Čeká nás těžký zápas, ví před duelem s Twente Rutten

29.10.2010, 19:01
Aktuality
Každý ligový zápas začíná za stavu 0:0 a uvědomit by si to měli především hráči PSV Eindhoven, kteří před necelým týdnem vyprovodili Feyenoord Rotterdam výsledkem 10:0. Na svěřence Freda Ruttena nyní čeká daleko těžší výzva v podobě duelu s Twente a kouč nizozemského klubu to moc dobře ví...

"Loni jsme odehráli zápas té nejvyšší kvality. Měli jsme ho vyhrát, ale nepovedlo se nám pojistit náskok, i když šancí jsme měli hodně. Nakonec jsme za to zaplatili, když dal za Twente nádherný gól NKufo," vzpomíná Rutten na loňský duel na Philips Stadionu, odkud si Twente odvezlo bod za remízu 1:1.

PSV se letos povedl start do nové sezony, z jedenácti zápasů vytěžilo 27 bodů a patří mu první příčka v tabulce. Twente v úvodních dvou kolech střelecky tápalo a zaznamenalo dvě bezbrankové remízy, poté se ovšem úřadující nizozemský mistr chytil, z dalších devíti zápasů získal 23 bodů a v současné době je druhý s dvoubodovým mankem na PSV.

"Trochu změnili systém hry a na prvním místě je defenzivní taktika, snaží se nedostat gól. Klíčovým hráčem je Theo Janssen, který dokáže dělat rozdíl mezi dvěma soupeři a letos je vynikající. Twente je kvalitním soupeřem a ukázalo to třeba v Lize mistrů proti Interu. Nepanikaří, hrají klidně. Sobotní duel s Twente pro nás znamená velký zápas; hráči jsou hrdí na to, že mohou hrát za PSV a vydají ze sebe všechno. Pokusíme se získat všechny tři body, ale víme, že nás čeká hodně složitý zápas," varuje Rutten.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
Hafna

remííza

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Taky bych řekl...

Reagovat
Stiksxx

to by šlo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

15:0

Reagovat
smazaný uživatel

postačí 0 nebo 2

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Stiksxx

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele