Chci zůstat hráčem Sevilly, vyhlásil Suso

23.04.2020, 12:58
Aktuality
Suso se před sezónou vrátil do vlasti, když z AC Milán zamířil na hostování do Sevilly, která za předem stanovených podmínek aktivuje opci. Španělský křídelník si rovněž přeje setrvání ve svém současném působišti...

Pětinásobný reprezentant Španělska zamířil v útlém věku z mateřského Cádizu do Liverpoolu, tam se však neprosadil, což se nezměnilo ani po vydařeném hostování v Almeríi.

Na začátku roku 2015 odešel Suso do AC Milán, kde se postupně zařadil k oporám. Na podzim minulého roku však měly jeho výkony sestupnou tendenci, proto v lednu odešel na hostování do Sevilly, která ho v případě postupu do Ligy mistrů získá na přestup.

"Cítím se tady velmi dobře, už jsem byl dlouho mimo domov. Chtěl bych v Seville zůstat tak dlouho, jak to půjde," řekl Suso. "Měl jsem obavy, ale kluci v šatně mě přijali skvěle," dodal.

Sevilla prožívá vydařenou sezónu a pandemie koronaviru ji zastihla na průběžném třetím místě LaLigy. "Přestávka přišla v nejhorší možnou chvíli, byli jsme třetí, hráli jsme dobře a zlepšovali jsme se. Ale tyhle věci bohužel nedokážeme ovlivnit," uvědomuje si Suso.

Autor: Jiří Vojík / football-italia.net

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Nech ostane na viac nemá...

Reagovat
wiggum

Jakože AC je víc než Sevilla?

Reagovat
Coniglio

presne

Reagovat
Coniglio

Zvláštny, nespoľahlivý hráč ktorý okolo seba dokáže vytvoriť hype. Na mieste Sevilly by som čisto z finančného hľadiska aktivoval opciu, ta je myslím nějakých 20m, a o rok ho strelil niekde do Premier League, keďže ten bude zase nespokojný. Takých 5m sa teoreticky na takom kaufe dá vytrieskať s Anglických hotentotov ako West ham alebo Newcastle. Ale určite predať, lebo Sevilla je uber sympatický tím a Suso je nestabilný ako Naquadria. Howg

Reagovat
PH8

Přesně souhlasím. Jen za mě není jisté, že si rok udrží tu výkonnost, kterou měl teď.

Reagovat
Zark

zbytečnej hráč, takový horší sneijder

Reagovat
Kaka14

v spanielsku sa mu bude darit, kym na to nepridu obrancovia a najma brankari, ze robi to iste :-)

Reagovat
Pharrell

Luís Alberto , Suso.... borci se neprosadili v Liverpoolu prošli Sevillou a i Serii A (Lazio,ACM)

Reagovat
El-Pistolero-68

Náhoda? Nemyslím si.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele