Chelsea a Inter jednají, potvrdil Guarínův agent

18.12.2013, 16:53
Aktuality
Fredy Guarín by po dvou letech mohl opustit Inter. Kolumbijský reprezentační záložník se ocitl v hledáčku Chelsea, a ačkoliv se včerejší spekulace o hotovém přestupu nepotvrdily, tak mezi kluby již probíhají jednají. Prozradil to hráčův agent Marcelo Ferreyra...

Gazzetta dello Sport včera informovala, že Guarín do Chelsea přestoupí za patnáct milionů eur a podepíše s ní tříletou smlouvu. Tak daleko sice celá záležitost ještě není, brzy ale může být.

"Zájem Chelsea je oficiální, jedná s Interem," uvedl Ferreyra pro Radio Caracol. "Fredy je v Interu spokojený a projekt londýnského klubu tak budeme muset pečlivě zvážit. Čekáme také na rozhodnutí prezidenta Interu Ericka Thohira," řekl dále.

"Zájem projevily i oba kluby z Manchesteru, ale pro ně je Fredy jen záložní variantou," dodal agent sedmadvacetiletého středopolaře, který za Nerazzurri hraje od ledna 2012. Tehdy přišel na hostování z FC Porto, po půl roce pak Inter využil opci a přivedl ho na trvalý přestup.

Autor: Petr Vaněček / football-italia.net

Komentáře (433)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele