Chci minimálně zopakovat rok 2014, říká Sergio García

28.12.2014, 22:03
Aktuality
Velkou výzvu bude rok 2015 znamenat pro Sergia Garcíu. Útočník Espanyolu se pokusí minimálně vyrovnat výkony z uplynulých dvanácti měsíců a navázat tak především na podzimní část probíhající sezony, po níž je nejlepším španělským střelcem Primera División...

Mistr Evropy z roku 2008 na podzim nastřílel sedm ligových branek a mezi kanonýry se dělí o šestou pozici s Garethem Balem, Leem Baptistãem, Joaquínem Larriveyem, Carlosem Velou a Lucianem Viettem.

"Osobně doufám, že se mi povede zopakovat rok 2014. Po individuální stránce za sebou mám velmi dobrých dvanáct měsíců, snad se mi výkony povede minimálně zopakovat. Bylo by to skvělé," nechal se slyšet 31letý fotbalista.

Někdejšího hráče Zaragozy nebo Betisu může těšit i zlepšená forma Espanyolu. Barcelonský klub v závěru roku začal sbírat body, z posledních čtyř duelů jich vytěžil hned devět a v tabulce se posunul na desáté místo. Zásluhu na tom má i trenér Sergio González.

"Trenér dle mého názoru pracuje dobře. Je to jeho první sezona na vrcholové úrovni a ta nikdy nebývá snadná. Naše výkony na hřišti mají stoupající tendenci a přicházejí i výsledky. To je to nejdůležitější," hodnotí García.

Autor: Tomáš Pavlík / insidespanishfootball.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

To je jeho oblicej ve FIFE ne?

Reagovat
Phillipinho

Vyborny hrac . Mozna by si jeste zaslouzil pozvanku do reprezentace.

Reagovat
smazaný uživatel

Tyvole, koukám, že před Vale hraje Real ještě naprosto zbytečný přátelák s AC.. jestli se tam někdo zraní..

Reagovat
Billy McClane

Prachy su prachy, mame za to dostat 4 miliony. No Barca to ma este lepsie. Ti si to musia odohrat v Katare 4. februara, v strede tyzdna, medzi zapasmi s Villarrealom a s Bilbaom

Reagovat
smazaný uživatel

Espanyol sympatický tým pamatuji si jak byly ve finále nevím jak se to jmenovalo ne evropská liga nevím jak

Reagovat
smazaný uživatel

pohár uefa

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele