Chci ukončit kariéru v Manchesteru City, prohlásil Mahrez

17.05.2021, 16:04
Aktuality
Riyad Mahrez (© AFP)
Riyad Mahrez patří k oporám Manchesteru City a na tom by se nemělo nic měnit. Alžírský křídelník se nechal slyšet, že by chtěl ve svém současném působišti ukončit kariéru...

Třicetiletý rodák ze Sarcelles na sebe poprvé upozornil v Leicesteru City, kterému pomohl k postupu do Premier League a především v sezóně 2015/16 k nečekanému titulu.

O dva roky později Mahrez vyměnil Foxes za Manchester City, kde od té doby získal další dvě ligová prvenství, navíc letos k tomu může přidat první triumf v prestižní Lize mistrů, kde jeho tým ve finále vyzve Chelsea.

Další úspěchy by měly následovat, Mahrez má u Citizens kontrakt ještě na dvě sezóny, přičemž si dovede představit, že ve svém současném působišti ukončí aktivní kariéru.

"Moje budoucnost? Cítím se v Manchesteru City velmi dobře a nemám důvod ke změně," řekl Mahrez pro "RMC". "Samozřejmě nevím, jaká bude situace, ale v Man City jsem šťastný a chci tady zůstat," dodal křídelník, jenž nepřemýšlí nad návratem do Francie. "To nepředpokládám. Chci ukončit kariéru v Anglii a nejlépe v Manchesteru City," prohlásil Mahrez.

Mahrez se také ohlédl za svými třemi mistrovskými tituly v Premier League a podle očekávání si nejvíce váží toho s Leicesterem City. "Titul s Leicesterem byl pro mě první, navíc s týmem, se kterým se nepočítalo, že by mohl vyhrát. To je nezapomenutelné. Ani s Manchesterem City ale není snadné vyhrát ligu, konkurence je každý rok obrovská," uvedl bývalý hráč Le Havru.

"Když Liverpool v minulé sezóně vyhrál titul, byli jsme nešťastní. To nás ale motivovalo. Letošní titul je také velmi cenný," uvedl Mahrez, jenž v roce 2019 s Alžírskem vyhrál APN.

Autor: Jiří Vojík / dailymail.co.uk

Komentáře (53)

Přidat komentář
kattos

Takže do 2 let jde pryč..

Reagovat
SpecialOne

Do 33 City a pak zadarmo do Arsenalu se smlouvou na 4 roky.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Pharrell

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PH8

Reagovat
kattos

Reagovat
Slavia10

Každý rok se zlepšuje, letos je opravdu výborný a opora City.

Reagovat
diastan

kam by taky chodil..

Reagovat
smazaný uživatel

Harry Kane has told Tottenham he wants to leave this summer according to @SkySportsNews. #MUFC monitoring this and are very interested in signing him.

Reagovat
Mastný Chobot

Moc neverim, ze niekto zanho zaplati to, co Levy bude chciet. A keby aj ano, tak neverim, ze s jeho vekom a zraneniami by to bol dobry kauf

Reagovat
smazaný uživatel

ok.

Reagovat
smazaný uživatel

Kto si ho može dovoliť kúpiť? Podľa mňa len City alebo PSG. Pri čom PSG ho nepotrebujú, i keď tam je Poch. City sú podľa mňa realistické. Ja by som ho ale pod 120m nepredával.

Reagovat
Tchn69

A čo Tammy Abraham + cash ? U nás nehrá s najväčšou pravdepodobnosťou kvôli tomu že odmietol predĺžiť zmluvu, je stále dosť mladý a to že góly v PL strieľať vie už ukázal. Podľa mňa by to mohol byť dobrý obchod pre všetky strany, samozrejme až na tu pachuť kvôli rivalite.

Reagovat
smazaný uživatel

Abraham by sa mi páčil. Ale podľa mňa by on nechcel do Tottenhamu, Kane si myslím by nechcel do Chelsea. A Levy s Buckom ani nekominikujú. Nemyslím si, že je to reálne. A málokedy sa takéto veľké prestupy dejú sposobom hráč+peniaze.

Vrámci PL reálne vidím len prestup do City.

Reagovat
PH8

Jak by sis to představoval? Podle jejich cen a subjektivní důležitosti by to muselo být tak Tammy + 90M.

Reagovat
Walter_Sobchak

No však tak nejak by to aj bolo cca, Tammy + 80m. Ale aj tak nerealne, jedine že by sa to Levymu pozdavalo, inak do Chelsea nepusti ani hovno a nie ich najlepšieho hráča.

Reagovat
Higi

No Kane je extratřída, ale za ty prachy co bude Levý chtít by pro každej klub bylo lepší jít po o 7 let mladším Haalandovi bych řekl... Kterej se prostě chytne kdekoliv a bude to tam sázet si myslím... Cena bude podobná, ale rozdíl 7 let.

Reagovat
PH8

S jeho stylem hry má před sebou ještě tak 5 let na té úplně nejvyšší úrovni.

Reagovat
mithro

CIty ako malovane, mozno Chelsea.

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Kixi Syhimour

A tak nebylo by pro City lepší vzít Erlinga?

Reagovat
mithro

tazko povedat, ak sa podari BVB ho este rok udrzat, ten tento rok Kane, o rok Haaland.

Reagovat
Hlahart

Letos ten přestupák vypadá super... Pogba, Kane, Sancho, Messi, potenciálně Haaland, DDG, Ronaldo a další..

Reagovat
mithro

Joel drzi slovo.

Reagovat
smazaný uživatel

nebyt korony tak by to bolo sialene okno, takto moc neviem, ale Pogba zacal hrat dobre tak ten asi ostane nie? Haaland ak BVB uhra LM tiez asi ostane, DDG nema ist kam iba ak by Juve zhanal brankara a mozno Sancho prestupi.

Reagovat
iamek

Pokud přestoupí v rámci Anglie, tak chcou 150 mega

Reagovat
PH8

Já mám Kana celkem rád a za to jak dlouho zůstal věrný Tottenhamu ho velmi respektuju, ale někdy po sezoně 17/18, kdy dal dohromady přes 40 gólů a stačilo to stěží na 3. místo a osmifinále LM měl prostě jít dál.

Reagovat
smazaný uživatel

Ostane v Tottenhame bohužiaľ pre neho, nikto Levymu tie šialenosti nebude platiť..

Reagovat
FUnk

harrymu to nikdo nemuze mit za zle, pro tym odvedl maximum. Pral bych mu city. Tam by ten rekord Shearera snad prekonal...

Reagovat
Mastný Chobot

Dokonaly hrac, skoda, ze to vtedy nevyslo z Leicesteru k nam

Reagovat
smazaný uživatel

dokonalý

Reagovat
Mastný Chobot

Ok.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
livefan

Dokonalý

Reagovat
FUnk

Reagovat
Kucka

taky ho mám rád, nejlepší první dotek v lize

Reagovat
smazaný uživatel

Minule sezony v City to od neho nebolo nic moc

Reagovat
Mindas

Uz minuly rok byl vyborny, ale letos je vylozene jeden z tahounu tymu.

Reagovat
smazaný uživatel

Barnsley - Swansea veľmi slabý futbal. Snáď ani jeden z týchto tímov nepojde do PL.

Reagovat
nani92

tento ročník má od ms daleko

Reagovat
tony223

Rád bych se vyjádřil k faktu, že Eurofotbal zcela odignoroval ženské finále ligy mistrů. Well done, bylo to odignorováno právem

Reagovat
Kinky7

Nesouhlas ale chapu ze zensky fotbal neni pro kazdeho

Reagovat
tony223

No.... Čekal jsem víc. Barcelona ještě v pohodě, ale Chelsea - jak by řekli v Anglii, players were all over the place. Bylo to poprvé co jsem sledoval zápas ženského fotbalu, a hned finále. Ta kvalita byla mizerná, hračky neumí hlavičkovat, když brání tak padají na zem... No... Místy mi to připomínalo okresní přebor. Otázka je, jak to změnit?

Reagovat
Kinky7

Ja koukam obcas na wsl a kdyz hralo city s chelsea tak to bylo koukatelne. Nebyla to top kvalita chlapu ale lepsi nez pribram slovacko to bylo. Problem je ze ty zensky jsou strasny labilove.

Reagovat
veikko

Byla by sranda vidět hrát Příbram proti ženskému týmu. Jelikož Příbram to ve vápně umí a ženy brání úplně špatně, tak by to možná atakovalo rekord v počtu penalt v jednom zápase.

Reagovat
Kinky7

Tak samozrejme by je pribram rozsekala protoze ta fyzicka je proste jinde

Reagovat
smazaný uživatel

Povolit transexualom co si presli pubertov ako samci, sportovat v zenskych kategoriach.

Reagovat
FUnk

Reagovat
tony223

na to byla dobrá epizoda v South Parku :-D S23E07

Reagovat
smazaný uživatel

Mne staci celkom toto

https://youtu.be/8ipCrGBMtAc

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele