Česká reprezentace kvůli koronaviru nesehraje přípravné zápasy v USA

12.03.2020, 20:23
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (17)

Přidat komentář
smazaný uživatel

prvý

Reagovat
Witcher

Komplikace

Reagovat
oli9

Euro stejně nebude. To je teď ten nejmenší problém

Reagovat
forma

*největší

Reagovat
cetto

No asi tak... buď v průběhu pár měsíců/let třetina světa pojde na nějakej virus, sesypou se všechny ekonomiky a my se vrátíme do doby kamenný a ve stylu Darwina tady zůstanou jen ti "nejsilnější", kteří pak už budou imunní. A nebo to za 2 měsíce přejde a všechny letošní akce se odehrají, akorát třeba s posunutými termíny.

Reagovat
Witcher

Je to tak do měsíce se to uklidni a na podzim se to rozjede zase dokud to nebude mít většina populace

Reagovat
bourbon

už si to sedá

Reagovat
DieryVonry

sedá si to jak bourbon v sudu! Tak kdo bude nejlepším střelcem ME v lichej rok? Máme spoustu nových prevenství to fotbal potřebuje

Reagovat
Mr.Mike

Presouva se to do Italie

Reagovat
Modi6

Jediné pozitivum pro ty, kteří jako já, mají rádi zápasy reprezentací, vidím v tom, že jsem na ty jobovky připravován postupně. Samozřejmě, že je téměř jisté, že EURO letos nebude.

A k tomu ani žádný ligový, a pohárový fotbal. Něco takového by mi ještě na podzim přišlo jako totální nesmysl. Teď už jsem smířen. Místo atraktivních sportovních přenosů půjdu na lavičku krmit ptáčky. I když už ani těch moc není

Reagovat
cetto

Tak já aspoň doufám, že ty sportovní kanály třeba v době, kdy by se mělo konat euro, pustěj komplet všechny zápasy z minulýho eura. Stejně tak hokej (ikdyž zrovna u čt nějakej fanservis nečekám), formule... Jako furt lepší dívat se aspoň na tý záznamy starejch věcí než aby se na to vysrali úplně a dali tak dokument o mývalech.

Reagovat
smazaný uživatel

Na to by se díval jen magor.To radši ty přírodpoisné dokumenty, než se podruhé dívat na fotbaly, u kterých každý ví, jak dopadly.To nemáš jiný koníčky, než je fotbal????je mi tě líto, fakt upřímně líto.

Reagovat
cetto

wtf? Však fotbal ani není můj nejoblíbenější sport A při vší úcte, z každýho eura vidím možná tak 5 zápasů, takže pokud bych si to schválně před zápasem nehledal, jak to dopadlo (což bych byl kretén, kdybych udělal), tak stejně by to pro mne bylo jako nový.

Když už máš potřebu tady vynášet soudy, tak by mne zajímalo, jak tedy mám ty ostatní koníčky (fitko, cestování, bazén) praktikovat, když to stát vše zavřel/zakázal

Reagovat
fabec1222

Záruba psal, že připravuje vysílání zápasů, které se od jejich živého vysílání ještě neopakovaly.

Reagovat
cetto

To je rozumný

Reagovat
cetto

Tyyy vole my hrajem proti Maltě a Litvě, ale zrovna takový zajímavý zápasy se musej zrušit

Reagovat
FORZAMILAN

To je jedno, euro nebude a stejně by tam akorát udělali ostudu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele