Celta mění trenéra, Mohameda střídá Miguel Cardoso

12.11.2018, 22:13
Aktuality
Jenom čtyři a půl měsíce vydržel Antonio Mohamed ve funkci trenéra Celty Vigo. Galicijský celek v úvodní třetině sezony nepůsobil jistým dojmem a jeho kouč byl nyní na základě špatných výsledků odvolán, vedení španělského klubu už má nového kormidelníka...

48letý Mohamed dříve vedl Club Tijuana, Huracán, Colón, Independiente, Club América či Monterrey a do Viga dorazil před letošní sezonou. S týmem vyhrál jenom tři ligové zápasy, šestkrát brala Celta bod a ve čtyřech případech opouštěli její hráči trávník poraženi. V součtu to pro ambiciózní klub znamená až čtrnácté místo a velké zklamání i vzhledem k povedenému startu, Celta totiž z prvních tří utkání vytěžila sedm bodů.

Celta okamžitě jmenovala nového trenéra a kabině bude vládnout Miguel Cardoso. Portugalec za sebou má jedno nepovedené angažmá, začátkem října byl propuštěn z francouzského Nantes.

Autor: Tomáš Pavlík / lequipe.fr

Komentáře (25)

Přidat komentář
LeonardoUžoa

Kouč Mohamed

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
santini

Celta nehrá vyložene zlý futbal, ale kým nekúpime 2-3 poriadnych obrancov, môže ju trénovať aj Conte, Mourinho alebo svätý Peter... Na Cardosa som zvedavý, ale nie som si istý, či práve on je ten spasiteľ..

Reagovat
Hristo Stoichkov

Kvalita obrany je samozřejmě dlouhodobým problémem, ale pro Mohameda zasloužený vyhazov, ten tým působil poslední týdny bez míče naprosto deorganizovaně, což jde stoprocentně za trenérem.

Reagovat
santini

Tak ono už pri menovaní Mohameda sme nemali veľké oči... Hlavne mám pocit, že nebol až taký rešpektovaný a ako hovoríš, organizácia hry bola vyložene slabá... Neviem, čo mám čakať od Cardoza...ak by sme mali pevnú obranu, môžeme hrat každoročne o pohárovú Európu...takto to vždy bude len paberkovanie v strede tabuľky

Reagovat
smazaný uživatel

Z kaluže do blata.

Reagovat
Messiáš

Celta zatím zklamání bohužel, snad se zvednou.., i když tam kde měli udělat body, už neudělali. Na papíře to nevypadá zle, hlavně v útoku a v záloze. Alvarez na me působí při nejlepším hodně průmerně delší dobu, Ronaglia je vyloženě úsměvný, Cabral to samé v bledě modrém a Junior rozhodně adekvátně nenahradil Jonnyho. Carlos bude muset něco v zimě pustit z měšce a něco s tím udělat..

Reagovat
santini

Sergio mal celkom dobrú minulú sezónu - to bol aj dôvod, prečo viac nechytal Ruben Blanco (ktorý bol myslím istý čas aj zranený )... Cabral má rešpekt, pretože je v klube už dlho a väčšinou zahrá nejaký ten štandard...strašne ho ale zrazaju tie excesy v podobe kariet a vylúčení... Roncaglia nie je vyložene tragicky, ale príde mi ako obraz súčasnej Celty - nemastny neslany... Ľavá strana od odchodu Johnnyho horí ešte viac ako pod ním a kým sa Hugo naučí centrovať, bude tiež len nekompletný obranca, aj keď je kapitán a do hry dáva srdce..dôležité tiež je, ako dlho bude ešte Iago na vrchole - lebo aj proti Realu sme mohli vidieť, že keď nema svoj deň, nema ho celý tím...ďalší dôležitý faktor bude udržanie Braisa, Lobotku a priviesť ešte niekoho skúseného do zálohy - niečo na štýl Augusta..

Reagovat
Messiáš

Augusto byl nenahraditelný a nebýt zranění, tak stejný status získal do větší míry i v Atleticu. Brais určitě zůstane, u Lobotky si tolik nejsem jistej. Trochu více jsem čekal od Okaye. Obrana je fakt špatná. Chápu, že Roncaglia byl kdysi reproš Argentiny a Cabral býval velikou oporou už v Levante a pak hned po příchodu do Celty, ale pří nejlepším mohou být náhradníci. Na nic víc už to není.

Reagovat
santini

S tými obrancami pravda...ja som bol veľmi zvedavý na Frana... Okay zatiaľ nic moc... Dúfam, že sa chytí Boufal - od toho si veľa sľubujem a vo väčšine zapasov sa mi pozdával

Reagovat
Rakoid

Jako Cabrala ještě zkousnu, ale minimálně to chce posilu k němu. Nejlíp kvalitního mlaďase.

Reagovat
Kang & Kodos

Takhle prosrat náhradu. Měl přijít Jorge Jesus, šance na takový kombo už se nemusí opakovat.

Reagovat
Phillipinho

Bohuzel nestaci mit kvalitni utok a zalohu kdyz maa sasky v obrane. Uz by to mohlo vedeni pochopit.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Co ten nový trenér? Co jsem zatím koukal, tak na něj jdou slušný recenze, až mě to překvapilo vzhledem k tomu, že je to “nějaký” no-name.

Reagovat
Phillipinho

Ja ho vubec neznam. Ale hned na tiskovce se vyznamenal

https://mobile.twitter.com/David_Heras/status/1062348333551902721

Reagovat
Rakoid

Reagovat
Elliasson

Španělsky neumím. Čím se vyznamenal?

Reagovat
Phillipinho

Ze je rad, ze dostal sanci v Deportivu

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
Hristo Stoichkov
Reagovat
X-bano-X

To je ale zas to skresluju ostatne sporty, ktore su tam zahrnute len u Barcelony a Realu.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Nejsou viz Note 1.

Reagovat
Hristo Stoichkov
Reagovat
technecium

Je otázka, co Baru čeká v příštích letech, kdy v účetnictví nebude ten obří jednorázový příjem z Neymara. Nicméně si nemyslím, že je situace nějak tragická. Ten obří mzdový rozpočet je daní za široký kádr. Snad to aspoň povede k úspěchu.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Já spíš doufám, že desítky (spíš přes 100 mega) byly investovány do obřích podpisových bonusů, zejména pro Messiho, tím by se leccos vysvětlilo. Každopádně musí být prioritou zbavit se nepotřebných hráčů, což už začalo letos v létě. A víc šancí pro talenty z La Masia na úkor zkušených a drahých “hvězd”.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele