ČECH MÁ POSLEDNÍ ŠANCI...

17.01.2004, 09:20
Aktuality
Není to tajemství, že Petr Čech chce přestoupit do anglické FC Chelsea. Jenže jeho klub Stade Rennes ho i přes jeho naléhání odmítá pustit teď v zimě. Roman Abramovič prohlásil, že tento týden bude poslední, jinak koupí jiného brankáře!

Petr Čech stále nepřestal doufat, že by ho vedení Rennes pustilo a stále věří, že může chytat za Chelsea. "Je to pro mě výzva, v Chelsea potřebují brankáře a vybrali si mě," řekl Petr Čech. Jenže ono to není tak jednoduché, jak se zdálo. Klub Stade Rennes stále odmítá Petra Čecha pustit. "Bez něj bychom mohli klidně sestoupit," prohlásil generální ředitel Pierre Dreossi. Jenže, kdo bude z této situace nejvíce smutný, když Rennes nepustí českého brankáře? Jednoznačně Petr Čech! Roman Abramovič už prohlásil, že tento týden bude poslední, kdy se Rennes mohou rozhodnout. Jestli Petra Čecha nepustí, koupí jiného brankáře!

"Dávám Stade Rennes poslední týden na rozmyšlenou, jestli ho nebudou chtít pustit ani potom, koupím jiného brankáře," citoval deník The Sun Romana Abramoviče.

A že brankářů se vyskytlo hodně, o které má Abramovič zájem! Sebastian Frey (Parma), Paul Robinson (Leeds), Dida (AC Milán), Francesco Toldo (Inter Milán) a mohli bychom určitě dalších pět napsat, je jich hodně.

Ale nejvíce se zdá být reálný buď příchod Robinsona nebo Freye, o kterého se začal před nedávnem zajímat i Arsenal.

Vedení Rennes stále prohlašuje, že bude o odchodu Petra Čecha jednat až 1.7.2004, což se podle českého brankáře nezdá být reálné. "Chelsea chce teď brankáře, ne až v létě, proto bych chtěl jít do Chelsea hned," řekl Čech. Také se vyskytla spekulace, že by Rennes chtěli prodat Čecha až po EURU 2004, kde se jeho cena může výrazně zvýšit! Tahle možnost možná brání Petru Čechovi k odchodu do Chelsea.

(Článek je převzat z www.paolo.wz.cz - ČFZ)

Autor: Pavel Janega

Komentáře (3)

Přidat komentář
HOST*alesh

Je tam!!!!!To je dobře.Hodně štěstí

Reagovat
HOST*007

až v létě to je škoda

Reagovat
Whitemedia

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele