Chamakh se definitivně upsal Arsenalu

21.05.2010, 19:29
Aktuality
Marouane Chamakh bude od příští sezony hrát v Anglii. Marockému útočníkovi končí smlouva v Bordeaux a hodně dlouho se psalo o zájmu Arsenalu. Sám hráč chtěl do londýnského klubu zamířit a dnes se mu jeho přání splnilo, když s Kanonýry podepsal víceletý kontrakt...

"Splnil se mi sen a je to skvělý pocit. Vždycky jsem chtěl hrát v Premier League a Arsenal byl volbou mého srdce," prohlásil Chamakh.

Chamakh hrál za Bordeaux už od svých deseti let a loni klubu pomohl k zisku francouzského titulu. Celkem za klub nastoupil k 293 zápasům a připsal si 79 branek.

"Jsme nadšeni, že Marouane Chamakh jde právě k nám. Je to hráč jehož jsme už nějaký čas sledovali a vím, že zvýší kvalitu v našem týmu. V zápasech za Bordeaux a Maroko prokázal, že jde o skvělého hráče a už se těším, až s námi začne trénovat," pochvaluje si novou posilu manažer Arsene Wenger.

"Je to opravdu velmi kvalitní útočník a má všechny předpoklady k tomu být v Anglii úspěšný. Je to také bojovník, týmový hráč a je silný ve vzduchu," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (315)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele