Celta Vigo neplánuje změnu trenéra, Coudet má důvěru

21.09.2021, 17:30
Aktuality
Eduardo Coudet s Celtou Vigo nezvládl vstup do nové sezony, přesto se o svoji pozici nemusí obávat. Galicijský klub hlavního strůjce loňské záchrany neplánuje odvolat...

Celta Vigo naposledy prohrála s Cádizem a nebodovala ve třetím utkání v řadě, přičemž s jediným bodem zůstává v sestupovém pásmu. Hůře jsou na tom pouze Alavés a Getafe.

"Pět zápasů bez vítězství jsem jako trenér ještě nezažil, musíme však pokračovat v práci a věřit, že negativní bilanci můžeme zvrátit," řekl Coudet. "Mužstvo není odevzdané," prohlásil 47letý Argentinec, který v minulém ročníku dovedl Celtu Vigo k záchraně.

Další utkání sehraje Celta již dnes večer, kdy se představí na půdě Levante. Pro oba týmy přitom půjde o velmi důležitý zápas, neboť valencijský celek má jenom o tři body více.

Autor: Jiří Vojík / football-espana.net, mundodeportivo.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
TheTopFootbaler

Takže končí, to je docela škoda.

Reagovat
santini

Proti Cadizu to bol zápas blbec, na Reale sme vyhrali len polčas, celkovo sa herný prejav zlepšuje.... Coudet má ešte čas odchádzať

Reagovat
santini

Dnes dobrý výkon nad Levante, pekné góly

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele