Chci Schalke pomoci, prohlásil po přestupu Caligiuri

25.01.2017, 21:02
Aktuality
Daniel Caligiuri po třech a půl letech opustil Wolfsburg. Univerzální záložník, jenž před příchodem do automobilového klubu hrál za Freiburg, přestoupil do Schalke, kde uzavřel smlouvu do roku 2020...

Německý záložník s italskými kořeny se postupně vypracoval do role opory Freiburgu, odkud se před třemi a půl lety přesunul do Wolfsburgu, za který také nastupoval pravidelně.

Nyní má před sebou 29letý záložník další novou výzvu, neboť si ho po zranění Abdula Baby Rahmana vyhlédlo Schalke, kterému by měl pomoci k posunu na pohárové příčky.

Königsblauen za Caligiuriho zaplatili 2,5 milionu eur a podepsali s ním pracovní dokument na dva a půl roku. "Získali jsme všestranného hráče, který je schopný hrát na pravém i levém křídle a navíc dobře zná Bundesligu," pochvaluje si novou akvizici sportovní ředitel Christian Heidel. "Jsem rád, že o mé služby projevil zájem klub s tak bohatou historií. Chci Schalke pomoci k úspěchu," řekl po dokončení transferu Caligiuri.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
Rudnevs

S Vašími službami som mimoriadne spokojný, ale musím vytknúť pár vecí:

1) Nedali to do BL, ale do PL sekcie

2) Prečo je tu titulok, že im chce pomôcť a nie že tam vôbec prestúpil

Inak pre Schalke parádne posila, vidno kto im robí športového riaditeľa. Heidel je macher!

Reagovat
jv

Za zařazení do Premier League se omlouvám, omylem jsem se překlikl. Jinak jsem dal do titulku vyjádření, že chce Schalke pomoci, protože už ten přestup, aby to bylo jako oznámení, není úplně aktuální.

Reagovat
Rudnevs

Ďakujem. Neber to ako kritiku (len som nechcel, aby sa sem zbehli dementi z PL a keď už som "kritizoval", tak som už spomenul aj ten nadpis ...), som rád, že ten článok vôbec vyšiel.

Reagovat
jv

Však úplně v pohodě.

Reagovat
pawelFCB

Snad jim pomuze se zvednout, Schalke patri jednoznacne vys.

Reagovat
smazaný uživatel

celkom rad by som ich znova videl v CL.

Reagovat
Dufan

Za 2,5 mega ....čekal jsem víc teda

Reagovat
osobnostx

Kecá, chce mu uškodit.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Za ty prachy si ho mohla Sparta dovolit

Reagovat
smazaný uživatel

Why not...Tieto prestupy v ramci BL su fajn

Reagovat
REPLIKATOR

Chtít můžeš

Reagovat
REPLIKATOR

Chtít můžeš

Reagovat
zlatan-legend

Ještě abys mu chtěl ublížit.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele