Češky na závěr turnaje v USA remizovaly s Novým Zélandem a skončily třetí

24.02.2022, 08:52
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (4)

Přidat komentář
monty25

Zase jsem viděl jenom 1. půli, pak jsem to zalomil. Tentokrát se mi na tom streamu povedlo pustit zvuk, ale pro změnu se to sekalo...

Už po zveřejnění naší sestavy jsem si říkal, že je tam nějak moc defenzivních hráček, byť Gabča Šlajsová a Míša Khýrová samozřejmě umí zahrát i v záloze (obě byly dřív ofenzivní hráčky a teď hrajou krajní obránkyně). Ale góla holky bohužel nedaly, navíc ta jejich kanonýrka Moore nastoupila až v 83. minutě...

Na turnaji se určitě ukázalo, na čem můžeme stavět a na čem je třeba ještě zapracovat. Pozitivem je remíza proti USA, které ve zbylých dvou zápasech proti Zélandu a Islandu vyhrály 5:0. Holky tak potvrdily, že trápit favority se jim v poslední době daří (loni dvě remízy s Nizozemskem a jedna s Kanadou). Naopak jeden vstřelený gól ze tří zápasů je prostě málo, šancí bylo určitě na víc. Taky je škoda, že se nepovedlo aspoň jednoho z těch papírově vyrovnaných soupeřů porazit, ale beru to tak, že to je příprava a účelem bylo dát šanci všem hráčkám. Důležitější bude dubnový zápas proti Islandu v rámci kvalifikace MS.

Highlighty ze zápasu proti Novému Zélandu: https://youtu.be/GsC8CXbx0oE

Reagovat
smazaný uživatel

monty, spíchnul si někdy nějakou fotbalistku?

Reagovat
smazaný uživatel

uniklo mi, promiň

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele