Chci být nejlepší obránce světa, hlásí Nagatomo

30.05.2011, 10:49
Aktuality
Yuto Nagatomo prodělal za uplynulý půlrok obrovský kariérní skok. Japonský obránce odešel z Ceseny na hostování do Interu, kde se usadil v sestavě a včera pomohl k výhře v Italském poháru. Nagatomo věří, že v Interu zůstane, pro příští sezonu si dává vysoké cíle.

"Chci se dál zlepšovat. Šest měsíců, které jsem strávil v Interu, mi neskutečně pomohlo. Být rok v takovém týmu je jako deset v některém jiném. Mym osobním cílem je stát se příští rok nejlepším obráncem světa," prohlásil 24letý hráč.

Nagatomo o svých plánech hovořil po včerejší výhře ve finále národního poháru nad Palermem, u které asistoval celých devadesát minut. "Během roku se toho stalo neskutečně mnoho, je to až neuvěřitelné. Nejdřiv jsem se nedostal na mistrovství světa, ale to je pryč, teď žiju svůj sen," dodává.

Japonský obránce neskrývá svou touhu pokračovat v kariéře v Interu, k tomu ale potřebuje, aby černomodří využili opce a proměnili jeho hostování v trvalý přestup. Podle italských médií je už rozhodnuto, Nagatomo se v nejbližší době stane kmenovým hráčem Interu.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (358)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele