Červenka zastoupil Škodu a dočkal se první ligové branky

18.05.2015, 09:29
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (705)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
j_mrazik

Potřebuje 89. minut na gól. Přesně takovýhle čísla potřebujeme!

Reagovat
Puskas

takže nestřídat v 88.

Reagovat
PlackaSKS

záleží na stavu. když povedeme 3:0, tak je lepší ho vystřídat a schovat ten gol na následující zápas.

Reagovat
Puskas

to by mohl dát pak dva

Reagovat
PlackaSKS

a kdyby se trošku víc nastavovalo, měl by slušnej náběh i na další zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou si podobní jako vejce vejci

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to nebude takový palič šancí, jako jeho brácha.

Reagovat
smazaný uživatel

Docela se štěstím to tam dostal. Takovou šanci by měl proměnit každej.

Ještě k tomu nadvakrát.

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mi přijde jak kdyby měl totálně atypickou postavu na fotbal.

Reagovat
Posledni Kovboj

moc velky kozy

Reagovat
stas87

Tak dame klasicky tipovacku pred startom turnaja.

1, tip na finale

2, zlato, striebro, bronz

3, umiestenie Ceska a Slovenska na turnaji

4, zostupujuci tim

5, naj utocnik, obranca, brankar

6, najproduktivnejsi hrac turnaja, najlepsi strelec

Reagovat
Marv

Rusko - Švědsko 4:2

Rusko, Švédsko, USA

čtvrtfinále, sestup

Slovensko

? doplním dle závěrečných nominací

?

Reagovat
El Campeon

1.ČESKO-Kanada

2.ČESKO,Kanada,USA

3.ČESKO-1. ,Slovensko-poslední nebo tak nějak

4.asi ty slováci

5.všechno ČEŠI

6.všechno ČEŠI

Reagovat
adoxx

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně někdo s rozumem.

Reagovat
Nadržený šimpanz

1. USA - Rusko 4:3 PP

2. USA, Rusko, Kanada

3. ČR sedmý, SR devátý

4. Kazachstán

5. Askarov - Byram - Wahlstrom

6. Oboje dvoje Wahlstrom

Reagovat
oli9

ta anše skupina ve 20kách..takže upocené 2 body

Reagovat
adoxx

Nepodceňoval bych nás ...máme těžkou skupinu to jo, ale zdá se mi, že ten tým je hrozně podceňovaný - Dostál je jeden z nejlepších brankářů nejvyšší finský ligy už teď, obrana sice bude problém, ale i tak se tam najdou zajímavé tváře např. Kubíček (jeden z alespoň pro mě nejlepších obránců za posledních x let) pak Haš a taky Kučeřík + mohl být Svozil, ale ten bohužel nejede a pak je tady útok, kterej je mimořádně zajímavej - Lauko, Jeník kterej ještě donedávna vedl bodování OHL a pořád se drží hodně vysoko, Pekař, hráč kterej má skvělý napadání nebojí se hrát do těla a k tomu má ještě dost solidní produktivitu, pak jsou tu dva talenti, kteří by měli jít příští rok na draftu někde v 1., nebo 2. kole - Myšák a Pytlík...prostě ten tým nemá na první pohled superhvězdu, jako byli Nečas, Chytil, Zadina, Kaut...ale má velkou sílu a ty individuality, které jsem vyjmenoval mají na to, dotáhnout tenhle podceňovaný tým až k medaili ....a nebo taky můžeme sestoupit

Reagovat
andrew96

Kdo se jde taky osobně podívat?

Reagovat
stas87

Švédsko-Fínsko. Švédov musím vidieť, bez váhania som kúpil lístok a ešte na tak skvelý zápas. Zvyšok ma až tak nezaujíma.

Reagovat
djiros

Slovensko - Finsko a čtvrtfinále č. Češi zůstanou v Ostravě a k nám se dostane snad nějaký zámořský tým.

Reagovat
mickey mouse

Já půjdu, ale asi na něco jako USA - Německo apod., na Čechy jsem bohužel nestihl koupit lístek

Reagovat
cubinho

V pátek se uvolnilo hafo lístků na ČR - Kanada.

Jdu na Rusko-USA, ČR-Kanada a doufám, že na naše v čf.

Reagovat
mickey mouse

Vážně? Tak ještě to budu průběžně sledovat, ČR - Kanada byla pro mě priorita č. jedna, i vzhledem k datu a času. . Zatím mám jen Rusko-USA

Reagovat
andrew96

Na Rusko-USA se potkáme.

Reagovat
cubinho

Na Rusko - USA je asi 1000 lístků ještě. Taky tam budu. Ještě je dost lístků na SVK-Švédsko, ale hraje se taky na Silvestra jako ČR-Kanada, v 15.00 v Třinci...možná to hecnu oboje.

Reagovat
stas87

Ja idem len na jeden zápas a ten sa hra v Trinci. Ubytovanie ale mám v Havirove.. tak sa chcem spýtať, ako to vychádza časovo. Ako dlho trvá cca cesta Havirov-Trinec. Zápas je od 19 hodín ale organizátori chcú, aby ľudia boli na mieste viac ako hodinu pred zápasom. Ja si to samozrejme môžem nájsť na nete, ale ak odtiaľ si a tu trasu si niekedy absolvoval, tak mi môžeš poradiť. Je to dobrá cesta medzi týmito mestami? Vďaka.

Reagovat
cubinho

Cesta nic moc. Cca půl hodiny. Trasu Havířov-Třinec ale nejezdívám, takže ti neporadím, co je nejlepší. Asi bych jel na Hnojník. Proč máš ubytování tak blbě až v Havířově?

Reagovat
stas87

Tak to je fajn, že len polhodinu. No mám to cez otca vybavené. Jeho kamarát žije v Havirove, tak ideme tam a budeme tam aj spat. Dik za info.

Reagovat
djiros

Trasa určitě přes Terlicko a na Hnojník. Cesta by měla být určitě do půl hodinky.

Reagovat
cubinho

Každopádně jsou ještě 3 volné lístky na naše ve čtvrtfinále (pokud teda porazíme Němce )

Reagovat
frankiefcb

Ja jdu. ČR USA a ČR Kanada

Reagovat
stas87
Reagovat
Greny

no jeste Varada nezverejnil nominaci a uz ted mam pocit ze tam proste 4 hraci minimalne chybi (Svozil, Rehak, Sedlak, Barinka)

Reagovat
adoxx

Svozil a Sedlák určitě, zbytek mi tak dobrý nepřijde

Reagovat
mistr129

Kluci, už je vyprodáno, nebo se budou nějak postupně ještě lístky uvolňovat?

Reagovat
Greny

Na naše je plno už delší dobu

Reagovat
mistr129

díky

Reagovat
oli9

Reagovat
cubinho

V pátek se uvolnilo cca 50 lístků na ČR-Kanada, tak jsem 6 koupil...

Reagovat
Banikovec7

Nechapu proc CT dava tak malo zapasu. Zatim mam listky na oba zapasy u nas prvni den, ceske CF a finale, ale uvazuju, ze dokoupim jeste dalsi.

Reagovat
stas87

Cely ten rozpis je cudny. Ked to bolo v Kanade/USA tak tie zapasy boli loni tusim od 23, potom v 1, v 2:30 a 4:30. Cize ak sa nejaky zapas prekryval, tak maximalne tretinu. Teraz su tie casy 15 a 19 takze nemas sancu sledovat vsetko ale musis vybrat. To mi pride dost nezvladnute a spatne zorganizovane.

Reagovat
Banikovec7

Tak ono je asi tezke zacinat pozdeji, uz ted si lidi stezujou, ze po tech vecernich zapasech nejezdi vlaky a nemaji se jak dostat a driv jak ve 3 se asi taky zacinat neda.

Reagovat
smazaný uživatel

14:30, 16:00, 17:30 a 19:00. Aspoň takéto niečo mohli spraviť.

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.nhl.com/news/2020-world-juniors-predictions-discussed-by-nhl-writers/c-312968220

Překvapilo mě, že tady vůbec nevěří Kanadě na medaili. Jinak se celkem shodujou v tipech na nejlepší hráče turnaje.

Reagovat
stas87

OK, tak zajtra to zacne pre Tre Kronor. A ja budem osobne na prvom zapase proti Finsku, takze derby hned na uvod a dufam, ze to dopadne vitazne a vsetko bude smerovat k tomu, aby svedi vyhrali svoju svoju skupinu a v QF sa postavili pravdepodobne cechom. Pripadne nemcom, pretoze fakt necakam, ze by v tej druhej skupine skoncil na poslednom mieste nejaky favorit. Aj ked...je to hokej a este k tomu mladeznicky...ale opustme teorie a podme sa pozriet na tim Svedska.

Brankari:

Monten zobral troch, vsetci uz maju draft za sebou a tak sa caka, ze Hugo Alenefelt zacne ako jednotka. Tohto brankara si vybrala Tampa a na zaciatku sezony sa s nim ratalo ako s dvojkou do prveho timu. Ak by mu to neslo, v uvahu pripadalo hostovanie v Allsvenskane, lenze Alnefelt chytil sancu v case, kedy bola jednotka HV71 zranena a za osem zapasov ma pod dve branky na zapas a 92% uspesnost. Navyse mu v novembri vysiel turnaj a v dvoch zapasoch pustil dve branky len a uspesnost vytiahol na 96,36% a tym si podla mna ziskal doveru Montena a caka sa, ze zacne ako jednotka. Ale nie ako suverenna jednotka, cize ak by mu nevysiel prvy zapas a aj v dalsich by neposobil isto, tak ho nahradi Portillo.

Portilla si vybralo Buffalo, v tejto sezone chyta v USHL a tak nejako je ocakavany ako dvojka za Alenefeltom. Ja osobne ho velmi nepoznam, loni mu vysla zakladna cast za Frölundu v U20 ale v PO uz to bolo slabsie. Na druhu stranu je to obrovsky brankar, ma 197 cm a 95 kilo.

Tretim do partie je brankar z Allsvenskan. Jesper Eliasson chyta za Almtunu, co je tim z dolnej casti, cisla nema skvele ale dolezite je, ze chyta. Uz bolo vela brankarov, co nechytalli prvu ligu ale na repre urovni mali podareny turnaj. Eliasson bol na tom novembrovom turnaji tiez, odchytal jeden zapas proti Cesku a svedi vyhrali 2-1. On aj Portillo ale nemaju dobre statistiky v kategorii do 20 rokov. Alnefelt je navyse od nich mladsi a ma tak aspon pre tuto chvilu väcsiu perspektivu. Mal by byt teda jednotka a dufam, ze dotiahne svedov k medaili a nebude sa opakovat blamaz z lonska. Svedi mali uz celkom dost brankarov v U20 s potencialom, ale zatial sa ziadny nechytil naplno v dospelom hokeji. Tak mozno to Alnefelt v buducnu zlomi..

Obrana:

Sandin, Broberg, Lundkvist, Björnfot, Söderström, Norlinder, Ginning.

Tieto mena maju potrebnu kvalitu na oboch koncoch ihriska, na PP to moze byt obrovska zbran. Ale..to by nebol klasicky svedsky trademark, aby sa to neobislo bez kontroverzii a dusnej atmosfery. V povodnej nominacii vyvolal poprask Monten tym, ze Söderströma vobec nevzal aj ked jeho hra sla vyrazne hore. Ci medzi nimi ide o nejaky osobny problem, to netusim. Kazopadne ked mal Monten tento krok obhajit, tak ziadny realny dovod nemal a vykrucal sa. Ono je vlastne zaujimave, ze pred kvalitou a skillom dostavaju prednost v U20 na moj vkus dost casto nezmyselne poziadavky na vyrovnanost toho timu. Takze Söderström bol nominovany ako nahradnik a jeho reakcia bola taka, ze o to absolutne nestoji a radsej bude hrat v case majstrovstiev SHL za svoj klub..

Lenze co sa nestalo. Monten ratal s tym, ze Chicago uvolni Boqvista a tak by sa obisiel bez Söderströma. Naozaj neviem co medzi nimi je, ale Chicago sa rozhodlo neuvolnit Boqvista a tak Monten zrejme dostal pokyn zhora, aby zavolal Söderströmovi a zaradil ho do nominacie. Nikto vo Svedsku nechape, co mala tato komedia znamenat, ale fakt si nemyslim, ze ma Svedsko v tychto rocnikoch vyrazne lepsieho hraca ako Viktora a ked som videl povodnu nominaciu bez neho, tak len jedno nechapave, obrovske WTF.

Ja by som upozornil na Lundkvista z Lulea. Ten siel v tejto sezone vyrazne hore, jeho bodova produkcia je dobra, v +- je na vyrazne kladnej hodnote a pod tak narocnym trenerom akeho ma v klube, su tie cisla fakt skvele. A dalsi kto nie je tak znamy, tak je Norlinder. Ten hrava za bastu svedskeho hokeja v MODO, ale u nej to, ze hrava druhu ligu vobec nevadi, pretoze je kmenovy hrac. A preco to pisem? Ehm, kvoli kapitanovi.

A tym je podla mna najslabsi hrac z obrany, ale Montenov oblubenec - Adam Ginning. On splna poziadavky na fyzicku hru u vlastnej branky, bude dobry na PK ale tym jeho pozitiva a prinos konci. Pipomina to minulost a Grönborga a Hagga. Kto sleduje NHL a vie co je Hagg za hraca, tak mu to docvakne hned. Len pripomenem, ze Norlinder Allsvenskan hra preto, lebo v tej sutazi je MODO. Lenze Ginning hral tak zle, ze bol do tej sutaze poslany aby si rozohral a vraj ani tam nehra tak, ze by ho Linköping mal povolat spät. V tej obrane su jedini dvaja hraci nad 190 on a Broberg. Lenze Broberg je skillom a hokejovym IQ na urovni, kde Ginning zrejme nikdy nebude. Ta volba Cecka je asi Montenov vzdor..a ja sa priznam, ze som zaujaty.

https://i.imgur.com/nNHBdTY.gif

Toto asi Ginninga najviac vystihuje...

Takze ta kvalita by tam mala byt, v ramci celeho turnaja je to dobra defenziva, ale zazdit to moze Monten Ginningom a tym, ze mu poskytne vyssi IT na ukor lepsich hracov. Fakt nechapem to, ze Monten ten tim vedie aj tento rok po tej blamazi loni ale svedsky zväz to zatial neriesi.

Utok:

Silna stranka: vsetky kridla.

Slaba stranka: pozicia centra.

Berggren, Fagemo, Holtz, Raymond, Höglander, Eriksson...to su na svojich postoch vynikajuci hraci. Clovek by sa na nich mohol pozerat dokola, co zvladaju vsetko v rychlosti ale nie su zamerani len na jednu stranu ale zlepsuju sa aj v defenzive. Taky Fagemo pod Rönnbergom vo Frölunde urobil velky progres tuto sezonu. Viac sa nema cenu rozepisovat, pretoze tieto mena su zname v juniorskom hokeji. A ja osobne som pisal minuly rok, ze tento tim je regulerny kandidat na finale a stojim si za tym aj teraz. A aj vzhladom k draftu 2020 je toto slubny tim.

Bohuzial, ako takmer vzdy svedom kratko pred startom turnaja postihnu zdravotne problemy. Raymond ma nejaku infekciu, cize trenuje ale do tych dvoch pripravakov proti cechom a americanom nezasiahol. Monten by ho ale do prveho zapasu mal nasadit, aspon to sa tak nejako ocakava. Velka rana je zranenie a neucast Jacoba Olofssona. To mal byt predpokladany center cislo 1, lenze sa zranil a nebude k dispozicii. Na tomto poste tak svedi nemaju aktualne potrebnu kvalitu k tomu, aby im prave hra centra umoznila prehrat silnejsieho supera vo vyrovnanom zapase. Zahrat centra dokaze Pasic, bude tam Oskar Bäck ako center druhej formacie ale kvalitou by mal byt center cislo styri. Henriksson by mal byt centrom v lajne kde je Holtz a Raymond. Su zohrati z Frölundy s Raymondom. Takze centrom prveho utoku je David Gustafsson z Jets. Lenze ten sa nikdy neprofiloval ako sberac bodov s vynikajucou ofenzivou. Takze ta situacie na poste centra je dost spatna.

Ak zratam vsetky faktory, tak mi to vychadza tak, ze by si semifinale mali zahrat. Ak dokazu vyhrat skupinu, tak nemcov aj cechov by kvalitou mali dat ale potom v konkurencii USA, Kanady a Ruska mozu byt ten stvrty tim vzadu. Aj ked kvalitou na niektorych postoch maju lepsich hracov, tak maju aj svoje slabiny. Aj tak je z mojho pohladu dolezitejsie, ako sa ti hraci uchyti v dospelom hokeji. Ked nebude medaila, ale 6-7 hracov bude do dvoch ci troch rokoch hravat stabilne za svoje timy v NHL, budem spokojny. Monten-Ginning je ale silne kombo, uprimne ma to desi a nezavidim spoluhracom co tato dvojka vymysli pocas turnaja.

Reagovat
smazaný uživatel

( )

Reagovat
smazaný uživatel

Tú obranu máte top, vy svedi sa vyjadrujete že najlepšia v histórii U20.

Reagovat
El Campeon

Reagovat
martin1

Tak zatím nezapsáni Mlčák, Lytvynov, Střondala a Plášek. Pláška je škoda, ale jinak je ten tým slušný. Jak jsem se před pár měsíci bál obrany, tak nakonec to nevypadá zle.

Reagovat
smazaný uživatel

No, Rusové vypadají silnější než jsem čekal. Hodně jsem zvědavej na Děnisenka a brankáře Askarova.

Reagovat
Hokaido

Askarov je snad predikovaný jako trojka draftu letos, na něj jsem hodně zvědav.

Reagovat
oli9

17 let... tam si rikam ze nebude tak psychicky dobrý talent neuvěřitelný ale jeste má čas

Reagovat
oli9

Rusové jsou silní, tech zápasu co ti borci maji v khl to je mazec

Reagovat
doocetung

prosím o stream do zahraničí

Reagovat
smazaný uživatel

Na hokejka tv to dávají myslím.

Reagovat
oli9

Tak Lauko mimo...takže MS hotovo

Reagovat
smazaný uživatel

Česi do toho!

Chcem vás v 1/8 finále.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda Lauko, snáď to bude len narazené.

Reagovat
oli9

Nevim, já myslím ze ho zranil už ten prvni hráč tim kolenem z boku...

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme.

Reagovat
cubinho

Gooooooolllll! Zpátky na Sibiř, mrazíci!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Myšak je talent, škoda, že Chromiak sa takto nepresadil a zaslúžene necestoval na MS20. Možno ani draftovaný nebude.

Reagovat
patas92

Myšák má šílenou střelu zápěstím. Snad si tímhle turnajem zajistí první kolo na draftu.

Reagovat
Baronne

Reagovat
Rothbard

Jak velka ztrata je, kdyz by Lauko chybel i v dalsich zapasech, nedej boze do konce sampionatu?

Reagovat
oli9

Tak nejlepší, nejzkušenější hráč takže od nej sem čekal ze bude u pulky nasich gólů

Reagovat
smazaný uživatel

Rusi vyzerajú veľmi silní. Škoda, že nezobrali Iskhakhova, ktorý hral za Trnavu. Ale z NCAA cesta do ruskej repre asi nevedie.

Reagovat
smazaný uživatel

Rusové kvalitativně o třídu výš než my, to je třeba říct. Co nám zatím vychází je produktivita, ale to je bohužel asi tak všechno. Ze začátku mi přišli Rusové hodně lehkovážní, z čehož pak pramenily ty naše góly, ale po gólu na 2:1 už to docela ovládali.

Reagovat
smazaný uživatel

Českí komentátori zbytočne vysadení na Askarova

Reagovat
oli9

Ty vole vzdyt je dirato, vsude vychvalovany a z kazdeho plácnutí gol.. opravnena kritika

Reagovat
smazaný uživatel

Plácnutí? Dali ste krásne umiestnené strely. Ak by jednu chytil, bol by to zázračný zákrok.

Reagovat
oli9

nejvetsi slabina rusaku dnes

Reagovat
adoxx

Taky se mi ty góly nezdály jako jeho chyby, ty střely prostě byly nádherně umístěný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

Som na Švajčiarsko-Kazachstan a ti kázali nebudú ľahký super. S pukom ba hokejke sebavedomie veľké, útočníci individuálne schopní. Fandím im, Švajčiari majú slabší zostavu a keby si brankár Nurkov nedal vlastný gol, tak by viedli.

Reagovat
smazaný uživatel

Čo si ma nezavolal na hokej, Majo. Nemohol som zohnať lístky

Reagovat
smazaný uživatel

Tešia sa jak z mediale

Reagovat
smazaný uživatel

Před zápasem jim nikdo nevěřil, tak jmi to snad nikdo vyčítat nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Njn, títo mladí sú emotívni. Zábavný hokej, spokojnosť.

My musíme zajtra zvládnuť Kazachstan, potom Švajčiarov a snáď sa vidíme v 1/8 finále.

Reagovat
oli9

Kazachy dáte ale švýcary ? Jako můžete ale spíš to vidím na ne... nebo máte silny ročník?

Reagovat
smazaný uživatel

Práveže máme slabší ročník, ale to aj Švajčiari. Mal by to byť vyrovnaný zápas.

Reagovat
oli9

Bože uz at hraji vasi majstri sveta...

Reagovat
smazaný uživatel

Nebuď šovinista

Reagovat
oli9

Tak ja realne cekal dnes 1:5 a po tok co v prvni minutě byl Lauko mimo tak jsem si nedokázal představit ze dáme víc jak gol...ubojovali to, urvali... radost oprávněná a kokot zaruba rve i kdyby komentoval 9. kolo extraligy

Reagovat
smazaný uživatel

oki

Reagovat
andrew96

Bojovnost ukázková, což o to. Ale až na pár šikovných ruk nevím nevím.

Reagovat
smazaný uživatel

Keď bude dostal čarovať aj naďalej, môžte ešte prekvapiť. Treba menej faulovať.

Reagovat
Banikovec7

Super vykon, Rusove sice vetsinu casu v tlaku, ale mimo presilovky snad nemeli zadne vetsi sance, jen strely z dalky.

Reagovat
oli9

Super za 3 body jsem to nečekal. Rusaci lepší.individuálně i v bruslení. Nám zachytal Dostal coz je supr. Na tom záleží uspech ci neuspech.. jinak rusak klasika prasil , neunasel... skoda Lauka ten má po turnaji

Reagovat
Baronne

Už se ví co s Laukem teda?

Reagovat
martin1

Pěkný zápas, Rusové sice lepší, ale čekal jsem od nich drtivější tlak. Dostál opět super výkon. Teď hlavně nepodcenit Německo, mají dost šikovných hráčů. Hlavně by to chtělo se vyvarovat zbytečných vyloučen. Naopak 2 využité přesilovky jsou příslib. Jak jsem již dříve psal, tým je dobře poskládaný, tak hlavně teď porazit Němce a pak se uvidí. Je super, že USA, Kanadu a Rusko máme ve skupině a vyhneme se jim ve čtvrtfinále.

Reagovat
djiros

Zápas SUI vs KAZ od 2. třetiny zcela vyrovnaný, který rozhodly ve 3.třetině dva tečované puky od modré. Ze švýcarů lze vyzdvihnout především Aebischera a Verboon. Na druhé straně střelec dvou branek Musorov a především brankář Nurek, který i přes vlastní třetí gól toho pochytal dost.

Zítra si teda nemyslím, že by slováci měli kazachy v klidu přejet. Samozřejmě bude je hnát vyprodaná hala, což bude obrovské plus oproti dnešní komorní návštěvě. Snad to nepodcení a půjdou za výhrou od začátku do konce.

Reagovat
GEGE

Mladý Aebischer

Reagovat
Godwinson

To jako CT na webu nevysila ostatni zapasy nebo jen spatne hledam?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
mickey mouse

Reagovat
djiros

Reagovat
stas87

Gol Höglandera? Mam natočený na mobile. Anunnen naj Fín, od Švédov sa mi páčil asi najviacBroberg a rýchlosť a šikovnosť Fagema. Viac sa rozpisem až dorazom domov.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, skvelý gól. Ja som dal prednosť Lafrenierovi. A bol neskutočný.

Reagovat
GEGE

Mladý Foote to je hrůza jak už stárnu...

Reagovat
Godwinson

To jsem si rikal uz loni u Primeaua Ale celkove tech pripadu zacina byt prilis

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Škoda toho Lauka, protože ten útok je docela solidní. Obrana klasicky průser, tento rok snad ještě větší než obvykle. Trochu se divím, že Pavel Novák (ročník 02) vůbec nedostal čuchnout. Dostál je super, strašně klidný vyzrálý výkon.

Jinak k Rusákům - na zahraničních fórech se strašně rozplývají, jak jsou strašně "skilled", mně ale zas tak skvělí nepřišli. Přesilovky měly drtivý, ale ve hře 5-5 takovej rozdíl zas nebyl. A ve třetí třetině, kde bych čekal, že bude tlak jako prase, tak víceméně nic neměli.

Reagovat
Banikovec7

Rozehrávat obránci moc neumí, ale jinak mi přišlo, že to celkem fungovalo, nepouštěli jsme Rusy do nějakých šancí z předbrankového prostoru.

Reagovat
adoxx

Taky trochu nechápu Nováka ...predikuje se mu 2. kolo draftu a Varaďa o něm snad ani nepřemýšlel

Reagovat
martin1

Tak je to potvrzené. Lauko končí.

Reagovat
justcall

třeba je to semkne jako tým.. pro něj každopádně hrozná smůla

Reagovat
oli9

přesně ale je to fakt na nic... nikomu bych nepřál zranění. Ale z toho týmu by byl snad na posledním místě právě Lauko

Reagovat
patas92

No hlavně mu to může dost zkomplikovat kariéru. Uzdraví se, ale dost možná s tím kolenem bude mít menší či větší problémy do konce života.

Reagovat
adoxx

Je to hrozná ztráta, každopádně doufám, že to nebude na nějak extrémně dlouho....čert vem mistrovství, ale mohlo by mu to hodně uškodit v jeho slibně rozjeté kariéře

Reagovat
adoxx

Jinak k našim hráčům osobně...Dostál je skvělej, v obraně se mi nejvíc líbil asi Kubíček, kterej potvrzuje, že by měl jít na draftu hodně vysoko, dál se mi potom líbil výkon Zábranského, Kučeříka a docela i Klikorky...Hašovi se tenhle zápas úplně nepovedl a Dajčar....no ten byl snad u všeho ruského nebezpečí, místo něj měl jet Svozil útok byl paráda - hlavně tedy Myšák, Jeník, Teplý, Čajka, Blümel, Pekař a v neposlední řadě Raška (hodně překvapil, fakt skvělej )... celkově ten tým zatím funguje skvěle, snad to tak bude pokračovat ....Lauka je hrozná škoda, snad se dá brzo dohromady

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes tip 4:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavaj (Vyletelka) – Dlugoš, Bučko, Vitaloš (C), Kňažko, Mudrák, Česánek, Turan – Faško-Rudáš, Džugan (A), M. Minárik – Okuliar, Kováčik (A), Čajkovič – Paulíny, Mrázik, Tkáč – Jendek, J. Minárik, Ďurina.

Reagovat
stas87

Šialene, sledovať taký hokej. To sa dva vyrovnane mancafty, aspoň podľa prvej tretiny. Honit puk v rohu a prehrať všetky súboje. Všetko pomalé aneoresbe, päť minút trvá, kym hráč prihra. Skratka rýchlosť myslenia Slovákom chyba, preto ani kazachov nedostanú pod tlak a nevytvorí si šance. Korčuliarsky je to pomerne vyrovnane, no včera v druhej tretine do toho kazasi šliapli a vyrovnali sa Švajčiarom. Po mene poznám Kňažka, Cajkovica a Hlavaja. Zvyšok nie a ani ma neprekvapili. Ak vyhrajú, tak max o gol s odretými ušami.

Reagovat
KnoxXx

Neskutocna nekvalita. Nekvalita aj v zmysle, ktoru si kazdy vybavi ako prvu (praca s pukom/skvela technika), ale aj nekvalita v tom, co ma tuto prvu zlozku teoreticky nahradzat/zmiernovat jej nedostatky - zvladat solidne zaklady a pridat na povolenej agresivite. Zial, je tam len to tretie - chcenie , hlupe fauly, u niektorych sebavedomie nad uroven vlastnych schopnosti a v konecnom vysledku zmateny prejav plny nepresnosti.

Reagovat
stas87

A potom ti majster sveta v prestávke povie, že sú lepší..hej no, nebyť Hlacaha, tak kazasi vyhrali prvú tretinu. Ha fakt neviem, čo ti chalani majú v hlavách. Ak majú take sebavedomie po tých 20 minútach, tak je evidentne niečo zle.

Reagovat
smazaný uživatel

zbytočné závery tu robíš

Reagovat
smazaný uživatel

16 kurz na Kazachov bol riadne prestreleny, tak som to opáčil. Hrozný zápas. Smutné je, že najlepšiu prihrávku tretiny dal Hlavaj.

Reagovat
KnoxXx

teraz ho prekonal Jendek

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň to poslal do ohňa

Reagovat
Godwinson

Jinak ten zakrok na Lauka mi prisel jako strasna prasarna. Nebudu si na youtubu poustet a analyzovat jednotlivy zakroky, ale jak jsem to videl, vybavil se mi zakrok Edlera. A ten dostal hodne bolestivej ban.

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa mňa len nešťastná náhoda. Maximálne na dve minúty.

Reagovat
smazaný uživatel

Naši hráči sú hroznilí blbci furt fauluju

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozní*

Reagovat
alcantara

Strasne jednoduchi a dreveni hraci. Uplne vidim, ako tretina z nich to ako prvovolici hadzu Kotlebovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Banikovec7

To je šílené, úplně vyrovnaný zápas, po srovnání možná i Kazachstán lepší.

Reagovat
stas87

Kazachov včera aj dnes brzdí fauly v útočnej tretine a ich vlastne presilovky sú skôr oslabením pre nich. Oni si nedokážu rozostavit hráčov a zohrať nejaký vzorec. A zaviesť puk do tretiny a podržať ho, to tiež nezvládajú. Pre mna skóre aj vývoj zápasu nie sú prekvapenim. O nieco väčšiu individuálnu kvalitu mame stále my, ale teraz môžu hrať veľkú rolu nervy. Kazasi drzaju remízu a boli outsiderom pred zápasom podľa kurzov aj verejnosti. Ak to nezvládnu, tak šanca zachrániť sa dosť klesne. Nemci majú na svoje pomery dosť silný tím..

Reagovat
Banikovec7

Ty kurzy byly směšné no.

Reagovat
oli9

no jen aby to zvládli slováci , vždyt nejsou vůbec lepší v tom zápase...

Reagovat
Banikovec7

Vždyť to tak nějak píše.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
djiros

Jak jsem psal po včerejšku. Kazasi nejsou tak špatní jak dělaly kurzy před turnajem. A Slováci ač mají větší individuální kvalitu, tak zp nezvládají v hlavách. Pokud ve třetí třetině nedají nějaký šťastný gól, tak to může být jejich konec.

Reagovat
KnoxXx

nemaju vacsiu individualnu kvalitu, tam je problem ... rozdiel je len v tom, ze Kazasi hrali vcera tazky vyrovnany zapas

Reagovat
oli9

tak on náš i slovenský hokej v mládeži je tragédie ... usa, kanada, švédi, fini každý rok prostě chrlí nové naděje a vzdalují se ... naše mužstva 2,3 vyčnívající hráče jinak podprůměr snad ..... obránci už 10 let tragédei...

Reagovat
smazaný uživatel

Vy máte aspoň top talenty typu Pasta, Nečas, Kaut, Zadina, Zacha (aj ked sa úplne nepresadzuje, top talent bol).. my nikoho takého nemáme... Jedine Černák a možno Fehervary sú nadejni.

Reagovat
Baronne

Kauta už bych tam moc nepočítal.. A Zacha nás zas nebude reprezentovat

Reagovat
adoxx

Hrozně přeháníš, USA, Kanada a Švédi mají větší talenty a jsou odskočení od zbytku - Finska, nás a Ruska, to sice jo, ale mít "hrozně top talenty" neznamená, že svojí perspektivitu potvrdí...a že se vzdalují? To v současný době fakt pravda není a naopak po těch slabších ročnících 2012-2016/17 se konečně vracíme tam, kam patříme ...a tvrdit o našich mladých obráncích, že je to tragédie ? Hronek, Hájek, Zbořil, teď Kubíček a příští rok megatalent Svozil...to mi po těch letech, kdy chodili na draft 4 hráči z Česka a jenom občas byl draftovanej aspoň nějakej obránce v pozdějších kolech jako tragédie fakt nepřipadá, spíš naopak

Reagovat
martin1

Reagovat
Banikovec7

Ti trefí víckrát soupeřovu hlavu než puk.

Reagovat
KnoxXx

umenie takto vyhodit puk

Reagovat
alcantara

SME MAJSTRI SVETA! SME MAJSTRI SVETA!!!

Reagovat
oli9

Reagovat
smazaný uživatel

Ty šašek oikofobny .

Reagovat
alcantara

Ale Oli, klidek. Ja ta mam rad, ajked si latentni nacek. Mas aspon nejaky rozum

Reagovat
smazaný uživatel

Už to preháňaš trošku .

Reagovat
alcantara

Tak ked mi zacnes vypisovat hluposti...

Reagovat
smazaný uživatel

Takže ja :)

Reagovat
alcantara

Takze ty

Reagovat
oli9

škoda pro Kazachy , vyrovnaný zápas ...slováci štatnější

Reagovat
smazaný uživatel

Boli sme mierne lepší

Reagovat
adoxx

Reagovat
smazaný uživatel

Bola tam badať veľká nervozita, tento ročník je aj na naše pomery slabší, aj keď kvalitatívne sme lepší ako Kazachstan.

Teraz možme hrať uvoľnene, viac čakám od Faška-Rudáša, Čajkoviča. Snáď zoberieme body Švajčiarsku.

Pome do toho!

Reagovat
stas87

No, úprimne mi je kazachov ľúto. Herne neprepadli ani v jednom zápase, ale majú nula bodov a severanov na koniec. Ktovie, ako by sa vyvíjal včerajší zápas, ak by si Nurek nedal vlastný gol a naopak, kazasi by vyhrávali po dvoch tretinách oni.

Na konci si Slováci za tým gólom išli viacej. Bol dosť šťastný ale padol. Zatiaľ to Slováci vždy zvládli a toho papierovo najslabšieho súpera porazili. Ale to nemôže vychádzať stále, raz sa to nepodarí a asi si tu béčkovú skupinu zahrajú. Aspoň že sa nájde pravidelne brankár, ktorý podrží a môže sa na neho tím spoľahnúť.

Reagovat
smazaný uživatel

Čo furt frfleš jak starý dedko.

Ani Švajčiari, ktorí hrali minulý rok o bronz im nedali 7:0. Minulý rok sme nad KAZ vyhrali 11:1. Je to o ročníku.

Reagovat
smazaný uživatel

11:2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavaj by mohol byť draftovaný ako overager.

Má skvelé čísla v qjmhl. Dávam tomu 50%.. Macek - 194 CM, 93 kg. Ten zaberie veľa miesta v bránke. Má formu túto sezónu.

Reagovat
smazaný uživatel

Macek?

Reagovat
smazaný uživatel

Maco - medveď.

Reagovat
smazaný uživatel

jaj ja ze mame dalsieho brankara velkeho o ktorom neviem

Reagovat
smazaný uživatel

. Hlavaj by mohol byť draftovaný podobne ako Hrenák či Durný, ako overager ... Prial by som mu to...

Reagovat
smazaný uživatel

parametry ma dobre, tak snad. Uvidime ako zachyta teraz proti favoritom

Reagovat
smazaný uživatel

musí zachytať, nech sa predá, ale aj tak bude kľúčové, v akej forme bude pokračovať v Kanade, tam bude komplexnejšie sledovaný, skauti hodnotia sezónu ako celok...

Reagovat
stas87

Veľmi dobre zahrata presilovka od Nemcov. Som rad, že Slováci sú v druhej skupine a dneškom rozhodli o tom, že proti ním už nenastúpi.

Reagovat
stas87

Tak som vcera bol podporit Tre Kronor v Trinci. Na zaciatok musim napisat, ze hala dost pekna, clovek sa v nej citi prijemne a ja som mal moznost sediet priamo u ledu, nad svedskou striedackou. Takze dojmy z toho, ako trenuje pocas zapasu Monten mam z prvej ruky. No, na nezaplatenie bolo, ako si po 60. minutach na striedacke zobral slovo Sandin s Brobergom a sami si dirigovali spoluhracov, ako by to predlzenie mali zahrat. Monten do toho vstupil aktivne v predlzku pri presilovke, to si zobral tabulu a vysvetlloval im, ako by to podla jeho nazoru mali zahrat. Inak pocas zapasu bol v tomto smere asi najviac vidiet Sandin, Söderström a Höglander. To su tie vyrazne osobnosti v tom time a nie kapitan Ginning..ale ono je to zatial jedno. Svedi uz podla mna do konca skupin nestrati a vsetko musi smerovat ku QF.

Broberg vcera neskutocny, to co on dokaze v plnej rychlosti s pukom na hokejke..a to vcera dostal dva prudke a velmi tazke puky, proti sebe supera a aj tak si poradil v oboch pripadoch tak, ze suboj vyhral a este udrzal pasmo a mohol tak umoznit spoluhracom rozostavit sa v utocnom pasme. A vrchol prisiel jeho vykonu zrejme prisel vtedy, ked najprv vo vlastnom pasme musel branit, potom sam vyviezol puk a spoluhraci mu isli vystriedat. Tak jednoducho zobral puk, nahodil ho za finsku branku a sam siel do troch finov do rohu sa pobit. Nakoniec ten puk s pomocou jedneho spoluhraca udrzal, posunul na modru a az potom siel vystriedat. Vcera bol jednoducho vynikajuci, najlepsi spomedzi obrancov. Söderströmovi a Björnfotovi sa tolko nedarilo, neboli tolko vidiet ako Broberg ci Sandin. Naopak, prijemne prekvapil Lundkvist, tie predpovede o jeho zatial skvelej sezone Lulea neboli vymyslene.

Co vlastne cely zapas robilo jemny rozdiel v prospech svedov, tak to bola hra obrancov. Svedi vydatne podporovali utok, kolkokrat obranca sam zaviezol puk a pockal na podporu. Toto vcera finski beci nerobili, nehrali tak aktivne a odvazne a preto bolo pre finov dost tazke okrem presiloviek udrzat sa dlhsie v pasme. Inak to ale bol vynikajuci hokej v plnej rychlosti, neboli tam u zle veci ako u tych herne slabsich od tej top pätky timov ako icingy ci ofsajdy. Ta hra bola plynula, kolkokrat som fakt cumel, ako po sebe hadzali svedi puk a ten hrac, co dostal tazku prihravku, tak snad este tazsiu poslal dalej a oni to udrzali na hokejkach, Jasne, na oboch stranach tam sem tam bola zla prihravka ci namaz, ale to v tejto kategorii je bezne.

Zrejme klucovy okamih prisiel vtedy, kedy Alnefelt vylozene zo zufalstva dvihol beton a fin nedal jasny gol potom, co trafil prave ten beton a puk siel nad. Vtedy uz som sa zmieril s tym, ze svedi prehraju, pretoze o dva goly prehravat, to uz by podla mna nestihli vyrovnat. A tak to vlastne bolo cely zapas, svedi aktivnejsi, viac drzali puk, kombinacne supera prehravali ale v branke finov bol vynikajuci Annunen. To je kus chlapa, nie je lahke mu dat gol a svedi vcera casto triafali stred branky, kde on to pochytal ale len malo pukov pustil pred seba na dorazku. No a to stastie co mali svedi u tej finskej sance v presilovke, to potom mali svedi u vyrovnavajuceho golu na 2.2. Tam si Fagemo dorazil vlastnu strelu, pretoze Annunen mal smolu v tom, ze skakajuci puk netrafil, chcel ho odpalit do rohu ale ten ostal lezat a Fagemo ho potom upratal do siete. Svedska snaha bola korunovana vyrovnanim a bolo to zasluzene. Aj s OT mali svedi 48 striel, fini o polovicu menej.

Dost vyrazne finom chybali zraneny Lundell a Nordgren, s nimi by to tiez vyzeralo inak. Z coho som mal strach, tak to bolo vhadzovanie. Ale svedi ich mali vyrazne vic, dost tomu pomohol David Gustafsson. Do dalsich zapasov to ale chce pridat na efektivite, pretoze sledovat to trapenie v koncovke a uspesne zakroky Annunena bolo frustrujuce. Inak maly trapas si vcera organizatori neodpustili...pri oznamovaniu supisky oboch timov dali na kocku prve pätky svajciarov a kazachstancov...ked dali svajciarov, tak som si vravel okej, chybka. Cakal som ze im to dojde, ale u finov dali kazachstancov. A potom este jedna chyba, ten gol dal Höglander a na kocke sa suverenne objavil Nassen. Su to drobnosti, ale mohli si na to dat pozor. Nie je snad tak tazke prehodit zostavy a dat aktualne..

Reagovat
smazaný uživatel

Fini titul

Reagovat
stas87

Vobec, k tomu im chybaju 2-3 rozdielovy hraci. A Helminen je dost pod palbou kritiky, ze nezobral niektorych hracov a je to vraj slaby trener. Cakaju na Pennanena ale ten to nezobral, zostal u HPK. To su aj tak prijemne starosti, pretoze casom acko zoberie prave Pennanen alebo Manner. A to su fakt skveli treneri co maju progresivny pohlad na hokej a s nimi Finsko stagnovat nebude. Holt maju teraz o nieco malo lepsich trenerov ako svedi.

Reagovat
smazaný uživatel

Majú nielen lepších trénerov, celkovo majú lepšie už takmer všetko, hráčov - centrov, strelcov i brankárov .

Reagovat
smazaný uživatel

A čo si mi skôr nepripomenul lístky, vôbec som nečakal, že v Třinci je tak malá hala a že tak skoro vypredá.

Reagovat
stas87

Ty vole..to si mas zhanat sam. Ja som si listky na derby kupoval v marci, ked bola prva vlna predaja. O ine timy som nemal zaujem, ani na Svedsko-Slovensko som nechcel. A ked uz sme tam boli, tak sme na mieste kupili aj na Svajciarsko-Kazachstan. Na tom zapase bolo 1400 ludi len. Tak je to od hranic kusok, vsetko v dobrej dojazdovej vzdialenosti. Keby si nebol lenivy, tak si postrazis den, kedy isli do predaja. Ja som rok dozadu pisal, ze si kupim listok na Svedsko-Finsko a cakal som, kedy to daju do predaja. Dalsich desat rokov to tu tak blizko nemusi byt vobec a tu sancu som si nechcel nechat ujst.

Reagovat
smazaný uživatel

dobre si spravil. Aj keď týpek minule predával na nete na náš zajtrajší zápas, 4 lístky, už som zohnal aj partiu, ale posunul ich známemu na poslednú chvíľu, škoda.

No spoliehal som sa na teba, že pôjdeme na swe-svk ... Hehe :))

Reagovat
stas87

No tak to si mohol fakt poriesit skorej a mohol si prist. Bol si v KE pozriet v maji aspon?

Ja som prave tento zapas nechcel, pretoze viem aky dokazes byt ked spolu hraju tieto dve repre. To by zasa bola polka zapasu debata o tom, ze svedom pripiskavaju... :-))))

Reagovat
smazaný uživatel

Nebol som, učil som na štátnice a samému by sa mi aj tak do ke asi nechcelo ísť, neviem, či by som niekoho zohnal so mnou...

"To by zasa bola polka zapasu debata o tom, ze svedom pripiskavaju... :-))))"

Haha toto by som naživo nerobil

Reagovat
andrew96

Ještě by vás mohla najít kiss cam.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Dneska čekám dost vyrovnanej zápas, Němci mají teď hodně dobrou generaci (a k tomu většina jejich tahounů bude moct hrát potenciálně ještě příští rok nebo dva - Seider, Stutzle, Peterka, Reichel). Pak tam mají ještě Bokka, kterej byl před dvěma roky draftovanej v prvním kole, nicméně co jsem četl, tak po dobré loňské sezóně je v nynější trochu za očekáváním. O tom by mohl asi víc povědět stas87, protože švédskou ligu vůbec nesleduju.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

*Jinak můžem bejt rádi, že jsme porazili Rusáky, protože ta skupina je fakt brutální.

Reagovat
stas87

Tak Helminen je iny frajer. Supisku si nabuchal 12+8, ma zraneneho Kupariho po suboji s Brobergom a na kridle stvrtej pätky by mal byt obranca Honka. A ako sa zda, tak Helminen nemal ziadny plan B pre pripad zranenia utocnika..a ked zuzoval supisku, tak hraca co zahra kridlo aj centra mal ale nezobral ho. Fini pisu o strope toho timu ze je QF a suhlasim s nimi. Trenersky je to tragedia, o rok to zoberie Pennanen a bude to lepsie. Vzdy v tych uspesnych timoch mali jadro 2-3 hracov, ktori to zobrali na seba a tim ich nasledoval. V tomto time toto kriterium splna akurat tak Annunen a to je brankar. Mna zaujal teda Aatu Räty, lenze je mladucky. Absencia lidrov, cudna volba supisky aj zostavy, celkovo priemerny koucink...slovaci maju väcsiu sancu ako by som pred startom turnaja cakal. Navyse budu v pohode, pretoze ciel splnili a su v pozicii timu, co nemusi. Zlomit to mozu na finsku stranu presilovky, v tom su fakt neuveritelny majstri. Ale proti svedom mali dost hlupych faulov, v utocnom pasme myslim az tri a hra obrany bola spatna. Heinola bol na svoje pomery fakt zly, Thomson ako kapitan taktiez nepredviedol nic svetove.

4-2 pre Finsko.

Reagovat
smazaný uživatel

Dik za postrehy

Reagovat
Banikovec7

Tak jak poslední minuty by to šlo, jen škoda, že nemáme takové tvořivé hráče jaké loňské roky a budem to tam muset domlátit silou.

Reagovat
martin1

Tak se potvrdilo to, co se vědělo. Němcům hrají pouze 2 útoky + v obraně Seider. Jinak nic nemají. Ostatní hráče převyšujeme a to se musí využít.

Reagovat
djiros

Slovensko místy až komické. Finové si v útoku dělají co chtějí. Ten rozdíl v bruslení je diametrální. Snad se Slováci aspoň trochu zvednou.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyletelka hrozné chyby...

Reagovat
smazaný uživatel

Táto generácia a to nehovorím ešte o ročníku 2001 (ktorý vypadol v na MS18) mi príde extra labilná.

Reagovat
smazaný uživatel

Aj keď Turan či Golian budu mať budúci rok 19 rokov, nechcem ich vidieť na na MS20. Dreváci na pohľadanie... Goliana našťastie nezobral, ale to, že hrá Turan s jeho formou, nechápem...

Reagovat
smazaný uživatel

Vynechanie Stachu je chyba. Hlavne na úkor akých hráčov.

Reagovat
smazaný uživatel

tie 2001 sú strašne slabé v obrane, 2-3 obrancov toho ročníka by som bral na budúce MS20, maximálne.

Reagovat
stas87

2002 a 2003 by mali byt oveľa silnejšie, nie? Holt prekonať tento rok a asi aj ten budúci a mohlo by to byt máličko lepšie. Ťažko sa ti hra, keď máš striedačku ďalej a Fíni so svojou hernou vyspelosťou nepokazí prihrávku či iným spôsobom nedá obrane vydýchnuť. Hlavne nech to dohrajú dôstojne..

Aatu bude skvelý hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

04 by mali byť zázrakom.

Reagovat
stas87

Uvidíme. Včera vyhrali s Nemcami 7-3 či koľko. Ešte šťastie, že v mládeži tie slabšie repre od tých top tímov majú rovnaké problémy. Keby Slovákom ušli aj Nemci, Bielorusi či kazasi.. Vždy to tak bude rocnikova záležitosť.

Reagovat
smazaný uživatel

Zas to nepreháňajme, aj 99 vyzerali super, ale na svetové pomery sú priemer, možno ľahký nadpriemer, čo sú stále kvalitní hokejisti pre nás..

Uvidíme, každopádne už teraz je tam Šimon Nemec, ktorý sa nestratil už teraz v našej lige, Slavkovský a ďalší.

Reagovat
smazaný uživatel

Slafkovský*

Reagovat
smazaný uživatel

V našich podmienkach ten ročník vyzerá byť zatiaľ mimoriadny úkaz. 99 strašne precenili domáce"úspešné" ms.

Reagovat
smazaný uživatel

Tí hráči majú 15 rokov, ešte si počkajme, kým budú mať 17-18 ...ale hej, vyzerá dobre, zatiaľ.

Reagovat
smazaný uživatel

2002, 2003, 2004 sú lepšie, hej. Aj 2001 má viac ofenzívneho talentu, ale sú tam sebecké netímové deti, žiaľ, aj Čajkovič je ešte totálne nezvyzrety labilný hráč... Ináč talent celkom má...

Reagovat
smazaný uživatel

Aatu a Justus sú skvelí, aspoň kov by mohol byť tento rok :)

Reagovat
KnoxXx

Bokk vyucuje

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Vyletelka čo tam stvára

Reagovat
smazaný uživatel

minimalne 4 goly jeho skoda dnes vyzerali fini hratelne, dost nas pustali ale sme proste mimo

Reagovat
smazaný uživatel

4 nie. Ináč súhlas.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještěže Němci jsou podobní troubové v dělání zbytečných faulů...

Reagovat
patas92

To je trága. Seider, Bokk, Stutzle a Peterka jsou lepší než cokoliv od nás. Hodně štěstí se sebráním bodu američanům.

Reagovat
KnoxXx

cokolvek v poli, brankara mate vyborneho

Reagovat
patas92

Němci kromě prvních dvou útoků a Seidera mají horší tým, ale těch cca 5 hráčů jim stačí.

Reagovat
Hokaido

Seider je fakt top, já bych ho na draftu bral asi hned jako trojku.

Reagovat
patas92

Seidera už má Detroit, nemyslíš Stutzla?

Reagovat
Hokaido

Nn, myslel jsem právě na posledním draftu.

Reagovat
smazaný uživatel

vyborna generacia a ja som myslel, ze vyhra proti Rusom vam pomohla a ono to v podstate nic neriesi ak dnes prehrate

Reagovat
KnoxXx

vsak im pomohla - nebyt nej, tak su po dnesku s istotou v boji o zachranu, takto mozu fandit Nemcom proti Rusom

Reagovat
patas92

Co si budem..i proti Rusum to byla dost se štěstím výhra.

Reagovat
andrew96

Reagovat
GEGE

Otresna úroveň juniorů... individuálně ve všem horší a ti beci tam mi přijde že nám ujíždí vlak čím dál víc... špatní dozadu nulovi na útočné modré... sebevědomí nula výkon bez koulí... hrozná ostuda

Reagovat
KnoxXx

Bokk vyucuje

Reagovat
stas87

Bokk je top. Akurát ste to posrali s Ruskom. Švédi asi vyhrajú svoju skupinu, tak by som bol rad, ak by mali Nemcov v QF.

Reagovat
smazaný uživatel

Němci narozdíl od nás své přesilovky využívají. Ale ty naše fauly, to je fakt k pláči.

Reagovat
Banikovec7

Když už prohrát tak aspoň to stáhnout na co nejmenší rozdíl a doufám že Rusové prohrajou s Kanadou i USA a porazí Němce o více golů.

Reagovat
martin1

Ten Schutz je dobrej zmrd. A ještě ten jeho výraz po každém vyloučení

Reagovat
Banikovec7

Má pravdu Záruba, podle mě přehnaný risk.

Reagovat
Banikovec7

No hrůza, ale postup je furt docela blízko, na 95% by mělo stačit když Kanada s USA vyhrajou ty zbývající 3 zápasy.

Reagovat
patas92

Tak blízko a přitom tak daleko

Reagovat
Banikovec7

No, ty procenta začínají pomalu klesat

Reagovat
smazaný uživatel

Ako mohli Česi poraziť týchto Rusakov nepochopím. Títo chlapci majú skill, dôraz, sú veľkí, hrajú tímovo. Oproti Kanade pôsobia ako muži. Ako sa dal nedraftovat hráč ako Zamula nepochopím tiež. Flyers jeho podpisom rozbili bank.

Reagovat
Greny

jak ? zapni si tv a pust si to :) proste se tam vse seslo ... stejne si myslim ze udelame jeste bud USA nebo Kanadu,,,

Reagovat
smazaný uživatel

Však som to pozeral... Práve to nechápem ako sa to mohlo zísť. Títo Rusi sú neskutoční. Bod spravíte aj podľa mňa.

Reagovat
Greny

myslim ze nase dvacitka ma komplikaci :D ... ale cajk ukazeme charakter

Reagovat
cubinho

Reagovat
stas87

Svajciarov mi je normalne luto, oni nehraju hokej, len korculuju a zucastnuju sa toho zapasu. Ked uz sa im podari vyviezt puk aspon do stredneho pasma, tak sa svedsky utocnik vrati a puk vypichne a oni musi mazat spät dozadu. Ten rozdiel v kvalite je obrovsky, chvilami pri hre 5 na 5 ich svedi vozi dve minuty ako pri presilovke. Jasne, maju blizsie striedacku ale svajciari absolutne nezvladaju zakladne herne cinnosti. No a svedi hraju naplno obe tretiny, nevypustaju pri naskoku ako maju vo zvyku. Takze Kazachstan aj slovaci mozu byt v klude, tam prave cakam udrzbu od nich aby posetrili sily. Na Raymonda sa krasne pozera...a Gustafsson na centri vyhrav vhadzovania. To bude klucove proti silnym superom v PO, vyhravat buly. Höglander aj Fagemo maju formu, to je dobre.

Reagovat
KnoxXx

uz som sa zacinal bat, ze Svedi tradicne nepolavia

Reagovat
stas87

Sledujes? V tretej tretine nechali svajciarov uz tak 3x ist 2 na 1, raz do konca isli sami dvaja na Alnefelta ale nedali. Nechavaju ich si zahrat, nevracaju sa.

Ak to myslis ironicky, tak uvidime v utorok. :-))) Len dnes po 40. minutach mohli vyhravat 8-1 ci 9-1..

Reagovat
kilobyte

Takže jestli neuděláme aspoň bod proti USA a nebo Kanadě, tak nás čeká baráž?

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte môžu Nemci poraziť Rusov, ktorí by zároveň museli padnúť s USA. Ale ten bod spravíte.

Reagovat
smazaný uživatel

Rusko - Kanada 6:0 za 2 třetiny, Rusy jsme sundali, tak těm tajtrlíkům s gandžou na vlajce dáme deset.

Reagovat
Banikovec7

Lafreniere asi konec.

Reagovat
stas87

Ho niekto trafil na koleno ci co? Ozaj, co sa to tam vlastne v tej Ostrave deje? Cakal som vyhru rusov, ale max o dva goly a nie taku naloz. Za mna je teda skoda, ze svedi su v Trinci a maju superov akych maju.

Reagovat
smazaný uživatel

Nešťastne mu noha zostala v páde zaseknutá o brankárov betón.

Rusi hrajú úplne inú ligu. 6 gólov, 6 rôznych strelcov. Už to o niečom svedčí. Oni skutočne vyzerajú oproti tým Kanaďanom ako muži. Sú väčší, rýchlejší, dôraznejší, presnejší a hrajú tímovo.

Reagovat
oli9

Tak uvidíme dál co bude. Ale prostě nám ujel vlak. Nejspíš s Kazachama o udržení. Jinak ta druhá skupina se mi zdá o něco lehčí..kazaši,slováci,švýcaři ale je to muj dojem..

Reagovat
smazaný uživatel

co tak skromne? :D je teda o dost slabsia aj ti fini mi prisli tento rok hratelnejsi. Len teds rozmyslam z nasho pohladu, kde posledne roky je ciel porazit supera typu Kazachstan ci je lepsie byt v takejto skupine a potom hrat baraz proti terajsim Nemcom alebo Vam ci byt vo vasej a hrat baraz s Kazachmi

Reagovat
andrew96

Věřím, že v áčku bychom hráli o druhý flek.

Reagovat
Greny

Jinak doufam ze po tomto MS skonci Varada jako trener v repre.. proste na tuto praci podle me nema..

Loni na MS dosel do ctvrtfinale tam skoncil s nejlepsim tymem za poslednich x let .. porazil za 3 body jen Dánsko, letos to vypada ze budeme hrat o záchranu... pokud se nepletu mel i tu generaci (Necas, Zadina, Chytil) na MS 18 kde taky skoncil ve ctvrtfinale a porazil tam snad jen Belorusko ..

Reagovat
adoxx

Tu generaci (fakt dobrou) na MS 18 měl myslím Pešán a došli jsme tuším do semifinále kde jsme dostali výprask od Kanady a pak i v zápase o bronz proti USA ale tenkrát jsme porazili Rusy, Bělorusy a i Finy..

Reagovat
Greny

jo měl je Pešán a udelal s nimi semifinale.. ale rok na to je mel Varada jako dorazovej rocnik ..

Reagovat
adoxx

Snad uhrajeme něco s Kanadou (proti USA tomu nevěřím), když ne, nic se neděje, tak si prostě zahrajeme baráž s Kazachama a příští rok od začátku nanovo, baráž hráli nedávno i Finové a teď jsou mistry světa v obou kategoriích, tak to prostě někdy je

Reagovat
smazaný uživatel

Srovnávat nás a Finy, kteří mají za poslední dobu několik zlatých, mi nepřijde úplně moudré. Hlavně Finové už prostě jsou před náma. Před 10 lety provedli systémové změny v jejich hokeji a výsledky poslední dobou potvrzují jejich vzestup.

Reagovat
stas87

Hlavne Fínom chýbajú Lundell a Nordgren. Pre nich sú to rozdielový hráči v útoku. A oni v tých zlatých rokoch vyhrávali vďaka útoku, preto je tento tím z ich pohladu výrazne slabší. Nemajú vodcu, hráča, ktorý by ich výkonom či liderstvom strhol. Inak súhlasím, ich mládežnícky systém funguje dlhodobo výrazne lepšie ako váš. Preto srovnavat Fínov a Čechov je nezmysel. U vás je to skôr o ročníku a u Fínov o systéme. Ešte nejakú dobu potrvá, kým vy Češi budete porážať tu top5. Teraz ich sem tam porazite, ale nedá sa hovoriť o porážaniu.

Reagovat
patas92

Před 10 lety Lener, když se stal šeftrenerem svazu, prohlásil, že to bude trvat 10 let, než se dostaneme na úroveň špičky. 10 let uběhlo a český hokej se neposunul ani o píď.

Reagovat
adoxx

Není pravda, že se ani o píď neposunul, nebude to sice 10 let, ale tak 12-13, v poslední době jsme se oproti posledním několika letům zvedli -Pasta, Vrána, Hronek, Hájek, Nečas, Chytil, Zadina, Hertl a další jsou hráči, který byli draftováni někdy nedávno a začínají se v NHL prosazovat na důležité role a šlo to vidět i na posledním MS...letos jdou na draft další 4 Češi, kteří by měli jít na draft v 1., nebo 2. kole, to taky nebývalo v posledních letech zvykem...prostě není pravda, že bysme se nezvedali, zvedáme se, sice ještě ne úplně na úroveň, kde jsme byli někdy okolo roku 2000, ale kdoví kde budem za 5 let pokud budeme takhle pokračovat...

Reagovat
patas92

To jsou všechno hráči nějakých dvou ročníků, které byly o něco lepší, než ostatní (kromě Hertla, který už je spíš jiná generace hráčů). Loni to byla na draftu zase tragédie, letos udělá první kolo s trochou štěstí Myšák a druhé možná dva hráči. Z ročníku pro další draft stojí za řeč zatím jenom Svozil...Je to o něco lepší než období 2007-2011, ale ne o moc teda.

Reagovat
stas87

Tymto sposobom som sa nad tym nikdy nezamyslel. To je dost brutalne, ak su to hraci dvoch rocnikov a len to potvrdzuje to, co som pisal vyssie. Ze u vas to bude o rocniku zatial co u tych top5 je to o systeme. Myslis ze Pesan je prave ten clovek, co by s tym mohol pohnut aspon tak, ze by ste raz za tri roky mohli priviezt z mladeznickych majstrovstiev medailu?

Reagovat
patas92

Těžko říct. Já mládež a hokej v Česku zas tak moc nesleduju, ale v Liberci asi odvedl slušnou práci řekl bych. Horší to určitě nebude.

My jsme medaile moc nevozili ani v devadesátkách, kdy byla k dispozici zlatá generace. Taky máme z U20 jenom 3 za skoro 30 let. Když z každého ročníku vyleze 4-5 nadprůměrných hráčů pro NHL, tak to bude pro začátek stačit.

Reagovat
Greny

Bude se zužovat extraliga juniorů a dorostu.. ale bohužel o málo týmu... Ja bych do toho praštil úplně a zúžil to na max 14 tymu

Reagovat
andrew96

Třeba myslel špičku stalaktitu.

Reagovat
adoxx

No vidíš mají sice několik zlatých a i tak 3 roky dozadu sestupovali

Reagovat
smazaný uživatel

Nesestupovali, jen hráli baráž a udrželi se. Kdybychom na tom byli stejně jako Finové, tak by mě případná letošní baráž moc nemrzela. Ale my jsme v trochu jiné situaci.

Reagovat
Godwinson

To je jak rikal Voracek. Jednou, dvakrat se prohraje a cesky hokej je uplne v prdeli

Reagovat
oli9

jenže ten český hokej dostává tu sadu už pomalu 12 let při hře 5 na 5 absolutně nestíháme, obránci to je tragédie ..to prostě nejvíc bije do očí, bez nápadu , pohybu, neohrabaní ...to je děs. Neříkám, prohrát se může ale ne jako poslední roky sady 0:7 , 1:10 a pod ... a když vidím jaké pokroky dělají němci, svýcaři tak je něco špatně... amatérismusna svazu, soutež juniorů

Reagovat
stas87

Picovina, desiatku ste fasli raz od svedov myslim v Ottawe. Inak su to prehry, niekedy o 4-5 golov ale nic take hrozne. Je fakt, ze dost casto s tymi top5 timami zaostavaju niektori vasi hraci korculiarsky, ale stale je to lepsie ako u nemcov ci slovakov, pokial zoberieme v uvahu korculiarsku uroven celeho timu. V com ale vasi hraci vynikaju, tak to su dementne fauly...v utocnom pasme, na cervenej ciare a podobne.

Tie pokroky nemcov budu limitovane kvalitou daneho rocnika tak, ako je to u vas. Svajciari tento rok a minuly rok su tiez dva odlisne mancafty. Inak su cesi, svajciari, nemci, slovaci tak nejako zakonzerovani a nikoho medzi seba nepustia. Co je celkom skoda, pretoze dani take 3-4 roky dozadu mali relativne dost hracov vo Svedsku v juniorkach a tak by clovek cakal, ze dnes budu herne na tom tak, ze preskoci slovakov v ackovej kategorii. Kto upadol a moze ist zasa hore, tak to su bielorusi a viac urcite by som cakal od lotysov.

Co sa tyka vasho zväzu, tak vas podla mna dost brzdi nejednotnost nazoroveho spektra. Skratka ze zväz vyda nejake stanovisko a nie vsetci ho respektuju. Tie vase komedie s pravidlami ci rozhodnutia o tom, koho vyhodit z ligy su smiesne a tragicke. Oproti svedom sa nedokazete dohodnut, pretoze kazdy ma svoju pravdu a obrovske ego. Kym neodstranite tento zaklad, tak vase zlepsovanie bude len velmi pomale a konkurencia vam zasa o kus utecie. A uz vobec si nemyslim, ze byvali hraci su nejaka spasa. Cesky zväz niektorym hracom rozdal miesta a nie kazdy bude uspesny tak ako hrac.

Reagovat
stas87

Aka je prognóza u Lafreniera? Má zajtra nastúpiť?

Reagovat
Sali5

“We are having the MRI results reviewed by doctors both in Minnesota and Montreal to make sure we are making the right decisions. Alexis wants to play more than anything but that decision will be taken based on his long-term future and to not risk anything. It is simply too important. If there is any risk to aggravate the injury or expose a weakened knee to any further injury, he will not be taking that risk.”

Takže dost pravděpodobně ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Duo Fagemo - Höglander je fantastický. A moc se mi líbí i Lundkvist, snad si ho NYR brzy stáhne a bude dalším Lundk(q)vistem na Manhattanu

Reagovat
stas87

Fagemo loni tak vyrazny nebol. Az v tejto sezone posunul svoju uroven vyssie a snad takto dynamicky bude pokracovat Raymond. Ak sa teda rozhodne dat si este rok za Frölundu. Minimalne Henriksson by sa mal vratit z Allsvenskan a dalsi rok zacat v acku Frölundy pod Rönnbergom.

O Lundkvistovi som pisal hore, cakal som ze by nieco take mohol predvadzat. V SHL je tusim najproduktivnejsi hrac pod 20 rokov a velmi mu pomaha, ze hra za Lulea pod Berglundom. Uz sa ale tesim na buduci rok, dufam ze potvrdi predpoklady Emil Andrae a Helge Grans.

Reagovat
mickey mouse

ČT s těma přenosama fakt trapná, včera radějí dávali Třinec, dneska naše vysílají až po extralize

Reagovat
Godwinson

Já včera koukal na Amíky jen chvilku, ale slyšel jsem něco jako, že "na Třinec přepneme včas". Říkal jsem si ale, že blbě slyším To fakt domácí šampionát dvacítek přepli Třincem?

Reagovat
mickey mouse

No a Záruba si to na twitteru zase obhajuje po svém

Na co bylo takové chlubení s přenosy z MS 20, když zajímavé zápasy nejsou vůbec vysílány, nebo je upřednostněn “sranda turnaj” ze Švýcarska??! @sportCT

@robertzaruba

Už jsem na to odpovídal 3x ... vysíláme 10 vybraných zápasů. Mohu se zeptat, které jsou ty zajímavé?

A nejstarší klubový turnaj na světě s účastí posledního českého mistra označit za sranda turnaj ... no, zeptal bych se opatrně, jak dlouho a jak podrobně sledujete hokej?

Reagovat
andrew96

Spengler Cup je super, ale taky jsem čekal lepší pokrytí dvacítek.

Ještě mě mrzí, že vůbec nekomentuje Dusík.

Reagovat
smazaný uživatel

Dusík má lepší přehled než Záruba. Jenže Záruba umí řvát a to některým prostě stačí.

Reagovat
andrew96

Jako Záruba se umí taky kvalitně připravit, ale Dusík si přehled udržuje dlouhodobě (nebo alespoň se to tak jeví), a to nejen o hráčích, ale i o hokejových "trendech". Navíc po čase Záruba prostě omrzí, Dusík tak profláklý není.

Reagovat
Godwinson

On je strašnej čůrák. Celkově ta jejich sportovní sekce jde dost do píče, ale holt omezené finance, no. Já to tedy tentokrát moc nesleduju, ale mít 10 vybraných zápasů z domácího mistrovství světa, to mi přijde úplně šílený.

Reagovat
Mimalu

jsou to jenom dvacítky a když má zápas Kanada - Rusko sledovanost pouze 92k, tak vyhazovat prachy aby se minorita mohla dívat na všechny zápasy nemá smysl

Reagovat
mickey mouse

Tak nakonec nás naštěstí dávají od začátku

Reagovat
Greny

Teď jsem to zapnul to jako fakt hrajeme bez Dostala jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Áno, info o tom bolo už ráno.

Reagovat
stas87

Varada veri v bodovy zisk s Kanadou viac ako s USA. Tak to tak prekvapive ani byt nemusi.

Reagovat
Banikovec7

A je prý i lehce zraněný.

Reagovat
Greny

Aha... Já bych právě řekl že větší šance je dnes.. ale pokud je zraněnej tak je to jedno..

Jinak od rána jsem moc nečetl zprávy na netu tak to nevim

Reagovat
smazaný uživatel

Zaujímalo by ma, z čoho sú chlapci nervózni a roztrasení

Reagovat
Coutinho10

hodně hezky vyřešená přesilovka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pekna asistence Plaska na Zabranskyho

Reagovat
andrew96

Nevím, jestli jsme to sehráli tak dobře, nebo Američani šíleně bránili.

Reagovat
oli9

Sehráli to dobře ,točili pozice a jen to naslepo nepalili od modré aby se to odrazelo od mantinelu.. naopak si pekne cekali a palili s jasných šancí. Ale amici malo pohybu ten jeden si tam od zacatku porad lehal na bricho

Reagovat
andrew96

Hlavně byli hrozně od sebe, těch možností na křižnou přihrávku bylo až trestuhodně.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
oli9

Svycari

Reagovat
andrew96

Šikovní Američani...a pak nájezdy v Plzni Už to, že jel Ševc poprvé v kariéře, vypovídalo o kvalitě.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Když koukáš na Zegrase nebo Caufielda, jak jsou šikovní a pak vidíš tohle

Reagovat
Greny

No měl jsem radost... Do té doby než jsem viděl jak Granak zrušil Holíka... To me sere za stavu 6:1 a co mě sere víc ... Že mu nikdo nedal po drzce

Reagovat
smazaný uživatel

Petrovicky absolútne nezvláda zrovnať egeosticke deti Okuliara (hlavne) a Čajkoviča, totálne trénerské sklamanie. Chlapci hrajú totálne lajdácky a netakticky, fauluju, Okuliar hrá jak keby mal IQ 70. Paráda. Ešte sú do toho aj všetci nervózni.

Reagovat
oli9

Z diskuze na sportsk

Kedze nestrielame navrhujem vysperkovat druhu tretinu tak ze sa nedotkneme puku...

Reagovat
Banikovec7

Záruba tradičně mimo, vyhlašuje že nebyl gól, přitom tam byly poslední 2 vteřiny té situace.

Reagovat
Coutinho10

škoda toho gólu...to vypadalo, že nikdo s tou střelou nějak nepočítal a smiřovali se pouze s vyloučením, ale to nakonec nebude no

Reagovat
Greny

Takové gól musí chytat...

Jinak Plášek ukazuje to co se mi nelíbí na Varadovi.. že tam tahá zbytečně moc lidí z juniorek... Prostě Plášek hraje druhej rok extraligu sice málo bodů... Ale je videt že je jinde než ostatní a to původně byl na tribune

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Já nevím, jestli pískaj každou píčovinu, nebo prostě jen ty junioři dělaj dementní fauly.

Reagovat
Greny

Nejhorší je že na tomto MS mi to přijde jako kombinace toho co jsi napsal...

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Je to šílený a samozřejmě ti hráči to vědí a často tomu přidávaj (viz Stutzle v zápase s námi).

Reagovat
stas87

Piskaju tragicky, vcera vylucili Dikhanbeka za uplne picovinu proti Finsku. Vo vasom zapase s Nemeckom som videl len tretiu tretinu a tam si vymysleli uplne prvy faul na Mysaka. A tym to zacalo, odstartovali vas tlak, pretoze dalsie fauly nemcov boli vsetky, to oni nezvladali a robili kokotiny.. Len ten prvy nie, kedze sa Mysak myslim od toho nemca odrazil a skocil si sipku.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Zegras je super no.

Reagovat
smazaný uživatel

Tudle otocku nedavno predvedl Matthews, paradicka

Reagovat
RadekVonCZE

S tím knírkem vypadá jak německý pornoherec

Reagovat
andrew96

Já taky, kdysi na rybníku... ozdoby ze zašité brady mám dodnes.

Reagovat
smazaný uživatel

H A N B A

Reagovat
stas87

Co budes pisat zajtra?

Reagovat
smazaný uživatel

šialené.

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
Mates_Matesović

Meniskus v prdeli.

Reagovat
Banikovec7

Jaká je pravděpodobnost, že si za necelé 3 zápasy 2 nejlepší hráči týmu odjebou koleno?

Reagovat
patas92

Kdo se zranil dneska?

Reagovat
Mates_Matesović

Jeník

Reagovat
patas92

Aha, tak to je na houby

Reagovat
Greny

To neuzna

Reagovat
KnoxXx

Varada

Reagovat
Coutinho10

tak pokus č. 2, tak uvidíme

Reagovat
patas92

Co si od toho Varaďa slibuje?

Reagovat
andrew96

zbytečně se nechal unést

Reagovat
kilobyte

Tak to jsem nečekal.

Reagovat
Greny

Může mi teď někdo vysvetlit, kdyžgol neuznal proč hrajeme přesilovku?

Reagovat
Banikovec7

Asi proto, že jsme měli výhodu a nepadl gól, tak je přesilovka?

Reagovat
Greny

No jasný... Ale pokud to neuznali tak tam musel být kontakt.. a měl vyhodit i našeho na 2 min za nedovolené bránění ne?

Reagovat
Banikovec7

Tak za tohle se nevylučuje, to je jako když vyhodí útočící tým ze třetiny za postavení v brankovišti. To by ho musel sejmout.

Reagovat
Greny

No nevím když ho nikdo neatakoval a jak projížděl tak ho prostě trefil... Tak důkladně to neznám ....

Reagovat
smazaný uživatel

Nene. Je to nedovolené bránění. Ale viz příspěvek dole

Reagovat
Banikovec7

Myslíš jakože by fakt za tohle mělo být vyloučení jo? Že se o něj jen takhle otře. Teď neberu v potaz to, co píšeš níž, že už nemohl vylučovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě. Teď se tohle trestá přísně. Jakýkoliv kontakt je nedovolené bránéní, jestliže teda tam není útočník třeba natlačenej obráncem.

Reagovat
Banikovec7

S takovým nickem ti budu věřit

Reagovat
smazaný uživatel

Podle pravidel IIHF nemůže dle videa zpětně trestat. Takže jen negól, ačkoliv tam bylo nedovolené bránění.

Reagovat
Greny

Aha.. dík za objasnění

Reagovat
KnoxXx

pretoze "gol" padol pri signalizovanom vyluceni Amika

Reagovat
smazaný uživatel

Signalizované vyloučení

Reagovat
Coutinho10

tak až teď

Reagovat
RadekVonCZE

Golaaaaaaaaaaaaaassssoooooooooooooo

Reagovat
Greny

Joooooo

Reagovat
Banikovec7

No teď nás asi sudí zachránil zase, nevím jak je to přesně v pravidlech, jestli takhle můžou odpálit ležící hokejku, kterou chce hrát sebrat.

Reagovat
Greny

Nevymlouvam se ale minimálně podivne je že toto píská Němec.... To prostě nechapu

Reagovat
stas87

Za predokladu, ze rusi vyhraju s nemcami v 60. minutach, Kanada neprehra s cechmi a svedi porazi slovakov aj za dva body, tak QF je Svedsko-CR, nie?

Reagovat
Greny

Jako ale ten bod nám nestačí k postupu ne?

Reagovat
stas87

Bude stacit. Rusi mali den volna, nemci zapas v nohach. To sa prejavi od polky zapasu. Ja myslim ze tam uz ste.

Reagovat
Greny

Rusko výhra v prodloužení s Německem... A pokud neuděláme druhej bod tak tam jsou oba týmy a my v barazi

Reagovat
Banikovec7

No tak snad nás nepojebou

Reagovat
Mimalu

tak zas hrajeme až po nich, podle mě nebudou Rusáci riskovat že nám to Kanada pustí do prodloužení...

Reagovat
Banikovec7

Tak to by Rusové riskovali maximálně sestup o jedno místo, postup by měli jistý.

Reagovat
Mimalu

ajn

Reagovat
stas87

Stat sa to moze..ale uprimne veris nemcom, ze udrzaju remizu? Dve pätky budu stihat, dve nie a to sa prejavi. Tym nemcom neverim vobec, oni si siahli na dno s vami. Kazdopadne aj ked USA vyhra predlzko, tak Kanada pojde po troch bodoch s vami, pretoze vitaz hra so slovakmi a to je miestenka do semifinale.

Reagovat
Greny

Věřím tomu že Rusakum a Skopcakum nevěřím nic

Reagovat
Banikovec7

Nestačilo by jedině pokud by Rusové vyhráli v prodloužení pokud dobře počítám ne?

Reagovat
Banikovec7

Super výsledek i výkon na naše možnosti. Už jsem se bál, že jsem si koupil lístky na české ČF a půjdu na Slovensko - Kanada Tak pojďme i ten druhý bod, ať máme jistotu.

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne to CT stihla Trinec akorat vyrovnal

Reagovat
Banikovec7

Prodloužení ukázalo rozdíl mezi kvalitou hráčů no, ale nevadí, snad bude bod stačit.

Reagovat
Coutinho10

zbytečně se tam ztratil uprostřed puk a pak nepohlídaný hráč, který to krásně připravil do tutovky, ale aspoň ten bod

Reagovat
Banikovec7

Jinak bych teda celkem pochválil Varaďu, každý rok je zvykem kritizovat trenéry a svádět neúspěch na ně, ale letos podle mě dobrý systém pro tento tým bez nějakých ofenzivních hvězd, poctivě zezadu, nevymýšlet žádné velké věci. Jasně že pro vývoj hráčů to moc dobré není, ale krátkodobý úspěch na turnaji to přinést může.

Reagovat
smazaný uživatel

Moravec je hrozne neobjektivni a zaujaty ocas. Muze si podat ruku s Karochem

Reagovat
Banikovec7

Je no, ale já ho mám i tak rád, Záruba mě hrozně nebaví.

Reagovat
Greny

Dřív dělal dvacítky výhradně Dusík dle mě jeden z top 3 nejlepších komentátorů v ČT a co se týče hokeje tak nejlepší

Reagovat
Banikovec7

Záruba se tam cpal už poslední roky na pár zápasů a letos si to asi zabral celé no. Dusík hokej a Jílek cyklistika nejlepší komentátoři.

Reagovat
Greny

Hlavne Dusík i kromě toho že hokej hrál tak má myslím i trenérskou licenci a myslím že i licenci rozhodčího...

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo má licenci rozhodčího, ale občas má pravidlové boty

Reagovat
smazaný uživatel

Dusík je skvelý aj na atletiku. Aj keď tam dávam prednosť Juckovi z RTVS.

Reagovat
KnoxXx

lenze atletika na RTVS je tak dvakrat do roka (a ked je jediny vacsi miting na Slovensku, tak na Dvojke davaju volejbal )

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, ale vďaka aj za to málo, lebo počúvať Jucka je vždy zážitok. Jeho kontakty a informácie zo zákulisia sú top.

Reagovat
smazaný uživatel

Celkově Dusík a Jílek jsou nejlepší komentátoři na ČT, za nimi je dost velká mezera a pak na 3. místě asi Svačina, ten má sice nudnější projev, ale o "svých" sportech má taky solidní přehled.

Reagovat
frankiefcb

jj Dusík a Jílek špica. Ale celkově ta hokejová sekce i s hosty je super.

Reagovat
KnoxXx

Dusik cokolvek (najma atletika)

Reagovat
GEGE

Moravec je hrozný hňup

Reagovat
mickey mouse

Jinak v zámoří celkem uchcávají z našich fans.

Redaktor z The Athletic - These fans are unbelievable. A little under 9,000 putting an NHL playoff game of 20,000 to shame.

A obdobných komentářů je plno . Ale tak nic nového...

Reagovat
kilobyte

Tak u nich je největší rozruch, když si jdou pro občerstvení. Skandovat a skákat celou halu asi v životě neviděli.

Reagovat
oli9

navíc by tě tam propleskla obezní rodinka, že kvuli tobě nevidí a hodila po tobě popcorn nebo colu

Reagovat
oli9

všimnul jsem si na TSN to řešili už vícekrát

Reagovat
adoxx

Paráda kluci ukázali, že hokej hrát umějí velmi dobře a ta kritika je úplně zbytečně přehnaná jinak teda doufám, že je Jeník v pohodě, i když mám strach, že je to v prdeli...pokud se to potvrdí, tak je to hrozná škoda - ztratit takhle zbytečně 2 naše nejlepší hráče

Reagovat
stas87

V QF bude CT dávať len Čechov či aj ostatne zapasy?

Reagovat
Banikovec7

Někde jsem četl, že mají práva na 10 zápasů a ve skupinách jich bylo tuším 6. Takže tipuju jen naše.

Reagovat
stas87

To je dosť skoda vzhľadom k tomu potenciálu, ktoré poskytuje pre vás Ostrava a pre nás Trinec. Zasa ale beviem, či si CT môže dovoliť vysielať viac zápasov z tohto turnaja alebo majú práva len na vaše zápasy a finále a zápas o bronz. Úprimne, nezisťoval som to. Z môjho pohladu je ale dosť smutne, že musím hľadať streamov na ostatne kvalitne zápasy a hra sa to v Európe a dokonca v blízkej krajine. Chápem to, pokial je turnaj v Kanade/USA. Asi na pokrytie väčšej porcie nemá CT peniaze a radšej ich použije na niečo lacnejšie. Alebo je ta čiastka pre nich privysoká.

Reagovat
Banikovec7

Jsem to trošku pohledal na twittru a prý by klidně mohli vysílat vše, ale museli by připlatit, tak prý mají zatím dohodu na 10 zápasů. 6 ve skupině, snad naše ČF a zbytek si šetří kdybychom třeba šli dál a hráli o třetí místo, tak budou moct dát SF i finále.

Jinak všechny přenosy běží v docela dobré kvalitě na hokej.cz, ale asi to bude jen pro české IP. Ještě je zajímavostí, že ČT si to na přání svazu natáčí sama, z druhé strany než TSN, aby šly vidět české reklamy na mantinelech.

Reagovat
oli9

mají srát na trapnou florbalovou ligu nebo co to je..to nikdo normální nemůže sledovat a raději tam dát tyhle zápasy na Vánoce a měli by na jednom zápase takovou sledovanost jako na 6 zápasech florbalové extraligy

Reagovat
Banikovec7

Co s tím má florbalová extraliga, která měla přes vánoce jediný zápas? A to ještě v době kdy se hrálo Finsko - Kazachstán.

Reagovat
oli9

to že brečí že nemají peníze.

Reagovat
Banikovec7

No pochybuju že zrovna za florbal něco velkého platí, ti spíš jsou rádi, že je do té TV vůbec dají.

Reagovat
oli9

tak to byl kec no jen mě to napadlo...ale je mi líto, že je tomu věnována taková malá pozornost .. studio žádné , v tv málo zápasů

Reagovat
Banikovec7

To jo, neměli kupovat ten Spengler cup a nechat to někde na nova sportu nebo kde to bývalo předtím.

Reagovat
andrew96

Teď jsi na to přišel.

Reagovat
Godwinson

No já mám pocit, že z Kanady vysílali těch zápasů víc než teď. Jestli tak narostla cena nebo je to vinou upadající sportovní sekce ČT, to nevím

Reagovat
RadekVonCZE

Dneska to bylo dobrý, USA je prostě USA, proti Kanadě musí zabodovat. Po včerejšku mám pocit, že jsme Němce podcenili

Reagovat
El Campeon

slováci včera ostuda.ti by na ty turnaje radši už jezdit neměli

Reagovat
stas87

Až budú mat Bielorusi, dani či Lotyši lepšie tímy, tak tam Slováci nebudú. Zatiaľ to tak nie je.

Reagovat
stas87

Snáď už švédi budú vypúšťať. Ten rozdiel je tento rok naozaj obrovský. Tento rok švédi výrazne pridali na vracaniu sa do obrany. 40. minút totálne znechutili hokej Švajčiarom tým, že sa poctivo vracali a nepustili ich do tretiny. Bodaj by im to vydrzalonaj proti silnejším tímom. Lundkvist s obrovským prehľadom, ten chalan ma baví.

Reagovat
smazaný uživatel

Tento Majo tu zas fandí svedom?

Reagovat
stas87

Ja fandím vždy Švédom. Ten rozpis je ale zlý, dostať pred QF dva najslabšie tímy skupiny.

Reagovat
smazaný uživatel

Čo už, pre zlato si idú Fini ajj tak .

Reagovat
smazaný uživatel

Obrovská chyba trénerov, že Stacha nehral od začiatku šampionátu,. Nevie niekto, aku formu mal Fatul? Obrancovia ročníku 2001 musia tvoriť na budúcich MS20 menšinu.

Taktiež sme takticky úplne mimo. Teraz netaktické hlúpe bránenie rozobral Valabik v štúdiu.

.tieto výsledky idú aj za trénermi . Fuj

Reagovat
El Campeon

včera super zápas.jestliže nám se vzdaluje špička,tak co teprve slováci

Reagovat
smazaný uživatel

My už dávno sme tam, kde sme. Neviem, čo sa čudujete. Ale zas, susedovi tiež zdochla koza, že... A väčšia

Reagovat
El Campeon

my jsme na tom pořád dobře,ale vy jste hrozně zaspali dobu.

Reagovat
oli9

no slováky bych enchal být... stejné jako u nás. Vyhraje se 1 zápas tím se zachraní a plácá se po ramenou..ale všechny severské země jsou o 2 kroky před náma. Hlavně když vidím ty obránce, to je až smutné

Reagovat
smazaný uživatel

Jj

Reagovat
smazaný uživatel

Všetci piati hráči idú striedať dorastenecké chyby, nečudujem sa niekedy Bokrošovi, že týmto namachrovaným deckám nadával do kokotov, aj keď by sa to nemalo, chalani nie sú nejaké baletky kurva

Reagovat
oli9

mají to v piči , zachránění jsou ... dneska se pořádně ožerou na silvestra... ten zápas s USA nebo Kanadou pak nějak dopadne...oni jsou frajeři hokejisti . Nejsmutnější na tom je že se všichni vidí v NHL a neumí ani pořádně bruslit...ne jen vaši

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

top diskuze na sport.sk

"To že je jeden lepší druhý horší že jeden vyhrá a druhý prehrá to je v športe úplne normálne. Ale vyjadrenia našich hráčov sú akokeby boli úplne niekde inde a nie na MS. Niekde vo virtuálnej realite alebo kde. Oni sú mimo realitu jednoznačne."

To Okuliar ma byt akože opora nášho muzstva tak to potom klobúk dole

erks

dnes 16:21||

80

Tak toto je riadny drevak ako ten moze mat tolko bodov v USA ja nechapem to co za ligu hra to musi hrt proti retardovanym :D

rozhovor cez prestavku vraj "musime sa viac tlacit do brany" som zvedavy ako, ked sa nevedia dostat ani do svedskej tretiny...

dnes 16:42||

70

REAGOVAŤ

Zatiaľ to je z našej strany na rekord len si to nepokaziť. Myslím počet našich striel na bránku. 6 celkovo prvá tretina 4 druhá 2

dnes 16:45||

130

REAGOVAŤ

Kks a zase profil cez prestavku a dalsi nas hrac sniva o NHL :)

dnes 16:58||

61

REAGOVAŤ

taketo muzstvo ake mame ,sa da poskladat z ulice hocikedy

pěkně jim davají ale za ten humor protože nemá cenu se rozčilovat

Reagovat
smazaný uživatel

Košit a.s. Košice zamestná 23 pracovníkov do 19 rokov na lukratívne pracovné pozície pre výkon prác pri vývoze a triedení komunálneho odpadu v lokalite Luník IX. Po odbornom zaškolení možnosť získať pozíciu na TPP. Ďalej spoločnosť dlhodobo etablovaná na trhu so spracovaním a tiredením komunálnych odpadov ponúka možnosť trvalého pracovného pomeru pre troch pracovníkov ZODPOVEDNÝCH za VÝKON prác uvedených zamestnancov v plnom rozsahu zmluvy. Platové podmienky pre všetky ponúkané pozície dohodou.

Záujemcovia, zasielajte štruktúrované životopisy s popisom pracovných skúseností spolu S MOTIVAČNÝM LISTOM na uvedenú adresu: xxx@xxx.xx

Reagovat
Coutinho10

takže když prohrajeme, tak ve 1/4 se Švédskem a kdyby se podařilo porazit Kanadu, tak by to mohlo bejt Švýcarsko (i v případě výhry v prodložení), takže to by byla asi lepší varianta, ale oba soupeři těžký, tak uvidíme

Reagovat
stas87

Platí to samozrejme aj naopak. Motivácia Kanaďanov bude vyhrať za tri body, pretože ako víťaz skupiny by mali Slovensko. Ak to skončí tak, že bude Švédsko prvé a Češi posledný, pôjdu Češi do Trinca alebo švédi do Ostravy?

Reagovat
Banikovec7

Švédi do Ostravy, hrajem v 8 v Ostravě v každém případě.

Reagovat
Coutinho10

j i Kanada nic nevypustí, takže hokej to může být zajímavej....otázka, jestli pro nás i z pohledu výsledku...to už si moc jistý nejsem

a ohledně toho stěhování přesně nevím, ale asi má Baníkovec pravdu, protože většinou ten domácí tým si vybírá ten nejideálnější čas z toho 1/4 finále, jestli se nepletu nebo teda televize kvůli sledovanosti, tak uvidíme, ale jinak by Švédsko mělo hrát ve 12:30 https://www.hokej.cz/zapas/2806176 , ale pokud tam budeme my, tak to asi platit teda nebude a bude tedy ten večerní zápas: https://www.iihf.com/cz/events/2020/wm20/schedule

Reagovat
KnoxXx

este stastie, ze Svedi maju "dobre srdce" (istota vypustenia poslednej tretiny)

Reagovat
Coutinho10

to se nám to hezky rozjíždí už od začátku

Reagovat
Banikovec7

Jsme ještě větší dementi než ti rozhodčí

Reagovat
martin1

Fauly úplně zbyteční, ale co to taky pískat na druhé straně( a že bylo co ...

Reagovat
martin1

zbytečné

Reagovat
stas87

Čo v tej hlave musíš mat, keď vieš že hráš na 11 útočníkov a necháš si dať 5+ Zabransky je tiež inteligent..

Reagovat
oli9

Šik je magor. Ale zábranský akorat branil golmana , vzdyt ho tam ten kanadan pichl hokejkou golmana

Reagovat
martin1

Reagovat
stas87

Lenže puk bol stále v hre, Hayton ten puk videl a chcel doraziť. Až potom fúkol do píšťalky. Keby mu dal kroscek a odtlacil ho, nepoviem nič. Ale takto viditeľne..

Reagovat
oli9

Ale vzdyt tohle kanadani maji chapat ne ze tohle se nedela

Reagovat
stas87

Rozhodca neprerusil hru, pretoze puk bol v hre. Tak je jasne, ze kanadan bude dorazat kym nepocuje hvizd. Ten puk bol stale pred Parikom, aj rozhodca to videl, preto hned neprerusil hru. Keby ho Zabransky kroscekoval, tak to clovek pochopi. Kroscek je najcastejsi sposob toho, dostat utocnika od brankara. Ale mat vysoko ruky a strkat ich do ksichtu..to je hned viditelne a cakaju na to, aby to odpiskali.

Reagovat
andrew96

Zábranskému to moc nemyslí ani při hře. Slabý hráč.

Reagovat
oli9

Ale tp sise rozhodci dělá picu ? Kanadan tam pichne holi do golmana, zábranský si tam udělá pořádek a jde.jen náš ? ale ta nase nedisciplinovanost je děs.. sik magor

Reagovat
Banikovec7

Zase v 5 na 5 hodně slušný výkon a pojebem to takhle

Reagovat
Coutinho10

hodně zapeklitá situace ...to jim nezávidim, ale pokud není 100% důkaz, tak to asi uznat nemůžou, ikdyž to vypadá, že to tam částečně je, ale třeba ne celým objemem...takže asi by to neměl uznat

Reagovat
stas87

3-0, to už je za čiarou.

Reagovat
Coutinho10

a je po zápase

Reagovat
Banikovec7

A ještě 2 minuty 5 na 3

Reagovat
Banikovec7

Tak ne, ale moc nevím proč, když fauloval až po góle

Reagovat
KnoxXx

idealny trening na nasich ... ti budu faulovat podobne

Reagovat
mickey mouse

S tím faulováním jsme fakt až trapní

Reagovat
oli9

Tak těžko hodnotit neco kdyz hrajete pulku tretiny v oslabení. Šik je absolutní kokot , 2 fauly v útočném pásmu ten druhý mi navíc hlava nebere .ještě kdyz ten blb ví ze hrajeme na 11 utocniku

Reagovat
Banikovec7

A budem hrát i v ČF, za tohle minimálně jeden zápas dostane. A to kdo ví, jestli se vrátí aspoň ten Šír.

Reagovat
oli9

No právě tohle nemuzou proste.fyzicky dát. Vecer po zápase bych ho kopnul do riti a poslal domu

Reagovat
Banikovec7

Škoda toho zápasu s Německem, ČF s Finskem nebo Švýcarskem by asi bylo úplně něco jiného než se Švédskem.

Reagovat
martin1

Asi jo, ale Finové taky vypadají dobře. Výhoda naší skupiny je vyhnutí se USA a Kanada ve čtvrtfinále, zámoří ve čtvrtfinále pro nás dopadá strašně. Se Švédy zápas v play-off ani nepamatuju (tak 2007 to bylo).

Reagovat
Coutinho10

chtěl jsem napsat, že by dramatizace, ale můžu to vzít hned zpět

Reagovat
martin1

Reagovat
Banikovec7

Ty vole to si to nemůžou nějak ověřit? Kdyby to bylo těsně, ale oni to zkouší když to bylo o 3 metry.

Reagovat
Banikovec7

Hodně dobrá třetina, řekl bych nejlepší na turnaji zatím.

Reagovat
Godwinson

Docela mě teda u toho přenosu iritujou ti tupí vidláci, co tam pořád za zády komentátorů nadávají

Reagovat
oli9

Ve hre 5 na 5 super. Zapas v hajzlu vem to cert ale ta disciplína to je špatné.. a Varadovi at zakazou ten chalange

Reagovat
smazaný uživatel

Dpč ti Finové, to mě sere. Stasi, nevíš jak ten zápas probíhal, proč to tak posrali? To je fakt Helminen takovej břídil?

Reagovat
stas87

Sledujem Kanada-CR, takze neviem. Svajciari vyzerali hrozne proti kazachom, takze som cakal, ze fini by aj v tej oslabenej zostave mali vyhrat. Ale tak ako boli svajciari marni v prvom zapase a dve tretiny proti svedom, tak zrejme zabrali a tak zle na tom nebudu. Zo zapasov finov co som videl, tak Helminen prakticky nereaguje na vyvoj zapasu. Ale to sa tazko sudi cez TV, ja ten dojem mam zo zaberov kamery na finsku striedacku. On ale zbytocne bral osem bekov, pricom vsetci beru sedem obrancov a trinast utocnikov. Teraz nema centrov, pretoze Kupari je out a oni tak kvalitneho centra nemaju. Maju slabsiu obranu, smerom dopredu urcite. Zvladnu ako tak vycistit priestor pred brankou ale ofenzivne sa nezapoji pri hre 5 na 5. Heinola aj Honka sa nepotkali s formou, zvysok nema taku kvalitu dopredu, Podla mna na toto prave doplati, pretoze pri vyrovnanom pocte hracov na lade nebudu mat ten ofenzivny prispevok od obrancov. A o mnohom vypoveda, ze Aatu Räty je zatial ich najlepsim utocnikom..keby nepremienali tolko presiloviek, tak by Aatu nemal konkurenciu. Annunen ale ma nastupcu, o rok by mal byt jednotka Blomkvist. Nemyslim si, ze prekvapi v QF americanov. Holt im to nemoze vyjst vzdy, o rok by mali byt silnejsi..

Reagovat
stas87

Ste spokojni ze mate Svedsko v QF? Ja sa toho dost bojim. Svedi hraju dobre, v podstate naplnaju predpoklady favorita, oproti turnaju o rok zlepsili pristup k defenzivnym povinnostiam, maju dvoch rozdielovych hracov a dvoch, co maju k tomuto nasliapnute. Skvele oslabovky, nadstandartne beky a aj Alnefelt vyzera isto a vo forme. Takisto vyuzitie presilovky je dobre, po Kanade druhe najvyssie. V oslabovke su tesne za Finskom a Ruskom, za styri zapasy ponukli superom len 13 presiloviek. Cize tieto dve veci drzaju na dobrej urovni, pri hre 5 na 5 su schopni vdaka korculovaniu, sile v osobnych subojoch udrzat pukov v utocnom pasme a s individualnou kvalitou siestich bekov zo siedmich si vytvaraju mnozstov zaujimavych pozic.

Teraz ale k minusom svedskej hry...na to, kolko su schopni si vytvorit sanci, tak maju na moj vkus nizku efektivitu. Proti finom aj kazachom casto triafali stred branky a brankara. Tych golov mali dat jednoznacne viac ale som rad, ze to pada Höglanderovi a hlavne Fagemo vyzera byt na tom dobre co sa tyka strelby. Raymond aj Holtz su tiez sikovni strelci, tak snad sa to potvrdi aj v PO. Svedi povolili superom len 89 strel za styri zapasy, dva z nich su ale proti slovakom a kazachom, cize supermi s vyrazne nizsiou kvalitou strelby. To cesi mozu mat vyssie percento uspesnosti tak ako mali v prvom zapase proti rusom. A hrat proti nim v Ostrave a otacat pred plnym hladiskom nemusi byt jednoduche. Hokej je plny prekvapivych vysledkov ked domaci tim pred svojmi divakmi vyradil papieroveho favorita.

Co sa tyka ciste kvality kadra, tak su na tom svedi lepsie a su favoritom. Cechom navyse bude chybat Sik a mozno sa im vrati do zostavy tusim Sir, ci kto im to dnes chybal. Tak ako hlupo fauluju cesi, tak aj svedi mali celkom dost hlupych vyluceni v utocnom pasme. Na zaciatku prveho zapasu isli do troch proti finom...no a niektori hraci neudrzaju nervy, seknu supera, zbytocne ho dohraju ci oplacaju. Pokial cesi sledovali ich zapasy, tak vedia o kom pisem a ak si daju 2+2 dokopy, tak mozu vyprovkovat svedov a ti pojdu do oslabenia. Neverim tomu, ze svedi vyhraju vyssim rozdielom, navyse cesi dokazu hrat natolko timovo, ze sa tomuto aspektu svedi nemusi vyrovnat. A su este oslabeni, to budu 2x tolko makat..mam z toho blby pocit. Zomknu sa, mozu dat 2 goly a umlatit 2-1.

Reagovat
Godwinson

Já spokojený jsem, podle mě to každý vidí naprosto jednoznačně a pro mě osobně je to vlastně nejlepší soupeř z té druhé skupiny

Reagovat
stas87

No, ved prave preto, ze budu svedi obrovsky favorit. To im velmi nesvedci, urcite nie v PO. Cesi a svedi toho tolko v PO snad ani neodohrali a ja si nepamätam turnaj, kde by svedi boli takym favoritom ako dnes. Nesvedci im taka pozicia, loni vybuchli hroznym sposobom, ta prehra bola absolutne zasluzena. A v sporte plati to, ze ak je jeden tim decimovany zranenim a hra proti dobre hrajucemu favoritovi, tak sa zomkne a ten favorit stroskota na skvelo chytajucim brankarovi..nie som posrany z toho zapasu, ale mam respekt voci vasmu timu a voci fanusikom v Ostrave.

Reagovat
Godwinson

Podle mě je to absolutně netipovatelný Tenhle náš tým mi přijde, že může dostat desítku stejně jako Švédy pomalu vypráskat. Teda ne, že by mladíci byli obecně nějaké měřítko konstantní výkonnosti. Ale těším se na to moc.

Reagovat
Banikovec7

Jak ses predtim ptal, tak CT Sport bude davat i Kanada - Slovensko.

Reagovat
oli9

ono s postupem nikdo nepočítá. Švédi obrovský favorit , navíc bez Lauka a Jeníka dvou nejlepších hráčů ,Šik dostane trest takže pojedeme na 10 útočníku... já budu spokojeny když budou makat a hrát jako proti kanadě kdy 5 na 5 to byl dobrý hokej..to že jsou tupci pořád vyloučení za útočné fauly je věc druhá

Reagovat
djiros

A rozhodčí od 1. minuty opět ukazují svou nekvalitu na turnaji. Dlouho jsem neviděl za něco podobného vyloučení na 5 + DKU.

Reagovat
djiros

A znova. Dvakrát jasná hra vysokou holí a bez povšimnutí, ostuda.

Reagovat
smazaný uživatel

Bol lakeť

Reagovat
djiros

Kovacik se tam hrozně blbě sehnul ve snaze vypichnout puk, kdežto Foote už se mohl dohrání souboje těžko vyhnout. Navíc ruku měl u těla. Dal bych 2+10.

Reagovat
andrew96

Reagovat
stas87

Ani mi neprišlo, že dvihol ruky. Fyzicky je vyspelejší, o to viac smoly mal Kovarčík, keď sekol so puku a nebol na dohráte pripravený. Dvojka úplne v pohode, 5+ kokotina. Na dvojku bol skôr ten Bernard-Dockerov zásah hokejkou tuším do Cajkovica, hokejka čo zasiahla krk Paulinyho bol ťažko viditeľný pre rozhodcov.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

Já bych dal 2 minuty.. do konce ani náhodou

Reagovat
smazaný uživatel

Trend je pískať tieto zákroky prísnejšie ako v minulosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Skurveni rozhodci, 2 fauly vysokou hokejkou a nič, to fakt musia tlačiť Kanadu?

Reagovat
andrew96

Spíš než by tlačili Kanadu jsou prostě mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Som si istý, že našich by vylúčil, Kanadu ale nechceli poslať do troch. Pritom sa na to priamo pozerali . Zmrdi obyčajní

Reagovat
Hokaido

Wtf Olo, vždyť vám darovali pětiminutovou přesilovku za zákrok, který by se nejspíš ani neměl pískat.

Reagovat
Godwinson

Tak to je zase slušná píčovina

Reagovat
Hokaido

Ten Slovák si za to bohužel může sám, Foote neudělal nic špatně.

Reagovat
Godwinson

U zákroků hokejkou taky nemusí být žádný úmysl a klidně dostaneš čtyřku

Reagovat
Hokaido

Stojím si za tím, že tohle je čistý hit.

Reagovat
Godwinson

Což je fajn, ale naštěstí nejsi sudí

Reagovat
Hokaido

https://www.eurofotbal.cz/liga-mistru/2019-2020/reportaz/afc-ajax-chelsea-fc-589067/#post11520358

Tady teda v diskuzi tvrdí, že IIHF má jiná pravidla, což je teda možné, evropský hokej kromě MS nesleduju. Ale pokud je každej zákrok na hlavu na 5 + do konce, tak je to špatně.

Reagovat
mistr129

Neříkej žes to tam nedal sám

Reagovat
Hokaido

Fakt ne, přísahám. Tohle je přesně věc, na který by si Kily smlsnul, to by nemělo cenu.

Reagovat
smazaný uživatel

Masopls. Pozri si NHL ako tvrdo sa trestajú zákroky na hlavu, si zaseknutý v roku 2010.

Reagovat
smazaný uživatel

Piska sa to prísnejšie, ale tu sa podľa mňa nechali rozhodcovia uniesť stavom Kovacika. Ten zákrok bol na hlavu iba kvôli tomu, že tam išiel zle a zľakol sa súboja.

Reagovat
stas87

Primarne ale za to mozu intellgenti v nasom time, co Kovacika svojim pohybom do tej situacie dostali..Foote je o hlavu vyssi a tazsi hrac, tak to logicky dopadlo pre Kovacika zle. Snad bude v poriadku a vrati sa do zapasu.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Tam sa ale samotné počínanie faulovaného neberie do úvahy. Bol to jasný zákrok na 5+ dokonca, v roku 2020.

Reagovat
Hokaido

https://imgur.com/a/RUFCzsZ

Jak může tohle být na 5+dokonce.

Reagovat
smazaný uživatel

Keby je taký prísny meter ako píšeš, tak Černák by za svoj zákrok na Dahlina dostal aspoň 3 zápasy. Za mňa toto bolo 2+10. Uvidíme čo na to disciplinárka.

Reagovat
smazaný uživatel

Černák dostal aký trest v hre? Veď aj dostal stopku na jeden zápas a išiel na kobercek vysvetľovať ten zákrok. Btw. aj kkt Perry pôjde za včerajší zákrok .

Reagovat
smazaný uživatel

Nedostal nič. Rozhodcovia si to nevšimli.

Reagovat
smazaný uživatel

Perryho by kľudne mohli vylučovať už len za to že prišiel na zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

nebud ublizenec

Reagovat
smazaný uživatel

Nie som, chcem fér prístup.

Reagovat
andrew96

"Som si istý, že našich by vylúčil"

Férový přístup.

Reagovat
smazaný uživatel

A nie? Boli to fauly, ktoré sa mali zapískat. Proste hanba.

Reagovat
andrew96

Dobře víš, na co narážím.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodcovia mali tie zákroky priamo pred očami, ešte po prerušení hry si ich každý všimol na kocke. Išlo o zjavný úmysel pri našej presilovke neposlat Kanadu do troch.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

Pokial hráči nemajú prehľad vo vlastnej tretine, tak potom to bude vždy len o tom, či porazí Kazachstan, Bielorusko či Rakúsko. Tí tiež pozerajú na puk a netuší o pohybe súpera. Toto sú základne chyby, opakuje sa to každý turnaj a favorita to vždy nakopne. Tie špičkové tímy toto potrestajú z desiatich prípadov deväťkrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Mě fascinuje, že v dnešní době, kdy se vše narovnává a vše je férové, tak že nemůže někdo od videa do ucha sudím, kteří jsou zjevně totálně na píču, říct, ať pískají faul. Hned po každé z těch situací následovalo přerušení. A když vidím, jak to nefunguje ve fotbale, tak i kdyby tam to přerušení nebylo

Reagovat
smazaný uživatel

Najlepšia tretina na šampionáte. Škoda, že sme z toho nevyšli aspoň s remízou. Stacha pokračuje vo výkonoch z Dukly

Reagovat
smazaný uživatel

"Najlepšia tretina na šampionáte" súhlasím, a aj napriek tomu tam boli 2-3 hrubé chyby

Reagovat
smazaný uživatel

ani neviem co ma prekvapilo viac ci vysledok alebo to, ze sme mali len jedno vylucenie

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavaj okrem prvého zápasu nechytil vela striel naviac

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz konečne

Reagovat
stas87

3-0 a dva góly padnú preto, lebo Kanada na maximum využije to, čo im zlým rozhodnutím Slováci ponuknu. To je dosť skoda, pretože po tej základnej skupine to nevyzeralo tak zle.

Reagovat
smazaný uživatel

a čo nevyzeralo po základnej skupine zle?

Reagovat
stas87

Prvých dvadsať minút.

Reagovat
smazaný uživatel

No,aj tam boli hrubé chyby. Ale hej, nebola to tragédia s 0:4

Reagovat
smazaný uživatel

Ako som minule písal, obrancovia ročníku 01 musia tvoriť menšinu na budúcich MS 20, možno až na Mudraka a max. dvoch s formou, ročník 2001 spadol na MS18 a vôbec nevedeli rozohrávať a vyviesť puk. Golian a Turan dá totálne lopaty. Preto mi robí radosť Stacha či Kňažko. Este niekto z ročníku 2002 snáď vyletí do budúcich ms, Fatul, Rayen Petrovický, a 2004 Šimon Nemec už by mal byť pripravený na túto kategóriu. Teším sa, snáď tréneri nebudú brať silou mocou tragické 2001 len preto, že sú starší.

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda, ale bude tam potreba aj nejaké"kilá". Šťastie, že budúci rok budú v Áčku Rakúšania, ktorých by sme mali vyliať.

Reagovat
smazaný uživatel

bude tam potreba aj nejaké"kilá"

Toto zmýšľanie neznášam, keď tie kilá chlapci nevedia využiť, nech nehrajú. A to Golian vzhľadom na svoju výšku nemá ani nejakú extra fyzickú hru, keď hráč nestíha a nevie pracovať s hokejkou v priestore, nech má aj 90 kg. Hrať nemôže.

Reagovat
smazaný uživatel

Golian je hrozný obranca. Turan sa tam dostane. Ale ťažko bude budúci rok zostavený zo 6 hráčov 02 a nižšie. To si nedovolíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Česi majú túto sezónu 4 zo 6 obrancov ročníka 2001, čiže o rok mladších. My tiež, minimálne 3-4 musíme mať z ročníku 2002 + Š. Nemca. Nebudme posratí a krátkozrakí. Pls.

Reagovat
smazaný uživatel

Mudrak, Stacha, Kňažko, Fatul. Toto je štvorka ktorá by tam mala byť. Zvyšok je jedno a nikto extra nevyčnieva. Nemca by som tam videl rád, ale keď vidím ako sa báli vziať Stachu, tak pochybujem.

Reagovat
smazaný uživatel

Lenže taký Š. Nemec a dovolím si tvrdiť aj Rayen Petrovický sú lepší ako Golian, Turan atd...

Reagovat
smazaný uživatel

By ma prekvapilo keby Golian a Turan za rok este hraju hokej a nie to este aby zas isli na MS, ale 2. slovenska liga im asi bude stacit. A ktory rocnik vyzera dobre?

Reagovat
smazaný uživatel

Golian s Turanom budu dost možno na budúcich MS20 a budú hrať pravdepodobne našu ligu, v ktorej ale nebudú mať významné úlohy v tímoch.

Stacha, Kňažko, Rayen Petrovický, Š.Nemec, Mudrák, Fatul, Turan, Golian, cca tito sú najväčší adepti na ms20 budúcu sezónu. Golian a Turan sú velké lopaty ale.

Reagovat
smazaný uživatel

myslis, ze zobere 2004? a utok vyzera ako

Reagovat
smazaný uživatel

Šimon Nemec je na naše pomery fakt top talent, síce má len 15 rokov, ale nestratil sa ani v našej lige v drese mojej rodnej Nitričky, podobný herný štýl ako Kňažko, len pravák a trošku vyšší, rozumie si s pukom, hlava hore, vie vyviesť puk a nahrať. Keď bude napredovať a nebude zranený, verím, že minimálne v príprave tímu U20 bude dostávať šance a potom sa uvidí.

V útoku sú až na Maxa Čajkoviča a Mrázika celkom vyrovnani borci, bude to závisieť od formy. Chromiak, Kolenič vyzerajú ešte celkom sľubne (obaja ročník 2002). Ročník 2001 ma viac ofenzívneho talentu ako 2000 si myslím, ale spadli na MS18, hrali netímovo, hrali na seba a aj atmosféra v kabíne bola zlá, čiže tréneri musia vyberať hráčov s tímovým prístupom a charakterom, nielen podľa ofenzívneho talentu.

Reagovat
smazaný uživatel

tak snad nieco z neho bude, si pamatam ako za bystricu nastupoval nejaky 15 rocny tusim Valent a teraz neviem kde mu je koniec Myklukha je tusim tiez 2002 ci? ten by sa tam mohol buduci rok dostat

Reagovat
smazaný uživatel

Valenta poznám, a taky top talent ako Š. Nemec nebol, aj keď rozhodne zaostal za očakávaním, teraz hrá za Detvu, celkom solídne.

Áno, aj Oleksi bude mať šancu, ale musí sa posunúť do lepšej ligy, mal by ísť do kanadskej juniorky, uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Myklukha a Chromiak sú 02ky, ktoré tam musia byť budúci rok. Jemu ale Salzburg robil tento rok nejaké problémy a nepustil ho do kanady, tak snáď to doriešia.

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, viem.

Reagovat
oli9

" Teším sa" to su zapamatuju

Reagovat
smazaný uživatel

ja sa teším na každé Ms20 bez ohľadu na našu silu, mám rád hokej aj ten turnaj...

Reagovat
Coutinho10

Finsko - USA 0:0 po 1. třetině, tak to asi najdu stream..může bejt zajímavý

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň mantra o bohatých detičkách utíchne do ďalších MS.

Reagovat
smazaný uživatel

Dělá se, jakoby by to byl ten hlavní problém, přitom to je max jeden z mnoha problémů.

Reagovat
stas87

Nevidel som prvu tretinu, az druhu. Ale je fakt hrozne sledovat, ako fini nemaju v tomto time jedineho beka, ktory hra sebavedomo, dovoli si klucku na cervenej a zavezie puk do pasma a pocka na podporu. Oni len nahadzuju do rohu, pripadne si utocnici vymeni puk ale nie tak, aby si ho okamzite rozohrali. Prechod USA je plynulejsi a stoji ich menej sil ako finov. Zatial prekvapenie, ze drzaju remizu. Skoda ze Ranta nezakoncil, urobil v podstate vsetko dobre ale nepokryl si puk v tej rozhodujucej chvili a dal sancu americanovi mu do toho puku placnut. USA tam nieco spadne a vyhraju, podla mna to fini neudrzaju az do konca na 0-0.

Reagovat
smazaný uživatel

Vidíš Majko, hovoril som, že Fini idú minimálne na nejaký kov...

Reagovat
stas87

To sa tie frustrovane americke nuly zasa ukazali. Fakt uz tiahnite do pice, klauni.

Reagovat
smazaný uživatel

čo spravili?

Reagovat
stas87

Petmann vyhadzoval puk do stredneho pasma a Wahlstrom ho dohral u striedacky. Jasny laket, uder na hlavu. Potom mensia bitka ale Wahlstrom dobre vedel, ze Petmana uz nezabokuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Už som to našiel. Riadny skrat.

Reagovat
djiros

Těžce to nezvládli. Finsko zcela zaslouženě. Celý zápas provokoval ale Pinto, který se tam do toho zapojil i po té prasarne, kterou proved Wahlstrom. Jinak z finů se mi na puku a přehledem líbil Maccelli, bohužel velkou slabinou je u něj koncovka.

Reagovat
smazaný uživatel

podobne jak Kanaďania

Reagovat
smazaný uživatel

Aj Švédi bývaju taki, ked prehrávajú

Reagovat
andrew96

Skoro 10 minut bez dementního vyloučení

Reagovat
Mates_Matesović

Pak to bylo sice za double, ale i tak.

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
Greny

Varaďa chce zamachrovat jak zapracovali na oslabenich?

Reagovat
Greny

Jinak z mého oblíbeného seznamu můžu škrtat :

1) příliš mnoho hráčů na ledě

2) zdržování hry ✓

3) faul v útočné třetině

Reagovat
mistr129

Reagovat
andrew96

Věřím v hattrick.

Reagovat
havrys99

2/3

Reagovat
patas92

yikes

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
mistr129

Reagovat
RadekVonCZE

To se může stát jen nám

Reagovat
Coutinho10

ideální zápas na hrubku

Reagovat
stas87

Čo si to vymysleli za faul Höglandera? Krista pane, to ma zápas od zápasu nižšiu úroveň od rozhodcov.

Reagovat
andrew96

*Fagema

Reagovat
stas87

Mas pravdu, pomylil som sa. Dik za opravu.

Reagovat
Banikovec7

Muze byt rad, ze jeste hraje, po tom co na trestne tleskal rozhodcimu.

Reagovat
stas87

Necudujem sa mu vobec, sak odpiskat mu taku picovinu..To bola zufalost.

Reagovat
Banikovec7

Tak furt je to profesional a musi udrzet nervy.

Reagovat
stas87

To ano, mal by sa krotit. No a tiez sa mi nepacilo, ako myslim Höglander po prvom gole gestom chcel umlcat tribuny. To si taktiez mohol odpustit.

Reagovat
KnoxXx

Cesi vedia, ze na Svedov najlepsie plati Csaplarova pasca (nechat ich rychlo viest 2-0)

Reagovat
Greny

Takové namaz...

Reagovat
patas92

Tvl Šír při přesilovce zlomí hokejku a místo aby šel hned střídat nebo pro novou, tak tam dojíždí hráče

Reagovat
smazaný uživatel

Bojovník!

Reagovat
Greny

Na druhou stranu.. Dostal je frajer... Zrovna se začalo ozývat My chceme gól z tribun

Reagovat
cubinho

Reagovat
mistr129
Reagovat
Banikovec7

Bez utoku se da vyhrat jen s bezchybnym golmanem a ti se zatim moc nepredvedli ani v jednom zapase.

Reagovat
stas87

Dobra tretina, je vidiet ze ak mas korculiarsky vyborne vybavenych utocnikov, tak si tie fauly vypytas pohybom. Dolezite bude ale v dalsom priebehu vyvarovat sa oplacania, pretoze cesi este pritvrdi a budu provokovat. Snad sa ten jouda Ginning udrzi, pretoze snad len on je taky labil, co by na to cechom skocil.

Tie presilovky su ale o hovne. Az privela prihravok a ked uz pride strela, tak ju Dostal vidi. Snad tam svedom padne treti gol a budu hrat potom to co vzdy. Poctive vracanie sa dozadu, drzanie puku co najdalej od Alnefelta. David Gustafsson skvely, prave kvoli buly mu Monten dal doveru vedla Fagema a Höglandera. Herne na to cesi nemaju, tak hlavne neoplacat a nenechat sa vyprovokovat a bude to dobre.

Reagovat
kilobyte

Jen jeden faul hráče s pukem. To není zase tak skvělé.

Reagovat
cubinho

Dostal naprosto skvělý a pak udělá takovou minelu. Atmosféra supr, ale naši hranou hovno

Reagovat
oli9

To nemá cenu s něčím počítat treba jako ze by mohli neco uhrat.. disciplína 1000x jim to rekne trener, tisíckrát sami a stejně hloupě fauluji

Reagovat
Coutinho10

skoda, dalo se cekat, ze to bude tezky, ale i tak sem cekal vic....aspon muzu v klidu koukat na fotbal

Reagovat
patas92

To máma za tu přihřátou písničku od přihřátých Lake Malawi

Reagovat
andrew96

Mě se docela líbí náhodou.

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Banikovec7

Chape nekdo, proc Varada vyndal Mysaka?

Reagovat
andrew96

Varaďa.

Reagovat
martin1

Rozhodčí taky dobrý materiál ...

Reagovat
stas87

Berggren podrazi Čecha, to nechajú v klude aby o chvíľu práve Berggren všetkým ušiel a dajú nájazd. K comu? Sak cesi by dosť možno ani gol nedali..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

Sak mali vylúčiť Berggrena za podrazenie najprv a on by sa potom nedostal do úniku.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jako dělají hráči chyby, tak i rozhodčí může přehlídnout zákrok. Děláš jak kdyby to dělali schválně.

Reagovat
kilobyte

Tak výkony rozhodčích na celém turnaji jsou horší než naše disciplína.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak třeba si budeme konečně vážit těch našich

Reagovat
Banikovec7

Silenost co predvadi sudi

Reagovat
martin1

5 + do konce to je výsměch

Reagovat
Banikovec7

Hlavne po tom, co 3 minuty predtim kopl Sved naseho v brankovisti brusli mezi nohy.

Reagovat
kilobyte

Není nad to si hru v oslabení vyzkoušet v ostrých zápasech.

Reagovat
Greny

Po zranění Lauka a Jenika asi na nic víc nebylo...

Navíc jeden ze slabších našich ročníku, zranění Dostala.. nedisciplinovanost...za rok snad bude líp.. překvapení turnaje pro mě Zábranský vzhledem k jeho statistikám za mořem příjemné překvapení...

Vždy si něco z MS dvacítek pamatuju... Letos to bude nejspíš VARaďa

Reagovat
kilobyte

Jsem čekal, že si vezme challenge i dneska po tom vyloučení, jak to rozhodčí kontrolovali na videu.

Reagovat
stas87

https://www.thescore.com/wjhc/news/1918844

Berggren was questioned about the kick. Roughly translated:

"Just pure bad luck, obviously I did not intend it. I was infront of the goal trying to pull their player away from our goalie. Then I was pushed by the referee and the czech player. I fell backwards and lost my balance."

Nemyslim si, ze to urobil schvalne. Ak dostane trest od IIHF, bude to absurdne. Neprekvapilo by ma to ale ani v najmensom.

https://twitter.com/i/status/1212847589219016704

https://twitter.com/i/status/1212862290158075905

Radsej sa k tomu ani nevyjadrim..obaja odisli do kabin pred koncom zapasu, neboli na lade pri hymne. V najhorsom pripade potrestaju Berggrena stopkou proti rusom a obaja nebudu hrat. Tym padom je Svedsko brutalne oslabene.

Cechov som v hokeji povazoval dlhodobo za slusnych hracov. Bez unfair zakrokov ako maju zamorske timy ci rusi a niekedy aj svedi. Az dodnes. Nerozumiem ani jednemu zakroku..ked si tak frustrovany ze si bol dnes herne na urovni slovakov, tak si to vykompenzujes sekanim do ruk? To ako vazne? Najhorsie je, ze trest uz nedostanu, pretoze vypadli. Smutne.

Reagovat
kilobyte

Tak největší trest je vypadnutí a ostuda.

Reagovat
andrew96

Neřekl bych, že ty sekery vyplynuly z dřeváctví bez úmyslu zranit. U Berggrena mně zase přijde, že dobře věděl, co dělá.

Reagovat
patas92

Radsej se k tomu ani nevyjadrim...A napises o tom dva odstavce

Berggren to neurobil schválně, ale naši ano?Ale notak

Reagovat
stas87

Tak je tam to vyjadrenie Berggrena...ale aj tak si myslim, ze vedel co sposobi ked tam tu nohu daval. Zrejme to bola reakcia na to, ze cech sekol Alnefelta. Bola to ta situacia, nie?

U toho dementa Klikorky nepochybujem, ze ho sekol umyselne. Ten typek bol cely zapas uplne k nicomu, to akym sposobom nechal dat gol Gustafssona...mal myslim -2 a vedel ze hral zle.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

a já se jim nedivím ... kdyz vidi co si muzou dovolit Svedi a je to nepotrestane? tak proc je nerezat taky?

Reagovat
stas87

Svedi vcera cechov sekali cez ruky? Keby tam nebol ten Berggrenov incident, co by ste si vymysleli dalej? Neprislo mi, ze by vcera svedi tazili z toho, ze by cechov zarezali. Vlastne tam pred tym najazdom bolo jasne podrazenie Berggrena, nic ine si nevybavim.

Nie je ten problem s faulami u vas hlavne v tom, ze vsetko vam trva pät minut oproti superovi? Aj ked niektore tresty nemaju nic spolocne s hrou v rychlosti. Je to len demencia jendotlivcov.

Reagovat
Greny

a kdo zde mluvi o tom ze to prohralo zapas a vymlouva se na to nekdo..

jen konstatuju a ze se mi to parkrat uz na fotbale stalo .. nemam problem hrat normalne.. ale v momente kdy nekdo neco suroveho nebo hodne nesportovniho udela me.. tak at ceka odvetu .. treba ten kopanec do kouli to byla primo ukazka ferovosti Svedu... to kopnout me tak tak v dalsim stridani prijedu a tou hokejkou ho seknu ne pres ruky ale pres ty koule

navic za celej turnaj x zranenich hracu ... to ses pak taky podrazdene...

Reagovat
stas87

Tak o tom ako to prebiehalo dost vymluvne svedcilo gesto Höglandera po prvom gole..

Cesi nechceli hrat hokej, len sa zrazat, aby citili kazdy jeden atak- To je v poriadku, tie zakroky a dohravanie bolo ok. Mozno ze si to po goloch svedi nenechali pre seba a nieco povedali superovi..

U toho kopnutia Berggrena tam myslim bolo seknutie Alnefelta, aj on vystartoval na toho cecha a potom uz v tom boli rozhodcovia. a Berggren sa zachoval nesportovo. Co ale riesi seknutie toho blba Klikorku za rozhodnuteho stavu par minut do konca? Co keby Raymondovi zlomil ruku? Spravanie level Kanada v 90. rokoch.

Za tie zranenia svedi nemohli..to nie je ospravedlnenie, ze ti super vyradi hracov...tak sa predsa nejdes pomstit tym, ze das sekeru cez ruky. Keby mu prelomil hokejku, tak nepoviem nic. Klikorka sa ale este naprosto presne pozrel, kde ma seknut tak, aby to Raymond pocitil.

Reagovat
oli9

hele Klikorka to už byla frustrace, ale vytýkat našim že hráli tvrdě to je moc vždyt právě to zkusili , dohrávat je, chodit do soubojů ..znepříjemnit jim to... bohužel spíš dělali fauly holí a za to pykali

Reagovat
stas87

Ved pisem ze to je ok, ze tam ziadny umysel zranit nebol a hrali presne na hranici. Nechapem ako si na toto prisiel, ze cechom vytykam tvrdu hru.

Reagovat
martin1

Reagovat
smazaný uživatel

Svedi su zmrdi

Reagovat
oli9

ty vole nám se zranila půlka týmu, každý tým má spoustu zraněných a ty ve všem hledáš nesravedlnost

Reagovat
cubinho

Hraje se to u nás a ČT není schopna vysílat ani obě semifinále... Ostuda, fakt.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Banikovec7

Hoglander

Reagovat
cubinho

My jsme ty Švédy v čf snad nakazili demencí

Reagovat
Banikovec7

To hrajem my ve švédských dresech

Reagovat
cubinho

Teď už není pochyb

Reagovat
andrew96

Asi nejsme zas tak pozadu.

Reagovat
smazaný uživatel

Majo, si na štadióne?

Reagovat
RadekVonCZE

BORATSTÁN

Reagovat
stas87

Svedi zacinaju mat neprijemny komplex z rusov, pripadne z ruskej hry. Maju krvave oci a citi krivdu v zapase s Ruskom, bohuzial. Tak ako dokazali hrat disciplinovane v QF a v podstate tak nedali cechom sancu dostat ich do zapasu, tak teraz vobec nezvladaju udrzat emocie. Seknutie Holtza v prostredku ihriska zbytocnost, este väcsi blbost dvihnute ruky Höglandera. Je uplne jedno, ze ocakaval naraz od rusa po odohrati puku, skratka ho trafil a vyfasoval popravu 5+. Aj Alnefelt si vybral slabsiu chvilku, co zalezi na tom, ze umysel mal vyborny ked trafi utocnika...vsetky goly darovane. Pokial sa vyhnu vyluceniam, stale maju sancu minimalne na remizu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

nemuzou porad vyhrávat

Reagovat
smazaný uživatel

a ani nemôžu, nech je vesmír v poriadku

Reagovat
stas87

Keď čítam Švédsko-fínske diskusie, tak Fíni začali vyskakovať kvôli U18 a U20. Že koľko majú medailí z tých majstrovstiev a koľko švédi. Švédi im prízvukujú, že super. A položí jedinú otázku..koľko maju zlatych medailí z olympiády a či by všetky mládežnícke nevymenili za tu jednu zlatu. A tým debata skončila.

Reagovat
smazaný uživatel

dobre ty sved, nemáš stream prosím ťa?

Zlato snáď už fini získajú na OH, len či sa curaci z NHL dohodnú s IIHF. Snáď hej, chcem vidieť najlepších hráčov v Číne.

Reagovat
stas87

http://onhockey.tv/

Daj twitch, to je najvyssia kvalita a nepada. Len je to v rustine..

To si nemyslim, aj ked sa spekuluje o tom, ze cinsky trh je pre NHL zaujimavy. Expandovala tam KHL a ziadny uspech to neprinieslo. NHL to bude mat lepsie spracovane, ale nemyslim si ze vyrazne uspeje.

Reagovat
smazaný uživatel

Ďakujem

Že by zas neboli hráči z NHL na OH? To by ma celkom sralo a myslím, že aj hokejistov... Snáď sa nejak dohodnú....

Reagovat
martin1

Reagovat
Greny

fakt hnus zakerni Svedi ...

Reagovat
Coutinho10

ten zakrok tou hokejkou od golmana Svedska

Reagovat
cubinho

Supr

Reagovat
cubinho

Reagovat
Greny

Hezký, Rus zaslouzene ve finale

Reagovat
stas87

Cg rusom, mali viac strel, prvu polku zapasu boli lepsi vdaka hlupostiam svedov.

Ak nevyluci rusa za podrazenie Fagema, tak k comu tam su? V druhom zapase podobne smiknu finov aby bolo finale Rusko-Kanada. Za prehru si svedi mozu sami, rozhodcovia im to neprehrali. Ale v tom OT rusa mali vylucit..bohuzial alibismus zvitazil.

Reagovat
Coutinho10

tak 2. semifinale vypada na jednoznacnou zalezitost...

Reagovat
cubinho

Co dělají ti Fini??? Sleduju Boston.

Reagovat
Coutinho10

jednoduchy ....Kanada je proste lepsi v utocny fazi

Reagovat
Greny

tezko rict ted jsem to zapl a sam se divim

Reagovat
Baronne

Bostonu se teda moc nedaří co?

Reagovat
patas92

Koukal jsem na Boston, jak skončil, tak na Barcelonu. Nevím, co bylo horší.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Baronne

Tak to je děs.. Já koukal jen na první třetinu, a tam vlastně moc kromě tý haluz teče neměli

Reagovat
cubinho

Dlouhodobý problém - góly dává jen první lajn

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nedá sa povedať, že by sme boli v problémoch. Boston je druhý na východe

Reagovat
cubinho

Jasně že. Ale při každé sérii bez výhry, která už je teď asi 3. v krátké době, je to většinou tím, že se neprosazuji ostatní lajny. Šance jsou, ale... Včera rozhodly 2 velké minely - Jake DeBrusk (jinak můj velký oblíbenec) a Jaro, který nechytil jednoduché nahození. Jo, jinak sezóna super. Pasta jede na Maurice Richarda, myslím, že jediným konkurentem bude Mathews. Nebo se zas na konci sezóny zblázní Ovca. Art Rose dá asi McDavid, tady to bude těžké.. Ale pokud nebude sestavu kosit tolik zranění, jak to bývá pravidlem - letos hlavně u obránců, tak kdy jindy vyhrát SL než letos?

Reagovat
smazaný uživatel

súhlas s tým, čo píšeš. Chcelo by to nejaké kvalitné krídlo ku koncu sezóny uchmatnúť. Nemôžeme sa stále spoliehať na troch hráčov.

Pasta sa dúfam nezastaví a pôjde mu to do konca PO.

Cup je sen, tak snad, uvidíme.

Reagovat
patas92

Já bych teda řekl, že Boston v problémech docela je S takovýma výkonama se přes ně do měsíce dostane Toronto i Tampa a pokud se výrazně nezlepší, tak proti jednomu z nich poletí už v prvním kole. Ten tým zoufale potřebuje secondary scoring (produktivní 2RW). Krejčí zahraje jednou za tři zápasy, Coyle je fajn, ale moc neboduje a zbytek jsou hráči tak do 4. útoku momentálně.

Reagovat
smazaný uživatel

Hanba, že hlavne ČT, ale aj RTVS nedávajú zápas o tretie miesto. RTVS ani finále

Reagovat
Greny

JInak bych rekl ze za dva roky se dockame na dvacitkach bratrske dvojice ..

Svozil 2003 hraje uz extraligu za Kometu pravidelne... a s nim bratr 2006 rocnik .. uz ted nastupuje v doroste ... a ma byt jeste lepsi nez Standa

Reagovat
stas87

Tiez obranca?

V pondelok od 15:45 na ct ma byt debata s Pesanom o tomto turnaji a vasom hokeji. Celkom sa tesim, vcera uz to dost slusne rozobral Hubacek, ten jediny vecne a rozumne argumentoval. Vraj Pesan po vyradeniu od Svedska odmietol odpovedat na otazky novinarov. Budem zvedavy, co zajtra povie.

Reagovat
Greny

jo taky obrance :) snad ho ma Zabransky podchyceneho a po sezone pujde do Komety...

Nooo to nejak videt nemusim .. ja nemam rad Pesana... takze tak

Reagovat
stas87

Tak som si to pustil a nic nove som sa nedozvedel. Hölzel bol posrany spytat sa na nieco neprijemne, len take obecne otazky. Toto ma na CT celkom stve, ze tie otazky su take polovicate...nakusnu zaujimave tema a namiesto toho, aby dalsia otazka isla priamo na telo, tak z toho vycuvaju. To robi Zaruba aj Hölzel. Vedla Pesana bol Richter a to je tiez zrejme typek, co sa boji o vlastny flek v TV. Skoda, premrhany cas. Toto je ovela lepsie:

https://hokej.cz/pesan-o-dvacitce-hledani-cesty-ceskeho-hokeje-ci-o-zkaze-prejedene-spolecnosti/5045372

Toto som si presne myslel, ze sa ludia vo vasom hokeji budu hadat medzi sebou a kazdy si bude stat za svojim nazorom a nikdy sa to nedokaze spojit. Skratka totalne ina mentalita a pristup k problemom ako maju svedi a fini. Celkom ma desi, ze Pesan zasa povedal nieco v zmysle, ze praca zväzu sa prejavi o desat rokov. Desat rokov ziadal Lener, tie uz takmer su a vysledky sa nezlepsuju tak, ako on sluboval a ako si vas zväz zrejme myslel. Ak sa naplni teda dalsich desat rokov, tak ste premrhali celkom dvadsat rokov na znovu postavenie sa na nohy. To je skratka uplne sialene a ujete. Uprimne..vobec mu nezavidim, je kludne mozne ze to po piatich rokoch sam zabali a bude sa venovat klubovej robote. Ja ho tiez nemusim velmi ale v tom co zacal, tak mu budem priat. Narozdiel od Lenera sa neboji kritiky do vlastnych radov. Nemyslim si vobec, ze sa v horizonte 4-5 rokoch priblizite k tej top5 tak, ze ich budete pravidelne porazat. Skor teraz ide o to, udrzat na distanc Svajciarsko. A stale mate pred nimi naskok a lepsich hracov.

Reagovat
smazaný uživatel

Majko gratulácia. Čo hovoríš na priebeh zápasu?

Škoda, že Finom chýbalo dosť kvalitných borcov, "náhradníci" pozitívne prekvapili, aj 4. miesto je s týmto kádrom úspech.

Reagovat
stas87

Diky, no ta medaila je bezcenna. Aspon taky pohlad prevazoval po vcerajsku. Svedov uz ta seria bez prehry v skupinach ale v PO bez zlata frustruje. Stale sa ale dari zvysovat pocet hracov v NHL, s mladezou sa pracuje nadalej dobre a svedsky hokej nestagnuje.

K zapasu...prislo mi, ze svedov to do polky zapasu az tolko nebavilo, respektive ak by tam fini odskocili na 3-1, vyhrali by oni. V tej druhej polke po gole Fagema uz to bolo lepsie. Vyrovnany zapas, len Alnefelt dostal o gol menej. No, ja svedov tipoval na stvrte miesto kvoli kvalite. Cakal som teda, ze USA budu miesto Finska v semifinale. Je to o jedno miesto lepsie, aj tak stale mrzi vcerajsok. Ta prva tretina bola hrozna, keby nedali rusom tu vyhodu odskocenia dvoch golov, myslim ze by to zvladli.

Reagovat
smazaný uživatel

Svedom chýbajú podľa mňa výrazni strelci, osobnosti,. ktoré to hlavne v tejto kategórii, ktorá je živelnejšia ako seniorský hokej, strhnú v rozhodujúcich chvíľach na ich stranu. Hráči, ktorých sa super už vopred bojí. Ale včera to bolo o inom, svedi urobili príliš veľa chýb, súhlas.

O rok to môže byť s Hintzom a Raymondom lepšie, budete favorit na zlato. Keď prídu samozrejme a nebudú hrať rovno NHL ...

USA mali tiež nič moc výber ani týchto MS. Vzhľadom na ich pomery.

Reagovat
smazaný uživatel

Rusku extra nefandim, ale kanadský národný tím nemusím. Tak snáď rusko

Reagovat
Coutinho10

ta vyhozena hokejka ..kazdopadne stupidni vylouceni

Reagovat
oli9

Pustim hokej a říkám si , no budu to dnes přát Kanadě , 17. minut a Kanadani 4x v oslabení za totálně hloupé fauly ... po anšich zápasech už mě ty fauly nepřekvapují ale týmu kterému fandím nebo přeju tak je pořád ve 4

Reagovat
Coutinho10

j, ale teď 5 na 3 pro Kanadu, to se těšim

Reagovat
Greny

Už dlouho jsem ve sporte nepral Rusům tolik jako dnes ty jo

Reagovat
stas87

Krasna strela. Este krajsie je, ze vyhnal Hayton z trestnej toho radoby tvrdaka Voronkova. To je neskutocne prasa.

Reagovat
andrew96

Nádhera, celý pohyb těla. Ale Hayton je taky dobrý zmetek.

Reagovat
djiros

Největší krysa v týmu Kanady. Nechápu, že dělá kapitána.

Reagovat
Coutinho10

Kanada neskutecny obrat

Reagovat
Godwinson

Ten ruskej lempl v bráně

Reagovat
Greny

Tak to byl pěknej zářez .. za mě jasné dvě minutky za zdržování hry

Reagovat
Coutinho10

lol takhle zazdit sanci o to vymodlit si prodlouzeni

Reagovat
djiros

Důvod proč nešli do tří? Bez teče čistě přes plexi. Rozhodčí opravdu ostuda celého MS společně s ČT, která nebyla schopná zařídit víc přenosů.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
havrys99

kapitán příkladem hodit hůl může vůl

Reagovat
Greny

Až na to že nešel za to hození hole... To že to řekl Záruba neznamená že to tak bylo

Reagovat
Mates_Matesović

Tak kapitáni jsou nakonec postižený oba.

Reagovat
Coutinho10

rusaci totalne nezvladaj..mohli tlacit a misto toho 2 vylouceni

Reagovat
Greny

Každopádně jsem zvědav zda bude nějaká odveta od Rusů za ten první zápas a toho kapitána co nesundal helmu

Reagovat
Hokaido

Jako Rusů je mi fakt líto, to byl od rozhodčích strašnej zářez. Dokonce to tam jeden i jasně signalizoval, takže nejde vůbec mluvit o tom, že by to přehlédli. Hnus.

Reagovat
stas87

Tak to netrvalo ani den a karma rusov dobehla neskutocnym sposobom. Vratila sa im ta prasarna v OT vcera na Fagema a aj v 60. minutach ich vytrvale tlacili rozhodcovia. Z toho ich timu mi je luto len Valeru Bragina, inak kazdy jeden hrac nesympaticky lofas v cele s Voronkovom. Ten mim ten zapas neskutocne pojebal a mal by do Kazane ist z Ostravy peso.

Reagovat
Greny

Pokud toto byla karma.. tak by teď měli Kanadu vyloucit

Reagovat
stas87

Videl si to vcera vobec? Höglander spravne vonku, na toto si nestazujem. Serie ma to predlzenie, kde oni mali byt vyluceni a rozhodcovia sa posrali, aby nahodou svedi nedali gol..sporne momenty posudzovane len pre jeden tim...

Reagovat
djiros

A dneska jen pro Kanadu. Rozhodčí jak by jeli podle noticek, protože nevěřím, že můžou být tak slepí.

Reagovat
Greny

Hlavně ten Slovák byl jasne přesvědčenej že to šlo přímo... Nechápu co ti hlavní vymysleli

Reagovat
djiros

To je na tom to nejsmutnější. Proč to odvolali se už nedozvíme.

Reagovat
Greny

Viděl a nepiskli to ... To se stát může... Mě spíš zaráží že zde to ten rozhodčí prostě videl

Reagovat
stas87

Za par dni to bude prec, vcera som myslel ze ntb hodim z okna ked som videl to predlzenie..takze to, ze ich smikli dnes na konci mi vobec nevadi. :))) Ten ciarovy to signalzoval, neviem preco kanadana nevyhodil ale je mi to jedno. V PO tie tragicke vykony rozhdocov vygradovali..snad to bude o rok lepsie.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

Tak Kanada to zvládla.. ale ten rozhodčí je neposlal do 3... to at jdou do hajzlu rozhodci.

Reagovat
stas87

All stars za mna takto:

Hofer - Sandin, Zamula - Fagemo, Hayton, Lafrenier.

Dost sa mi pacil aj Bernard-Docker, ten vitazny gol a vlastne aj prvy gol na sampionate dal Thomas. Nezvdal ten suboj o puk a nakoniec rozhodol.

Reagovat
stas87

Tak vraj nevylucili kanadana preto, lebo ten puk trafil kameru a v pravidlach by malo byt, ze ak vyhodeny puk trafi sucast stadiona, tak to dve minuty nie su. Nepisem ze to je moj nazor, tak o tom hovorili na streamu a ani neviem, ci to je presne takto pravidlach napisane.

Reagovat
Greny

To je pekna blbost... Tou strukturou stadionu se myslím myslím kostka nad ledem a střecha...

.. jediné co by podle mě to mohlo odvolat je že by na tom plexisklu byl takovej ten zvukového mikrofon.. a byl na tom plexisklem ;) jinak že je nějaká kamera za mantinelem je asi úplně jedno ... pokud teda nebyla někde nad ledovou plochou ale to je blbost to bychom viděli v prenose

Reagovat
stas87

https://twitter.com/mikiedusik/status/1213930191170523136

Dusikovi by som veril, ma ovela väcsi prehlad v pravidlach ako ja :)))

Reagovat
Greny

Tak puk opravdu trefil kameru TSN v boxu u trestných lavic

https://mobile.twitter.com/HeresYourReplay/status/1213923036317077506

Otázka teď zní: byla nad ledovou plochou? Ať si každý odpoví sam

Reagovat
stas87

Ja sledoval na streamu zapas, prave na TSN. CT nezaznamenala ze puk trafil kameru? Ci co o tom vravel Zaruba?

Reagovat
djiros

ČT nezaznamenala vůbec nic. Zamerovali se na to zde nebyla tec cizí hole. Jinak jak šel puk přes plexi, tak se ztratil v divácích a nešlo poznat zda při dráze letu trefil kameru, která nad lrdem určitě nebyla...

Reagovat
djiros

Vždyť je to jeho subjektivní pohled. Tohle můžou posoudit pouze hráči nebo rozhodčí, kteří by byli pod kamerou na ledě.

Vlastně je úplně zarážející, že kamera, pokud tedy byla, může být nad ledem. Celá ta situace je sporná. Být hráčem ruska, tak jde ta křivda dlouho ae mnou.

Reagovat
mistr129

No jestli to byla otočná kamera, která v určitý okamžik svou částí nad led, tak se rozhodčím nedivím, že nevyloučili.

Reagovat
mistr129
Reagovat
stas87

Skupina A: Kanada, Finsko, Švýcarsko, Slovensko, Německo.

Skupina B: Rusko, Švédsko, USA, Česko, Rakousko.

Fantazia, snad uz konecne skonci vitazna seria svedov v skupinach a prestane a o tom hovorit.

Reagovat
Greny

SVK o záchranu příští rok?

Reagovat
smazaný uživatel

Na 18kach vypadli, ale trojica Švajčiarsko, Nemecko, Slovensko by mala byť vyrovnaná.

Reagovat
smazaný uživatel

No, snáď ale nebudeme robiť znovu projekt. Síce tam máme podľa môjho názoru veľa netímovych borcov, kvalitný tréner je potrebný a ,tie deti treba riadne zrovnať do laty."Hviezdy". Projekt by bolo len predlžovanie agónie, keď máme zostúpiť, nech zostupime, svet sa nezrúti.

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoznačne. Projekt je veľmi drahá sranda na to, aby sa naučili dve formácie (možno aj menej) brániť a vyhadzovať puky.

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak, paradoxne tento ročník 2000 "potreboval" viac projekt ako ten ročník 99, v ktorom sa väčšina hráčov presadila vonku ...ale.uz je to za nami, som rád. Snáď Miro zoženie trénera a Petrovický asistent, ostatní nech idú preč, možno Štrbák nech zostane (aj keď ten tiež mierne sklamal, keď nevidel formu Stachu)...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som sklamaný aj z toho, že nevzal Chromiaka a Rabcana. Snáď privedú niekoho zo zahraničia.

Reagovat
smazaný uživatel

Chromiak nemal posledné minimálne dva mesiace vôbec formu. Rabčana mohli zobrať, ale počítali s dvojkou, ktorá bola na papieri solídna.

Reagovat
smazaný uživatel

Lenže kto formu mal? Ja sledujem Dukly často a Chromiak bol pre mňa sklamaním, ale stále je to hráč, ktorý hral seniorský hokej za kvalitný klub a dokáže medzi našimi útočníkmi neuveriteľnú vec. Vie dať puk na hokejku.

U tých brankárov by som chápal odôvodnenie, keby sú iné ročníky alebo sú aspoň+-vyrovnani, ale tuto vôbec (aj keď toto samozrejme nemalo žiadny vplyv na výsledok) Toto bola presne nominácia hráča za ktorú by Bokrosovi všetci vypisovali Obálka a pod.

Reagovat
smazaný uživatel

my sa snad s tymi Cechmi v tych skupinach miname ale asi beriem takuto skupinu aj keby sme isli o zachranu co asi pojdeme tak Rakusko snad porazime

Reagovat
smazaný uživatel

Ty s tými svedmi stále

Reagovat
stas87

No a co? Ja som si svedov mimo ine oblubil kvoli tomu, ze svoj hokej chceli zlepsit a neprestali v tom. A co slovaci? Na vsetko sa vysrali a teraz placu, ze nie su peniaze na hokej a podobne veci. Kazda hokejova krajina si riadi svoj vyvoj a napredovanie sama, to sam ako hrdy slovak musis vediet.

Reagovat
smazaný uživatel

Oki .

Reagovat
Banikovec7

Pro nas bude asi problem skupina na letosnich 18, kterou mame skoro stejnou jako byla ted na 20. A Nemecko tam bude mit Reichela, Peterku nebo Stutzleho.

Reagovat
Mimalu
Reagovat
stas87

Oni sa dokazu vytrollit sami. Tomu moze konkurovat snad len KLDR a jej zapasy na mundiale2014, ktore vysielali myslim tri dni po tom, co sa to skutocne odohralo.

Reagovat
smazaný uživatel

Červené kurvy navždy.

Reagovat
mistr129

Reagovat
oli9

rusáci

Reagovat
andrew96

Jak byste viděli žebříček zemí podle úrovně hokeje a dosahovaných úspěchů? Případně (nebo v souvislosti s tím) jak vidíte rozložení na potenciální výkonnostní skupiny?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele