Chci i nadále hrát ve Wolfsburgu, má jasno Luiz Gustavo

06.08.2014, 20:05
Aktuality
Luiz Gustavo včera ukončil dovolenou po mistrovství světa a vrátil se do Wolfsburgu, kde bude definitivně hrát i v nadcházející sezóně. Kolem brazilského záložníka se sice spekulovalo o zájmu hned několika klubů, v tuto chvíli je už ale přestup vyloučen...

Sedmadvacetiletý středopolař přišel do dolnosaského klubu před rokem z Bayernu a do smlouvy si nechal zanést výkupní klauzuli ve výši pětatřicet milionů eur. Ta nicméně platí do určitého data a daná lhůta již vypršela.

"Teoretická možnost přestupu tady byla," potvrdil manažer Wolfsburgu Klaus Allofs, o jehož hráče se údajně zajímal Real Madrid. "Nyní je ale tahle kapitola u konce," dodal.

Na změnu působiště nyní nemyslí už ani sám Gustavo. "Jsem tady, chci i nadále hrát tady a pomoci mužstvu," prohlásil defenzivně laděný fotbalista, jehož tým má před novou sezónou nemalé plány. "Účastníme se tří soutěží a všude chceme být hodně vpředu," uvedl.

Autor: Petr Vaněček / kicker.de

Komentáře (20)

Přidat komentář
stas87

asi ideal je on a Malanda vedla seba,k comu potom maju aj Guilavoguiho?ved to je rovnaky typ ako oni dvaja nie?ci Hecking skusi 4-3-2-1?

Reagovat
smazaný uživatel

podľa mňa len na rozšírenie kádra, budú hrať Európu a traja kvalitní hráči na tie dva miesta sa určite hodia...

Reagovat
stas87

chapem len budem sklamany ak by to znamenalo menej casu pre Malandu,viem ze Guilavogui je dost kvalitny hrac,myslim ze nebudem prehanat ked napisem ze v L1 vycnieval ale to aj Malanda na jar,on ma ocaril dost,Gustavo je taka stalica a povedal by som ze aj Heckingov kon,ten hravat bude,no snad to nejak zvladnu s tou rotaciou

Reagovat
JozkokozleJ

Ak bude mat Malanda formu ako na jar, vysedavat urcite nebude. A kvalitneho tretieho DM budu potrebovat. Medojevic mi nepride dostatocny vzhladom k ambiciam VfL.

Reagovat
smazaný uživatel

Guilavogui ten z atlétika?

Reagovat
smazaný uživatel

áno

Reagovat
db18

tak budou hrát 3 soutěže, to je pak pár hráčů navíc třeba (a KdB je to pořád málo)

Reagovat
smazaný uživatel

premier league

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Do PL s ním

Reagovat
bayern987

Reagovat
smazaný uživatel

měl jít loni do Arsenalu

Reagovat
Tywin Lannister

pro mě stále vysněná posila, přesně takovej typ fotbalisty potřebujem, navíc v případě nouze dokáže zahrát i stopera

Reagovat
smazaný uživatel

přímo

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodně by si ho měli ponechat, jestli se o něj fakticky zajímal Real tak je to banda idiotů a on by byl neskutečnej blb kdyby šel do Madridu sedět

Reagovat
Tywin Lannister

podle mě by si tam zahrál, typologicky tam takovej hráč chybí, snad každej střední záložník je tam ofenzivnější

Reagovat
smazaný uživatel

Alonso, Illara a Khedira :D všechno stejny post, jiny typ ale stejny post a vsichni kvalitne lepsi, nezahral

Reagovat
JozkokozleJ

To je dost dovodov

Reagovat
Free_player

tam ti to sluší

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele