Chci všem ukázat své nejlepší já, říká Kubo po přestupu do Realu Sociedad

19.07.2022, 16:39
Aktuality
Takefusa Kubo neprorazil a v dohledné době ani neprorazí v prvním týmu Realu Madrid. Japonský křídelník za sebou má několik hostování a nyní také přestup, na který ho získal Real Sociedad, baskický celek s asijským fotbalistou podepsal pětiletý kontrakt...

Real Madrid prodal jenom polovinu z práv na Kuba, klub ze San Sebastianu za tento podíl zaplatil šest a půl milionu eur.

"La Real je nejvhodnějším klubem pro můj styl hry. Přišel jsem do mladého týmu s velkými ambicemi, jsem velmi šťastný. Chci všem ukázat své nejlepší já, sám nemohu požadovat lepší podmínky do začátku," raduje se Kubo.

Stále teprve jednadvacetiletý fotbalista přišel do hlavního města Španělska před třemi roky z FC Tokio a za áčko Realu Madrid si nezahrál, místo toho putoval po hostováních. Postupně si ho vypůjčily Mallorca, Villarreal, Getafe a loni znovu Mallorca.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (13)

Přidat komentář
Remt

Která půlka zůstává v Realu?

Reagovat
smazaný uživatel

Socky zajímavě posilují, stejně jako Betis. Oba týmy budou chtít do LM, moc by mě nepřekvapilo, kdyby se jim to podařilo na úkor Sevilly a Atletů.

Reagovat
Slavia10

Je to možný. Btw Sevilla má nějakou finanční krizi, nebo špatný plastový strop? Prodává všechny opory, všechny je snad prodává pod cenou a nikoho nepřivádí. Vždy jsem měl za to, že Monchi to tam řídí skvěle a Sevilla má poměrně velké zisky, teď to vypadá jako by měla nařízeno utáhnout kohoutky.

Reagovat
Slavia10

Platový*

Reagovat
Phillipinho

Sevilla bude prestavovat kadr. Museli prodat hrace v hodnote 35 milionu eur, aby dorovnali ucetnictvi. V ty hodnote prodali Diega Carlos, coz je odpovidajici cena za hrace jeho kvalit a veku. Dale potrebuji udelat jeden velky prodej (Kounde za 65 milionu euro), aby mohli zacit nakupovat. Misto Carlose prisel Marcao z Galatasaraye. Co jsem tak cetl, tak maji policeno na Isca, Luise Alberta, Guedese ci Reguilona. Takze bych se nebal, ze by meli ve vysledku slabsi kadr nez minulou sezonu.

Reagovat
Messiáš

Vetsina klubu ve Spanelsku se snazi udelat, co nejlepsi ucetni vysledek do 30.6., kdy konci fiskalni rok, malokoho vidis pred tim terminem nakupovat. Krome Realu a prave Socek, ktere maji finance vedene evidentne velmi dobre (a taky jim asi i pomohl prodej Williana Joseho prave do Betisu), to bylo spise o odchodech. Sevilla to teprve rozjede

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem hlavně zvědavý na Betis, jestli opravdu klapne Aouar + jestli se podaří udržet Morena, tak by to bylo super. U Ceballose je ticho, tam to spíš vypadá, že si počkají na příští léto a pokusí se ho přivést zadarmo. Bellerín detto, i když času je ještě dost...

Reagovat
Messiáš

Betis mi prijde, ze ma potencial preskocit Sevillu. Ne vsechny prestupy se mi u nich vzdycky libi, ale letos je to balada. Luiz Henrique vypada jako pomalejsi, ale mozna i technictejsi Vinicius, Luiz Felipe na stopera, ted, vypada hodne v dobre fazi Aouar, jak rikas. To jsou vsechno luxusni posily. Fekir a Canales vypadaji, ze zustavaji. U Morena si uplne jistej nejsem, Bellerin by byl super, kdyby se povedl, byt to je ted hra nervu s Arsenalem, kdo povoli prvni.

Hlavne ale Pellegrini je naprosto luxusni kouc. Dost bych Betisu nebo Sockam pral vyhru v EL. Nemuseli by byt bez sance

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
MarcoBanco

Reagovat
Mass

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele