Cazorla s fotbalem ještě nekončí, v Kataru podepsal nový kontrakt

03.07.2022, 14:13
Aktuality
Santi Cazorla si ještě protáhne svou už tak bohatou kariéru. Zkušený španělský záložník v prosinci oslaví už osmatřicáté narozeniny a rovněž tou dobou bude hrát za katarský Al Sadd, s bohatým celkem dnes podepsal nový jednoletý kontrakt...

"Santi Cazorla podepsal nový jednoletý kontrakt a za Al Sadd tak bude hrát i v roce 2023," stojí v oficiálním prohlášení katarského klubu.

Cazorla v minulosti dvakrát hrával za Villarreal a patřil i mezi hnací motory ofenzív Málagy a Arsenalu, v londýnském klubu ho ovšem pronásledovaly vážné zdravotní problémy, kvůli nimž mu hrozil i konec kariéry. Nejhorší scénář dokázal středopolař odvrátit a po návratu do Villarrealu dal vzpomenout na dřívější formu, odměnou mu byly i pozvánky do španělské reprezentace.

Al Sadd záložníka získal před dvěma roky a fotbalista se mu odvděčuje dobrými výkony. Cazorla se může pochlubit zajímavou statistikou, ve 49 zápasech dal 24 branek.

Autor: Tomáš Pavlík / mundodeportivo.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
Beči

Legenda

Reagovat
Front hell

Reagovat
smazaný uživatel

se svoji technikou a fotbalovostí tam muze hrat treba do 45

Reagovat
Front hell

Malý kouzelník.

Reagovat
Jkb

Výborný fotbalista, strašnej sympaťák, moc mu přeji aby ho fotbal ještě bavil. Byla radost sledovat ho v dresu Villarealu a potom i Arsenalu.

Reagovat
Seydou Doumbia

Nedoceněný španělský míčový kouzelník při všech těch hráčích jako Šavi, Iniesta, Silva, Thiago, Fabregas...

Reagovat
GrimeBaller98

Skoda, ze neni v Evrope, paradni hrac a sympatak. Byla radost se na nej divat v dresu Arsenalu

Adam Sandler

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele