Čech vs. Courtois. Příběh předem nalajnovaný

18.08.2014, 10:53
Názory a komentáře
V Anglii se o víkendu naplno rozběhl nový ročník Premier League, ale pro Chelsea začíná až dnes. Jeden z největších favoritů na titul zajíždí na půdu nováčka z Burnley a všichni spolu se samotným zápasem netrpělivě očekávají rozřešení zásadní otázky - bude jedničkou Chelsea Petr Čech, nebo Thibaut Courtois?

José Mourinho odmítal během přípravy byť jen naznačovat, kdo bude jeho vyvoleným mužem v brance. Odmítl to i po posledním přípravném utkání, odmítl to udělat na páteční tiskové konferenci a prohlásil, že to nevědí ani samotní hráči. Těm to oznámil včera, takže Petr Čech a Thibaut Courtois již vědí, na čem jsou. Odpověď jsme však přitom velice pravděpodobně dostali dávno před dnešním duelem.

Média, komentátoři a odborníci mají povětšinou jasno. Také v táboře fanoušků Chelsea je stále méně těch, kteří věří, že se mezi třemi tyčemi proti Burnley objeví ten, který před dvěma roky vychytal v Mnichově finále Ligy mistrů, byť za to dosud nesklízí dostatečný kredit. Thibaut Courtois je logická volba, ale i přesto tu otázka, proč musí klubová legenda bez vlastního přičinění takto končit, vyvstává. Jedno je ale třeba říci předem - ať José Mourinho rozhodne v otázce gólmanů jakkoliv, prakticky nemůže udělat chybu. Tedy nemůže udělat chybu, co se výkonu a kvality týče. Ostatně jak sám říká, má v týmu dva ze tří nejlepších gólmanů světa. "Každý by chtěl takové dva brankáře mít v týmu," říkal v pátek na předzápasové tiskovce.

Dlouho Mourinho držel celou brankářskou situaci pod pokličkou. Snažil se i v pátek, ale pokud budeme číst v jeho prohlášeních mezi řádky, portugalský manažer prakticky odhalil poměrně pravděpodobný scénář, který se může v následujících dnech udát: Thibaut Courtois nastoupí proti Burnley, stane se jedničkou Chelsea, Petr Čech nebude mít zájem vysedávat v nejlepších letech kariéry na lavičce a ještě v srpnu klub, kde se stal ikonou, opustí. Ještě nedávno nereálná představa, jež nyní nabývá stále reálnějších rozměrů. Důvod navíc není jen v tom, že by musela neotřesitelná jednička české reprezentace sedět na lavičce, což se jí stalo zřejmě naposledy v mládežnických soutěžích.

Jistou paralelu s aktuální situací můžeme najít v příběhu z roku 2004. Tehdy do Chelsea přichází jako nadějný brankář jistý Petr Čech, který si začal budovat v renomé v Rennes, a na Stamford Bridge s ním počítali jako s budoucím nástupcem Carla Cudiciniho. Jenže co osud nechtěl, Cudicini se v přípravě zranil, Čech zaujal jeho místo a už ho do brány nepustil. To, co se mělo stát až výhledově za rok dva, se stalo okamžitě. Určitou podobu v těch příbězích tu najdeme, ale jeden zásadní rozdíl na nás doslova křičí - Thibautu Courtoisovi je sice stejně jako tehdy Čechovi 22 let (narozeniny ostatně mají jen devět dní po sobě), jenže nepřichází pouze jako vycházející hvězda evropského fotbalu s potenciálem ovládnout anglické trávníky, respektive brankový prostor. On už tou hvězdou je. On už je tím, který má za sebou obrovskou porci zkušeností. On je tím, který může Chelsea okamžitě doručit úspěch. Že to samé nedokáže Petr Čech? Ale ano, dokáže, jenže Courtois má v pase o deset let méně. A i to bude jeden z důvodů, proč bude už letos jedničkou.

Čech sice neoddiskutovatelně patří mezi nejlepší brankáře, které kdy Premier League poznala, zařadil se mezi legendy Blues, v loňské sezoně překonal klubový rekord Petera Bonettiho v počtu vychytaných čistých kont (do absolutního rekordu ligy mu již příliš nechybí), třikrát vyhrál Premier League, čtyřikrát FA Cup a triumfoval v Lize mistrů. Přesto všechno nyní bude jen složité namítat něco proti rozhodnutí Josého Mourinha, že Petra Čecha přeřadí na druhou kolej. Z pohledu fanoušků a onoho náhledu na Čecha jako na velkou ikonu klubu je těžké sledovat jeho nahrazení bez zasloužených fanfár, slávy a potlesku ve stoje. O případném rychlém odchodu v poslední přestupové dny ani nemluvě, ale to je ještě daleko.

Z pohledu klubu a výhledu do budoucna proti Thibautu Courtoisovi jako jedničce nelze říct příliš. Čech sice před sebou může mít ještě dobrých deset let, jenže Courtois jich má jednou tolik. Nejedná se o žádný risk, Mourinho tu sází na jistotu a moc dobře to ví. Courtois přichází v pouhých 22 letech skoro jako ostřílený harcovník, alespoň to říkají data. Ve Španělsku vyhrál za tři roky všechno, co se dalo, a to připomeňme konkurenci Realu Madrid a Barcelony. V dresu Atlética nasbíral úctyhodných 150 zápasů, vyhrál ligu, pohár, Evropskou ligu a loni dotáhl Atleti až do finále Ligy mistrů. Takovým sívíčkem se nemůžou mnozí chlubit, ani když ho ukazují na sklonku kariéry. Klíčový tu je hlavně fakt, že Courtois se na úspěších Atlética podílel, podílel se na nich skutečně výraznou měrou.

Do Chelsea nepřichází jako před třemi lety David De Gea do Manchesteru United, jenž šel tehdy také z madridského klubu - tedy jako mladík s obrovským potenciálem, který však bude mít ještě práci dokázat své kvality. Thibaut Courtois je připraven být od první minuty neprůstřelným a jistotou, na kterou se budou moci spoluhráči vždy spolehnout. Může to všechno znít pateticky, jenže belgický gólman drží všechny karty ve svých rukou. Trumfnout ho není snadné.

A pak jsou tu další tři drobnosti, hovořící ve prospěch sebevědomého Belgičana. Vlastně čtyři. Na poslední desetiletí bude Chelsea ještě dlouho vzpomínat jako na zlatou éru ověnčenou řadou úspěchů, ale toto léto ukázalo (až na návrat Didiera Drogby), že jsou na Stamford Bridge připraveni načít kapitolu novou. Odešli Ashley Cole, Frank Lampard, spolu s Čechem hlavní strůjci četných úspěchů, a tak by nebylo tolik překvapivé, kdyby to Blues ukončili také s Čechem, ať už by to bylo hned nebo za rok. Obzvlášť když belgický býk funí za vrátky.

Další důvod, proč ho nedržet zavřeného déle, než by bylo vhodné, je Courtoisova smlouva. Tu má v Chelsea podle všeho podepsanou jen do roku 2016 a klub by výrazně hazardoval, pokud by se ho snažil znovu posílat někam na hostování. V 9 z 10 klubů by byl Courtois automatickou jedničkou, v tom desátém by minimálně byl obří konkurencí pro stávajícího muže číslo jedna, a tak by další hostování již bylo neudržitelné. Mohlo by se snadno stát, že by se Courtois naštval, odmítl smlouvu v Londýně prodloužit, a pak by Chelsea přišla o jeden ze svých největších pokladů.

Nakonec by pak Petr Čech ještě mohl Chelsea vytrhnout trn z paty ve zcela jiné záležitosti. Jeho milovaný klub má totiž před startem ligové sezony problém s kvótou pro zahraniční hráče. Po příchodu Didiera Drogby jich má na soupisce osmnáct, tedy o jednoho více, než povolují regule Premier League. Někdo bude muset z kola ven a přestože se mluvilo také o Fernandu Torresovi či Johnu Obim Mikelovi, stále reálněji vypadá varianta, že by nakonec mohl vše vyřešit právě odchod Petra Čecha, byť by s jistým sentimentem řečeno byl takový odchod - na poslední chvíli v poslední den - pro podobnou legendu poměrně nedůstojný.

Tím se vracíme zpět k již zmíněnému, totiž Mourinhově páteční tiskovce, na které právě tento scénář nenápadně namaloval. "Kdyby hrál Petr, mohl by o odchodu přemýšlet Courtois," reagoval Mourinho na dotaz, jak by se Čech postavil k roli náhradníka, když by byl jedničkou určen Courtois. Od této myšlenky sice lodivod Chelsea rychle odbočil zpět k tradičnímu povídání o tom, jak jsou oba brankáři připraveni, tvrdě trénují a že je to pro trenéra vlastně skvělá situace, ale přitom možná řekl víc, než se na první pohled zdá. Ukáží to sice až další dny, ale ona věta, jen s prohozenými jmény, se již v tomto týdnu může stát skutečností.

A pak je tu ještě jedna, čtvrtá drobnost. Neustále se mluví o dvojce Petr Čech, Thibaut Courtois, ale netřeba zapomínat, že má Chelsea k dispozici také Marka Schwarzera, ostříleného veterána, s nímž před letošní sezonou prodloužila smlouvu (a tím naznačila, že s jeho odchodem pravděpodobně nepočítá). Australský gólman má i ve svých jednačtyřiceti letech nesporné kvality a jako kvalitní a spolehlivá dvojka funguje dokonale. Nedává proto smysl vydržovat si dva ze tří nejlepších brankářů světa, když máte ve stáji ještě dalšího velice kvalitního hřebce, který toho již má za sebou tolik, že se s rolí náhradníka hravě spokojí.

Poté, co Petr Čech v Chelsea dokázal, co pro klub udělal a co znamená pro fanoušky, je to poměrně tvrdé konstatování, ale většina karet hraje proti českému gólmanovi. Pokud proti Burnley nenastoupí Thibaut Courtois, bude to překvapení. Ani José Mourinho ale zřejmě nedokáže takové překvapení připravit.

Autor: Ondřej Holzman

Komentáře (795)

Přidat komentář
TheAdy

Čech

Reagovat
smazaný uživatel

nebuď naivní .. Je třeba se s tím smířit. Mourinho dokázal posadit Ikera, tak proč ne Čecha. Navíc, když má k dispozici mladého a navíc jednoho z nejepších gólmanů nastávající generace.

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho je magor. Už jen to,že prodal Lukaka, aby ukryl vlastní prohru

Reagovat
bayern987

Reagovat
dextroza_m

Iker chytal v té době piču, Čech byl několik sezon jeden z něj z týmu... At chcípne Murinho včetně modré lůzy!! Glory Glory MAN UTD!

Reagovat
hribco

Reagovat
smazaný uživatel

další důvod proč bude chytat Belgičan je E.Hazard.. jasný jak facka. Každý trenér je happy, když k tahounovy přidá někoho ze stejný země. Byl jsi dobrý Péťo. ..papa

Reagovat
Tochal

Tomu teda říkám důvod.

Reagovat
bayern987

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
BakyX

Courtois

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
penepi

Reagovat
Talker

Jeden z nich musí odejít, nechávat si oba dva a k tomu ještě Marka na tribuně mi přijde opravdu ujeté.

Reagovat
Puskas

A možná právě proto, že čekají všichni Courtoise, postaví Mourinho Čecha.

Reagovat
smazaný uživatel

v to doufám

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Perdel by byla, kdyby chytal Schwazer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mariano13

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsem všechny přípravné zápasy a podle mne Čech chytal jednoznačně líp. Jestli se fakt takhle potichu přeřadí na druhou kolej, tak to bude hodně smutný....

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Free_player

fakt to není Hala je to stadion ...

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
RealC.F.

Jsou mezi námi i slabší jedinci

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
bayern987

Reagovat
smazaný uživatel

Courtois skoro v přípravě nechytal..

Reagovat
smazaný uživatel

To není pravda, chytal asi o poločas méně, než Čech.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se musím opravit, bylo to o 2 zápasy víc, nicméně si myslím, že skoro 2 zápasy Courtoise fakt není, že skoro nechytal.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik teda Courtois odchytal v přípravě minut?

Reagovat
smazaný uživatel

150 Čech 300 cca

Reagovat
smazaný uživatel

150min za celou přípravu = skoro nechytal.. sorry, ale to je jeden a půl zápasu

Reagovat
smazaný uživatel

A Čech odchytal jenom dvakrát tolik, v čem je problém? Těch zápasů se zas tolik nehraje a chytal i Delač, Schwarzer a ještě jeden ten od B

Reagovat
smazaný uživatel

Beeney.. no hráčovu přípravu nemůžeš hodnotit po zápase a půl.. po nějakých 3 a půl zápasech to jde fakt líp, pokud nejsi strašně tvrdohlavej, tak to uznáš

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, ale můžeš Čech toho o tolik víc neodchytal.

Reagovat
smazaný uživatel

THibault je po zranění....

Reagovat
smazaný uživatel

A co jako ?

Reagovat
smazaný uživatel

že nemohl být ve formě.... teda ty zápasy jsem neviděl ale podle ohlasů chytal líp Thibault.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle jakých ohlasů? Já ty zápasy, kde chytali oni viděl všechny a fakt měl daleko lepších zákroků víc čech, byl daleko jistější, víc se zapojoval do hry obrany, organizoval si je, Courtois působil hodně vyjukaně. A i ostatní ohlasy jsem četl lepší na Čecha. Vlastně, že líp chytal Courtois čtu až teď od tebe.

Fakt chceš argumentovat proti Čechovi, kterej byl zraněnej x měsíců tím, že je Courtois po zranění, jo?

Reagovat
bayern987

Reagovat
smazaný uživatel

Courtois se nemohl zapojit do přípravy tak brzo jako čech, kvli zranění. Nevím jestli jste dementi, že tohle nechápete. A ohlasy myslím takový jaký tu píšeš ty akorát jsi první kdo si myslí, že chytal líp čech, tak nevím.... a Courtios je lepší golman když porovnám minulý sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

V téhle diskuzi to tvrdí nejméně 3 lidé, takže jediný nejsem, nelži. A minulý sezony? COurtois byl lepší možná akorát tak voni a to ještě s přivřenýma očima a když už tak ne o tolik. Sorry, ale Čech přišel o konec minulý sezony a když hrál Courtois MS, tak ještě pořádně ani nemohl chytat, v tomhle to opravdu není argument to zranění.

Reagovat
smazaný uživatel

no ale 300 oproti 150 ..... ještě budete rádi za Curtoise, ten nedělá tolik kiksů co čech a zlepšuje se čím dál víc, je mladej a má to všechno před sebou.

Reagovat
smazaný uživatel

Co ale 300 oproti 150? i v tom zápase, kde chytali oba a mohl jsi je porovnat jedna ku jendý byl Čech prostě lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je tvůj názor že jo.... z poshledu koncepce a formy v minulejch sezonách, bych jasně upřednostnil Courtise.

Reagovat
smazaný uživatel

V jakých minulých sezonách byl Courtois lepší prosímtě ? Mimo té poslední, kdy byli tak nastejno cca.

Reagovat
smazaný uživatel

Courtois má 22 let... to teprve golmani začínají chytat na plný obrátky, ke všemu i předtím chytal dobře ale zelpšuje se neustále, má budoucnost... a nastajeno to nebylo, Courtios byl lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Zato Čech si drží zdraví poslední měsíce, že?...

Reagovat
smazaný uživatel

o byl čech poslední 2 měsíce zraněnej, že jsme si nevšiml...

Reagovat
smazaný uživatel

No to není taky pravda, Čech je po zranění cca měsíc a 2 dny.

Reagovat
smazaný uživatel

Courtois odehrál o polovinu mín minut z jakýho důvodu? No a ted to řekni....

Reagovat
smazaný uživatel

Z důvodu toho, že měl z nohách narozdíl od Čecha MS, což je pořád náročný turnaj a mraky hráčů kvůli tomu odehráli jenom zlomek přípravy.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to teda mám asi jiný info...

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Tvoje nevšímavost neni můj problém.

Reagovat
smazaný uživatel

dejme tomu.... nevím přesně jak to bylo ale vím, že čech už do přípravy nastoupil fit, kdežto Courtois ještě hrát nemohl...

Reagovat
smazaný uživatel

Courtois nastoupil do přípravy zrovna tak fit. Dokonce do toho zranění odchytal poločas s Werderem a dostal 2 góly.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Za poslední týden začínám mít pocit, že i když otevřu ledničku, tak tam bude napsané Čech nebo Courtois?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Adhol

Reagovat
Manik...

Reagovat
Free_player

Reagovat
spider_8

Až ji otevřeš zítra, tak už tam bude jenom Curtois

Reagovat
Manau

A teď co by v lednici mohl být Čech a co Courtois? :D Cortouis by mohl být nějaký kvalitní sýr ale Čech? Něco jako uherák? :D

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Gervais & Courtois

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Bacha aby nevyskocil Milan

Reagovat
efellipe

Reagovat
risk je zisk

Cech bude jednicka.

Reagovat
smazaný uživatel

papá Čechu

Reagovat
smazaný uživatel

Cech mal smolu ze mu to mourinho nedal na javo uz skorej, teraz ked uz su brankari v najlepšich kluboch pokupený tak cechovi ostáva len francúzsko, lebo podla neho do ITA nechce ísť, predtým tam bol Arsenal, Barcelona, Atletico lepsie jak francuzske timy, takze muríň zase odjebal brankára, portugalský degeš,

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
sokar

ja to vidím takto, od začiatku nechá chytať Čecha, a po uzavretí prestupáku čoraz častejšie začne nastupovať Courtois... mourinho nebude riskovať aby mu jeden z nich odišiel hned po štarte sezóny a toto už má naplánované trocha dlhšie

Reagovat
smazaný uživatel

sívíčka proboha

Reagovat
smazaný uživatel

patačeština

Reagovat
jenage

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jardin

Jsem si to dokonce googlil, nenapadlo mě, že tím myslí CV

Reagovat
Counter

Takový skoro neologismus, terry je šikovný

Reagovat
Pokahontas

Z těch nemístných,a proto nesmyslných,anglicismů by člověk opravdu -to je opravdu takový problém napsat ,,životopis"?!

Popř.aspoň v originální latinské podobě-curriculum vitae(anebo když už teda zkratku tak aspoň česky ,,cévéčko")

Reagovat
smazaný uživatel

On si asi mysli ze je desne dulezitej, pritom to nikoho nezajima, at si tam chyta treba Dada Patrasova

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby to nikoho nezajimalo, tak se o tom tolik nepise a neresi se to. Tak vytahni hlavu z te sve liverpoolske prdele.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo?

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba by jí to šlo tak dobře, jako chytat na pasece žížaly.

Reagovat
numeromis

Když by aspoň Curtois nebyl takový kokot. To by pak i pro fanoušky byla skvělá situace. Bohužel, nedokážeme se na hráče dívat jako Mou, jenom jako na stroje.

Reagovat
smazaný uživatel

to ale myslíš český fanoušky...

Reagovat
TopinB

Jaký kokot zas? To furt řešíš ten jeden komentář s Mignoletem??

Reagovat
smazaný uživatel

úplně jasný, že bude Courtois jednička a Péťa se pakuje a oni z toho dělaj takovou telenovelu... 22 let vs 32 let a kvalita stejná... Kdyby počítali s ČEchem, tak už je Courtois zpátky na hostovačce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

courtois už nemuže hostovat

Reagovat
Foppy

může, jen ne v Atléticu...

Reagovat
Arbiter

Snad si vybere Petra

Reagovat
smazaný uživatel

Courtois je díra a ten jeho obrovský potenciál bude v půlce sezóny pryč... ve Španělsku měl za jeden zápas desítky zákroků a byl v tempu, v Anglii bude rád, když se bude muset v zápase ukázat třikrát a musí to zvládnout. Bude naprosto průměrnej stejně jako na mistrovství... Chelsea bude ještě plakat... nicméně asi nikdo nečekal, že tam bude Čechíno do 45 let

Reagovat
Fernando_Torres

Tak ty ale vůbec netušíš.. Ve Španělsku měl naopak ve většině zápasů naprostý minimum zákroků, obrana Atlética fungovala skvěle a na Courtoise pouštěla právě tak ty dvě tři šance za zápas o kterejch píšeš...

Reagovat
Kang & Kodos

Schwarzer

Reagovat
smazaný uživatel

Být Čechem tak odejdu hned, on nemusí nic dokazovat, bojovat o místo s 20ti letým cucákem s Belgie, být ním tak odejdu hned, o nabídku určitě nouze nemá!

Reagovat
smazaný uživatel

Který klub hodný jeho kvalit momentálně hledá jedničku?

Reagovat
Kang & Kodos

Slovan Liberec Jinak bych mu přál PSG

Reagovat
usarny

PSG, BVB. Myslím, že by posadil Weidenfellera i Siriga...

Reagovat
smazaný uživatel

PSG nemá jedinej důvod ho kupovat a BVB ho nezaplatí.

Reagovat
smazaný uživatel

PSG jde po jménech jak nikdo jiný Spíš by to pro ně vzhledem k financím byl divný nákup BVB by byl sen.

Reagovat
usarny

JJ jméno je pro PSG hlavní... To BVB asi taky nevjde, ale bylo by to pěkné :) Každopádně jsem zapomněl na Monaco, které o něm mělo taky zájem... Ale to už bych mu víc přál to PSG...

Reagovat
Kang & Kodos

PSG taky nemělo jedinej důvod vyhodit 50 milionů za Luize.

Reagovat
Godwinson

Potrebovali stopera

Reagovat
smazaný uživatel

Stačilo neprodat Sakha, odchovance, bývalýho kapitána a rozhodně kvalitního stopera

Reagovat
smazaný uživatel

Na jeho post nemělo hráča kvalit jaký má Luiz.

Reagovat
Kang & Kodos

Myslel sem spíš ty nehorázný prachy, když podobnou kvalitu mohli mít za podstatně nižší cenu

Reagovat
smazaný uživatel

BVB nemá potřebu krátit kariéru Romanovi.. a je tam Langerak, kterýmu věřím, že zaujme jeho místo.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě právě o nabídky docela nouzi mět bude.

Reagovat
smazaný uživatel

V přípravě se Čech předvedl skvěle, ale tohle mi trochu připomíná co řekl Hank Schrader z BB Waltrovi, když byli s těma vrahama v poušti: "Ten chlápek se rozhodl už před 10 minutama."

Tak Mourinho se rozhodl už před dvěma měsíci.

Reagovat
smazaný uživatel

Čech, jediny cesky futbalista ktoreho uznavam.

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň jeden, já neuznávám ani jednoho slováka

Reagovat
smazaný uživatel

Weiss, Stoch

Reagovat
Milan.B

Reagovat
smazaný uživatel

Ironie

Reagovat
Milan.B

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

to ja tiez iba Škrtela a Hamšíka

Reagovat
smazaný uživatel

Guedé

Reagovat
smazaný uživatel

Depetris

Reagovat
Milan.B

schwarzer

Reagovat
Godwinson

Zdravy rozum napovida, ze jednoznacnou volbou je Courtois. Takze bych tipl, ze v Chelsea udelaji presne opacne rozhodnuti.;) Ale ne, tady to ani snad nemuze byt jinak.

Reagovat
Arbiter

spíš pragmatismus než zdravý rozum...

Reagovat
smazaný uživatel

ty v těchto dvou výrazech vidíš rozdíl? :)

Reagovat
smazaný uživatel

je to jasné..bude to Schwarzer

Reagovat
smazaný uživatel

Murko tam vecer drbne do brany Schwarzera a bude klud. Case closed

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho je tak vylízanej, že je radši nechá oba a bude tvrdit,že budou třeba - jako to dopadlo s Kalasem letos. Zabitej rok života k hovnu, ale na důchod vyděláno - další důvod, proč tam Čech radši zůstane v pozici dvojky, jinak by už dávno k tomu pověděl svoje nebo si vydupal přestup

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby tam byl Pepek, tak by tam postavil Torresa

Reagovat
smazaný uživatel

nespíš ? on tam je a jistojistě ho tam i dá

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby tam byl tak najde misto v zakladu pro oba

Reagovat
Manik...

Je to vůl. Měl před sezónou jasně říct, kdo bude 1, aby se ten 2. mohl zbavit a najít si místo v jiném klubu. Na konci přestupka, už o něho takový zájem nebude. Navíc bez přípravy s novým týmem

Reagovat
Manik...

*sbalit

Reagovat
smazaný uživatel

Před přípravou určovat jedničku, ave logika

Reagovat
Manik...

A ty si jako myslíš, že až včera se Mou rozhodl jo? Nehledě na to, že Čech měl přípravu lepší. Tohle bylo jasné už na začátku přípravy. Nebuď naivní prosím tě

Reagovat
smazaný uživatel

co?

Reagovat
Manik...

Co nechápeš?

Prostě Courtois byl v Mourinhově hlavě brankářská 1 už 30.6, líp ti to napsat neumím . Když je někdo nechápavej...

Reagovat
TopinB

Jelikož je to Mou, tak by mě nepřekvapilo kdyby si hodinu před vypuštěním sestav hodil mincí

Reagovat
smazaný uživatel

takhle už jen Rusko nebo Turecko - vyčpěliny s velkým platem jinam nechodí, max Čína nebo USA

Reagovat
smazaný uživatel

vyčpěliny?

Reagovat
smazaný uživatel

bez reakce ti látka prostě vyčpí.....a Čech vůbec netlačí, čeká, co mu kdo hodí

Reagovat
TopinB

To má jako vyběhnout za půlku aby dostal balón, jinak by mu to všichni házeli, nebo co ti zas leze na mozek? Nebo teda.... Co ti leze na to co máš místo mozku?

Reagovat
Manik...

vyčpěliny? Má na to chytat v předních klubech PL, PD, SA, BL...

Reagovat
smazaný uživatel

sice má ,ale nikdo ho nechce, takže to těžko prokáže

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi opravdu idiot, kdo by ho měl chtít, když má drtivá většina top klubů pořešený golmany skvěle? Navíc on ani k mání nebyl, od začátku prohlašoval, že chce zůstat.

Reagovat
smazaný uživatel

a teď bude škemrat za hostovačku ;)

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád je to jeden z top 5 golmanů světa a to dlouhodobě.

Reagovat
smazaný uživatel

a proto ho nikdo nechce z těch top klubů.....

Reagovat
smazaný uživatel

A on byl nějak k mání?

Reagovat
smazaný uživatel

tak mluví se o tom už několik měsíců. takže by žralok ňákej už dávno reagoval, kdyby ho skutečně někdo chtěl

Reagovat
smazaný uživatel

teoreticky TOP 5, ale prakticky ani TOP 20

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo o tom mluví, média?

Reagovat
TopinB

Ty vole, co se s ním bavíš, vždyť je to buď debil, troll nebo obojí

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

No, tak ti brankáři určitě něco tuší(nebo možná i ví), to není jako kdyby hodinu před zápasem Mourek řekl kdo je jednička a kdo dvojka.. Nebo aspoň teda tomu nevěřím

Reagovat
smazaný uživatel

asi na dlouho přijdeme o posledního českého fotbalistu, hrajícího ve velkoklubu

Reagovat
r.mrazik

ále...treba do toho velkoklubu petr konecne prestoupi

Reagovat
tomasinho

Reagovat
minoLFC

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bayern987

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No tak tímto komentářem fandy Arsenalu asi moc nepotěšíš

Reagovat
r.mrazik

bych e stridal po kazdym zapase...vsak oni by si zvykli

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud Čech nebude jedničkou, měl by ještě v srpnu odejít. Pořád má na brankáře pouze 33 let a reálný potenciál podávat dalších 6-7 let špičkové výkony. Kromě něj by to bylo dobré i pro naši reprezentaci. Jinak se mi absolutně nelíbí, jak se v Chelsea zachází s legendami a ikonami klubu. Ukázali to už s Lampardem, když mu ani neplánovali prodloužit smlouvu a o rok později ho nechali jen tak odejít, jako by jim to vlastně bylo jedno. Teďka reálně hrozí něco podobného i u Čecha. Hráči, kteří pro Chelsea vybojovali Ligu mistrů, 3 tituly v Premier League a řadu dalších velkých úspěchů, by si zasloužil daleko více respektu a důstojnější rozloučení s klubem, pro který tolik udělali.

Reagovat
smazaný uživatel

A Čechovi je dokonce ještě o rok méně, kdyby někdo chtěl rýpat.

Reagovat
smazaný uživatel

Zase mu ten věk nezvyšujte, před 3 měsíci mu bylo 32

Reagovat
Atlético de Madrid

S tim Lampardem je to prece blbost. Ten prvni rok tam byl tusim problem s jeho megaplatem, letos mu zase smlouvu nabídli a on ji odmitnul. Navic Cech na tom zdravotne nebude uplne dobre a do ctyriceti chyta malokdo

Reagovat
blade115

Mourinho tvrdí, že mu smlouva byla nabídnuta, Lampard a Pellegrini zas ze ne. A já v tomhle věřím spis Frankovi. S platem nebyl problém nikdy, ač je pravda, že po finanční stránce jeho odchod klubu prospěl.

Reagovat
hitZor

Tak Frankie hlavně už byl herně celkem k ničemu, to musí uznat asi každý objektivní fanoušek. V podstatě uvolnil místo Cescovi, který nám dost možná v následujících letech může vyhrát několik titulů nebo LM. Co se týká JT, tak u něho to nehrozí. Zatím hraje pořád parádně a pokud nepřijde nějaké zranění, tak si vpohodě ještě dva tři roky může odehrát bez toho, aby byl nějakou přítěží.

Reagovat
johan14

Reagovat
smazaný uživatel

Ale loni v létě před příchodem Mourinha mu nechtěli prodloužit smlouvu a prakticky jen po Mourinhově intervenci nakonec zůstal.

Reagovat
TopinB

Jooo, měli jsme Frankovi prodloužit smlouvu o pět let a nechat ho na tribuně, aby si zahrál leda tak velké hovno!!

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo se s ním třeba důstojně rozloučit a poděkovat mu za to, co všechno pro vás udělal.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Bičík se mě nezdá nějak jistej takže bych Petra klidně vzal k nám.

Reagovat
Manik...

A nevíš z čeho bychom ho platili? Nehledě na to, že má pořád na víc

Reagovat
smazaný uživatel

By hrál za pár mega na sezonu. Prachy už nepotřebuje.

Reagovat
terry

Mluvčí @chelseafc pro @Radiozurnal1: "K bran.jedničce a osudu @PetrCech se vyjádří kouč Mourinho až po zápase v Burnley. Jinak no comment."

https://twitter.com/hosekj/status/501291311371407360

Reagovat
Arbiter

Což nic neznamená.

RŽ: "Kdo bude brankářskou jedničkou?"

CFC: "Mourinho se vyjádři po zápase, do té doby no comment"

RŽ: "A jaký osud čeká Petra Čecha?"

CFC: "Mourinho se vyjádři po zápase, do té doby no comment"

Reagovat
terry

Já neřikám, že to něco znamená.

Reagovat
smazaný uživatel

Jedničkou Čechíno, pan Švarc onou logickou dvojkou a T. C. se bude v klidu rozchytávat v béčku :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Jako přál bych to Čechinovi ale je jasný kdo bude chytat, navíc mám Courtoise v dreamteamu na fantasy premier league doufam že vychytá hodně nul, zároveň ale nemusim Chelsea tak by mohli hrát 0:0 klidně celou sezónu

Reagovat
smazaný uživatel

obávám se,že 4ech bude sedět a Mourek ho ani nepustí pryč,rád bych se pletl

Reagovat
cetto

Když podle trenéra má CHelsea dva ze tří nejlepších golmanů na světě, tak kdo má být ten třetí? ter Stegen? Akinfeev?

Reagovat
smazaný uživatel

Neuer

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

To myslím sám někde říkal a já bych s tím i souhlasil.

Reagovat
fajdax

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
johan14

buffon

Reagovat
smazaný uživatel

Dva roky zpátky měl dva nejlepší v Realu.

Reagovat
smazaný uživatel

ha ha ha fakt ne. Iker z formy a Lopez nikdy top golman nebyl

Reagovat
johan14

To sa teda mýliš, Lopez bol super.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

ani jeden z tych co si napisal nepatri ani do top5

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

chybí ti před tou 5 jednička, možná dvojka

Reagovat
cetto

No vždyt proto se ptám. To jsem tam plácl jen dvě jména od boku..

Reagovat
icka

Reagovat
kubys

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Akinfeev

Reagovat
Coutinho10

kdyby dal Cecha, tak by ukazal charakter

a s Markem by ro rozsekal (to by si vsechny neskutecne povodil), ale to je bohuzel nerealny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
smazaný uživatel

další důvod proč bude chytat Belgičan je E.Hazard.. jasný jak facka. Každý trenér je happy, když k tahounovy přidá někoho ze stejný země. Byl jsi dobrý Péťo. ..papa

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle myslíš vážně?! Jestli ano, tak se jdi léčit...kolik je v City Pob.Slonoviny a kolik bylo v Liverpoolu Uruquayců. Tohle je solidní sračka co z tebe vypadla.

Reagovat
smazaný uživatel

je to jeden z důvodu pinďo je to teď moderní

Reagovat
smazaný uživatel

Blbost....nehorázná kravina!!

Reagovat
johan14

Čech je super brankár, no José buduje tím na budúcich 10 rokov, a tam jednoducho nepasuje. Tento rok bude kryť chrbát a v lete bay bay.

Reagovat
smazaný uživatel

Jose buduje tým na příštích 10 let Mourinho style

Reagovat
johan14

A kto podľa teba vybudoval ten tím, čo vyhral LM?

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

a scouseři mají nového otloukánka

Reagovat
minoLFC

prečo? čo mal napísať?

Reagovat
travis joe

Reagovat
smazaný uživatel

On tam teď poslední dobou strašně perlí.

Reagovat
minoLFC

nechápem, čím perlí ...veď iba jednoducho odpovedal na otázku niekoho, kto si chcel rypnuť do Gerrarda...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi poslední dobou strašně natvrdlý, jde o to jestli schválně nebo omylem.

Reagovat
minoLFC

No keď to hovoríš ty. Vtipná je možno tá otázka, ale čechova odpoveď je úplne normálna, takže by ste tu z neho nemuseli striekať a písať že perlí aj keď hraje vo vašom klube.

Reagovat
smazaný uživatel

A že si z těch x tweetů vybral zrovna tenhle vtipný ti nedošlo? To stejné minule....

Reagovat
minoLFC

takže to je vtipné, že si vybral nejaké tie tweety? vám stačí fakt málo(už vidím opäť ten váš ošial, keď Torres opäť skóruje) ...ja som mrknul ten jeho učet a on tam odpovedá na všetko možne...evidentne nemá čo na práci

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby tohle udělal Gerrard, tak tu z toho serete týden, zase z toho nedělej kovbojku.

Reagovat
minoLFC

Čech ostane u Rusa...ale nie v Anglicku

Reagovat
smazaný uživatel

ZENIT

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Očekávám start Belgičana. Pokud ne, tak nejspíš podobný scénář jako s Llorisem - ještě letos tou jedničkou bude.

Reagovat
cetto

Čechova velká nevýhoda je, že patří do takové té starší golmanské garnitury. Dnešní fotbal vyžaduje, aby golman měl skvělou hru nohama, aby dokázal hrát stopera, byl rychlý, měl kvalitní rozehrávku, dokázal jednat pod tlakem a třeba i udělat nějakou zasekávačku, obejít otravujícího útočníka atd. Ač se mi tento trend nelíbí, tak bohužel, tohle Courtois dovede, zatímco Čech ne. Čech má sice možná nejlepší reflexy na světě, ale faktem je, že jeho výkopy jsou katastrofální. A tohle, troufám si říct, ho bude stát místo v základu .)))

Reagovat
smazaný uživatel

No tak Čech má teda rozhodně lepší hru nohama než Courtois

Reagovat
smazaný uživatel

Čechova hra nohama je vyloženě tragická no a s tim trendem furt, to že Neuer párkrát vyběhne, tak z toho nedělejte hned celosvětovej trend. Nějak jsem si nevšim, že by ostatní brankáři běžně dělali zasekávačky útočníkům.

Reagovat
cetto

viz jeho zasekávačka co skončila golem a nebo jeho pravidelné výkopy na tribunu Neuer není zdaleka jediný, na MS takhle hrála možná třetina golmanů. Aktuálně si vzpomínám na Navas, Sirigu, Cillessen, Howard, Benaglio

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no, ale Frackova deviza tohle taky dvakrát není.

Reagovat
hitZor

a co ta klička, co udělal chicharitovi?

Reagovat
smazaný uživatel

Původně jsem na to chtěl reagovat, ale když vidim ty tvoje blafy ještě dole, tak chápu, že nemá smysl se s tebou dohadovat o pravdivosti tvých tvrzení, když ti jde jen o neuznávání Čechových kvalit...

Reagovat
božský John

Cech casem do PSG, Sirigu do Juve za Gigiho

Reagovat
smazaný uživatel

Sirigu je moc starej na nahradu Gigiho. Buffon ma v planu chytat jeste par let. Nemyslim si, ze by ho za ty dva tri roky nahrazovali rekneme 30 letym nastupcem. Spis v tomto verim jednomu z dvojice Leali (Juve), Bardi (Inter).

Reagovat
smazaný uživatel

Perin, ámen.

Reagovat
Zark

Scuffet, kámen.

Reagovat
Swarley

Čech je velkej sympaťák, tak je to těžké rozhodování...na jednu stranu bych mu přál, aby pokračoval v téhle úžasné kariéře v Chelsea a stal se opravdu legendou PL, ale na druhou stranu je to stále Chelsea a já si ho celou dobu přeju v jiném týmu...uvidíme, sám jsem zvědavej, jak to dopadne

Reagovat
Whitemedia

On už legendou PL dávno je

Reagovat
Swarley

no a právě teď si vem, kam by se mohl posunout, kdyby ještě takových třeba 7 let za Chelsea chytal...samozřejmě, že legendou už je, ale tak proč to ještě nevylepšit...

Reagovat
Jardin

Reagovat
cetto

Jak málo stačí k tomu, aby se stal člověk legendou

Reagovat
Swarley

tak pár zápisů by už měl

Reagovat
smazaný uživatel

To si děláš prdel ne, co měl ještě v PL víc dokázat?

Reagovat
smazaný uživatel

aspon jeste ty nuly... chybi mu jich uz jen par.

Reagovat
cetto

Tak já nevím no, legenda je pro mě třeba Charlton nebo Shearer. A když se bude hodně snažit, tak se jí může stát ze současných hráčů třeba Rooney. Ale to je pak spíš o tom, ja kdo chápe definici "legendy". Brát Čecha jako legendu, tak by to muselo bejt dalších 300 hráčů...

Reagovat
smazaný uživatel

A když si z těch legend vezmeš jenom brankáře, tak kolik z nich bylo lepších než Čech?

Reagovat
johan14

Gordon Banks, Ray Clemence, Peter Shilton napr. Ale Čech tam patrí tiež.

Reagovat
kubys

Tak za prvé - bavili jsme se o PL. Za druhé, nechci Clemence a Shiltona shazovat, ale ti Čecha ubijí maximálně dlouhověkostí.

Reagovat
johan14

Aj kvalitou

Reagovat
kubys

To si nemyslím. Určitě ne u Shiltona.

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to by mě zajímalo jestli si zažil jejich éru nebo tu vypisuješ jenom ty, kteří jsou obecně považovaní za legendy a hned je dáváš nad Čechem, i když si je viděl max. tak na youtubeku...

A taky jsme se bavili o PL, samozřejmě..

Reagovat
johan14

Samozrejme v tej dobe nebolo možné sledovať toľko zápasov ako teraz, no videl som ich na Banks MS 1970, Clemence 3x finále EPM, Shilton 2x finále EPM + ME 1988, MS 1986 a 1990.

Reagovat
smazaný uživatel

Hezký, další historik na EF po Puskasovi. Tak tedy asi budeš vědět o čem mluvíš, ale to nemění nic na tom, že Čech je možná nejlepší brankář v historii PL.(jedním z nejlepších je bezpochyby)

Reagovat
maxton

lol tak to si myslia snad len Cesi ze Cech je najlepsi brankar v historii PL,

Reagovat
smazaný uživatel

PL...

Reagovat
Mada

Reagovat
kubys

Jsi debil?

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi kokot

Reagovat
Josifek

Reagovat
vitasrp

Je pravda, že takovou kariéru udělal v PL v podstatě každej druhej brankář..

Reagovat
smazaný uživatel

Nechtěl bys něco udělat s diskuzí pod cfc-cz? Popřípadě nějak kontaktovat Alexe? Jde to stále více z kopce a moderátor nemá práva k tomu, aby dával bany...

Reagovat
Whitemedia

víťa s tím nic neudělá a Alex o tom dlouho ví, jen je mu to jedno Jediná rada, nechoď tam

Reagovat
Arbiter

já už tam třeba nebyl snad několik let To raději fórum, i když to poslední dobou docela graduje i tam

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vy jste ta "elita", co má své fórum, no.

Reagovat
hitZor

Občas to fórum pročtu a je to jedna hádka vedle druhé, většinou o naprostých prkotinách

Reagovat
Arbiter

je to tak, no Ale občas jsou tam náměty k zamyšlení

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to je velký problém, 80% diskutujících je úplně v pohodě, ale zbytek 20% jsou jen trollové nebo děti, co se nudí. Články jsou super, ale tihle zásírači to celé kazí, což celkově kazí dojem naší komunity.

Reagovat
Talker

Jediné, co ti Alex řekne je, aby ses zaregistroval na forum Bohužel není asi prostor pro to s tím něco udělat vzhledem k počtu lidí, příspěvků a struktuře diskuze.

Reagovat
Mada

A další blbec co chce být zajímavý.

Reagovat
Pigeon

TLDR, stačila expreska

Reagovat
smazaný uživatel

Ono se klidně může stát, že začne Courtois a podá špatný výkon a příští zápas v bráně opět uvidíme LEPŠÍHO Čecha

Reagovat
smazaný uživatel

Už od začátku je jasný, že to bude Courtois. Přál bych jenom Péťovi, aby co nejdřív odešel do sympatickýho týmu.

Reagovat
risk je zisk

On uz je v sympatickem klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak určitě

Reagovat
smazaný uživatel

spolu s Tottenhamem - dva týmy nejvíc na pěst

Reagovat
Manik...

Za Tottenham , Za Chelseu

Reagovat
risk je zisk

A co ja s tim, ze mas nejake osobni problemy s temito kluby :).

Reagovat
smazaný uživatel

osobni sazkarske problemy, Chelsea v 90.kách mi zkurvila prohrama s Tottenhamem několik kvalitních tiketů

Reagovat
Mada

Když neumíš sázet tak to nedělej.

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
FUnk

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Spalovač šancí

Courtois zatím výkonnostně na Čecha nemá. Na druhou stranu Chelsea potřebuje, aby chytal a současně se sžíval s prostředím klubu. Reálně to tedy vypadá, že Courtois bude v "B" + odchytá všechny anglické poháry a zápasy LM proti slabším soupeřům. Čech bude chytat PL a těžší zápasy v LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíše opačně. Čech na něho nemá.

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

už tak dva roky a na Neuera neměl už v den jeho narození. Než stihl Čech předběhnout Buffona a Casillase, tak se sám nechal předběhnout další generací

Reagovat
Spalovač šancí

Čech je lepší na brankové čáře, má lepší výkopy a lepší práci s vysokými míči (sic!). Courtois je lepší ve výbězích, v rozehře (obecně v té stoperské části brankářského umění). Navíc pro Čecha hovoří znalost defenzivního systému a jeho organizace.

Reagovat
smazaný uživatel

A zapomněl jsi, že Courtois není chyber. Stačí si vzpomenout na loňský zápas PSG vs. Chelsea. Příště už nemusí mít takové štěstí...

Reagovat
mojmira

jasně Courtois na to nemá, v zápasech při cestě do finále LM ho taky nahrazovala jasná jednička v dresu Atletika

Reagovat
Spalovač šancí

Na co nemá?

Reagovat
smazaný uživatel

jakože nic proti Čechovi, ale přesně tyhle důvody-to že je Courtois mladší atd...mělo dojít Čechovi a spol. už kdesi v červenci, teď už měl být uplně někde jinde a chytat jedničku, takhle na něj "zbyde" PSG...což není tak špatné-francouzky by měl ještě umět a tým mají vyníkající....

ale poslední 2 měsíce se tady řeší, kdo bude chytat a podle mě je to jasné už dávno...

Reagovat
smazaný uživatel

CO mu mělo dojít? Že radši vyklidí pole bez boje, když může být jednička nevím ještě klidně 5 nebo 7 let?

Uplně to vidím "Jéééé přichází COurtois, není sice lepší, ale je mladej, radši uteču do Realu."

Reagovat
cetto

Myslím, že je lepší vyklidit pole bez boje než následně počítat velké ztráty teda aspon já to tak vždycky dělám a je to takticky mnohem lepší, než bojovat s větrnými mlýny

Reagovat
smazaný uživatel

super no, kdo uteče ten vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

dokud ho nevyhoděj security, tak tam bude smrdět za ty prachy- typický Čech

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kubys

Reagovat
cetto

Ale takhle to nemůžeš brát. Když se vzdáš boje o ženu, protože máš příliš mnoho konkurentů, tak to není žádná prohra. Je na světě dalších x milionů žen, u kterých se to podaří. Na druhou stranu budeš bojovat a třeba ztratíš rok života a nic z toho.

Čech, kdyby bejval odešel, tak to pro něj mohla být naopak výhra. Měl by jistý post jedničky v nějakém jiném neméně kvalitním klubu a nemusel by řešit nějaký boj o svý místo. Takhle, sice možná vyhraje a bude chytat dál, ale pokud ne, tak ho to bude hodně stát.. Jinými slovy i útěk může znamenat výhru viz ten borec, co šel na hostování z Arsenalu do Wiganu a vyhrál pohár..

Reagovat
johan14

tak to si vyber nejakú 100 kilovú šeredu, a nemusíš bojovať vôbec

Reagovat
Josifek

Reagovat
cetto

Omg nedokážeš to zpracovat a převést na tuhle konkretní situaci, ve který je Čech? Každý soudný člověk musí uznat, že jasná volba je Courtois. To přirovnání jsem použil jen pro naprosto absurdní situaci, kdy balíš holku, u který je předem jasný, že ji nemáš šanci získat, ale tobě to ani po půlroce nedochází...

Reagovat
johan14

Lepší nejaký pokus ako žiadny. Curtoise je jasná voľba, o tom žádná

Reagovat
cetto

No a zde se naše názory rozchází.. Nevidím prostě jediný logický a smysluplný důvod, proč bojovat ve válce, která je předem prohraná. Ale tak lidé jsou různí no

Reagovat
johan14

Rusi vyhrali, a bola to skoro prehraná vojna a Vietnamci jak by smet, tak vyndej tu flintu ze žita

Reagovat
smazaný uživatel

A tady se asi zase rozchází názory tvé a Čechovy - on tu válku jako předem prohranou zřejmě nevidí.

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
Lifted

Ty jsi koukám těch holek asi sbalil už tucty :

Reagovat
cetto

Ne, za posledních 10 let od svých 18ti jsem nesbalil ani jednu

Reagovat
Lifted

Tak je něco špatně ne?

Reagovat
Mada

A co začít používat mozek hm?

Reagovat
cetto

Copak si stěžuju? Jediný, co jsem řekl, bylo, že bejt na Čechově místě, tak se nepouštím do předem prohrané bitvy. Že se to stočilo až upe někam jinam, to není můj problém...

Reagovat
smazaný uživatel

Strašně rád bych si s tebou pokecal, ale neumim řeč paniců...

Reagovat
cetto

Zajímavý, že každej, hlavně na internetových diskusích, mě zná líp než se znám já sám

Reagovat
smazaný uživatel

No tak když si tady nedávno brečel, že nemáš holku, nebo nevíš jak jí sbalit, tak se nediv

Reagovat
cetto

To ze mě dělá panice? Nebo to, že ze sebe nejsem ochoten dělat kokota? Mám kámošky, vím jak se ke svým klukům chovaj, jak o nich mluvěj..tohle není to, o co stojím Bohužel dívek, který si svýho kluka váží, nepomlouvají ho, nehledají na něm každou špatnost, respektují ho, nepovyšují se nad něj atd je v Ostravě kurevsky málo. A jsou určitý věci, na kterých si zakládám a přes který nejede vlak

Mám už svůj věk a byly časy, kdy jsem tyto věci neřešil a vojel jsem každou, která mi přišla pod ruku, ale tohle je pryč, takže to, že jsem zásadový a že si myslím, že bojovat s větrnýmy mlýny nemá smysl, ze mě nedělá panice

Reagovat
Lifted

Ale tak aspoň tam máte pěkný výhled na more.

Reagovat
johan14

Reagovat
kubys

"Mám už svůj věk" A kolikže ti je 23-4?

Reagovat
cetto

29?

Reagovat
kubys

Nepsal jsi náhodou nedávno, že jsi na VŠE?

Reagovat
Mada

Todle ti nikdo neuvěří.

Reagovat
Mada

Reagovat
božský John

Ses posranek no

Reagovat
Mada

Takže si srab a blbec.

Reagovat
smazaný uživatel

když to řekneš takhle, tak to zní dementně, neříkám utíkat, ale prostě jak to nakonec dopadlo? Čech chytal v přípravě víc minut, výkony, až na ten jeden roh, měl super a kdo bude dnes chytat?

Reagovat
smazaný uživatel

Aj keď mi je Čech veľmi sympatický a teda aj po väčšinu môjho ,,fandenia" Chelsea chytal vždy on, tak nastal čas na zmenu. Futbal je predovšetkým biznis a kto nerozmýšľa ekonomicky, tak v dnešnom futbale nemá šancu uspieť.

TC prišiel z Genku do Chelsea v roku 2011 za necelých 8 mill. libier s nálepkou futbalový talent. Po mega-úspešných hosťovaniach sa vypracoval na jedného z najlepších brankárov sveta. Pokiaľ chce Chelsea patriť medzi najlepšími mužstvami, tak logicky musí zamestnávať najlepších hráčov. V prípade TC platí pravidlo ,,za málo peňazí veľa muziky" a je vysoko pravdepodobné, že táto investícia môže byť pre Chelsea v budúcnosti pretransformovaná do ďalších trofejí...

Na opačnej strane PČ má svoje najlepšie brankárske roky za sebou, resp. sa k tomu nezadržateľne blíži. Chelsea ho kupovala za 11,5 mill. libier a pokiaľ by nechcela na tomto transfere stratová, tak by ho mala čím skôr predať. Myslím, že 20 mill. libier by bol ochotný zaplatiť kde- kto...

Predajom Čecha bude brankárska otázka vyriešená na nedohľadne dlhú dobu. Prípadným predajom TC, by sa brankárska otázka do 5tich rokov určite otvorila a je veľmi nepravdepodobné, že by dovtedy Chelsea objavila ďalšieho ,,TC".

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepší golman světa stál 18.mil. eur, pochybuju, že někdo dá za o 10let staršího golmana 20

Reagovat
Lifted
Reagovat
smazaný uživatel

Najlepší gólman? ktorý?

Reagovat
johan14

Buffon

Reagovat
smazaný uživatel

h8 zrejme myslel iného. Neviem prečo ale zrejme narážal na Neuera, ale to je naozaj len môj odhad...

Reagovat
johan14

Tak pre mňa lepší od Buffona bol len Ubaldo Fillol a možno Jean Marie Pfaff, Ivo Viktor a Peter Schmeichell boli na jeho úrovni.

Reagovat
Lifted

Buffon became the most expensive goalkeeper in history in 2001 when he joined Juventus from Parma for €45 million (£32.6m)

Reagovat
smazaný uživatel

Čech je legenda, doufám, že bude chytat on, pokud ne, tak doufám, že odejde. Nemá smysl, aby v nejlepších letech leštil lavičku. Chelsea prý stačí 13 miliónu eur. Jinak jsme prý teď koupili dalšího talentovaného brankáře, který se má vydat ve stopách Courtoise, takže abysme za pár let neviděli opět souboj o jedničku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja stale nedokazem pochopit tu casto opakovanu stereotypnu rovnicu, ze brankar nad 30 = najlepsie roky za sebou

Reagovat
smazaný uživatel

Potom asi nevieš čítať ty vemen lúpe

Reagovat
smazaný uživatel

20 mil liber ti za nepotrebnou dvojku s vysokym platem nikdo neda. mozna na zacatku sezony kdy hledaly top kluby golmana. nikdo u neví jak je na tom přesně zdravotně a kolik dalších let bez problému vydrží na vrcholu. van der saar se v jeho veku pomalu ''rozkoukaval'' a do united přišel až v 35ti. já osobně bych jako dvojku volil TC ale s čechem bych takhle nevyjebal a nechal ho jít hned

Reagovat
HorajzmAmmann

Azevedo přestoupil do Šachtaru Doněck

Přiznám se, jako baníkovec bych potřebovat celý článek s fotkou, jednou dostanu infarkt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
VasAFC

Ty vole ja málem taky

Reagovat
smazaný uživatel

Chápu, že je to pro tebe složitý, ale pokus se přečíst ten článek celý! Držím palce a pak napiš jak se ti to povedlo rozluštit!

Reagovat
HorajzmAmmann

hlavně že ty jsi pochopil jak jsem to myslel ty Sparta Praha Pride

Reagovat
smazaný uživatel

Človělk si trošku rejpne a hned je terčem útoku

Reagovat
TopinB

Protože rýpání je mírumilovné a nikdy nikoho nenasralo

Reagovat
Miguel19

200 pro CFC

Reagovat
fajdax

Reagovat
TopinB

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea je mi u prdelky. Ale strašně moc to Petrovi přeju. Ve výsledku, nezáleží na tom kdo začne v bráně proti Burnley, ale kdo bude opravdovou jedničkou v sezóně.

Reagovat
Josifek

Né že by to nebylo zajímavé téma, ale tohle už je taky skoro "nekonečná" bulvární story, aspoň že po dnešku bude asi jasno. Každopádně mám z toho pocit, že jednou ještě svým vnoučatům budu vyprávět, jak tehdá Čech svedl lítý a hrdinný boj s Courtoisem o post jedničky v Chelski...Petr je dle mého pořád lepší a větší jistotou, ale nemá smysl, aby byli naráz v klubu oba, navíc budoucnost klubu v bráně je jasná, kdo jí dříve či později bude, myslím, že i pro Čecha by nové angažmá mohlo být zajímavou sportovní výzvou, i když on je asi spíše konzervativní a raději by zůstal..

Reagovat
terry

No jo, nekonečná story to je, ale zrovna tohle je na českym internetu zcela opodstatněně. Navíc na EF ještě nic takovýho nevyšlo, pokud vim. Ale on tady stejně každej bude rozebírat, že ten třetí nejlepší brankář je Ochoa, tak je to jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

Môžete mi prosím povedať odkiaľ sú tie informácie že Petra Čecha chcel Real a Barcelona? Pretože ja som to nikde nenašiel, že by sa tieto kluby oňho toto leto zaujímali, ale netvrdím že mi to nemohlo uniknúť.

Reagovat
johan14

kecy a bulvár

Reagovat
Lifted

Real ani náhodou.

Reagovat
minoLFC

tie informácie boli z tej doby, keď tam ešte neprišli iní brankári

Reagovat
smazaný uživatel

Ale veď už dopredu sa vedelo koho Barcelona kupuje a Real brankársku otázku riešiť tiež nechcel.

Reagovat
minoLFC

a to bránilo blváru písať články Čechovom prestupe tam?

Reagovat
smazaný uživatel

Nie, ale v diskusii som tu čítal, že ak by to vedel skôr, mohol ísť do Realu, Barcelony... tak som bol zvedavý či tu bol aj nejaký oficiálny záujem.

Reagovat
smazaný uživatel

v Realu by byl trojka

Reagovat
fajdax

Iker s Navasem by se do branky už nepodívaly

Reagovat
Manik...

... holky jedny

Reagovat
smazaný uživatel

Cech a Courtois dva z nej trojky?

Neuer, Ochoa, Iker, Lloris, Buffon, Akinfeevm, Handanovič, Sirigu, Weidenfeller !!! Mozna z desitky, ale neblaznete zase...

Reagovat
johan14

Akimfeev

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, co tam sereš toho Ochou! Jeden turnaj a je to hvězda...běžte s těma kometama do hajzlu

Reagovat
cetto

+ 2 roky hodnocen jako nejlepší golman ve Francii, bez kterýho by Ajaccio skončilo poslední s deseti bodama

Reagovat
božský John

Skoncilo posledni s triadvaceti a 71 obdrzenejma golama

Reagovat
cetto

Což nic nemění na tom, že další 4 goly v každým zápase chytil

Reagovat
božský John

Nemeni no. Mel skoro 2 goly na zapas. A vyneslo mu to dokonce (!!!!!!) angazma v Malaze

Reagovat
smazaný uživatel

Kazdej neni zlatokop a dokonce jsou i lidi ktery si vyberou klub podle svejch sympatii a serou na tvuj nazor...jestli je Barca lepsi nez Malaga nebo ne

Reagovat
božský John

Myslis, ze v Malaze hraje za par korun? Pochybuju. Penize tam ma urcite velmi slusny. Pokud je tak dobry, tak by naprosto logicky mel chytat v nejakym velkym tymu. Protoze ti nejlepsi proste hrajou v nejlepsich tymech.

Reagovat
kubys

Můžeš mi říct kdy? Nějak nevidím, že bys to měl podložené...

Reagovat
cetto

Hrát za nejlepší obranou tě nijak neprověří. Ochoa byl skvěle hodnocený, bez něj by naprosto jednoznačně sestoupili už o rok dřív. Ajaccio je kvalitou na úrovni druhý poloviny L2 a Ochoa byl fakt jediný, kdo ten tým držel nad vodou. Ale je jasný, že žádnou cenu vyhrát nemohl se sedmdesáti inkasovanými goly, ale to nic nemění na tom, že v každým zápase je zachranoval. Nemůže za to, že celej zbytek týmu ho nechal na holičkách

Reagovat
smazaný uživatel

Hrát za nejlepší obranou tě nijak neprověří

To je ale chujovina. Za dobrou obranou to má právě golman mnohonásobně horší, protože v těch chvílích kdy ta dobrá obrana zaváhá on musí něco předvést a ten tým podržet. Když na tebe jde 30 střel tak se vždycky chytá líp než 5-6 za zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

??? Minulý dva roky to byl Sirigu a letos Enyama...kámo tohle ti neprojde, prostě je to kometa MS a vy se z toho můžete posrat. Tahle kometa záhy vyhasne. Nevěřim mu ani náhodou

Reagovat
cetto

hele já taky, kromě Buffona a Abbiatiho neznám jedinýho golmana z italské ligy, takže si fakt netroufnu tvrdit, jak na tom kdo je. Očividně jsi na tom podobně s Francií...

Reagovat
smazaný uživatel

z francie znám jen ty co se o nich píše a nebo ty co jsou z lepších týmu a obojí znamená že máš kvalitu, ano můžeš za zápas chytit 15šancí, ale když dostaneš 3fíky tak nejseš za top golmana ale za šaška a otloukánka. A ani v tý Malaze nemý jistej základ...podle mě jsou tyto hráči přeceňovaný

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně Iker a Akinfejev, to je jako pěst na oko. Ochoa? Že se toho o něm hodně vědělo, než se mu povedlo mistrovství.

Reagovat
cetto

Že ty o něm nevíš...

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, je to tak skvělý brankář, který neměl jisté ani angažmá a nakonec s radostí přijal nabídku od Malágy, která nemá velké ambice.

Reagovat
smazaný uživatel

Az si nekdy pustis jinej tym nez Spartu nebo Chelsea tak zjistis ze ve svete chyta i nekdo jinej nez o kom mluvi Mourek

Reagovat
smazaný uživatel

jj slyšel jsem jak Mou vyzdvihoval kvality Bičíka...hele prostě si to s tím seznamem přestřelil!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Divím se, že jsi tam nenepsal rovnou Reinu...

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Ochoa Ještě před MS si nevěděl kdo to je

Reagovat
smazaný uživatel

To si myslis mozna, ty ale Ochoa patri k TOP golmanum min. 5 let. Ze ho ty neznas neznamena ze ho nikdo nesleduje. Je to jen tim ze hraje v prumernych klubech, ale jak nekdo hraje za Chelsea tak musi bejt ihned nej na svete... Cech zrovna byl celou karieru samej kiks jen stal za vic nez solidni obranou:) v repre uz to bylo neco jinyho

Reagovat
smazaný uživatel

To mi chceš říct, že už 5let předvádí skvělý výkony a nevšimnul si ho žádný top tým? A s těma dalšíma co si psal...Iker, sezóna bez zátěže + katastrofální MS, Akinfeyev je dlouholetou stálicí CCKA, ale myslíš si že top golman uďělá tolik lacinejch chyb jako on? Handanovič - extalent na kterýho se taky nemůžes spolehnout. Viděl bych to takle 3top golmani, 2kvalitní a 3průměráci

Reagovat
božský John

Jj a neprustrelny Ochoa, lepsi jak Cech, spad s Ajacciem do druhy ligy a dostal pres 70 golu, to je parada. Navic neni o tolik mladsi a zmoh se zatim jen na blbou Malagu

Reagovat
božský John

*reakce na paliniho

Reagovat
cetto

Ono to Ajaccio bude letos rádo, pokud bude hrát vůbec důstojnou roli v L2...

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný

Reagovat
Josifek

Ochoa

Reagovat
cetto

Demence zdejších lidí mě někdy udivuje. Že zde nikdo nesleduje L1 je jasný, ale nemusí hned každej shazovat Ochou. Neřeknu ani popel, kdybys tady napsal Navase a následovaly by podobný komenty - toho skutečně asi moc lidí před turnajem neznalo, navíc toho má odchytáno celkem málo. Ale zrovna Ochoa je fakt prověřený

Reagovat
smazaný uživatel

neres tady kazdej zna fotbalistu podle fify nebo manazera:) a dobrej muzes bejt jen kdyz chytas za chelsea nebo barcelonu

Reagovat
smazaný uživatel

proč demence? Nikdo nenapsal ani slovo o tom, že Ochoa nemá kvalitu...ale nazvat ho top golmanem je dost přehnaný! Co jsem viděl tak má dobrej reflex, ale jinak že by vyčníval, tak to ne. Podle mě je to průměrák...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som videl dost pravidelne pred rokmi chytavat este v CF America, kde bol fantasticky, L1 som nesledoval, ale to, ze na MS bol vyborny, nie je ziadna nahoda ci zhoda okolnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Reagovat
kubys

Wiedenfeller, Akinfeev, no ok... Drogy jsou špatné.

Reagovat
Manik...

Ochoa, Iker, Lloris, Buffon, Akinfeevm, Handanovič, Sirigu, Weidenfeller

Buffon leda před 10 lety, Iker před 5-6, zbytek nikdy...

Reagovat
smazaný uživatel

Gigi stále a pořád v top 5...nikdo nemá vyrovnanější výkony než on(myslím tím ty dlouhodobý)!!!! Lloris se dá počítat mezi TOP golmany, Iker potřebuje víc chytat...zbytek kvalitní, nebo průměrný

Reagovat
bayern987

Gigi

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
HorajzmAmmann
Reagovat
smazaný uživatel

buran

Reagovat
r.mrazik

OT: jak tu minule nekdo daval video z novy Fify,tak takhle vypada novy basket od 2k sports...

https://www.youtube.com/watch?v=klN2MPOQKPY&feature=youtu.be

a co se tyce pohybu hracu,tak je to oproti tomu fotbalu jak nebe a dudy...

Reagovat
smazaný uživatel

2K dělá to nba bombově no.. hlavně i ty módy maj propracovaný suprově. Ale já se stejně nejvíc těším na NHL. To bude prostě bomba.

Reagovat
r.mrazik

nhl se mi zatim libi od EA taky nejvic

Reagovat
smazaný uživatel

Čech -> Trabzonspor

Reagovat
božský John

Furt mi ti hraci s micem prijdou jak roboti. Pohybujou se hrozne ostre, mic maj prilepenej na rukou, ten odskok pri tom pohybu nebo nejakym manevru mi prijde hrozne neprirozenej, jak kdyby meli jojo a ne mic

Reagovat
božský John

*do pici uz ..reakce na mrazika

Reagovat
r.mrazik

asi to neni uplne dokonaly,ale oproti tomu fotbalu mi to prijde mnohem lepsi

Reagovat
kubys

Moje řeč.

Reagovat
terry

Když koukám na náš rozpis, napadla mě jedna věc, která by to celý výrazně ulehčila. Courtois dnes nastoupí, Mourinho po zápase oznámí, že jedničkou bude Belgičan a že si Petr Čech může hledat nové angažmá. O víkendu nastoupí proti Leicesteru na Stamford Bridge Čech a dostane se mu takové pocty, jsou si zaslouží v klubu málokdo, vlastně na jednoho nikdo. To, co nedostal Lampard. Aspoň takhle by to mohl klub "žehlit". Vážně by mě takový odchod potěšil.

Reagovat
johan14

zostanú obaja, sezóna je dlhá a zranenia prichádzajú, bohužiaľ

Reagovat
terry

V případě zranění máme Schwarzera.

Reagovat
smazaný uživatel

Máme v týmu ještě Schwarzera, který bohatě na pozici číslo 2 stačí. Je zbytečný, aby legenda klubu seděla.

Reagovat
johan14

Máš pravdu, ale Peter Čech je iná kvalita. José mal aj Reale 2 špičkových brankárov, keby Iker trochu spustil nos a nekecal cez svoju kámošku do médíí, tak Mou nie je Chelsea. Ja teda úprimne hovorím: Vďaka Iker.

Reagovat
smazaný uživatel

Casillas+Lopez je jako Čech+Schwarzer, ne Courtois+Čech.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

lampard to oslavi jak prijede se city

Reagovat
minoLFC

Reagovat
Usty

To by bylo sice krásný, ale stát se to nemůže, no...

Reagovat
terry

A teda jedna věc mě bude skutečně mrzet. Že Čech nedosáhne na ten absolutní rekord v počtu nul v Premier League. Podle Wiki mu do Jamese chybí devět nul, takže zhruba jeden podzim. Navíc by to Čech zvládl za rekordně nízký počet zápasů, na Jamese by nahrál přes 200 zápasů, což je neskutečný. Teď má průměr čistý konto každý druhý zápas. I bez toho rekordu bude brán jako jeden z nejlepších gólmanů, které Premier League poznala, ale tohle by byla skutečná třešnička na dortu. Pak už by dokázal všechno.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

vzpomínám si, jak loni Mou tvrdil, že Čech ten rekord překoná...

Reagovat
terry

Jojo, tady: http://bit.ly/1uMB148

Ale co se dá dělat.

Reagovat
Arbiter

nechme se překvapit

Reagovat
REPLIKATOR

Neboj, Courtois ten rekord překoná

Reagovat
Liquid

doufám, že dnes Mourinho všechny doběhne, a na hřišti slabých Burnley dá do branky Schwarzera

Reagovat
smazaný uživatel

Ať se Mourinho rozhodne jakkoli, vždy to bude z jednoho pohledu správné rozhodnutí a z druhého špatné... Nelehká volba, osobně bych ale volil Courtoise, ač Čech patří mezi moje nejoblíbenější fotbalisty vůbec...

Reagovat
smazaný uživatel

no bude to zajímavý. pokud dneska bude chytat Čech tak jsem zvědavej za jak dlouho začne Courtois prskat. A pokud pokud Čecha posadí tak s nim neuvěřitelně vyjebal a po tom co pro ně udělal je to smutný. kdyby mu na začátku řekl že si může hledat nový klub tak bylo volno v realu i barce a i jiný top kluby by se tomu přispůsobily. takhle už by neměl moc možností. a rozhodně si nemyslim že o tom kdo bude chytat rozhodla příprava.tyhle dva hráče rozhodně neni třeba testovat jako hráče v poli.

Reagovat
Arbiter

Je třeba otestovat jejích psychickou připravenost, jejích psychickou odolnost, to je pro brankáře to nejdůležitější...

Reagovat
smazaný uživatel

tjn ale čecha neni třeba testovat. a courtois má za sebou už taky velký úspěchy a je na jeho věk mega zkušenej. podle mě u nich nehrozí že by se nesehráli s týmem nebo jim nesedelo rozestavění atd jako u hráčů v poli.

Reagovat
HorajzmAmmann

MIMO FOTBAL :: Tak mě bylo v obci naměřeno 80 km/h 2000 pokuta Jelikož nemám plat jako Čech nebo Mourinho tak potřebuju poradit jkak z toho ven... prý když to hodím na osobu blízkou tak můžu dostat ještě pokutu 10 000 nebo co

Reagovat
smazaný uživatel

Já osobně bych byl vděčnej, že jsou to jen 2 litry, zaplatil a příště nejezdil jako prase

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Mimalu

Reagovat
kubys

Reagovat
HorajzmAmmann

ted ja každej chytrej... to nikdo nejel přes povolenou rychlost jo ? OK už si dám pozor

Reagovat
smazaný uživatel

80 v obci? Ne...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
vitasrp

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Jenom jednou okolo radaru lehce přes 70 a ani mi neposlali fotku

Reagovat
Josifek

No nevím, nejsem žádnej silniční pirát, aspoň si to myslím, ale 80 v obci (alespoň na vjezdech, výjezdech a v takových těch "mrtvých" úsecích, kde nic moc není, jsem jel docela dostkrát..škoda, že dle té řádky palců nahoru to nevypadá i na silnicích

Reagovat
Talker

Nevím, mě celkem často iritují lidé, kteří zpomalí na 40 při vjezdu do města.

Reagovat
#33CCCC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kokesh

Aha.

Reagovat
smazaný uživatel

no hele mas docela rozdil jestli jedes o 30km/h vic v obci, na dalnici nebo na okresce, v obci se to posuzuje nejprisneji. Prekrocit rychlost v obci o více než 50% a dostat 2 litry, tak to mas dar z nebes, nebyl bys prvni, ktery by prisel za tohle o papiry

Reagovat
smazaný uživatel

aha tak papiry se berou když mas tohle 2x a vice behem 12 mesicu, u tebe je blokova pokuta do 2,500 na miste nebo do 5,000, pokud bys mel spravni rizeni

Reagovat
minoLFC

tak v meste 30 kilákov nad je už moc(ak nešlo o nejako chvíľkovú situáciu kde to bolo nutné), na diaľnici sa to dá pochopiť

Reagovat
Talker

Tak povolenou rychlost nedodržuju téměř nikdy, ale 80 v obci je už celkem peklo...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

Reagovat
Talker

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

nemáš jetdit jak prase

Reagovat
smazaný uživatel

zaplať 2 litry a si z toho venku

Reagovat
Arbiter

Na osobu blízkou to už nehodíš. Už ti přišla pokuta domu?

Reagovat
wjillm

Asi jo, když ví částku..

Reagovat
HorajzmAmmann

už sem to četl taky.... hodně drahý výjezd na Duklu

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře ti tak blbečku. Srazit nějaký dítě, tak zničíš rodinu sobě i jim. Beru překročení na okresce, rychlostní nebo dálnici, ale v obci a o 30? Ještě bych tě za to udal nějak idiote

Reagovat
smazaný uživatel

což ,může udělat i starej děda, kterej nevidí na cestu a jede 50...

Reagovat
smazaný uživatel

Může to udělat i korvetní kapitán korkorán když převáží jachtu a jede 20, ale pořád ten co jede 80 k tomu má daleko větší pravděpodobnost

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wjillm

Korvetní kapitáne, mě sestřel 83letej dědek, co je po vedlejší a já na hlavní. Přehlednul 5ti metrové auto. Jel 45, nereagoval, narval to do mých dveří a já s tím nemohl dělat nic. Navíc neměl zdravotní prohlídku a ještě mě udal na mou pojišťovnu, že to byla moje vina.

Bylo to kousek od obytné zóny, kde si hrajou na silnici děti, teď si představ, kdyby se to stalo o pár metrů dál na takovém plácku.

Kolega výše je debil, to ví asi sám, zaplatí za to, snad si dá příště pozor, ale kdo někdy neudělal nějakou kravinu? Já kopec

Reagovat
r.mrazik

o tri petky uz je docela dost...aspon vis,ze to priste neudelas

Reagovat
smazaný uživatel

co chces riesit? sak to mas este dobru cenu, zaplat to a mas pokoj

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že ti nevzali řidičák.

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale kurník, někdy to je fakt těžký jet 50kou(zvlášt s automatem) i v obci, a když před tebou nejedou žádná auta a máš dobrý výhled... Jako 80kou je to zase přehnaný, ale zase bych ho za to neukamenoval

Reagovat
Bayern +

Reagovat
REPLIKATOR

Hovado

Reagovat
smazaný uživatel

To mám rád, když nějaká vykutálená kunda přijde někam na forum řešit nějakou kundovinu a všichni se na něj sesypou, mám vás rád EF bando

Reagovat
smazaný uživatel

Když je to čurák a neumí se za volantem chovat tak si nic jinýho nezaslouží.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bězně jezdíš stovkou v obci, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, 250.

Ona asi nebude náhoda, že mu za to dali vzhledem k situaci tak málo, že jo. A i kdyby, tak přesně jak píše tomoro, víte hovno a stejně musíte všichni moralizovat jak kokoti.

Reagovat
terry

Přesně. To je neskutečný, co se tady dočtu.

Reagovat
smazaný uživatel

mě se líbí že s tady najdou hovada kteří slušným řidičům říkají kokoti, protože pranýřujou vypatlaného debila, který jezdí jak hovado. Fakt na hlavu postavené a myšlení primitivů.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Ty vole. Darth řikal moralizovat jak kokoti, ne že jsou kokoti.

Reagovat
smazaný uživatel

takže přirovnává moraluzíjící ke kokotům že? Přitom kokoti jsou akorát ti co se to snaží jakkoliv omluvit nebo bagatelizovat.

Reagovat
terry

Kokoti jsou pro mě ti, co neumí ani napsat česky větu. Například.

Reagovat
smazaný uživatel

pro mě grammar nazi a debilové co omlouvají prasárny to si nevybereš

Reagovat
terry

To není o nějakym grammar nazi. To je o základním vzdělání.

Reagovat
smazaný uživatel

když mislýš brád ty to nepubu

Reagovat
terry

Ty se tu projevuješ jako analfabet, to ti brát taky nemůžu.

Reagovat
smazaný uživatel

já ti taky neberu že se tu prezentuješ jak hovado kterému je jedno že na silnici jsou ještě ostatní, a osobně názor někoho odsud mě zajímá opravdu pramálo, jestli tě baví upozornovat na chyby tak to dělej, mě je tvůj názor u prdele

Reagovat
terry

Mně taky.

Hlavně mi řekni, kde jsem se tu prezentoval jako hovado, to by mě vážně zajímalo.

Reagovat
smazaný uživatel

bagatelizuješ sviňárnu to znamená, že s ní souhlasíš, pro to co udělal totiž žáná omluva neexistuje

Reagovat
terry

Nebagatelizuju.

Reagovat
Mada

Reagovat
miky10

Reagovat
r.mrazik

a co chces slyset? poplacat po ramenou a rict,ze neni slepej/blbej a ze jsou policajti pekny svine,ze ho chytli?

Reagovat
terry

Nechci slyšet, jak tu každej jezdí 50 po celý obci.

Reagovat
r.mrazik

to nikdo nerika...jen kdyz jedes osm petek,tak pak pocitat s nasledkama,pokud te chytnou...nehlede na to,ze pokud to bylo v dobe ty policejni akce,tak je dotycny jouza

Reagovat
terry

No palců, který to řikaj, nebo minimálně naznačujou, je tu dost.

Reagovat
r.mrazik

tak zas je lepsi,ze se to bere jako kravina,nez aby to bylo opacne a bylo vic lidi,ktery by ho litovali

Reagovat
smazaný uživatel

Ty musíš bejt nějak mentálně slabej....

Reagovat
smazaný uživatel

protože to je strašný problém dodržovat rychlost

Reagovat
smazaný uživatel

Si užíváš, že se jednou nesesypali na tebe co?

Reagovat
smazaný uživatel

To si užívám taky, jestli sis nevšimnul.

Reagovat
Tomoro

ty kráso tady se sešlo moralistů jedna radost.. normálně to zaplať tos vyvázl dobře ještě..máš štěstí, že ti nenaměřili 83km/h to už bys byl bez papírů..jinak všichni co ho odsuzujete, je velký rozdíl jestli mu tohle naměřili někde v centru nebo na okraji obce co už ani nevypadá, že obec vůbec ještě je.. hlavně se do něj opřít, jaké je to hovado, aniž bych vůbec věděl co a jak..

Reagovat
smazaný uživatel

někde v centru nebo na okraji obce co už ani nevypadá, že obec vůbec ještě je..

Reagovat
Talker

Tak s tím se dá souhlasit - máš obce, kdy máš 3 baráky na 300 metrech dlouhé rovince a furt ještě 50, což je strašná pakárna. Chápu, že je to otravné pro ty lidi třeba potom vyjíždět z toho baráku, ale v takovém případě se na výjezdu z "vesnice" (reálně 300 metrů za vesnicí vyjma 3 baráků) na 80 dostanu taky.

Reagovat
kubys

Asi tak mě jednou naměřili 75 přímo za značkou obce. Přitom my tam máme asi 200m úsek 50ky, aby pak byla zase 70. Naštěstí mě jen zdupali a pustili.

Reagovat
vodka

se mi stalo taky neco podobne, dlouha rovinka, najednou svitici lampa a pak cumim, ze asi na useku 100m je cedula, de facto jenom kvuli zatacce do obce, ktera lezi bokem. tam ale policajti stali na druhy smer

Reagovat
kubys

My zas kvůli křižovatky...resp aby auta z vedlejší měla někdy šanci na ni vjet, jinak to je v podstatě pořád rychlostní komunikace. A kolem není žádný barák.

Reagovat
Talker

Tak na tyhle zpomalovačky tuplem kašlu Nechápu, proč bych měl zpomalovat - buď mi tam auto vjede a zpomalím nebo mi tam nevjede a jedu dál, ale zpomalovat naprosto bezprizorně je naprostá blbost.

Reagovat
Talker

Tak mě naměřili max 55 v Praze (a dali mi litra pokuty zmrdi), když jsem z nepozornosti prostě nezpomalil, protože jsem si nevšiml značky, že už není 60, ale 50.. Respektive všiml, ale pozdě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

je úplně jedno co a jak jednou jel jak tupé prase tak ať šoupe nohama, že z toho vyváznul s tak směšným trestem

Reagovat
smazaný uživatel

No hlavně se z toho snaží ještě vykrouti radou z eurofotbalu

Reagovat
Josifek

Reagovat
miky10

Reagovat
Josifek

Souhlas, já osobně třeba 50 v obci nedodržuju striktně, v centrech a frekventovanějších místech joo, ale třebas někde na výjezdu či vjezdu do obce, kde kolikrát za posledními domy a cedulí s značící konec/začatek obce je 100-300 metrů pustiny na nějakou 50 kašlu, protože to prostě nemá opodstatnění (a to jezdím celkem pravidelně skoro 10 let, nedostal jsem ani pokutu, ani bod, esenbáci mě stavili jen jednou..) Není to nic chválihodného, když ti naměří 80 v obci a dva litry mi přijdou jako docela málo, ale nevím, hodně záleží na konkrétní situaci, pokud bylo porušeno nějaké rigidně stanovené pravidlo, které v daný moment a v dané situaci postrádalo smysl, nevidím na tom nic zas tak hrozného..

Reagovat
Talker

No počkej, ono to své opodstatnění má... Jen pro většinu řidičů to není dost dobré Kvůli třem domům se šourat padesátkou na přehledné silnici je fakt pakárna.

Reagovat
smazaný uživatel

Místo toho, aby se kál, tak má ještě tu drzost špekulovat, jak se z toho vyvléknout. Nechutné.

Reagovat
Rarášek

Já bych to neplatil

Reagovat
Josifek

JJ, to je nejlepší, si za pár let z toho nechat přijtí aspon dvacku

Reagovat
TopinB

Reagovat
terry

To se mi tady slezla banda Mirku Dušínů.

Reagovat
Talker

Tak mě jde spíš o to, že když už řídí auto a je schopný jet 80 v obci, tak by měl být taky schopný nést následky. Zvlášť když jde jen o dva litry, což je na takovou rychlost celkem ještě pěkná pokuta, já bych teda čekal mnohem víc.

Reagovat
terry

Ale však jo, mě jenom překvapilo, že tu každý jezdí v obci vždycky striktně do padesátky. Nic víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Znám mraky lidí, co jinak jezdí jako prasata nebo rychle, ale tu 50 max 60 v obci z nich ctí většinou každý, už jenom protože mají děti apod. 80 ve vesnici je fakt prasárna.

Reagovat
terry

Je to prasárna v obydlených oblastech, na sídlíštích, na náměstích, kdekoliv, kde prostě někdo/něco je. O tom žádná.

Reagovat
Swarley

tak 80kou na 50ce jsem fakt nikdy nejel a rozhodně to nemám moc v plánu měnit

Reagovat
terry

To je taky v pořádku.

Reagovat
Swarley

to je jen vysvětlení k tomu mému palci nahoře, kdy to není prostě jen černobílé - buď jsi hovado a nebo diletant srovnanej podle pravítka...v zásadě je jasné, o čem se chcou obě strany bavit, ale tak prostě o těch 30 navíc v obci, to už je z mého pohledu prasárna...chápu, co se snažíš tím vším říct a nějakých 10 navíc, ok, máš to přehledný, někdy jsou ty obce nesmyslně protažený, beru, může být...já to dodržuju, nějak tyhle brzdy v sobě mám, ale tak budiž...ale 30 je fakt moc

Reagovat
terry

Je to prostě o situaci (čimž teda nijak neospravedlňuju, proč se ta povolená rychlost překračuje). Já beru, že 80 mockrát asi fakt nejedeš, ale znám spoustu úseků, kde nic neni, a prostě jedeš rychlejc. Třeba 70, 75. Ale rozhodně nemám nic proti těm, co všude jedou padesát. Vždyť bych byl blb.

Reagovat
miky10

Ty na ty cedule eště vidíš?

Reagovat
Talker

On si je ještě pamatuje, když kolem nich jezdil na koni a po boku mu cválal panoš na oslovi...

Reagovat
Swarley

vždycky mám sebou vodícího psa

Reagovat
miky10

Přidám si to na seznam věcí, který chci v životě vidět (zatím tam mam jen ten hrnec).

Reagovat
Swarley

Reagovat
Wat

Reagovat
Counter

S tou tvojí Ladou 78 to taky na víc než padesátku nerozjedeš, tak nedělej machra.

Reagovat
miky10

Reagovat
Swarley

na Vaderův ples by to dojelo

Reagovat
smazaný uživatel

kecy

Reagovat
Talker

Já ani náhodou neřídím podle předpisů, ale 80 už je celkem slušnej hazard v obci. Natož abych měl drzost se ptát na to, jak se vyhnout celkem nízké pokutě, když si jí zasloužím a můžu být rád, že ta pravidla jsou nastavená tak, že je tak nízká.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to dodržuju. Ais jsem teda debil ale prostě ty značky respektuju stejně jako 130 na dálnici nebo 90 mimo obec. I když je to blbá rovinka na konci obce, tak tam mám tempomat na 50 a čau ať mi vylížou prdel ty co chtějí být rychlý a pospíchaj. Mě to za to nestojí a díky tomu možná za 6 let co mám řidičák nemám žádnou pokutu a jen jedno zastavení po velikonocích, kdy jsem k jejich nasrání nic nenadýchal.

Reagovat
terry

Dobrý, já to nemyslel nijak špatně. Rozhodně to ani neni nic špatnýho, pokud vážně celou obci projedeš padesátkou. Jenom mě to tady trochu překvapilo.

Reagovat
Josifek

Tohle vůbec nechci odsuzovat, je to správný přístup, ale já tyhle rychlosti striktně nedodržuju, podle situace, kde vím, že si to můžu dovolit rychlost docela překračuju, byť né nijak brutálně a za nějakých 8 let jsem nedostal ani pokutu a jen jedno zastavení..

Reagovat
smazaný uživatel

Už delší dobu si všímám, že mám podobné názory jako ty. Souhlas.

Reagovat
Josifek

JJ

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

ano jezdím, ti co ne by se měli opravdu vážně zamyslet a jít vrátit řidičák

Reagovat
Josifek

Ty máš ale zjevně poněkud jednoduší vidění světa (tím se tedy nechci zastávat silničních pirátů..)

Reagovat
smazaný uživatel

Nepůjdu.

Reagovat
Whitemedia

České silnice jsou plné prasat, hovad a šílenců, ale aspoň že na eurofotbalu je to samý předpisový řidič, to jsem rád

Reagovat
smazaný uživatel

Jo? A ten zástup těch, kteří si z "předpisových" řidičů dělají prdel, bagatelizují překročení rychlosti v obci o 30km/h a ohánějí se logikou - "ty si nikdy nepřekročil rychlost?". Co to s tím má společného? Samozřejmě, že jsem někdy trochu rychlost překročil, ale nikdy v obci o 30kmh. Tohle není žádná frajeřina nebo něco nad čím mávnout rukou. To je prasárna a ukázka, že řidičské oprávnění by se nemělo dávat všem. Všichni lamentují nad tím jak zpřísnit zbroják, jak je to strašně lehké to získat a jak je to strašlivě nebezpečné, ale to že řidičák může mít každý hovado (skoro) nikomu nevadí.

PS: Ano, české silnice jsou plné prasat, hovad a šílenců máte pravdu. Proč by někteří z nich neměli chodit na EF? Naopak si myslím, že chodí a tipnu si, že jich bude sakra víc ve skupině - "Hej vy moralisti, jste nikdy rychlost nepřekročili?" Než mezi těmi na které narážíš ty.. :rolleyes::

Reagovat
smazaný uživatel

Ovšem je místo a místo. Je to o znalosti úseku. Tam kde víš, že si máš dát pozor, tam si pozor dáš. Kde je pusto a ty to místo dobře znáš, tak nevidím problém trochu přitlačit na plyn. Přeci jen 50 je zrovna dost blbá rychlost, ani 3 ani 4. Kolikrát jsem daleko soustředěnější a vnímavější při 60 až 70. Když jedeš někde, kde to neznáš, tak jedeš pomalu. Je to o předvídavosti, citu a o tom, jak dobře znáš a umíš ovládat své auto. Každopádně jsou to pravidla a ta by se měla dodržovat. Ale provoz vyžaduje kolikrát i opačnou situaci, kdy musíš zrychlit, abys udělal danou situaci bezpečnou. Prostě to nelze tak jednoznačně říct, jak se to tady snažíte tvrdit.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě je lepší ho hájit, protože může nastat situace... Ne, je to kokot. České silnice jsou plné prasat, hovad a šílenců, kteří si takhle svoje chování omlouvají a takovéto přivírání očíček je normálka. Řízení je výsada nikoliv právo. Kdyby napsal překročení o 10kmh, tak nebudu ani reagovat. Dejme tomu i dvacet. Ale 80kmh vs 50kmh je už sakra velký rozdíl.

Odsoudit si zaslouží už jen za to, co napsal. "Dostal jsem pokutu, 80kmh ve městě. Velkej smajlík. Neví někdo jak to vosrat?" Za tohle by měl dostat za uši od každýho. Sic je tvůj příspěvek pravdivý, tak není na místě.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslel jsem to jako jeho obhajobu. Samozřejmě je každý strůjcem svého štěstí. Takže klidně, ať mu seberou řidičák. Spíše jsem se snažil napadnout teorii praxí a vybral jsem si k reakci tvůj komentář.

Reagovat
wjillm

Myslel jsem si, že by měla fungovat osoba vzdálená, ale prý ne, když se nedohledá viník, jde to za majitelem..P.S. cítím s tebou, mně udělali novou profilovku na facebook v dojčlandu

Reagovat
smazaný uživatel

Nojo, Banikovec. Krome stadionu delaji bordel uz i na silnici

Reagovat
RealC.F.

80 v obci a takovej hate? Vy jste másla

Reagovat
smazaný uživatel

A ty kokot.

Reagovat
drussbarb

Ach jo, já chtěl Čecha do Barcelony, už jen proto, že je to na dlouhou dobu český hráč, který má výkonnost. No nic, musím si nechat zajít chuť

Reagovat
smazaný uživatel

já jsem si dlouho přál do barcy rosickýho protože na ní měl a tehdy by byl pro ní hrozně platný kvůli zrychlení hry. ale pak přišli zranění a byl konec, ještě že je wenger slušnej člověk

Reagovat
Counter

Supr článek

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
miky10

Jak den a noc oproti Ustymu.

Reagovat
terry

Reagovat
miky10

Klid, to je pochvala.

Reagovat
Counter

Reagovat
Atlético de Madrid

Courtois bude o parník nejlepší gólman ligy, všichni budou čumět a Čechův odchod bude za rok mrzet jen kvůli sympatiím.. Jo a Costu tipuju na nejlepšího střelce ligy, Fabregase na nejlepšího nahravače a Chelsea na titul. Hodně jim věřim noo

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli to tak bude, tak bych Petrovi přál nějaký důstojný angažmá. Což teď moc na obzoru není a za rok si nemyslím, že to bude lepší, jen aT SE O TO MÍSTO HEZKY POPEROU, JEDEN NA JEDNOHO A PO SLABŠÍCH ZÁPASECH A KIKSECH CHYTÁ TEN DRUHÝ.

sorry za ten caps, jsem líný to přepisovat.

Reagovat
vitasrp

Vůbec by mi nevadilo, kdyby to tak opravdu skončilo.. Ale když jsem si to četl, skoro jsem měl dojem, že Chelsea letos bude nejlepší celek galaxie..

Reagovat
Atlético de Madrid

Mourinhovi ohromně věřim a všem těhle hráčum taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

btw měl jsi CFC ve vedlejších už dřív?

Reagovat
Atlético de Madrid

Jo měl. popravdě poslední dobou ale přemejšlim, že si jí z toho seznamuvyndám..Už jí poslední dobou moc nesleduju a asi s tim uplně seknu, až skončí Terry s Čechem a Drogbou. Měl jsem rád tu starou Chelsea, tahle nová mi nic neřiká a protože to není srdeční tým jako Atlético, tak mi už nepřijde atraktivní na ní koukat

Reagovat
smazaný uživatel

Já si vůbec nevšim, ale právě jsem si říkal, že si ji tam možná dáš kvůli tý migraci k nám.

Reagovat
Atlético de Madrid

to je spíš jeden z důvodů, proč si jí vyndat - nemůžeme Atlético porazit? tak si ho celý koupíme ne to přehánim, ale ve zkratce nějak nemůžu nalézt sympatie ke kádru, kterej se za nějaký dva roky uplně celej obměnil. A hráči, kteří přišli před třemi lety (Luiz a Mata) aby byly hlavníma osobnostma klubu do budoucna už zase odšely. Rozumim těm důvodum, rozumim i tomu, že Chelsea promrdala 4 roky, během kterejch mohla ten tým obměnit postupně..ale ty sampatie nějak nenacházim. A je vtipný, že osu týmu teď budou tvořit vlastně Čech, Fabregas a Costa, který tam ještě loni nebyli. Poslední mohykán je Terry, ten ještě vydrží.

Reagovat
Atlético de Madrid

*Courtois

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadá to hrozně no, kdysi jsem to tu popsal jako urvání ptáka někomu kdo tě znásilnil, přišití si ho a znásilnit ho zpátky. Ale Courtois byl náš, o Costovi se mluvilo hodně hodně dlouho ještě před vzájemným zápasem, akorát ten Luis no, který bude mít ještě IMHO hodně dlouhou cestu do základu, nevím, jestli jsi koukal na naši přípravu, ale na jeho místě byl lepší i takový Ake

Reagovat
Atlético de Madrid

Ono zase neni tak obvyklý, aby jeden úspěšnej klub přetáhnul ze základu jinýho úspěšnýho klubu hned dva hráče.. Navíc ještě chtěla toho Tiaga, teď k tomu i Courtois... A to se ještě spekuluje o Mirandovi, což je podle mě uplná kravina, ale to by bylo vážně vtipný.

Filipe bude platnej hráč, minimálně je to teda výborná varianta, pokud tam chce mourinho točit Azpilicuetu s nim. Loni v evropskejch top ligách nebylo lepších levejch beků než těhle dvou. A v současnosti považuju za lepšího levýho beka jen Coentraa, pokud je v nejlepší formě.

Reagovat
smazaný uživatel

Já tohle beru, ale bude se muset oproti přípravě sakra zlepšit a ukázat v lize, aby se přes Azpiho do základu dostal.

Jasně no, beru to, ale o tom Costovi se mluvilo ještě když uplně tak nebylo jasný, jak moc ta sezona úspěšná bude. A Luis k nám chtěl sám že jo. Vypadá to vtipně, ale pořád mi to nepřijde jako kdovíjaký přetahování půlky kádru, který z toho dost udělali i novináři.

Reagovat
Atlético de Madrid

ne, jen budou v základu CFC hrát tři hráči, který hráli loni v základu Atlética, přičemž k tomu byl velmi blízko čtvrtej a spekuluje se o pátym

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak souhlas co se týká velikánů, tam jsem měl rád i Colea, Essiena, to jsou pro mne obrovské rány, když už je v našem dresu neuvidím. Ale musíš uznat, že vzhledem k penězům jsme tu obměnu kádru provedli skvěle.

Reagovat
Atlético de Madrid

ale to já vůbec nepopírám, jde mi čistě o tu bleskovou výměnu a ohormnou fluktuaci hráčů. Atlético je uplně to samý co se týká rotace kádru (tam teda akorát nerotujou hráči jako Mata ale hráči jako Cata Díaz), ale tam jde tak nějak o to, že ti přirostě k srdci celej ten klub se svojí historií, maiánskym vedenim, úžasnejma fanouškama... u Chelsea mi nepřirostlo k srdci nic kromě tý skupiny hráčů, která tam už téměř neni

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to jo, já doufal, že si nový oblíbence najdu právě v Matovi a Luizovi.

Teď tam vidím akorát tak Matiče, Azpiho, Cahilla, Schurrleho z těch mladších, co jsou mi sympatičtí, ale pořád to není kdovíjaký srdeční vztah ani u jednoho a už vůbec ne ani zlomkem jako u Lampse, Terryho, Essiena, Čecha, točí se to prostě moc a až skončí JOhn, bude to na pikachu no

Reagovat
Talker

Mám podobný problém se s tím týmem nějak ztotožnit. Respektive jsem ho měl už loni, protože jsem se těšil na hráče, kteří u nás už nějakou dobu jsou a ať tu dobu předtím strávili v kádru (Mata, Luiz, Oscar atd) nebo byli na hostovačkách (Kevin, Lukaku), tak jsem si to skládal nějak v hlavě.

A najednou několik těch mojich oblíbených hráčů zmizelo a nahradili je další, což mě neskutečně nasralo. I když pár hráčů mám hodně rád z té nové generace - Oscar, Schurrle, Matič, Azpi, k tomu zůstal Terry, Braňo, což jsou dlouhodobě moje srdcovky. Spíš mě bude srát, až se dostanou na lavičku kvůli těm novým, které jsem nechtěl vůbec.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Braňa jsem zapomněl pravda U Oscara pořád nevím no jak se k němu postavit, ale furt ho mám o fous výš jak Edenka

Reagovat
Talker

Já Edena zatím beru jako žoldáka, který u nás pár let bude a pak půjde do Realu/Barcy, ten mi k srdci asi nikdy nepřiroste.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak, on se dost divně choval ještě před příchodem, jako jestli tam nasázá za rok 40 golů + asistencí problém s ním mít nebudu, ale dres si s ním asi taky nekoupím.

Reagovat
smazaný uživatel

Však právě Terryho nahradí Luis, Čecha Tybo a Drogbu Costa, bys nám měl fandit ještě víc, ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

Colea, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Psal že až skončí Terry tak přestane fandit, tak tam nebudu dávat nějakýho Colea ne

Reagovat
ACSeRw!n

presne stara CFC .. Zola, Ravanelli, Vialli, Poyet

Reagovat
smazaný uživatel

A Felipe Luís největší objev ligy a...........jo už nikdo z Atlética

Reagovat
Atlético de Madrid

objev ligy bude Manquillo

Reagovat
smazaný uživatel

neber to osobně, ale běž do háje!!!!!

Reagovat
Atlético de Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

A nejlepší hráč ligy jako nebude z Chelsea?

Reagovat
smazaný uživatel

Respekt autorovi, že se mu chtělo psát o takové kokotině článek.

Reagovat
smazaný uživatel

To jestli nejlepší český fotbalista současnosti bude nebo nebude jednička svého klubu mi fakt na českých stránkách o fotbale kokotina nepřijde.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale už se to řeší od doby, co se Courtoisovi ve Španělsku daří. To je už pěkná doba, trochu iritující to omílat pořád dokola, nemyslíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Má se o tom rozhodnout dneska, to je takový problém že je tu o tom článek?

Reagovat
Miguel19

Tak ty články o tom nečti, nechoď sem, stejně to všem udělá jenom radost..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Abych jenom nehanil cizí práci, když jsem sám nenapsal ani čárku... Existuje tady možnost publikovat příležitostně nějaký článek? (Samozřejmě po zvalidování nějakým redaktorem.) Koho kontaktovat?

Reagovat
terry

Taky chceš psát o kokotině?

Reagovat
Talker

Pokud nebude o Tottenhamu, tak možná i ano.

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
nani92

ak to bude kvalitný článok tak áno,ale iba v prípade že bude napísaný v slovenčine,aby aspoň niekoho nasral..

Reagovat
smazaný uživatel

V slovenčine tu články okrem slovenského futbalu nevyjdu... už som sa o to pokúšal. šéfredaktor je ťažký nacionalista a patriot...

Reagovat
terry

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdy som si to myslel, sovinizmus ma na tomto webe pozehnanie zhora

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

To by mohla bejt dobrá prdel

Reagovat
smazaný uživatel

To by bylo supr Mohl bys třeba udělat porovnání Holtby/Bentaleb aneb kdo bude nastupovat častěji a nebo rozhovory Pochettina po každým zápase, víš jako co by chtěl a nechtěl a jeho pocity a tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Já bych ti to zvalidoval tak, že bys výsledný produkt sám nepoznal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
risk je zisk

Nejlepší způsob, jak dát brankáři důvěru je prostý - nechat ho chytat ve chvíli, kdy to nikdo nečeká," uzavřel Mourinho.

Porad verim v Petra .

Reagovat
smazaný uživatel

Holzman

Reagovat
kubys

Felix

Reagovat
terry

Ještě jedno "n" mi do něj chybí.

Reagovat
ryzskej

Zdá se, že podle předpokládaných sestav bude dneska chytat Peťa.

Reagovat
Matić

Podle předpokládaných sestav odkuď?

Reagovat
ryzskej

Z livescore.com... Tedy pokud tam mají aktuální info...

Reagovat
minoLFC

Reagovat
Matić

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
fajdax

Reagovat
T44v3tt1

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte někdo, jak je to s tim příchodem Khediry? Myslíte, že je realný, aby přišel do cfc?

Reagovat
Matić

Realný to je jen z toho pohledu, že to je Mourinhův oblíbenec, respektive v Realu na něj nedal dopustit. Nereálný to je z hlediska cizinců v CFC, protože už takhle musí alespoň 1 odejít a po příchodu Khediry by museli odejít 2 hráči. Takže snad nepřijde

Reagovat
Kenneth

Snad Petr z toho modreho hnoje co nejdrive vypadne.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě je to jasné! Chytat bude Belgičan a na Čecha už čeká Real. Do konce týdne je Peťa v Madridu!!!!! Dejte na mě

Reagovat
Kenneth

Vsadim se s tebou o 1000€, ze Cech ho Realu neprestoupi. Co ty na to?

Reagovat
smazaný uživatel

Meleš zase kraviny

Reagovat
Kenneth

Už tomu Čechovi v Realu tak nevěříš?

Reagovat
smazaný uživatel

? Umíš číst? Prostě to je můj názor,že Carlo už čeká na Peťu !!!!! A za další nemáš 1000 eur ( ani já). Já sem navíc ve větším dluhu z "dovolené" v Brazílii,takže

Reagovat
Kenneth

Posero.

Reagovat
smazaný uživatel

Lháři.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě,že to nechcu,aby šel do toho prašivého klubu,ale prostě tomu věřím !!!! A když ne do Realu tak do Francie.

Reagovat
doocetung

Podle mě ten , co bude dneska sedět,bude po zbytek sezóny jednička když v žádných novinách není jiný nadpis nez CECH vs. COURTOIS a vzpomenu si že je trénuje mourinho tak mi to vychází takhle

Reagovat
technecium

Napadá mě na to dost věcí tak je napíšu v bodech.

1) Mourinho je mrdka co myslí jen na sebe. Kdyby bral ohledy i na hráče, dá jednomu z těch brankářů jasno už před přípravou, že s ním nepočítá. Ten by měl možnost si najít místo. Např Čech v Barceloně by byl peckovní...

2) Chelsea si neváží legend klubu. Takhle vyjebat s Lampardem a teď s Čechem... Jsem zvědavej jak to budou nést fanoušci.

3) Čech mi je strašně sympatický tím, jak se snaží, rve se o to místo. Z měho pohledu tisíckrát lepší než svatý Iker v Realu.

4) Jsem zvědavý na české chelsea utras, kteří tomuhle pseudoklubu fandí jen kvůli Čechovi.

Reagovat
smazaný uživatel

co to zas je?

Reagovat
technecium

něco k věci, nebo jen stříkání do větru?

Reagovat
smazaný uživatel

Shrnuto ve všech bodech plácáš nesmysly! O.K. Přišels , napsals,ale už vypadni

Reagovat
Sandstorm

Patříš mezi české chelsea ultras?

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry,ale nechápu co to je chelsea ultras?

Reagovat
smazaný uživatel

české chelsea ultras

Reagovat
technecium

Člověk by řekl, že ta ironie tam je cítit. Asi pro tebe budu muset příště napsat: Jsi (pozor, teď přijde ironie) chytrý.

Reagovat
technecium

Shrnuto a podrtženo, jsi eunuch, ale omlouvá tě skutečnost, že fandíš Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

Panebože

Reagovat
technecium

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
TopinB

Reagovat
Feind

oba jsou skveli golmani a priblizne stejne kvalitni, courtois je mlady a vsechno ma pred sebou, cech je legenda a ma jeste peknych par let na vrcholu. skoda, ze courois nesel do realu misto navase, ted uz by to vuci navasovi nebylo fer, tahat dor ealu dalsiho golmana

Reagovat
fabec1222

skysports: Čech - Azpilicueta ,Cahill ,Terry , Ivanovic - Fàbregas , Oscar , Willian - Hazard , Costa , Schürrle

Reagovat
smazaný uživatel

NEVĚŘÍM !!!

Reagovat
miky10

Reagovat
miky10

Nebejt tý zálohy, skoro by to i mohlo působit aspoň trochu důvěryhodně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Reagovat
Talker

Mohl tam narvat ještě Akého a Zoumu...

Reagovat
smazaný uživatel

POJĎ SYNUUUU!!!!!

Reagovat
Irek

Chudak Peta, kam by mohl jit? Neco naurovni? Zaslouzil by si dustojnejsi zachazeni, nemyslim si ze by byl Tibo nejak lepsi, jen je mladsi...to ale podle me nesnizuje jeho kvalitu to je hnus, takove zachazeni s legendou...

Reagovat
smazaný uživatel

tak Mourinho no. už mohl být dávno pryč a mít jasný místo v top klubu.takhle s nim vyjebal a sere na něho. Dneska byl rozhovor s Ba který měl jít na zdravotní prohlídnu do arsenalu ale mourinho mu řekl že ne tak musel do turecka. jediný dvě možnosti jsou asi PSG, pro ně by to byl dobrý kup protože zná ligu a jazyk,aspoň trochu. a nebo ten real, protože ho ancelotti zná tak by ho snad nepřivedl na lavičku ale kdo by pak takhle rychle koupil casillase

Reagovat
Side

Chelsea XI vs Burnley: Courtois; Ivanovic, Cahill, Terry, Azpilicueta; Fabregas, Matic; Schurrle, Oscar, Hazard; Diego Costa. #CFC

Reagovat
smazaný uživatel

Hm VĚŘÍM!!!!!!

Reagovat
numeromis

Chelsea FC ✔ @chelseafc

Chelsea team v Burnley: Courtois; Ivanovic, Cahill, Terry (c), Azpilicueta; Fabregas, Matic; Schurrle, Oscar, Hazard; Diego Costa. #CFC

Ach jo.

Reagovat
numeromis

Tak snad vyhrajeme 5:4

Reagovat
Kenneth

Tak snad si nenecha Cech znicit od toho portugalskeho psychopata konec kariery a zmizi.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokial Cech do pol roka nevypadne, tak ma po kariere na top urovni.

Reagovat
Swarley

hned teď musí odejít, je ještě v nejlepších golmánských letech, byla by obrovská škoda prosedět vůbec půlrok

Reagovat
salaminoo

čecha nemam rad, ale souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

preto som pisal maximalne do pol roka, moj tip bol jeho prestup v zimnom obdobi, ale ti ktori sledujeme futbal, vieme ako dopadli top brankari, ktori sa dostali na lavicku z roznych dovodov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
off-olda

José Mourinho: "Před deseti lety jsem měl také velmi obtížné rozhodování (Cudicini vs Čech). Tato situace se dosti podobná té předchozí. Musíme se dívat do budoucna, takže jsem vybral Thibauta."

Reagovat
Ángel di María 22

Tak kam může Čech.. Asi jen PSG, ne? A to ještě kdoví jestli.

Reagovat
smazaný uživatel

Ak uz, tak na prve miesto davam aj ja Real M.

Reagovat
Kenneth

Co ty na to, ze prisavka domaca minuly tyden dalsi pohar?

Reagovat
smazaný uživatel

gratulujem mu

Reagovat
Ángel di María 22

Vzivote nepujde do Realu, kdyz mame 2 vyborny golmany.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Máte 2 dobrý golmany, ne výborný, ale byla by blbost, kdyby tam šel, to jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Navas a? Lopeze jste prodali..

Reagovat
Manik...

výborný ne, ale Iker s Čechem to je z bláta do louže

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LAM

Monaco

Reagovat
smazaný uživatel

PSG si ho dost možná (paradoxně) nebude moct dovolit... Možná na hostování

Reagovat
smazaný uživatel

po x letech musím přidat na eurofotbalu koment.. tohle je prostě vůči Čechovi hnus.. Mourinho: chytat bude ten, kdo bude chytat lépe v přípavě.. ten belgickej nechuťák odchytá 1,5 zápasu, má jeden super zákrok a je jednička.. to je k zblití.. Mourinho měl bejt aspoň fér a říct Čechovi, jak na tom je hned na začátku a nechat ho jít.. takhle se Chelsea chová ke svým legendám... ahoj chelsea, fandit ti už nikdy víc.. snad dneska dostanou!

Reagovat
Feind

urcit/zmenit jednicku v tymu je jedna vec, ale tak dlouho to nerict a pockat, az nebudou mit kde prestoupit, je docela humus no

Reagovat
smazaný uživatel

Courtois in our goal, mourinho is retarded fuck

Reagovat
smazaný uživatel

Kde se bude řešit zápas?

Reagovat
smazaný uživatel

čtvrtek 21.8. 2014 Čech se dohodl na přestupu do Realu Madrid ! Tak nějak to bude vypadat....díval sem se do koule!

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

No.... bohužel

Reagovat
minoLFC

už máš len jednu?

Reagovat
smazaný uživatel

je blbé napsat ..... do koulí

Reagovat
smazaný uživatel

na*

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

do koule

Reagovat
REPLIKATOR

do levé nebo do pravé koule?

Reagovat
REPLIKATOR

Jediná logická volba

Reagovat
REPLIKATOR

Snad Čech půjde mimo PL a kamkoliv jen ne do Itáile.

Reagovat
smazaný uživatel

mel by nekdo odkaz na chelsea? jsem zvedavej na toho nejmanda v brance...dekuju

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě se může stát, že se curtois z PL sesype, nezvládne tlak a styl hry, udělá pár hrubek a za 3 zápasy je Čech zase jednička

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Za 3 zapasy uz tam Cech nebude

Reagovat
REPLIKATOR

Jasně, dlouholetá belgická jednička, nejlepší golman Primery Division a finalista LM se rozklepe z PL

Reagovat
smazaný uživatel

Čech by měl chytat a je smutné, že si polovina zde komentujících lidí přeje v bráně nějakého Belgičana...

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by měl chytal? Je horší, je to chyber, je starší a ne tak perspektivní.

Reagovat
sensei25

Nejaký dobrý stream chalani poprosím?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
C-M@ster

Jede pár sekund a pak to po mně chce, ať stáhnu nejnovější verzi Veetlu a Chrome ju blokne, že je to malware...

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, Curtois má větší potenciál a z fotbalového hlediska bych jej taky nechal chytat. Ale co se týče Čecha... ať mi ještě někdo zkouší namluvit, jaký je Mourinho sympaťák a charakter

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Pravda je krutá a bolí... ale treba si ju priznať.

Reagovat
smazaný uživatel

Nooo zatím hrajem hodně sympaticky

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Courtois chytej díro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom bych rád jako čech viděl v bráně velkoklubu českého brankáře..i s ohledem na českou repre...

Reagovat
smazaný uživatel

Vrba říkal že kdo nebude hrát v klubu tak ho neveme tak jsem zvědavej

Reagovat
smazaný uživatel

Čech jakou měl radost když Burney dali gol

Reagovat
smazaný uživatel

Už vidím ty kecy v českých médiích, že Čecha vytlačila lama.

Reagovat
čutalista

tak máme srovnáno

Reagovat
smazaný uživatel

Hm sranda to vypadá na hokejový výsledek 2:5 ?

Reagovat
smazaný uživatel

3:5

Reagovat
smazaný uživatel

třebas

Reagovat
smazaný uživatel

dalo se to čekat Čech už na nejvyší úroven nemá

Reagovat
pedro-pedro

lol je tady Troll

Reagovat
smazaný uživatel

mourinho svym ubohym egem rozbije celou chelsea, strasny amaterismus, je to jen medialni chudak, nic vic.

za cechem stoji pulka tymu chelsea jestli ne vic, a dobra atmosfera tam po tomhle jeho trapceni nebude a pujde to videt.. zlaty liverpool, tradicni klub, ne tahle luza

Reagovat
smazaný uživatel

zatial je to vidiet 1:3...neni si jeden z hracov ked vies ze za nim stoji polka tymu :D...

Reagovat
smazaný uživatel

zatial hraju s tragickym burnley.. tych by porazila aj sralta

Reagovat
smazaný uživatel

za ním stojí maximáln tak půlka českejch fandů.... jinak si myslím, že každej plně chápe proč Courtois dostal přednost..

Reagovat
REPLIKATOR

Bez Čecha jak jim to najednou jde...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tady zase je banda trotlů . Jedni melou nesmysly proti Čechovi,druzí se ho zas zastávají..... a nikdo o tom vůbec NIC neví.

Reagovat
kubys

Hlavní je, že ty o tom víš vše...

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

To tady někde píšu?

Reagovat
Andis

Tak ten gol co dostala Chelsea by neměl nikdo...za to Courtois nemůže ani náhodou, obrana zaspala

Reagovat
smazaný uživatel

tak co vy spekulanti...chytil by Čech tu střelu Scotta Arfielda ?

Reagovat
smazaný uživatel

Dělat dvojku je pro Čecha nedůstojné, jít do jiné ligy se pro ikonu premier league nehodí....vychází mi jediné...Wenger kujva volej a kup ho.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal má praveže brankársky post v pohode vyriešený...

Reagovat
smazaný uživatel

Ščešný? Ale prosimtě

Reagovat
Rišan

Proč takové dlouhé povídání o našem tankistovi. Zajímavé je na tom jen to, kam odejde a hlavně, jak bude chytat za repre, resp. zda v ní nebude dělat laciné kiksy. Ve fotbalu stejně jako v jiných sportech nelze někoho stavět za zásluhy, to platí i pro repre, jež mne zajímá mnohem víc než miliardářská anglická liga.

Reagovat
smazaný uživatel

Redaktori: V sekcii NEPREHLEDNETE by dnes mohol byť aj článok k play-off predkolu Ligy Majstrov, ktorý je aktuálne niekde na 2.strane ...nevravím, že namiesto tohto, ale určite by to malo byť niekde "hore".

Reagovat
smazaný uživatel

a to jako proč čobol?

Reagovat
smazaný uživatel

hovori sa tu hlavne o Monacu atd.. ale mne by sa viac hodil napr do Neapolu, AS Rim alebo Fiorentini

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele