Celta Vigo si pojistila útočníka Aspase

04.04.2017, 19:41
Aktuality
Iago Aspas spojil i svoji další budoucnost s Celtou Vigo. Ta si španělského útočníka, který je místním odchovancem, zavázala novým pracovním dokumentem do roku 2022...

Devětadvacetiletý kanonýr nejprve pomohl Celtě Vigo k postupu do LaLigy, následně střílel góly i na nejvyšším stupínku španělské kopané, čímž si vysloužil přesun do Liverpoolu.

Za ten se však Aspas nedokázal prosadit a lepší to, hlavně z pohledu herního vytížení, nebylo ani po přestupu do Sevilly, následoval tak návrat do mateřského klubu.

Tomu Aspas letos pomohl ve všech soutěžích 22 brankami, za což se nyní dočkal odměny, když prodloužil smlouvu až do roku 2022. "Je to pro mě splněný sen," řekl po podpisu nového kontraktu Aspas, jenž by v galicijském klubu rád uzavřel kariéru. "Rád bych s Celtou Vigo jednoho dne vyhrál nějakou trofej," vyhlásil Aspas, jenž se dostal i do reprezentace.

Autor: Jiří Vojík / goal.com

Komentáře (19)

Přidat komentář
niflheim
Reagovat
Han střelil první

♥♥♥♥

Reagovat
celeb

to tu musi vzdy byt!

som zvedavy, kolko % z tych 158k zhliadnuti bolo vdaka EF

Reagovat
Hyrax

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
Bennhy

Dufam, ze bude kopat aj rohy...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Snad vyhrají EL

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je trosku zajimave, ze nechce za lepsim. Celta mi nepripada jako vylozene perspektivni klub na jeho kvality (predem se vsem fans Celticos omlouvam, nemysleno zle )

Reagovat
Juan Román Riquelme

Praveze on je hrac, ktory moze ziarit v klube typu Celta, ale vo vacsom klube to je iba trapenie, viz stacie v Poole a Seville

Reagovat
celeb

coz they didn't really like him!

Reagovat
pistacik11

No v Seville nemál zle štatistiky

Reagovat
smazaný uživatel

nevím... zkusil to ve dvou špičkových klubech a pak nic... přijde mi, že je prostě spokojenej tam, kde je, a nechce se mu zlepšovat... je za hvězdu v průměrným klubu, na důchod mít bude, jasně, jeden by si řek, co mu chybí... jen si myslím, že je to škoda...

Reagovat
Phillipinho

Letos excelentni. Celta s nim klidne na to vitezstvi v EL muze pomyslet.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
smazaný uživatel

Kvalitní útočník pro malý kluby. Potřebuje aby se to točilo kolem něho a pak přicházejí i góly. Škoda, čekal jsem že se v tom Poolu chytne Ale na trofeje může zapomenout, to s Celtou prostě nepůjde...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele