "oko" vyhlíží posily i nadále. Roman Abramovič vzkázal svým zástupcům, ať odjedou do Francie jednat o angažmá Didiera Drogby! Rovnou prý do Marseille vzkázal, že by byl ochoten za něj zaplatit až 17 milionů liber. "Částka je přehnaná, ale budiž, když to píšou v Anglii," nevěří Drogba.

Právě on by se odchodu do Chelsea nebránil, ale zase nechce hned v létě opustit Marseille. "Kdybych odešel do Chelsea, byla by to pro mě nová výzva. Ale na druhou stranu nemůžu zapomenout na to, jak mi Marseille pomohla a nerad bych ještě toto léto někam odcházel. Tím chci říci, jak se kluby dohodnou, tak se budu řídit," dodal Drogba.

O Drogbu podle informací má zájem i Manchester United. "Ale zatím jsme se k ničemu vážnému nedostali," řekl prezident Marseille Claude Simonet. Jenže podle manažera Manchesteru United Alexe Fergusona se Red Devils do Francie dostaví. "Určitě jednat začneme," potvrdil.

O novém útočníkovi Chelsea, se spekuluje už hodně dlouho. Zájem měla o Ruuda van Nistelrooye, Ronalda a zmiňovaného Ševčenka. V jednu chvíli se zdálo, že jeden z nich opravdu na Stamford Bridge přijde! "Byli jsme domluveni se zástupci Manchesteru United, že začneme jednat o van Nistelrooyovi. Roman Abramovič by byl za něj ochoten dát až 30 milionů liber," řekl Claudio Ranieri, "zatím" kouč "Blues".

V United tohle Ranieriho tvrzení však razantně Ferguson popírá. "To není pravda. Pan Ranieri si vymýšlí. Nikdy jsme s Chelsea jednat nechtěli a zvláště o Ruudovi, který je neprodejný," popřel Ranieriho informaci. Takže se zdá, že se bude spekulovat ještě dlouho, zvláště kolem miliardové Chelsea, kde je Rus Abramovič připraven investovat hodně peněz.

Zdroj: fotbalovenoviny.com

Autor: Pavel Janega

Komentáře (5)

Přidat komentář
HOST*yarda

Hm, otázkou zůstává, koho Chelsea nechce? No, zase na druhou stranu, mně se třeba ještě neozvali.

Reagovat
HOST*nawri

chelsea by toho chtela...

Ale tech policajtu se ne a ne zbavit co Romane

Reagovat
HOST*Joe

Chelsea je super- měl jsem vsazeno na vítězství v LM loni-kurs z července 45, budu mít i letos-kurs 1,1! S mourinhem a Čechem určitě- oba se už nudili!

Reagovat
HOST*

At si Chelsea vylize prdel

Reagovat
smazaný uživatel

Drogbič LEGENDA

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele