Chceme Wernera udržet, vyhlásil Rangnick

21.11.2018, 20:57
Aktuality
RB Lipsko se momentálně pohybuje na třetím místě bundesligového pelotonu, na čemž má velký podíl Timo Werner. Německý reprezentant je opakovaně spojován s odchodem, saský celek ho ale chce udržet...

Stuttgartský odchovanec dorazil do svého současného působiště před více než dvěma lety a okamžitě se zařadil k oporám, když ve své první sezóně nasázel 21 ligových branek.

Werner tím pomohl RB Lipsko k postupu do Ligy mistrů, kde se ještě více zviditelnil, načež se o 22letého útočníka začala zajímat celá řada evropských velkoklubů, zejména z Anglie.

Naposledy se potom jméno obávaného útočníka dostalo do spojení s Borussií Dortmund, přičemž možnému odchodu z RB Lipsko nahrává i smlouva do roku 2020. "Je to samozřejmě také o financích," řekl sportovní ředitel a trenér Ralf Rangnick, jenž s útočníkem neúspěšně jedná téměř rok.

Podle informací "Sport Bildu" momentálně Werner pobírá plat ve výši 3,3 miliony eur za sezónu, přičemž třeba Marcel Sabitzer si ročně přijde na 5,5 milionu. "Samozřejmě chceme s Timem Wernerem prodloužit smlouvu. Neustále se u nás vyvíjí a je základním stavebním pilířem našeho klubu," prohlásil funkcionář a trenér, kterého po sezóně ve druhé funkci nahradí Julian Nagelsmann. "Věříme, že se u nás může nadále rozvíjet," uvedl Rangnick.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (44)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Je akorát rychlý...jinak průměr.

Reagovat
Mustang™

Chtěl bych být průměrný jako on

Reagovat
smazaný uživatel

Rychly, pohotovy pri strele i reseni cele situace, zpracovani mice v rychlosti, klicka bez problemu... Do dvou let svetovy utocnik Top 5-10.

Reagovat
Jardman

Roman je starší brácha Marcela?

Reagovat
Han střelil první

Marcel je starší bratr Maria.

Reagovat
mayday

Mario je teda potom mladší bratr Romana.

Reagovat
Ross Geller

Reagovat
Jeňa

Ty zprávy o snaze BVB ho získat jsou, podle mě, blbost

Reagovat
smazaný uživatel

Uplne presna nahrada za Luise. On nebo Lautaro, nikoho jineho nechci nez jeden Z tech dvou.

Reagovat
Seydou Doumbia

A co tak koupit no name hráče z JA a udělat si z něj nového Lautara?

Reagovat
Trapný diskutér

kopyto.. bundesliga už vaří ze zbytků

Reagovat
meno

Výborný hráč a budoucnost Německa!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je dobrá správa. Ešte že budúcnosť Nemecka nie je nejaký Semir či Hasan...

Reagovat
Juan Román Riquelme

Semir Gerkhan?

Reagovat
dextroza_m

To je snad už minulost..

Reagovat
Rudnevs

Ne, ešte to chodieva. Teraz je jeho parťákom nejaky mladík, ktorému zachránil život, keď začínal u dialničnej polície

Reagovat
Ross Geller

Jj je to pořád super, koukám na to pořád, jeden z mých nej seriálů.

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
Rudnevs

Tak tak, v Nemecku je to veľmi obľúbené, aj u mňa je to jeden z najobľúbenejších seriálov... Najradšej som mal diely s Tomom Kranichom a Janom Richterom, do smrti Kranich som videl úplne všetky diely, ale i z tých novších som pár videl a i tak ma to celkom bavilo, hoci už si pravdepodobne žiadneho komisára neobľúbim tak ako Toma alebo Jana.

Reagovat
Ross Geller

Tom je jeden z nejoblíbenějších u fanoušků, ale mě paradoxně nikdy moc nesedl. Já měl rád Andrého, potom také Jana Richtera, ale nejraději mám Bena Jagera. Ben se stal u fanoušků velmi populární a dokonce o chloupek zvítězil v anketě i nad Tomem Kranichem. Ale určitě doporučuji zkouknout ty série s Benem, ty se ti budou líbit. Po něm pak nastoupil Alex a ty epizody už nebyli komediální, ale byly temnější, což bylo fajn, ta změna Kobře prospěla. Ovšem klesla sledovanost, tak ho odstranili a nasadili tam teďka toho Paula Rennera a je to zase komediální.

Reagovat
Rudnevs

André sa mi trochu sprotivil v tej epizóde, keď sa vrátil ako zločinec, tá epizóda bola celá celkom nereálna. Naopak fajn bol návrat Franka Stolteho, ten sa nepridal k zločincom a navyše sa aspoň diváci dozvedeli, čo sa s ním stalo (vtedy v 90. rokoch odišiel bez vysvetlenia, vtedy totiž mala Cobra chvílu prestávku a ten diel s jeho odchodom bol i natočený, ale nebol odvysielaný). Niekedy by sa mohol vrátiť i Jan, ten jeho odchod tiež nebol nikdy vysvetlený.

Súhlas, taktiež som si všimol to striedanie drsnej a vtipnej Cobry v posledných rokoch, radšej som mal tie vtipné série (hoci najlepšie boli tie, keď to bolo tak nejak vyrovnané), s Benom boli tie diely fajn, ale Bena som nikdy nemusel, vždy mi prišiel ako také prerastené decko. Renner je fajn, ten príbeh okolo toho, jak ho Semir zachránil a ako bol jeho sen, že sa dostane k dialničnej polícii je pekne vymyslený.

Tom bol proste top, bol to taký sympatický elegán, postavy toho typu mi sedia, tých “oblekových komisárov” som mal rád, Jan bol podľa mňa Tomovi dosť podobný... Mimochodom, ako pozerám na tvoj nick, asi si pozeral i Priateľov, ten seriál taktiež zbožňujem.

Reagovat
Ross Geller

Jj Přátelé jsem před pár dny dokoukal, zkouknul jsem všechny epizody. To je asi nejlepší sitcom, prostě každému z těch 6 herců naprosto sedla jejich role. A samozřejmě jako ostatní v té době, jsem se i já zamiloval do Jennifer Aniston.

Reagovat
Rudnevs

Ja som to dopozeral už dávno, všetky diely som videl x krát... Jj, s tou Jennifer Aniston to mám úplne rovnako, najkrajšia bola v tých prvých sériách, keď mala ešte ten špecifický účes.

A moja obľúbená postava bol Chandler, asi žiadnu postavu som nemal tak rád, ako jeho, v určitých ohľadoch mi pripomínal mňa...

Reagovat
Ross Geller

Mně se zase Jennifer líbila víc v těch pozdějších sériích. A v té poslední 10. sérii byla úplně top, v každé epizodě se čuměl jen na ní a skoro nevnímal děj.

Joo Chandler byl fajn, ty jeho vtípky. Já se zase viděl v Rossovi, proto jsem ho měl nejradši.

Reagovat
vladino10

Ja som mal tiež najradšej Toma- ale okrem neho som mal najradšej asi tie drsné kobry- Chris a hlavne nie príliš obľúbený Alex bol skvelý, tam sa mi veľmi páčila tá vsuvka so štátnym zástupcom Sanderom..

Diely s Benom som neznášal, proste mi to prišlo ako taký uplne cielený útok na dievčenské srdcia..

Reagovat
Rudnevs

So Sanderom, to bolo to, jak sa vzbúrili tí väzni? Hej, to bolo dobré, nedávno som to videl... Z tých vedľajších postáv som mal vždy rád postavy, ktoré hral Marco Girnth (manžel herečky Katja Woodwood, ktorá hrala šéfku Krügerovú), ten tam hral v jednom dieli nejakého komisára Hofmanna, toho mi prišlo ľúto, jak dopadol. A v ďalšom dieli hral Marka Behrensa, ktorý bol dvojča policajta, lenže toho zastrelili a Mark musel pred mafiánmi hrať, že je ten policajt. Neviem, či si niečo z toho videl...

S Benom súhlasím, toho som mal taktiež vôbec nemusel. A čo sa týka tých ženských/dievčenských srdc, tak na tie najviac zabral práve asi ten Tom, niekde som to čítal, že bol u žien veľmi obľúbený. Nedávno som pozeral, ako vyzerá René Steinke dnes a hoci je už päťdesiatnik, stále vyzerá veľmi zachovalo.

Reagovat
vladino10

sander tam mal asi 5-6 dielov - najprv bol statny zastupca, sympatak..potom ked Alex zabil toho Hoffmana ktory chcel zabit Jenny, tak zacal Sander ist po krku alexovi so semirom..a vyvrcholilo to tym dielom, kde vybuchla restauracia- uplne inak ponaty diel kobry, jedna situacia tam bola najprv natocena ako "ako to videl semir, ako to videla jenny, ako to videl sander" atd, ten diel sa mi pacil najviac..ti vazni uz podla mna boli zbytocni a prehnani k tejto sanderovej dejovej linke..

myslis toho, co bol maskot v obleceni kurata ked ho prisli ben a semir naverbovat, ze ho potrebuju? a mal vyrobit bombu? to si pamatam

ja som mal rad aj Schrodera..este z cias toma a potom jana

no, v tom dieli kde ho zabili uz ten vek podla mna na nom bolo celkom vidno, resp inak povedane- oproti tomu ako vyzeral skor na nom ten vek bolo vidno..to semir mi pride stale mlady

Reagovat
vladino10

btw, kde sa vratil ten stolte pls? co tam bolo? to som nevidel este..

Reagovat
Rudnevs

To som netušil, že s tým Sanderom tam bolo viac dielov, ja som videl len ten posledný... Jj, presne toho v tej maske kuraťa som myslel. Ešte predtým hral v jednej epizóde komisára Alexandera Hofmanna, to bol taký sympaťák z nejakeho iného policajného oddelenia, elegantne oblečený, pomáhal Semirovi a Chrisovi s nejakym prípadom, kde naháňali nejakeho jeho kamaráta, ktorý ho ťahal za nos. Po čase sa však zistilo, že Hofmann spôsobil ešte pred nástupom do funkcie nejaku nehodu, pri ktorej sa tomu jeho kamarátovi spôsobilo nejake postihnutie (tuším že niečo s rukou alebo tak) a ten kamarát ho potom s tým vydieral a ponúkal mu dokonca, že môžu spolu zhrabnúť prachy a zdrhnúť, ale Hofmann (napriek tomu, že to bol jeho posledný prípad a následne kvôli nehode musel opustiť svoju miesto) odmietol a naďalej pomáhal Semirovi s Chrisom.

Jj, Schröder, ten mal stánok s občerstvením pred Rheinenergiestadionom, kde hrával 1. FC Köln... A ohľadom Reného/Toma - Akože jasné, oproti Semirovi predsa len zostarol, veď Semir naozaj vyzerá asi od druhej série (v prvej mal ešte dlhé vlasy) takmer totožne, ale i tak vyzerá stále skvelo, na to, koľko má rokov... A v tom poslednom dieli, keď ho zabili, tam tak vyzeral možno preto, lebo vtedy si nechal narásť dlhé vlasy a s nimi vyzeral trochu divne.

Ten diel s Frankom - https://www.freeserial.sk/serial/kobra-11/s22e04/43508

Reagovat
vladino10

To si nevidel ako zabili Bonratha?

Od dielu keď zabili Bonratha (vrátane) tam bol Sander miesto zranenej schrankmannovej ako nový prokurátor..a to fakt boli dobré diely (aspoň pre mňa), nadväzovalo to na seba..to si potom nemohol mať veľa z toho dielu z väzňami keď si nevidel tie predtým..

Jop, tie dlhé vlasy boli blbé..

Dik

Reagovat
Rudnevs

Nn, nevidel som, trebárs sa k tomu niekedy dostanem... Mňa to inak i celkom sklamalo, že nechali zomrieť Bonratha s Hottem, veď to boli pomaly legendy, mali ich nechať ísť do dôchodku alebo tak niečo, vek už na to mali. Som zvedavý, akým spôsobom odíde Semir. Teraz nedávno som inak pozeral, že na to Bonrathove miesto prišiel nejaky mladík Fin Bartels (hm, zaujímavá zhoda mien).

Inak Schrankmannová bola neskutočne hnusná postava, tú som nemohol zniesť vždy, keď sa tam objavila... Pamätám si na jeden diel, raz tam prišli tí dvaja babráci z Leverkusenu-Opladenu Turbo a Tacho a jeden z nich to neustál a jednu jej proste vrazil.

Reagovat
vladino10

aspon tie dva diely s bonrathovou smrtou kukni urcite, to bolo velmi dobre, fakt

ano, ved turba (alebo tacha? neviem ktory bol ktory ) hral daniel rosner, terajsi semirov partak..

btw, o takomto niecom si pocul?

ja som az teraz googlil a pozeram, ze existuje aj toto

https://www.csfd.cz/film/351001-turbo-a-tacho/prehled/

Reagovat
Rudnevs

Tiež som na to už kedysi narazil, je to od tých istých tvorcov, čo Cobra 11... Pôvodne sa plánovalo, že keď to bude mať úspech, tak z toho urobia celý seriál, ale kvôli nízkej sledovanosti to padlo.

A Daniel Roesner bol Tacho

Reagovat
vladino10

..este mi napadlo, ako vnimas tie dva diely s paulom ktore mali vcelku politicku tematiku?

v jednom si semir nastahoval do domu imigrantov (vsetko super, krasne, varila tam ta imigrantka spolu s andreou) a o dva diely na to nemecke urady prenasledovali bezdovodne libanonca len preto, ze bol povodom z libanonu a tiez ho tam potom jenny zachranovala..nechcem sa tu bavit o politike, skor ma to celkom sklamalo - takto "nenapadne" nadzubat do serialu polticku propagandu mi pride dost trapne bez ohladu na to, co sa propaguje..

Reagovat
Rudnevs

To s tým Semirom a imigrantami som nevidel, ale pokiaľ vravíš, že si ich tam proste nasťahoval, všetko bolo super a nemalo to žiaden vplyv na dej, tak súhlasím, že to je trochu nasilu.

Diel s Libanoncom som videl a podľa mňa to bolo v pohode a malo to zaujímavú zápletku...I v jednej z prvých sérii, tuším s Frankom alebo Andrém, bol diel, keď po Semirovi šiel nejaky jeho bývalý kolega preto, že bol Turek.

Reagovat
Rudnevs

Inak, tak ma ešte napadá - videl si tú paródiu na Cobru 11, čo kedysi chodila v nejakej zábavnej relácii na RTL? Volalo sa to Alarm für Kebap 11 - Die Dönerpölizei, Steinke bol komisár Murat a Atalay bol komisár Ali, obaja rozprávali s tureckým prízvukom.

https://youtu.be/XQE05NEP5Rs

Reagovat
smetos

ten je nesmrtelnej

Reagovat
smazaný uživatel

Muslimove maji utrum. V poslednich ctyrech utkanich nehral v zakladu snad ani jeden.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu se nedivim.

Reagovat
FC Porto FC

Do bvb by seděl jako svina

Reagovat
smazaný uživatel

Za dva roky do Barcelony misto Messiho.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli je tu někdo, sledující klub blíže, zajímalo by mě, jakou cenovku by si mohli RB dát na Samassekoua, pokud by byl zájem z AS, díky. Vím, že RB moc nepotřebuje prodávat a když vidím ty laty v článku, to bychom nevyrovnali.

Reagovat
Rudnevs

V auguste chceli od AS 18 mio. €.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele