Chci prokázat své kvality v Sampdorii, říká Romero

06.09.2014, 21:15
Aktuality
Sergio Romero začátkem léta dokráčel s Argentinou až do finále světového šampionátu, na klubové úrovni ale nemá zrovna na růžích ustláno. Sedmadvacetiletý brankář se vrátil do Sampdorie, kde začíná sezónu jako náhradník, klubové činovníky ale hodlá o svých kvalitách přesvědčit...

Romero přišel do Sampdorie z Alkmaaru už v roce 2011, minulou sezónu ale strávil na hostování v Monaku. Zde se ale neprosadil a připsal si pouze sedm startů, i tak ale dostal důvěru a byl argentinskou jedničkou při stříbrném tažení na mistrovství světa.

Nyní se olympijský vítěz z roku 2008 do Itálie vrátil, zatím ale v janovském celku dělá jen náhradníka Emilianu Vivianovi. "Chci prokázat své kvality v Sampdorii, kde můžu dostat prostor k chytání," uvedl Romero, kterého potěšily rozhovory s klubovým prezidentem Massimem Ferrerem, sportovním ředitelem Carlem Ostim a trenérem Sinišou Mihajlovićem.

"Mluvil jsem s Ferrerem, Ostim a Mihajlovićem, který mi řekl, že pokud si povedu dobře, tak mi dá příležitost," pokračoval argentinský gólman, jenž byl v posledních srpnových dnech spojován s Benficou a Manchesterem United. "Měl jsem dvě nebo tři možnosti, ale žádná nevyšla. Po Benfice jsem nechtěl více peněz a také jsem četl, že jsem odmítl United. Opravdu si myslíte, že by někdo dal košem jednomu z nejlepších klubů světa?" uzavřel Romero.

Autor: Petr Vaněček / football-italia.net

Komentáře (29)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Vysvětlí mi pls někdo, jak je možné, že takovej gólman, zkušenej, kvalitní, ne moc drahý chytá v Sampdorii ?? Třeba Benfica nebo Porto???

Reagovat
Zark

protože tam přestoupil z Alkmaaru za 2,10 mln €

Reagovat
Langi

Jelikoz zacina jako nahradnik, tak nechyta ani v te Sampdorii.

Reagovat
smazaný uživatel

A proč by jako nemohl chytat v týmu jako je Sampa?

Reagovat
smazaný uživatel

Veľmi dobrá otázka!

Reagovat
smazaný uživatel

Fandím Vivianovi

Reagovat
Ragazzo d'oro

Reagovat
paver

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

čapek: Romeo

Reagovat
smazaný uživatel

Arjen van Robben

Reagovat
Furia Ceca

sančííz

Reagovat
smazaný uživatel

Huml, Mustafa

Reagovat
smazaný uživatel

Marco Balotelli

Reagovat
smazaný uživatel

Vajadáres,Ghučanežhád

Reagovat
smazaný uživatel

Pablo Romero

Reagovat
smazaný uživatel

vážně má viviano cislo 2 v sampdorii ?

Reagovat
REPLIKATOR

Jasná dvojka

Reagovat
Pettirosso

3, dvojka je papirove Da Costa

Reagovat
smazaný uživatel

bolo by nezmyselne nechat chytat Vivianiho ktory je na hostovani a na lavicke mat kvalitneho Romera...

Reagovat
Pettirosso

Je mi ho lito, kvality ma, ale Viviano ho do brany nepusti (snad )

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, co tak kvalitní gólman, jednička argentinský repre, dělá v klubu, který hraje rok co rok spíše o přežití v Serii A.

Reagovat
FC Porto FC

nechapu proč nešel do ty Benfici

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu,proč chce najednou dokazovat své kvality v Sampdorii,když už je tam ukázal. Už měl být dávno někde jinde. Máslo na hlavě má ale i management klubu,který dřív přivedl novou jedničku Viviana,než byl vyřešen odchod Romera.

Reagovat
smazaný uživatel

V repre kvalitní výkony, je zvláštní, že to nedokáže prodat i v klubu...

Reagovat
smazaný uživatel

Právě,že kvalitními výkony v klubu se dostal do té repre

Jenže se vrátil z hostování v Monaku s tím,že má nabídky a po MS odejde na přestup. Jenže se nikde nijak nedohodl a nakonec zůstal v Sampdorii.

Reagovat
smazaný uživatel

my wife Sofi saw the footage (of the Chiellini bite), she said to me, ‘What on Earth were you thinking?’ I had to start trying to answer that question for myself,” Suarez writes.

“I had just become a father to a young daughter, Delfina, and the thought that she would grow up to see that I had done this upset me more than anything else.”

“The adrenaline levels in a game can be so high; the pulse is racing and sometimes the brain doesn’t keep up,” Suarez says.

“The pressure mounts and there is no release valve. In 2010 (the first biting incident), I was frustrated because we were drawing what was a very important game, and we were on a bad run. I wanted to do everything right that day, and it felt as though I was doing everything wrong.

“The pent-up frustration and feeling that it was my fault reached a point where I couldn’t contain it any more.

“With Ivanovic in 2013, we had to beat Chelsea still to have any chance of making it into the Champions League. I was having a terrible game. I gave away a stupid penalty with a handball and I could feel everything slipping through our fingers. I could feel myself getting wound up.

“Moments before the Chiellini bite, I had a great chance to put us 1-0 up. If I had scored that goal, if Buffon hadn’t made the save, then I would not have done anything. But I missed the chance.

“When the heart has stopped racing after the game, it’s easy to look back and say, ‘How could you be so stupid? There were 20 minutes left.’ But out on the pitch with the adrenaline pumping and the tension mounting, you’re not even really aware of how long is left. You don’t know anything. All I could think was: ‘I didn’t score. We’re out of the World Cup.’

“There are some players who in that position would have said, ‘Well, we’re out, but I scored two great goals against England. I’m the star.’

“I could have asked to be taken off: ‘My knee is hurting again, I scored two in the last game, I did my best.’ But I wanted more.

“The fear of failure clouds everything for me — even the blatantly obvious fact that I have at least 20,000 pairs of eyes on me; it is not as if I am not going to be seen. Logic doesn’t come into it.”

Suarez says that his “switching off” on the pitch also enables him to do the brilliant things he does in a match, so it is going to be difficult to find that balance because he doesn’t want to lose that side of his game.

- Suaréz ohledně jeho kousání, mě si teda získal

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele