Češi přivítají Arménii na pražské Letné, lístky budou stát do 690 korun

08.02., 14:29
Aktuality
Stadion Sparty na Letné (© AFP)

Čeští fotbalisté přivítají 26. března Arménii na stadionu v Praze na Letné. FAČR dnes na svém webu definitivně potvrdila dějiště druhého letošního přípravného utkání, které svěřenci nového trenéra Ivana Haška odehrají čtyři dny po zápase v Norsku. Vstupenky se začnou prodávat v úterý ve třech cenových relacích od 350 do 690 korun.

Česká reprezentace se naposledy představila na Letné, kde sídlí český mistr Sparta, před více než dvěma lety. V listopadu 2021 národní tým v epet Areně na závěr neúspěšné kvalifikace mistrovství světa porazil Estonsko 2:0. Lístky na přípravu s Arménií bude možné zakoupit v síti Ticketportal a vedle nejlevnějších a nejdražších míst budou moci fanoušci zvolit prostřední variantu za 470 korun.

Národní tým se nejprve 22. března představí v prvním letošním zápase v přípravě v Norsku. Mužstvo povede staronový trenér Hašek, který nahradil Jaroslava Šilhavého, jenž skončil v listopadu po kvalifikaci navzdory postupu na letní evropský šampionát. Jeho nástupce už byl na lavičce české reprezentace v pěti utkáních coby dočasný kouč v roce 2009.

"Moc se na premiéru těším a věřím, že nás doma podpoří i hodně fanoušků. Arménie dokáže být nevyzpytatelná a její herní styl se podobá některým soupeřům, na které můžeme narazit na Euru," uvedl Hašek, jehož svěřence v létě na šampionátu v Německu čekají ve skupině Portugalsko, Turecko a jeden z vítězů březnového play off.

Autor: ČTK

Komentáře (26)

Přidat komentář
DavorSuker

Ktere tymy jsou podobne Armenii z nasi skupiny na EURu? Dobry nesmysl

Reagovat
Pablos

Pořád se tam může probojovat Kazachstán

Reagovat
mistr129

Portugalci a Turci jsou taky na kraji Evropy a v Řecku mají taky jiné písmo než my

Reagovat
Cotton

Navíc Kazachstán a Gruzie byli taky v SSSR. Akorát u toho Lucemburska nemůžu najít žádnou podobnost, tak snad nepostoupí, jinak jsme v pytli.

Reagovat
inferno08

Turecko provádělo v Arménii genocidu, ale i přes to Arménie žije!! Můžeme tedy zjistit, co na Turka platí.

Reagovat
Lemond Laws

Myslíš, že dostaneme seznam 40 zemí na přátelák a my si můžeme vybrat podle našeho uvážení a celá Evropa se nám podřídí?

Tvl trochu používej hlavu

Reagovat
oli9

Reagovat
Cotton

Reagovat
smazaný uživatel

Gruzie/Řecko/Kazachstán/Lucembursko? Naprosto logická volba.

Reagovat
oli9

Těch zemí moc volných není.. My jsme měli podmínku hrát doma, tím pádem přijdeš o 60% soupeřů... Nabídky byly od kvalitnějších týmu ovšem venku

Reagovat
Seydou Doumbia

A víš od koho všeho jsme dostali nabídku, popřípadě o koho jsme měli zájem? Jen Evropa nebo tam byl nějaký bizár typu Ghana a podobně?

Reagovat
oli9

Já bych řekl že to byla spíš jen Evropa

Reagovat
OTASi

wau, beru si dovolenou na tenhle fotbalovej svátek

Reagovat
Grupma

Abys sehnal lístek!

Reagovat
FC-RUBRIKA

kdyz vidim tu fotku, opravdu by to chtelo naky moderni stadion pro 40k lidi, takto se opet po listkach na armenii zaprasi behem 10 minut!!!

Reagovat
mrtvej ofsajd

To, ze je Letna ruina, musi uznat i sparťané.

Kreta si jisti stěhování.

Reagovat
Grupma

Holt to není dřevěný jako kdysi Eden. V tom jste měli výhodu, že už to prostě nešlo dál. Železobetonová Sparta zatím drží.

Reagovat
Salfovic

Proč na Letné? Jsou obavy. že trávník v Edenu bude zas na sračky?

Reagovat
Jackmaker1989

Celkom masaker, ze listky na Euro su lacnejsie ako taketo zapasy.

Reagovat
Shevchenko

A proč si takhle vymýšlíš nám řekneš?

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
fenixLFC

celkom masaker ze si myslis ze kurz eura je menej ako 23 korun. inak to totiz nevychadza ani pri najlacnejsich listkoch na euro

Reagovat
Seydou Doumbia

pokud to má přes nějaký kontakt tak může mít pravdu, co my víme za kolik sehnal lístek

Reagovat
fenixLFC

vzhladom na to ze najlacnejsie listky na euro stali 30 eur tak nie, nemoze. a ked porovnava listky ktore dostal zadarmo s kupnou cenou tak je este viac mimo

Reagovat
Jordi Alba

Po finále Argentiny s Francií druhý největší fotbalový svátek posledních let.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud vím, tak nejlevnější lístky na EURO jsou za 750 Kč, ty taky mám a jedná se o takzvané Fans First lístky za branku ve vyšších patrech.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele