Češi vyrazili do Norska, zítra v Oslu absolvují předzápasový trénink

20.03., 19:22
Aktuality
Tomáš Souček se raduje se spoluhráči (© AFP)

Česká reprezentace dnes odcestovala k pátečnímu přípravnému utkání v Norsku. Svěřenci nového trenéra Ivana Haška si před polednem naposledy zatrénovali v Praze na Strahově a odpoledne se letecky vypravili do Osla. Mužstvo odcestovalo v kompletním složení.

"Moc se těšíme. Pro mě osobně je to první výlet s reprezentací. Věřím, že v Norsku uspějeme," řekl ve videu na sociální síti X obránce Adam Gabriel, jeden z pěti nováčků v Haškově výběru.

Reprezentanti se sešli k březnovému programu v pondělí a v úterý si poprvé v kompletním složení zatrénovali pod novým koučem Haškem. "Víceméně už od prvního dne se připravujeme na Norsko. Včera jsme měli podrobnou analýzu norského týmu. Ještě před sebou máme dva dny do zápasu, takže určitě ještě budou nějaká videa. Zítra nás čeká předzápasový trénink, to už to budeme ladit do zápasu," uvedl defenzivní univerzál Michal Sadílek.

Hašek se svým realizačním týmem převzal reprezentaci na začátku ledna. Na lavičce nahradil Jaroslava Šilhavého, který se v listopadu po skončení kvalifikace mistrovství Evropy navzdory postupu na závěrečný turnaj do Německa rozhodl nepokračovat. Hašek už vedl coby dočasný kouč český celek v pěti zápasech v roce 2009, kdy byl zároveň svazovým předsedou.

Páteční zápas bude mít v Oslu výkop v 18:00. O čtyři dny později Češi v Praze na Letné v druhém z březnových zápasů přivítají Arménii. Do startu Eura pak národní celek budou čekat ještě dvě utkání na začátku června.

Autor: ČTK

Komentáře (26)

Přidat komentář
inferno08

OT: celkem vážně uvažuji, že zruším O2... Dá se česká liga pohodlně sledovat u těch sazkovek? Fortuna, Tipsport?

Zároveň bych nerad přišel o nova sporty, jakou TV doporucujete mimo O2, kde se dá sledovat LM, bundesliga, la liga?

Reagovat
ACSeRw!n

Vodafone a na sazkovkach je to v poho, neseka se to, ale kvalita samozrejme bida

Reagovat
ratusek

To tam není ani 720p? A oni přebírají i komentář od O2?

Reagovat
ACSeRw!n

jj je to z O2, akorat tam neni studio, proste to pusti minutu pred a minutu po to ukonci a 720p to neni si myslim

Reagovat
Uwe háže buly

A jde to zrcadlit do tv?

Reagovat
inferno08

Díky

Reagovat
Nuno čomes

Skylink

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
inferno08

Díky

Reagovat
Lexi Belle

Reagovat
Seydou Doumbia

tmobile je v poho...tam mám všechno kromě české ligy, ideál...akorát tam nejsou ty nové hovnosporty 5 a 6

Reagovat
inferno08

Díky

Reagovat
Uwe háže buly

A je v tom rozdíl oproti O2? Jde třeba přes Chromecast pustit neco do "hloupé" tv?

Reagovat
Seydou Doumbia

nemám vyzkoušený asi kvalita pro mě dostačující, není to extra dabl full hd ale to jebu...a co chci si pustím na notasu před hdmi kabel do tv a jsem happy...normální televizi s programy nemám, balíček sportu za 300 měsíc mi bohatě stačí

Reagovat
Selänne

Já to v únoru zrušil taky. Ještě nedávno jsem platil 1.600,- ročně, teď za to chtějí skoro 5 tisíc. To je výsměch. Liga se dá sledovat na sázkovkách a sem tam se dá ulovit i HD stream. Paradox je, že zahraniční soutěže se dají sehnat taky přes streamy, přitom kvalita je tam lepší než u O2.

Reagovat
ratusek

Já jsem tehdy, jak byla akce, si pořídil ten nejnižší tarif a platím 249 měsíčně. Přepdokládám, že ten od příští sezony od tohoto léta asi nebude, tak to taky zruším. A budu to sledovat přes betano. Ti vyhráli exkluzivní práva na streamy, tak uvidíme, v jaké to bude kvalitě

Reagovat
inferno08

No já jsem začínal tuším na 300,- za měsíc. Měl jsem o2 stříbrnou a mohl jsem to sledovat na třech zařízení. Dneska musím za další zařízení platit, takže jsem se dostal na 600,- a hlavně po té jejich super aktualizaci na o2 2.0 se mi tv seká na tabletu a počítači. Samozřejmě jsem jim volal, načež mi technik řekl, že ten problém evidují, a že prý udělají ještě nějaké aktualizace a bude to ok. Od té doby samozřejmě nic. A těch problému za těch pár let bylo mnohem víc. Fakt mě celý o2 začíná neskutečně srát!

Reagovat
Uwe háže buly

taky mám O2 stříbrnou, a aby mi to šlo na alespoň třech zařízeních, ideálně současně tak platím měsíčně dohromady 760, s tím že 60 je bezúročná splátka za set-top box.. s tím že v obýváku to jde z aplikace v TV, v druhém obýváku a v kuchyni to jde přes set-top box a v ložnici to šlo přes zrcadlení z telefonu, coz vloni v aplikaci zakázali, aby si lidi museli kupovat nový set-top boxy

A poslední dobou je realita taková že to pouštím na třech zařízeních a tam kde se to jako první chytí, tak tam jsem nucený fotbal sledovat protože kolikrát trvá i půl hodiny než se to spustí

Reagovat
Bakary3

Ja hledám stream na assia.tv, kolikrát je to z O2 a směju se diskuzi, jak lidi nasávají, že jim nejde O2

Reagovat
nafukovaci.tucnak

Telly TV. Je tam vše . Můžeš to mít i na dalších 4 zařízení. Mam v televizi a v telefonu + 2 známí kteří mě za to platí. ale hlavně jsou tam všechny sporty

Reagovat
inferno08

Díky

Reagovat
HV

To Telly vypadá dobře. Uvažuju, co chci víc, jestli Premier league, která je na TM nebo F1 a nějaké ty fotbaly a házené na NS 5 a 6

Reagovat
naheCZ

Pokud se nepletu, tak od příští sezóny bude mít na streamy z české ligy výhradní právo Betano.

Reagovat
dave30

Jj, píší to o pět článků níže. Já vím, články se nečtou. Omlouvám se...

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
O.Giroud

Nadržení?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele