Češi chtějí na ME hrát s Anglií a vyhnout se Španělsku

01.12.2011, 10:47
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (88)

Přidat komentář
niflheim

Španělsko, Německo a Portugalsko...trust me

Reagovat
smazaný uživatel

Tuhle skupinu bych si přál, ale ještě do ní místo nás šoupnout Portugalce, ať se to vytřílí ve skupině

Reagovat
smazaný uživatel

Melu hovna, Francii místo nás jsem chtěl říct

Reagovat
cepinzcegamy

Švédsko, Anglie, Ukroši

Reagovat
Lemond Laws

Polsko, Německo, Řecko, Česko.

Můj tip. A zároveň byl bych s touto skupinou spokojen.

Reagovat
Nikikrew

Najlahsia skupina pre vas by bola : Polsko, Rusko, Grecko, Cesko

Najtazsia by bola : Spanielsko, Nemecko, Portugalsko, Cesko

Dufam, ze dostanete tu lahsiu a zabojujete

Reagovat
smazaný uživatel

Pszoncy, Anglie, Řecko, ČR

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem: http://euro2008.blox.pl/2011/11/Oficjalna-pilka-Euro-2012.html - OFICIÁLNÍ MÍČ MISTROVSTVÍ - co na něj říkáte?

Reagovat
madridcan

tak nic,kedze sme s nim futbal nehrali,ale snad to bude nieco take,ako Roteiro

Reagovat
Losinho

Reagovat
Y.N.W.A

slušný.... návrat ke starým tangáčům, to jde

Reagovat
cetto

co to je za shita s takovou obludou nehrajem ani v přeboru

Reagovat
Marv

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavá skupina by byla tato: Polsko, Anglie, Řecko a ČR.

Reagovat
forrest

Já osobně bych si přál: Nizozemsko, Anglie, Portugalsko, Česko :-).

Ale vypadá to, že nějaká skupina smrti se určitě objeví, asi největší by byla: Španělsko, Německo, Portugalsko, Francie.

Reagovat
Čivrss

a především skvěle hratelná...ale konfrontace s Albionem by mě hodně zajímala...

Reagovat
forrest

Myslím si, že i když dostaneme Polsko nebo Ukrajinu, tak s nimi prohrajeme. Proto zastávám názor, že raději silnější soupeře a překvapit, než relativně hratelnou skupinu a stejně nepostoupit. Protože co si budeme... Jsme určitě jeden z nejslabších týmů.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsme byli v roce 1996 také, a jak to dopadlo. Se silnými soupeři můžeme jenom překvapit. S těmi slabšími můžeme hrát a taky vyhrát. Nechápu proč bychom měli prohrávat s Ukrajinou, když se nám jí teď podařilo porazi, třebaže šlo jen o přátelské utkání.

Reagovat
forrest

Protože většinou pořádající týmy hrají velice dobře...

Reagovat
smazaný uživatel

Většinou...tak jednoznačné to není. Švýcarsko, Rakousko nepostoupili ze skupiny. Portugalsko hrálo finále, ale ve výsledku to byl neúspěch a ve skupině hrálo spíš špatně. Nizozemsko selhalo v semifinále, Belgie nepostoupila ze skupiny. Anglie nepostoupila do finále a celkově to byl její neúspěch. Švédsko hrálo semifinále.

Reagovat
Swarley

Ukrajina, Anglie, Řecko a ČR...

to bych si nechal líbit

Reagovat
forma

Reagovat
clinger

za tu Ukrajinu.Polsko je blíž

Reagovat
cetto

řekům to prostě musíme vrátit!! nejlíp opět v zápase o postup do finále

Reagovat
smazaný uživatel

Španělsko, Německo, Portugalsko, ČR...Česká republika získá 9 bodů a samozřejmě postoupí z 1. místa...nejlepším střelcem skupiny bude wolfsburgský kanonýr Pilař se 4 góly, po ME ho od Wolfsburgu koupí Barcelona, která tak bude mít v kádru dva hráce se jménem Messi...

Reagovat
smazaný uživatel

A po šampionátu se také dostane na Jiráčka, kterého koupí Juvetus, ve kterém získá 2xLM a zlatý míč a fanoušci budou mít opět svého Grande Paula.

Reagovat
smazaný uživatel

Jiráčka se podaří agentu Stejskalovi vyměnit za del Piera...

Reagovat
smazaný uživatel

a nebo za del fína

Reagovat
cristiano.K.

nejlehčí by byla skupina s Polskem,Ruskem,Řeckem. Přání Nizozemsko,Itálie,Portugalsko,ČR. Sice těžká skupina,ale na tyhle duely bych se opravdu těšil.

Reagovat
clinger

Nizozemsko,Anglie a Švédsko a su spokojený.hlavně hrát v Polsku!

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že dostanem Poláky. Nějak ten národ nemám rád a hlavně to je jeden z mála zápasů ČR na EURU u kterého je šance, že se dodívám až do konce...

Reagovat
smazaný uživatel

no sám jsem zvědav jak to dopadne :D :D ...a vcelku je mi jedno jestli dostanem Španěli nebo Angličany...v naší situaci si nemůžeme vybírat koho chceme nebo nechceme za soupeře...ale na Euro se už strašně těším..

Reagovat
cetto

když už se smířím s tím, že každý někdy udělá chybu, tak stejně nepochopím, jak můžeš napsat Angličany správně, ale Španěly špatně

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem to tak taky dělal na ZŠ když jsem si nebyl jistý které i/y tam patří... Takhle má kluk jistotu, že se jednou trefí

Reagovat
Puskas

Španěli jsou lehký soupeř, kdežto Angláni těžký - podle toho píše i/y:)

Reagovat
Kongo

Reagovat
smazaný uživatel

Nene ve skutečnosti je to podle toho, po které straně se v tom či onom státě jezdí.

Reagovat
Marv

Anglie je atraktivní a zároveň je z toho koše nejslabší, nevěřim, že budeme mít takové štěstí. Hlavně se vyhnout Španělsku a Německu, nejlíp i Holandsku, pak by pro nás podle mě byla jakákoli skupina otevřena..

Tip včetně postupů.

Polsko, Anglie, Švédsko, Dánsko (Polsko, Dánsko)

Španělsko, Německo, Řecko, Irsko (Německo, Španělsko)

Nizozemsko, Itálie, Chorvatsko, ČR (Nizozemsko, ČR)

Ukrajina, Rusko, Portugalsko, Francie (Rusko, Portugalsko)

Reagovat
smazaný uživatel

Anglie je nejslabší? :) .. nevim podle čeho posuzuješ slabotu ... ale ty tvé tipy z postupů už je asi velkej optimismus ;)

Reagovat
j_mrazik

Chtěl bych vypráskat Poláky.

Reagovat
smazaný uživatel

tvle...já sám vždycky kritizuju chyby ostatních a sám takovou udělám? :D :D...moc se omlouvám,samozřejmě tam mělo byt y :D :D :)

Reagovat
smazaný uživatel

Tip: Nizozemsko, Rusko, Chorvatsko.

Reagovat
vanGomm

Pro naši současnou repre je tam úplně každý z těch 12 možných soupeřů těžký.Samozřejmě pro fanoušky by bylo nejlepší dostat Polsko.Za prvé to není daleko a za druhé to není žádný těžký kalibr.I když si myslím,že alespon jeden domací tým do ČF postoupí.Pokud tedy dostanou naši npř. Polsko,Itálii a Řecko budou na to říkat skupina je to hratelná.Na druhou stranu když vyfasují Španělsko,NSR a Portugalsko,tak pak řeknou,že si to jedou užít.Je to přece jenom lepší než opak toho hratelného.Docela po tom všem bych jim asi tyto nejtěžší možné soupeře i přál.Můj tip na los naší skupiny Holandsko,Rusko,Chorvatsko a ČR.Postoupit by mělo Holandsko s Chorvatskem.Jinak dnes by se dožil 100 let někdejší hráč Rapidu Víden a Rakouska Franz "Bimbo" Binder (1911-24.04 1989).Dnes Slaví 65 Laco Petráš hrál za nás mj. na MS 1970 v Mexiku,kde byl autorem obou našich gólů (Brazílii a Rumunsku).

Reagovat
Puskas

Bimbo, bombarďák jak hrom. A Laco, promarněný talent, škoda ho.

Reagovat
vanGomm

Ano Petráš měl talent jak se říká od boha.Se Szikorou tvořili v Interu Bratislava skvělou dvojici.Bohužel mohl dokázat víc.Těch talentů by se našlo mnoho,kteří ho nezúročili jak měli.Někdy v tom sehrálo roli zranění (Kučera) a někdy alkohol (Přáda).Před časem jsem někde četl,že kdyby tito dva hráči hráli na MS 1962 v Chile (samozřejmě ve své nejlepší formě) a Schrojf zachytal podobně jako ve ČF s Madarskem.Ve finále neměl svůj den a zavinil dva goly.Potom by to s náma měla Brazílie nesrovnatelně těžší a kdo ví možná bychom tehdy byli mistry světa my.Je to už ale dávno.Příští rok to vlastně bude už kulatých 50 let co jsme slavili ten obrovský úspěch.

Reagovat
Puskas

Plánoval jsem, že tu o tom napíšu. Nezapomeň, že nám Latyšev upřel jedenáctku. On tam tehdy jel místo Kučery tak trochu Kvašňák, Kos pak zůstal na ocet. A Přáda... Jo, to musel být expert. A pak ještě jeden velký talent - Jurkanin.

Reagovat
vanGomm

Ano Jurkanin také obrovský talen z Čakovic,ten ovšem do Chile jet nemohl bylo mu tehdy 13 let.V 17 už ovšem válel za Spartu a v 18 za národák.Bohužel jak strmě šla v mládí jeho kariéra nahoru tak záhy šla dolů.A Sparta ho asi proto v 1975 v jeho 26 letech! poslala do Teplic výměnou za Stratila tomu bylo tehdy 30.Jurkanin pak končil ligu ve Slavii Praha (1977-78) tedy ve svých 29 letech.Měřeno dneškem vlastně v nejlepších letech.

Reagovat
Puskas

Já ho nepsal jako adepta do Chile, jen jako dalšího talenta. Ve Stadionu tehdy vycházel jeho maxiplakát na pokračování. A Stratil byl podle všeho též dobrý, to byla ta parta s Knebortem, Sedláčkem atd.

Reagovat
vanGomm

Ano Stratil byl velice dobrý hráč vlastně drtivou většinu své fotbalové kariéry prožil v Teplicích (1966-1975) kde po celou dobu patřil k jejím nejlepším hráčům.V roce 1971 skončil dokonce na 2.místě v anketě fotbalista roku.Jinak Sparta v době,když tam hrál Jurkanin měla velice dobrý tým.Hlavně útočná řada B.Veselý,Jurkanin,Mráz a Mašek byla skvělá.

Reagovat
Puskas

Jo, Vrána ještě... Vzadu Migas, Táborský, v kase dlouhán Kramerius...

Reagovat
vanGomm

Ted jsem koukl do starých novin a třeba v roce 1967 nastupovala Sparta nejčastěji v tomto složení:Kramerius-Kollár,Možiš,Migas,Hudcovský-Dyba,Kvašňák-B.Veselý,Jurkanin,Mráz a Mašek.Pro zajímavost třeba tehdejší Slavia:Mareček-Lála,Hildebrant,Knesl,Smolík-Tesař,Nepomucký-Fr.Veselý,Kadraba,Píša a Ziegler

Reagovat
Puskas

A Vojta odešel ze Sparty kdy?

Reagovat
vanGomm

Vojta Josef 19.04 1935 byl ve Spartě 1960-68.V 67 mu bylo 32 a už zřejme tak často nenastupoval i když v kádru byl.A třeba Táborský byl v té době na vojně.

Reagovat
Puskas

Právě, já ho mám se Spartou spojeného i v té době. Táborský se pak nedostal do Mexika, neprošel sítem.

Reagovat
vanGomm

Táborský doplatil na to,že měl v té době na svém postu silnou konkurenci byl to jednak Zlocha ze Slovanu Bratislava,ale hlavně Hagara z Trnavy,která mezi sezónami 1967/68-1972/73 vyhrála 5x ligu!Navíc zde byli ještě Pivarník a Dobiáš,kteří v případě potřeby mohli hrát na obou krajích obrany.

Reagovat
Puskas

Ideální dostat tým, jehož hráči budou unaveni ze svých top klubů.

Reagovat
smazaný uživatel

Španělsko ?

Reagovat
Puskas

Docela jo, oni ve skupině hrávají docela špatně, i když na nás by si asi smlsli

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba se navrátí ke své dřívější klasice. Velkém ambice, žádné výsledky.

Reagovat
j_mrazik

Tak jsem je měl nejradši.

Reagovat
Puskas

Pro toto mají dokonalé úsloví Poláci, které často opakují - Hrajeme jak nikdy, prohráváme jak vždycky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkné úsloví.

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

já bych si přál aby jedna skupina byla španělsko německo portugalsko a francie

Reagovat
smazaný uživatel

docela bych se v tom případě bál, že by ostatní skupiny byly jen komparz, a že bychom si vrchol EURA užili už ve skupině.

Reagovat
smazaný uživatel

to je pravda asi by to úrovni eura moc nepomohlo ale byla by sranda sledovat jak ta skupina dopadne

Reagovat
smazaný uživatel

Docela bych přivítal, kdyby se zavedlo pravidlo, že se ve skupině nesmí potkat týmy z kvaldy.

Reagovat
vanGomm

To by šlo lehce zařídit.Místo 6člené skupiny dejme tomu pouze 4člené a postup jen vítěz.

Reagovat
vanGomm

Jenže jak tak koukám to bychom z žádné takové skupiny pak asi nejspíše na EURO vůbec nepostoupili.Budme tedy rádi tak jak to je.

Reagovat
smazaný uživatel

to jsme si nerozumněli. Jde mi o to, že my bychom nemohli dostat jediný jiný postoupovší tým ze stejné kvalifikační skupiny, čili Španělsko.

Reagovat
vanGomm

Aha,tak to potom ano.Jenže to by pak zas taky nemohlo hrát Portugalsko s Dánskem atp.Možná,že by i v krajním případě bylo obtížné vůbec ty skupiny sestavit.Já si myslím,že tento klíč je dobrý.Jak říkám budme rádi,že je ta baráž.Pokud by byly npř. ty 4člené kval. skupiny a postoupil by pouze jejich vítěz byly bychom nahraný a na žádný EURO nejeli.Ve skupině Španělsko,ČR,Litva a Lichtenštejnsko bychom neměli sebemenší šanci tuto skupinu vyhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

problém by v hodně nepravděpodobné konstalaci vzniknout mohl, ale udělala by se třeba výjimka.

O systému kvaldy nepochybuju. Ta je v poho.

Reagovat
Čivrss

Nizozemsko, Itálie, Řecko

Reagovat
smazaný uživatel

Ukrajina,Anglie,Švédsko,ČR

Reagovat
smazaný uživatel

Džibuty, Belize, Sovětský svaz, Madagaskar

Reagovat
smazaný uživatel

Nesmysl, Belize a Madagaskar jsou ve stejném koši, takže takhle to nemůže být.

Reagovat
Čivrss

Zimbabwe jde do akce

Reagovat
Fabregas@ole

Taky se pridam : Ukrajina, Anglie, Portugalsko

Reagovat
smazaný uživatel

Nejpřijatelnější skupina: Ukrajina, Rusko, Řecko, Česko

Skupina smrti: Španělsko, Německo, Portugalsko, Česko

Reagovat
vanGomm

Ano skupina smrti:Španělsko,NSR,Portugalsko,ČR by to byla,ale ne pro nás.Za současného stavu a rozložení sil těchto týmů bychom zde byli pouze do počtu.

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby nalosovali Španělsko (Nizozemsko), Německo (Itálie/Anglie), Portugalsko, Francii do jedné skupiny, tak bych se asi po**** smíchy

Reagovat
smazaný uživatel

Můj tip a zároveň přání: Nizozemsko, Anglie, Portugalsko a Česko.

Reagovat
OtecJaJ10

http://www.ifortuna.cz/cz/sazeni/index.html?sportId=178&actionId=9785

Tak vy prorokové, okořeňte si to tipování alespoň takto Tady už to není o vědomostech fotbalu a o tom, jak znáte soupeře Tady už je to haluz.

Zkusim jen z prdele kombinaci z 1. koše - Španělsko, ze 3. koše Švédsko. Kurs 16, tak uvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

To není pravda. Vždycky se dá kalkulovat se zákonem pravděpodobnosti. S tím švédskem souhlasím. Tipovat jsem nechtěl ale naši skupinu vidím na : HOL+ ANG + SVE a nebo UKR + RUS + SVE není to to co bych chtěl ani co bych nechtěl jen zkouším co padne. Uvidíme jak budu blízko

Reagovat
OtecJaJ10

no zrovna tady u tohodle kalkulovat moc nejde, 1:4, ovlivnit to nijak nemůžeš, nebo snad jo? Pak mi ukaž příklad

Reagovat
smazaný uživatel

vy to berete jako by to bylo san marino,andorra a lichtenštejnsko ale ono to lehký nebude. poláky možná porazíme ale bude to o fous. rusko prohrajem nebo remíza a řekove nas smetou.

Reagovat
smazaný uživatel

vy vubec nesledujete ty ostatni zápasy řekove po 17 zápasech prohráli rusove žadný san marino a polsko to samé. tady nepostoupíme a když jo tak to bude jen tak tak.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele