Chamakh se potřebuje dostat do tempa, míní Holloway

11.08.2013, 19:40
Aktuality
Další možnost, jak prorazit v anglické Premier League, už hodně brzy dostane marocký útočník Marouane Chamakh. 29letý fotbalista má namířeno z Arsenalu do jiného londýnského klubu, Crystalu Palace, jehož manažer Ian Holloway si od něho dost slibuje...

Chamakh přišel do Arsenalu v roce 2010 z Bordeaux a ve své první sezoně na Emirates Stadium dal v 29 ligových zápasech sedm branek. Od té doby ovšem přidal za Gunners jenom 23 soutěžních startů a pravidelně se o něm píše v souvislosti s odchodem. Loni hostoval ve West Hamu, v průběhu příštího týdne bude dotaženo jeho angažmá v Crystalu Palace.

"Je to o tom, aby se znovu dostal do tempa a mně se běžně daří pracovat s hráči, jejichž kariéry stagnují. Mám takové hráče rád a rád s nimi pracuji. Snad se mi povede dostat ho do takové formy, jakou měl v době příchodu do Arsenalu," doufá Holloway.

"Nechtěl bych být náhradníkem Robina van Persieho, to nemohla být žádná zábava," upozorňuje Holloway na konkurenci, kterou Chamakh do loňského léta v Arsenalu měl.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (449)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele